Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseFalusi szex történet - a szőlőhegyenMár a nyárba futottak a napok, és elég sok munka akadt a szőlőben, így az egyik nap mondom is a nejemnek , én most kiköltözöm a hegyre. Jó csak menj!- mondta könnyedén, na gondoltam te is csak arra gondolsz amire én -legalább megpihenek tőled.

Kint aztán 2 napig intenzíven dolgoztam, amikor feltűnt, hogy az egyik szomszédos borház asszonya igencsak sűrűn tekintget felém. Persze beszélgettünk egymással, de csak kutyafuttában, munka közben. Ő is egyedül volt kint/ most/,férje kamionozott, ritkán járt ki – mondja, most is csak 2 hét múlva jön meg.

Estefele már nagyon kívántam lemosni sok szutykot ,port, mondom letusolok jó meleg vízzel, aztán sütök valami kolbászt tojással, mert nagyon kiéheztem

Állok a tus alatt jól beszappanozva, és valahogy a szomszédasszonyon járt az eszem, most így elmélázva látni véltem ahogy mosolygott rám ,tán kacsintgatva, de lehet ez csak álmodozás. Úgy jó negyvenes nő, 2 felnőtt lánnyal, ám gyönyörű melles, segges, teltkarcsú szép szőke volt. Elképzeltem homlokos pináját, meg ahogy baszhat, hát bizony ezek a gondolatok ,meg a selymes melegvíz megtette a hatását és a farkam erősen ágaskodni kezdett. Elkezdtem szappanozni így kőkemény lett és már majdnem maszturbálásra adtam a fejem, amikor egy hang csapott le rám - itt vagy Ferike?

Hú ez a szomszédasszony az Évike, rezzentem össze és úgy vakon szappanos testtel,szemekkel léptem a törülköző felé, ki a szobába, törlöm a szemem-mint a mesében- hát szemben velem Évike áll egy tál rétessel.

Kigúvadt szemekkel bámult a menybe mutató péniszemre. Húúúha ,sikoltott.

- Jaj bocs-kiáltottam fel én is és lendítettem farkam köré a rongyot. - Aaaá semmi,semmi , csak hoztam neked valamit enni, gondolom megéheztél a sok munka után,meg főznék neked boros teát, ha át jössz, mondta kéjes ábrázattal ,majd hirtelen sarkon fordult és távozott.

-Az anyját!- kiáltottam fel, mert a farkam csak állt és nem nyugodott, tüzelt a testem, de láttam a tüzet Évi szemében is. Na atya, gatya fel és indulás a teára. Nem lepődött meg, hogy már ott vagyok , sőt, készítette ám az italt a tűzhelynél állva, és hellyel kínált. Én viszont oda léptem átfogtam a derekát és nyakon csókoltam, megfordítottam és aztán szájon,megremegett és viszonozta. Benyúltam a szoknyája alá, kicsavarodott a kezeimből, gyere igyunk, együnk először. /az asztalon is volt egy tál rétes/.

Rendben mondtam , de aztán én is meghívlak valamire. Meg hát ott van az is amit hoztál meg kell enni. O.k. mondta simán.

Így nálam kötöttünk ki, de ahogy beléptünk felkiáltott, hú én még fürödni akartam, - ugyan , azt lehet nálam is drága és már húztam is a zuhany alá.

Na én aztán tiszta leszek –gondoltam, mert egyből a farkam után nyúlt és szappanozni kezdte. Erre a lőcsöm olyan lett mint a beton, állt mint a villanykaró. Lehajolt, bekapta a faszt és erőteljes szopásába fogott. Felnyögtem, mert már tört volna fel a gecim, de még nem akartam, hát kirántottam vöröslő ajkai közül , leguggoltam a lába közé és nyalni kezdtem csupasz pináját. Nyögött és élvezett, aztán felkaptam és be a szobába úgy vizesen a megvetett ágyba, és natúr misszionárus pózban dugni kezdtem. Elkezdett visongani, ez az , igen ,igen de jó veled szeretkezni, így jó csináld csak rendesen. Na nem csak én voltam kiéhezve. Hát váltogattuk a pózokat ,elélveztünk egyszer, kétszer a legvégén a szájába mentem el és nem kényeskedett , nyelte a gecit rendesen. Ugye milyen érdekes, ennyi munka után bizony a szexre nem voltunk fáradtak.

Úgy fordultunk le egymásról, hogy utána már aludtam is, és reggel azt sem tudtam mikor ment el. Alig eszméltem mikor hozta forró kávét, fülemhez hajolt és ezt súgta: - ugye a tegnapi dolog a mi kis titkunk marad?

–Naná , mondtam vidáman, de azért jöhetsz máskor is. Kacsintott és elment.
Véletlen szex történet:


Izgalmas tapasztalat


Már egy hete izgatta a gondolatomat hogy vajon mikor lesz majd még egyszer még egy ilyen parti, amikor minden pasi csak dugásra használ. Felhívtam Enikőt hogy mikor lesz majd még egy ilyen.
-Szia Enikő. Mikor lesz majd ilyen buli?- Izgatottan kérdeztem tőle.
-Szia.Hallom hog....

Mélytorok a szerelőkkel


Remek idő köszöntött be, erre elromlott a légkondicionálóm. Erre tegnap éjjel döbbentem rá, amikor hazaértem, és 40 fok volt a lakásban. Az éjszaka így nehezen telt a nagy melegben, de mára szerencsére beígérték magukat a szerelők, ráadásul én is itthon tudtam maradni, hogy f....

Az erotikus történetek címkéi :
strapon | kanca | gyerekünk | birkóztunk | arra | buliba | skype | széthúzta a fenekét | alkalom | a barátnőm pasija |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.