Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseSzexuális ébredésem16 éves voltam, mikor eloszor éreztem igazán, no vagyok. Kigömbölyödtek a melleim, formás lett a testem, alig fértem a borömbe. A fiúk úgy táncoltak körülöttem, mint a legyek. Nem akartam oket megbántani, de a közeledésük annyira bántó és ijeszto volt, hogy naponta rúgtam ki oket. Nem voltam elnézo velük szemben, de csak a testemet akarták, egy kedves szavuk nem volt hozzám. Forró nyár volt 1987 - ben. Szüleim egész nap dolgoztak, csak estére érkeztek haza. Egész nap egyedül ogyelegtem a lakásban.

A hoség miatt bolondság lett volna kimenni az utcára. Feküdtem az ágyon és azon töprengtem, vajon mit kezdjek magammal. Furcsa érzések kerítettek hatalmukba. égett a boröm - talán a nap tette. Ekkor éreztem eloször szexuális izgalmat. Folyton a melleimet és a puncimat simogattam a ruháimon keresztül. Ez az érzés teljesen új volt számomra, nem tudtam vele mit kezdeni. Levetkoztem meztelenre és élveztem ezt az új érzést. Simogattam magam és hamar rájöttem arra, mi egy no legérzékenyebb része. Szóval, hetekig maszturbáltam otthon az ágyon fekve.

De hamar ráuntam és tudtam, senki nincs, aki még jobban felizgathatna, mint magam. Sokáig töprengtem azon, vajon hogyan tovább. Akkor még szuz voltam és tisztában voltam azzal, hogy e kincset nem lehet csak úgy odadobni valakinek. De ez az új érzés csak hajtott tovább. Egész nap meztelenül járkáltam otthon. Hihetetlenül élveztem a saját testemet, ugyanakkor elborzasztott az a tudat, hogy nincs akivel ezt az érzést megoszthatnám. élvezetemet fantáziálással egészítettem ki. Akkor már elméletileg ismertem a szex fortélyait és gyakran álmodoztam arról, milyen lehet, amikor egy fiú bedugja a farkát a kincsembe, vagy megpuszilom a férfiasságát.

Egyszer csak Andrea barátnom telefonja megváltoztatta az egyhangú hétköznapjaimat. Elmondta, hogy lehetoség van arra, hogy diákok táviratot kézbesítsenek a nyári szünido alatt. Szüleim egyetértése után már másnap jelentkezünk Andreával a Moszkva téri postán. Minden gyorsan ment. A gimitol megszereztük az igazolást, hogy vállalhatunk nyári munkát. El is felejtettem az elmúlt hetek frissen jött érzéseit. örültem, hogy végre szabad lehetek, és még pénzt is kereshetek vele. Eljött a reggel. Be a postára, táviratokat felvenni, aztán ki az utcára.

Andrea és én külön körzetet kaptunk. o ment a 64 - es busszal Hüvösvölgybe, én pedig gyalog fel a Várba. Rendkívül kellemes meleg volt azon a reggel. Fehér trikó volt rajtam, egy kis bugyi, egy farmernadrágból átalakított short, fehér bokazokni és edzocipo. Kihalt volt a város, mendenki elment nyaralni, vagy elbújtak a meleg elol a házakba Ahogy sétáltam fel a meredek utcákon, újra rámtört a nemi izgalom. Talán a nagy lépek tehették, ahogy igyekeztem. Teljesen megszédültem tole. A válltáskám az oldalamon, tele táviratokkal.

én meg éreztem, rögtön elönt a kéj. Teljesen átnedvesedtem, alig tudtam magamon uralkodni. A lábam közt átfújt a szél és megborzongtam, ahogy éreztem a huvös szellot a puncimon. A combom belso oldalán folyt végig a nedvem. Idegesen törölgettem a papírzsebkendoimmel. Egész nap igy járkáltam, kivittem estére minden táviratot. Aztán irány haza. éjjel le sem tudtam húnyni a szememet, egyfolytában csak az izgalom tartott magához ölelve. Végül azért csak elaludtam. Másnap reggel vidáman keltem. Gyors zuhany, törölközés.

Aztán eszembe jutott az elozo nap. Csak a gondolatától majd elélveztem. Sokáig nézegettem magam a tükörben. Szabadnak lenni a legjobb - lüktetett az agyamban. Végignéztem a testemen. Kemények voltak a bimbóim, puncim megtelt vérrel és azon vettem észre magam, lihegek. Végig simítottam magam. Szabadság, szabadság - kiabáltam. Végigrohantam a lakáson és kiabáltam - szabadság, szabadság. Szüleim már nem voltak otthon. Lekaptam apám borotváját és elkezdtem nyiszatolni a szort a punimról. Aztán beleröhögtem a saját képembe a tükörbe.

Utána következett a hónaljam. Szabadság, szabadság, szabadság. Még indulót is gyártottam hozzá. így meneteltem le a Böszörményi úti villamos megállóig. Teljesen meg voltam részegülve az új érzéstol - Szabadság !!! 8 óra. Pontosan érkeztem a postára. Felvettem a táviratokat. Ekkor ismerkedtem meg Imrével. o is táviratot hordott ki. Ma jött eloször. Elso pillantásra belém esett. Mosolyogtam rá, és még mindig az indulót magamban fütyörészve vonultam ki elotte. Andrea ment a maga útján és én is a magamén.

Lépkedtem az embert próbáló járdákon, mikor rámtört a kéj. Komolyan nem tudom, mi lehetet az oka, de eszeveszettt gyönyör csiklandozott az emelkedon. Csak lihegtem és éreztem, történnie kell valaminek. Beléptem az elso lépcsoházba. El kezdtem keresni a címet. Azon vettem észre magam, hogy bal kezem a punicmat szorongatja. Jobb kezemmel idegesen a táskámban turkáltam a távirat után. Behajigáltam a boritékokat a megfelelo helyre, majd igyekeztem megnyugodni. Szabadság, szabdság, szabadság.... Mondtam magamnak.

Majd leültem egy lépcsore és elkezdtem kibontogatni a cipofuzomet. Levettem a cipoket és a zoknimat. így ültem vagy tíz percig. Közben totál felizgultam. Bal kezemet becsúsztattam a combom mellett a sortom alá és élveztem a szabadságot. Benyúltam a bugyim alá és a szortelen puncim simogatása hihetetlen jó érzéssel töltött el. át akartam ölelni az egész világot gyönyörömben. De sietnem kellet tovább. A zoknimat becsaptam a táviratok közé, cipot fel. Mentem tovább a Várban. és élveztem a titkos meztelenségemet, a zoknim hiányát.

Harmadnap fullasztó hoségre keltem. Posta, távirat, és Imre. Andrea Hüvösvölgybe, én a Várba. Ismeros kapualjak. Ma már nem volt rajtam zokni és edzocipo helyett alföldi papucsot viseltem. és persze újból áthulámzott rajtam a kéj. Ziháltam az utcasarkon levo telefonfülke ajtajának dolve. Egészen a bokámig csorgott le a punicm nedve. Már nem törodtem azzal, hogy letöröljem. Lesz, ami lesz. Percekig álltam így. Zsongott a fejem. A csöndet csak egy - két taxis robogása törte meg. Felbogo motorokkal döngettek fel a várba, aztán megint csend.

Támolyogva másztam tovább nyakamban a táviratos táskával. Az úri utca elso háza volt a mai kezdo cím. Bedobtam a táviratot. A lépcsoházban kellemes huvös volt. Leültem az elso lépcsofokrra és benyúltam a sortom alá. A bugyim feszesen tartotta a puncimat. Ez volt az utolsó akadály, hogy elérhessem magam. Hirtelen nagyon dühös lettem. A kéj párosult a dühhel. Egy rántással letéptem magamról a bugyimat.és elhajítottam. Abban a pillanatban elélvezttem. Nagyon megijedtem, hiszen ilyen még nem történt velem eddig.

Sokáig szaladtam. A táskám meg csak lobogott utánam. Végül nevetve álltam meg egy szökokútnál. Leültem egy ko szélére és áztattam a lábaimat a csobogó vízben. Igyekeztem némi komolyságot ölteni magamra, miközben a túristák fotóztak mindent és mindenkit. én, I..Gabi... szabad vagyok, és azt teszek amit akarok! Korán reggel ébredtem. Hosszú fehér pólót vettem fel, a shortomat és a bugyimat, alföldi papucsomat.. Hallottam, ahogy anyám és apám elindulnak a munkába. Még csak hat óra volt, de éreztem új nap köszönt rám.

Szabadság, szabadság... kiáltottam. A pólóm a térdeimet verte és nem érdekelt semmi, csak a kéj, ami napról napra elöntötte a testemet. Nyakamba vettem az üres táskámat és elindultam munkába, a postára. A lépcsoházban már rámszakadt az izgalom. A homlokomat a meszelt falnak nyomtam. Ott gyötrodtem egymagam. Kezeim az ágyékomba csúsztak és kénnyeztettték a puncimat. Nem bírtam tovább, egyik gomb a másik után... Levettem a sortomat, majd ledobtam magaról a bugyimat is. Mindkét ruhadarab a bokámra zuppant.

Hirtelen megijedtem. A pólómon és papucsomon kívül semmi sem maradt rajtam. Majd kéjes gyönyör közepette a leesett ruhadarabokat a lépcsoházi telefon dobozba raktam. Remegve léptem ki az utcára. Találgattam, vajon mikor veszik észre, hogy combom közepéig éro pólóm alatt nincs semmi, csak egy én, a szabad lány. De semmi nem történt. A sok üres fafej ugyanúgy lépdelt fel az 56 - os villamos lépcsojén és indult munkába. Lábaimat a szemben levo üres ülésre tettem és félig hanyat felkve nézelodtem ki a Déli - Pályaudvar irányába.

Kezeimet a pólóm alá csúsztatva élveztem, hogy no vagyok. Mire beértünk a Moszkva térre, már totál nedves voltam. Remego kezekkel vettem el a napi táviratokat. Andrea megdicsérte az új ruhámat. Szegényke nem is sejtette, hogy totál meztelen vagyok. Nem értem, hogy mi tetszett neki a fehér pólómon. (Mindig csak fehér színu pólót hordok) Aznap már bátran lépdeltem fel a lépcsokön a várba. élveztem, hogy teljesen a magam ura lehetek. Megint az úri utca volt az elso megálló. Remegett kezem, lábam. Tudatában voltam annak, hogy a combom közepéig éro pólóm alatt teljesen meztelen vagyok.

Az izgalomtól megfeszült a hasam és ez mégjobban izgalommal töltött el. Lenéztem a földre. A puncimból lefolyó nedvek a bokáimon csillogtak. A postaládák mellett az izzó arcomat az omladozó vakolatnak támasztottam. Hallkan lihegtem, miközben kezeim az egyetlen ruhám alatt ágyékomat kutatták. A papucsomat lerúgtam magamról, azt sem tudtam merre repülnek. összerogytam a gyönyörtol. Négykézláb másztam el a lécspo melletti pincelejáróig. Teljesen elvesztettem az önuralmamat. Csak néztem a sárgás plafont és kezeim lehántották testemrol a trikómat.

Becsuktam a szemeimet, közben ujjaim orülten vágtattak keresztül a csiklómon elore - hátra. Vagy öt perc telt így, mire nyögdécselve élveztem el. Komolyan mondom, nem érdekelt, ki hallja, ki nem. Aztán lassan magamhoz tértem a lépcsoházban. Felvettem a gyurött pólómat, megkerestem a papucsaimat.. Megigazítottam a hajamat, és lesöpörtem az arcomra tapadt port. Nagyon vidám lettem. Csak nevettem egyfolytában magamon. örültem az életnek. ...Véletlen szex történet:


A gyilkos


A gyilkos
Meli épp készülõdött. Hosszú fekete nyílegyenes hajában könnyen siklott a fésû, szeme feketével kifestve, szája érzékien szájfénnyel csillog. Egy aprócska miniszoknyában és egy erotikusan kivágott toppban elindul az ajtó felé, amik....

Nikoletta fasztalicska III


Feleségem unokahúga gyönyörű kislányt szült a férjének, aki azután rövid úton elhagyta őt is, meg a lányát is, vissza se nézett.
Mivel nem ment férjhez újra, így a kis Nikolettának nem volt apukája.
Csak az anyuka, rövidebb-hosszabb ideig tartó kapcsolataiban lá....

Az erotikus történetek címkéi :
szexfantázia | lső leszbikus | vidéki szex | ejteni | a sos | gyönyörű férfi | esztike | ikertestvérek | hitel | benyal |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.