Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldésePéntek esti erotikus történetÉjfél van. Nem tudom, manapság ilyenkor mindig ébren vagyok még, pedig a normális emberek ilyenkor már rég az igazak álmát alusszák. De valahogy nem jön álom a szemem-re. Hiába várom, nem jön. Meg kell várnom, amíg végkimerülök, s kábán elszenderülök.
Így hát, mint Azóta mindig, most is a gép elõtt ülök, nyúzom a billentyûzetem, s bambán bámulom a képernyõt. Elõszeretettel várom az éjfélt, mert akkor már nincs sok hátra addig, míg ágyba kerülök, s minden nap, éjfélkor, az egyik, általam kedvelt, weboldalon frissítenek, s újabb erotikus képsorok kerülnek fel. Ma is így van. Új nap, új képek, új szórakozás. A mai lány nagyon szép. Elsõ pillantásra elkezdek vonzódni hozzá, habár csak testileg, mert ugye a képeknek nincs lelke. Már épp készültem volna, hogy nekivetkõzzek, s enyhítsek kínzó vágyamon, ám ekkor felmerült bennem, kell ez nekem? S még abban a pillanatban döntés-re jutottam.
NEM! Nem kell, mert ez soha nem pótolhatja az igazit, s csak pillanatnyi örömöt, megnyugvást okoz. Úgyhogy inkább hagytam az egészet, s elvonultam az ágyamba, gondolataimba merülve. Zakatolt az agyam, s nem bírtam megnyugodni. Folyamatosan az élvezetre gondoltam, s nem is annyira a testire, mint inkább a lelkire. Arra, amit az érintése, a csókja okoz. Igen az a csók. Mindig emlékezni fogok rá. Hányszor csókoltam Õt, úgy, mintha az utolsó lenne, s lám, bekövetkezett. Ahogy számítottam. A korkülönbség, a távolság közénk állt, és már nem maradt más, csak a remény halovány sugara, mely már alig pislákol.
Az a csók. Ajkaink finoman összeérnek, játszunk egymással. Kóstolgatjuk a másikat. Hol Õ, hol én húzódunk el, nem hagyjuk a csókot, mindaddig, míg már majdnem fizikai fájdalmat okoz az akarat, a csók utáni vágy. Erre a pillanatra vártunk, és a finomkodást magunk mögött hagyva, vadul egymásnak esünk. Nyelvünk körtáncot jár a másik szájában, apró szüneteket tartva. Harapdáljuk egymás ajkait, szívogatjuk, épp hogy fájdalmat nem okozva. De lassul a tempó, újra a finom, apró gesztusok kerülnek elõtérbe. Kezem barangol a testén, míg meg nem állapodik a hátán, hogy közelebb húzzam, ott tartsam, ne szakadjunk el egymástól.
Az eddig a hátát tartó kezemmel lassan elkezdtem simogatni, masszírozni, fel a nyakáig, s le, a derekáig, fenekéig. Aprólékosan bebarangoltam minden domborulatát, s finoman simogattam le róla a ruhát. Ahogy lassan szemem elé tárult testének eddig rejtett szépsége, úgy csatlakozott a kezem vándorútjához a szám is, s apró csókokkal hintettem be minden elém kerülõ porcikáját. Mellénél hosszan elidõztem, s számba vettem mellbimbóját, melyet egy halk sóhajjal nyugtázott. Finoman harapdáltam, szívogattam a bimbóját. Úgy tapadtam rá, mint éhes csecsemõ az anyja keblére. Mivel testi adottságaim nem engedték meg, hogy egy-szerre kényeztessem mindkét bimbóját a számmal, így míg az egyiket csókoltam, a másikat finoman morzsolgattam, masszíroztam.
Lassan továbbindultam, s még a hasát csókoltam, köldökét pedig a nyelvem hegyével körberajzoltam. Ezután visszatértem az ajkaihoz, hogy újabb, hasonlóan szenvedélyes csókban forrjunk össze, mint korábban. Ám ekkor Õ indult kisebb felfedezõútra, mintha nem ismerte volna meg a testem minden apró porcikáját eddigi szeretkezéseink során. Végig csókolta a nyakam, s mellkasom, de keze elõrébb járt mint a szája, s a férfiasságom simogatta. Ennek köszönhetõen, mire csókjaival elért a csípõm tájékára, addigra „nemesb” szervem már vérbõ állapotban volt. Nem tétovázott, végigcsókolta azt is, majd visszatért a csúcsához. Elõbb nyelve hegyével kóstolgatta, majd hirtelen egész mélyen szájába vette. Ekkor belõlem tört ki egy sóhaj, mint korábban belõle. Szívni kezdte, majd megmarkolta, s elkezdte mozgatni. Hamar közel jutottam a csúcshoz. Õ ezt érezte vagy tudta, de az orgazmus elõtti utolsó pillanatban abbahagyta, én pedig görcsösen igyekeztem magamban tartani a kitörésre vágyó áradatot. Ám ez nem sikerült teljesen, s egy-két apró csepp kicsordult, melyeket azzal a lendülettel lecsókolt rólam, majd visszatért ajkaimhoz, s újra csókolni kezdtük egymást. Az elõbbi jelenetet eljátszotta velem még párszor, s a végén már majd’ beleõrültem ebbe a játékba, de tudtam, hogy szándékosan játssza ezt velem, s belementem a játékba, vállaltam a következményeit.
Megkönyörült rajtam, abbahagyta játékát, s hagyott cseppet pihenni, lenyugodni. Ezt az alkalmat kihasználva újra nekiálltam kényeztetni Õt, de csak míg korábbi izgatottságom alábbhagyott. Mikor már kezdett közel jutni az orgazmushoz Õ is, lelassítottam a mozdulataim, majd abbahagytam, s felkeltem az ágyról. Nem mentem messzire, csupán a szekrényig, hogy óvszert vegyek elõ, mert ugye a biztonság mindenek elõtt. (Lelombozó, nemde?) Felhúztam gyorsan, s visszatértem hozzá.
Lassan fölé kerültem, hímtagom vaginájának bejáratához igazítottam, s apró mozdulatokkal behatoltam. Eközben körbeölelte derekamat combjaival, s magába húzott. Karjaival a nyakamba csimpaszkodott, s magához húzott egy újabb csókra. A mozgást ezalatt sem hagytuk abba. Ahogy egyre közelebb jutott az orgazmushoz, úgy erõsödött combjainak szorítása, majd mikor eljutott a csúcsra, még jobban megszorított egy pillanatig, majd elernyedt, de ennek ellenére egy pillanatig sem függesztettük fel az aktust.
Rendületlenül folytattuk, s Õ újra közeledett az orgazmushoz, velem együtt, ám ekkor már sem Õ, sem én nem tartottuk vissza, s egyszerre jutottunk el a csúcsra. Teljesen lelassultunk, minden mozdulat hosszú másodpercekig tartott. Lassan lecsillapodtak a vágyaink, s már csak feküdtünk egymáson. Nem akartunk elszakadni egymástól, de mégis meg kellett tenni, ám ez csupán egy pillanatig tartott, míg melléfeküdtem, s megszabadultam a használt óvszertõl. Ezután már nem csináltunk semmit, csak apró csókokat váltottunk, míg álomba nem szenderültünk mindketten.
Hirtelen felriadtam ebbõl a gyönyörû képzeletbõl, s keserûen nyugtáztam, mindez csupán egy pillanat mûve volt, ám mégis, boldogabban, nyugodtabban feküdtem le, s végre sikerült elaludnom!Véletlen szex történet:


Egyenruhás szex


Péntek délután van,hőség...hazaértem a bevásárlásból,a klíma kellemesen cirkuláltatja a hűvös levegőt.Csippant a mobilom,az unokahúgom pasija az,még a télen rövidre szabtam a farmerjait,most jutott el idáig,hogy elvigye.Valami megmozdult bennem,egy sportos pilóta...hmm,jó kis p....

Leszbi történet


Marcsival főiskolai éveink alatt kerültünk egymáshoz nagyon közel. Mindketten ugyanazon évfolyamra jártunk, a kollégiumban egy szobában laktunk. Így, az évek alatt ezernyi közös élményünk volt, mindenben összhangban voltunk, így nem is lehetett kérdés, egymás legjobb barátnői....

Az erotikus történetek címkéi :
sub kurva | tisztára | mleg | fegyelem | hátsó ülés | szex a konyha | faszcibálo | leányom | az én pinám | cigánylány |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.