Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseKét férfi kényeztetRégen élveztem már amikor két férfi kényeztet. Túl régen és eszembe jutott egy édes, kéjes, mámoros történet.
Este van, gondoltam ez a nap is eltelt ahogy a szürke hétköznapok átrohannak rajtam.
Valahogy ez az érzés most jobban megérintett mint máskor, vágytam már a rosszalkodásra, vágytam már a férfi ujjakra, ajkakra, nyelvekre, kezekre melyek ide-oda tévednek a testemen.
De elhessegettem magamtól e kéjes gondolatokat és elindultam tusolni. Nem kellett kapkodnom, szépen nyugodtan levetkőztem, belenéztem a tükörbe és a szemeimben ott volt a vágyakozás a többes szex után.

Beléptem a tusolóba, finoman végigsimogattam a nyakam, a melleimet, a hasamat, a lábaimat, a fenekemet. A forróvíz jól esett, gondoltam csillapítja majd a vágyamat, de nem így lett. Egyre jobban kívántam a többes szex nyújtotta élvezetet, látni akartam, ahogy újra két férfi akar, kívánja a testem. Látni akartam ahogy egyre jobban vágynak rám, ahogy csak arra várnak, hogy hozzám érhessenek, hogy végig simogassák minden egyes porcikámat. Érezni akartam, ahogy egyre mélyebb levegőt vesznek a vágytól megrészegedve, ahogy meredezik a farkuk amikor rám néznek.

Egyre izgatottabb állapotba kerültem, simogattam magam, végig az egész testemet és csak ez járt a fejemben.

Pár perc múlva belépett a fürdőbe a szerelmem, látta, hogy eléggé felizgultam már és elmosolyodott. Gyönyörködött egy darabig majd megkért jöjjek ki. Én szót fogadtam és kiléptem a tusoló alól, vízcseppekkel borított testtel odaléptem hozzá, közel egészen közel. Pár centire a szájától megállítottam az ajkaimat, a lábai közé léptem, mélyen a szemembe nézett és azt mondta gyönyörű vagy. Majd hirtelen megcsókolt szenvedélyesen, felizgultan. A heves csók után közölte, hogy nem jött ám egyedül és hozzátette törölközz meg drágám és gyere le. Kilépett a fürdőből én csak álltam felajzottan hallottam amint valakinek annyit mondott, pár perc és jön.

Gyorsan megtöröltem magam, belebújtam egy köntösbe, egy kis rúzs és már indultam is utána.
Nem láttam kivel érkezett, a kísérője nem szólt, amikor leértem is háttal állt nekem. Amikor megfordult egy igencsak helyes, magas fiatalemberrel találtam magam szemben. Kedvesen mosolygott és egy teli boros poharat nyújtott felém és bemutatkozott. Én teljesen meglepve álltam és kérdőn a férjemre néztem, hogy honnan hozta ezt a kellemes meglepetést nekem. Mert ekkor már egyértelmű volt, hogy igenis itt kérem hármas szex lesz. Odaléptem a fiatalemberhez bemutatkoztam majd a férjem kezét is megfogva koccintottunk. A két férfi kezét fogva elindultunk az nappali felé. Én nekidőltem a falnak és beszélgetni kezdtem a helyes,finom modorú "ajándékkal". Ő kellemes hangon válaszolt és megkérdezte mit szeretnék, mivel tudna a kedvemre tenni. Azt mondtam neki, azzal, ha nem kérdez, hanem finom szenvedéllyel megdug a férjemmel együtt.

Nem is kellett egyik férfinek se több, az egyikük azonnal csókolni kezdett a másikuk a nyakamat és a melleimet csókolgatta. Én pedig élveztem ahogy a kezek és a nyelvek simogatják, csókolják a testemet. Egyre jobban élveztem a helyzetet, a nyelvek vándorlását a kezek tévelygését mindenhol a testemen. Ennek a jó érzésemnek hangot is adtam és kéjes nyögések kezdték elhagyni a torkomat. Egyre jobban izgattak, a férjem előttem térdelt és nyalta a már forró, lüktető puncimat. Eközben a kedves finom, érzéki idegen férfi a nyakam csókolgatta, a melleim simogatta, majd azokat kényeztette a nyelvével. Én csak élveztem, érzékien nyögtem, lüktetett a puncim, izzott a levegő.

Pár perc után helyet cseréltek a kedves idegen férfi bemutatta nyelvtechnikáját és először finoman körbe nyalta a puncimat, majd szívogatta, figyelt rá, hogy mikor a legjobb, milyen hosszan csinálja, milyen gyengéden.

A férjem közben nézett és gyönyörködött a látványban. Majd egy pillanatra összeszedtem magam és megállítottam a finom nyalást. A két férfi falhoz állítottam lerántottam róluk a maradék ruhát is. Mindketten ott álltak előttem kőkemény farokkal, vágyakozva.

Először a férjem farkát kaptam be, finoman körbenyaltam majd leengedtem a torkomon jó mélyen ahogy szereti. Hangosan felnyögött élvezte a kényeztetést, közben a kedves idegen férfi farkát a kezemmel vertem. Kis idő múlva abbahagytam a férjem kényeztetését és a másik férfi ágaskodó farkát kezdtem el szopni. A férfi azonnal felnyögött ahogy a farkát leeresztettem a torkomon. Pár percig szoptam, kényeztettem őt, közben a férjem szemébe néztem akinek tetszett amit lát.

Ezután kérte a kedves idegen, hogy hagyjam abba és engedjem, hogy megdugjanak. Nem kellett sokat kérlelnie, felálltam és a férjemhez léptem aki azonnal felhúzta az egyik lábam és belém hatolt kőkemény farkával miközben szenvedélyesen csókolt. Így dugott pár percig én már hangosan nyögtem a gyönyörtől és el is élveztünk. Miután mindketten hatalmasat élveztünk a kedves idegen férfi mögém állt és hátulról bedugta a forró nedves puncimba a farkát. Hátulról dugott megmarkolva a melleimet, csókolva a nyakamat. Eleinte igen finoman csinálta, ügyelt arra, hogy újra tűzben égjek, ügyesen kivárt, majd ahogy a nyögéseim gyorsultak és hangosabbakká váltak ő is hallatta hangját és egyszerre elélveztünk. Finoman átölelt, végigsimogatta a testem és azt mondta igazán csodás volt.

Igazán finom ajándék volt egy kedves idegennel való dugás aki megőrizve az érzékiségét mégis szenvedélyes tudott maradni a hármas szexben is.Véletlen szex történet:


Klarissza ha tüzel


Telhetetlen a kis barna csaj és hiába pumpálgattam rendszeresen, csak egyre féktelenebbé vált tőle.
Mindig új kihívásokra vágyott, hogy el tudjon élvezni. Ahogy mondta, legszivesebben kifeküdne a Clark Ádám térre, és aki a körforgóban arra jár, bárki átmehetne rajta. Leg....

Travi szex kaland


Nyári meleg este volt. Hazafelé kerékpároztam egy kisebb túra végeztével. Megpillantottam egy tavat, közelebb kerekeztem, és láttam,hogy elég tiszta a víz. Megálltam, és mivel sehol senki - gondoltam egyet - , levetköztem meztelenre, hogy megfürödjek a habokban, lemosva az út porá....

Az erotikus történetek címkéi :
sátorozás | maja és a szex | seggnyaló | amikor felkeltem a balda | mreg | karcsi magánnyomozót foga | össem | kislanykent | titkos | vetkőzős póker |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.