Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseAnálszex a sógornőmmelÁltalában mikor felkelek, már a párom elmegy dolgozni. Én reggel a fürdõ felé vettem az irányt. Gondoltam lezuhanyzok, aztán kezdek valamit a szabadnapommal. Minden nomálisan indult, épp nagyban fürdök, amikor hallom, hogy valaki benyit a fürdõbe. Hát nagyon megulyedtem, mert hát az ember mégis valamilyen szinten idegenben van és akkor rányitnak... Hát a sógornõm Erika volt az. Õ azt gondolta, hogy a huga épp fürdik õ meg elmegy wc-re. Náluk ez normális volt, és elég sok dologban nyitottak voltak egymás felé. Elkezdi mondani, hogy mi volt tegnap a munkahelyén stb. Hát én köpni-nyelni nem tudtam, még a farkam is összeugrott, mégha sokszor fantáziáltam is róla. Pár másodperc múlva hallom ahogy pukizik és közli, hogy neki nagyon kell kakilnia, és ha nem gond õ most nem válrja meg amíg végez, mert nem bírja tovább. Ez az agész kb 6-8 másodperc alatt történt. El is kezdte, mikor valamit kérdezett a tegnapi beszélgetésükbõl és nem jött válasz. Akkor sejtette hogy valami nem stimmel és õ is "bajban" van. Ekkor egy pillanat alatt rájött, hogy nem a huga zuhanyzik. Síri csend lett. Megfagyott a levegõ. Nem tudom melyikünk volt az idegesebb. Mivel neki sürgõs volt a dolog egy puki hallatszott. Nem mertem megszólalni, de ekkor már rájött itt valami lesz. Ekkor valami õrületes bátorság fogott el és kiléptem a fal mögül. Olyan ideges lett, hogy elkezdett sírni. Gyorsan lehúzta a wc-t és csak ült. Én meg zavarban voltam, és a mai napig nem tudom mitõl vezérelve de odamentem hozzá majd felsegítettem. Ekkor átöleltem, és éreztem higy kezd a farkam meredni. Mivel nem mert semmit se mondani se tenni csak lehajtott fejjel állt elõttem.
Ekkor végigsimítottam testét, a zokogó lánynak és megfordítottam. Elkezdtem a mellét maszírozni és a combjain végighúztam a kezem. Ez ment kb 2-3 percen keresztül, síri csöndben. Ekkor tört meg a jég. Hátranyúlt az egyik kezével, és meragadta a farkam. Ekkor már nem volt visszaút megfogta a víztartályt, én pedig óvatosan behatoltam az akkor már nedves puncijába. Óvatósan felnyögött a sok szipogás közepette. A gyngéd ritmus hamar vad kefélésbe ment át, míg egyszer csak nem fogtam meg a farkamat és kihúztam. "most mehet popóba" -kérdeztem. "pont most? Biztos vagy benne?" -kérdezte félve. "igen! már mindent láttam, bármi lehet!" Ekkor óvatosan bedugtam a farkam a popsijába. Körülbelül az ötödik-hatodik ütem lehetett, amikor hátranyúlt hirtelen és így szólt. "tudtam hogy nem most kell." Ekkor elõrébb lépett majd láttam ahogy elõttem kakil. Furcsa volt, de izgatott. "most miért kellett ezt?" és újra sírásra görbült a szája. "mert így is akarlak!" És én visszatoltam a a farkam popsijába, amibõl fél perce még kaki jött. Õrült szex kezdõdött volna ha egy perc múlva nem élvezek el. Bele ment minden a popsijába. Ahogy kihúztam, hallottam a pukit, ami kilökte a melg spermát egyenesen a wc-be. A kezemet alátettem, és szétkentem a popsiján a maradékot. Adtam egy puszit a vállára majd visszmentem zuhanyozni. 1 perc és kész voltam. Mikor kijöttem õ ott ült a wc-n arcõt a kezeibe temette. Rátettem a kezem a vállára, de csak csóválta a fejét. Kimentem a fürdõbõl. Hallottam hogy õ is fürdik, én felöltöztem, és a konyhára siettem. Miután végzett a szobájába ment, és nem jött addig ki amíg én ott voltam. Két nap múlva találkoztunk, zavarban volt, és ideges. Így ment még kb 1-2 hónapig, de soha nem beszéltünk errõl, és soha nem történ már semmi köztünk. Tudom, hogy ez az egész nem történik meg ha nem azért csinálja, hogy szégyelli magát, és bármit bevállal, csak ne mondjam el senkinek. Jó volt, õrült, elõtte se azóta se voltam így senkivel, de furcsa. A barátnõmmel még egy évig voltam együtt, majd szétmentünk. Azóta viszont relatív jó kapcsolatban vagyok a nõérével, de csak mint két idegen. Furcsa, de egy életre szóló örök rejtély volt ez...Véletlen szex történet:


A kemény farkam meredezett az ég felé


Normális hétköznap este. Letornáztam otthon amit szerettem volna, majd letusoltam, most pedig várom haza. Ma a személyi edzőjéhez ment. Ilyenkor általában tanul valami újat, amit aztán mindketten tudunk hasznosítani.

Végre hazaért. Megyek hozzá az előszobába. Még ra....

A kikötözés, gruppen szex


- Most én akarlak téged!
Meglepődtem. Eddig mindig én kötöztem ki a barátnőmet, és imádta is a kiszolgáltatottságot. De a kedvéért belementem a játékba. Mindketten meztelen voltunk, épp szeretkezéshez készültünk. Elővette a kötelet, a karcsú teste gyorsan mozgott kör....

Az erotikus történetek címkéi :
nőstény | sissy | a varázsgolyó | hóesés | szeretem ha | osztoz | masszor | képregény | exem | pornó mese |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.