Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseÉva és Dorina történeteDorina és Éva még csak nemrég voltak barátnok, hiszen csak most kerültek gimnáziumba, ahol megismerkedtek. Egyszer Dorina úgy döntött meghívja Évát magához, aludjon ott, hogy jobban megismerjék egymást, amikor a szülei elmentek otthonról. Dorina úgy gondolta, van még egy kis ideje Éva érkezéséig, addig még masztizni akart egyet, hogy majd oldottabb legyen. Tizenöt éves lány volt, közepes mellekkel, formás fenékkel, vállig éro szoke hajjal, pajkos arccal. Fekete, csipkés melltartó volt rajta, melyen át hegyesen dudorodtak mellbimbói. Több helyen átlátszó volt, látni engedte selymes borét. Sima, izmos hasa, mellkasa, háta meztelen volt. Fekete tangája miatt gömbölyu, formás popsija is látszott, elöl pedig ágyéka kecsesen hajlott feszes combjai közé. A kissé átlátszó tanga sokat engedett látni. Combjai, lábai hosszúak és szépek voltak, fekete harisnyája combközépig ért. Hanyatt feküdt ágyán és lábait felhúzta. A melltartóján keresztül masszírozni kezdte mellbimbóit, majd bal kezével elkezdett lefelé haladni.

Hasát, szeméremdombját simogatta, majd lassan becsúsztatta kezét a tanga alá. Lágyan simogatta punciját, közben sóhajtozott, majd két ujjával ujjazni kezdte magát. Ujjai ki-be jártak, közben hasa megfeszült, o nagyokat nyögött. Forróság öntötte el testét, és már majdnem elélvezett, amikor Éva nyitott be szobája ajtaján. Dorina meglepetten húzta ki kezét a tangából, gyorsan felült, gyönyöru combjait keresztbe tette, arca kipirult, gyorsan szedte a levegot. Éva eloször meglepett arcot vágott, aztán huncut mosolyra húzta száját. O is tizenöt volt, rövid, világosbarna hajjal, közepes mellekkel, helyes arccal. Felül fehér blúzt viselt, mélyen kigombolva, melyen mellbimbói tökéletesen kirajzolódtak, mivel alatta nem volt melltartó. Alul miniszoknyát, alatta fehér alsót viselt. Letette csomagját, lehúzta cipojét, és lassan Dorina elé sétált. Dorina az ágy széléra ült, felhúzta és széttárta lábait. Éva kigombolta, de nem vette le blúzát, majd letérdelt. Két kezével Dorina fölé támaszkodott az ágyra, majd lejjebb hajolt és megcsókolta.

Hosszan játszottak nyelvükkel, Dorina kezeivel Éva melleit masszírozta. Aztán Éva lejjebb haladt, Dorina nyakát csókolgatta, majd mellei közét nyalogatta, aztán hasát, végül elért a tangához. Az ágy elott térdelve felhúzta Dorina tangáját a combjára, majd két kezével kicsit széjjelebb nyitotta lábait. Combjai közé hajtotta fejét és Dorina nedves punciját kezdte nyalogatni. Dorina hanyatt feküdt, melltartója alá nyúlt és melleit kezdte masszírozni. Éva betolta nyelvét Dorina puncijába és fürgén, mélyen nyalni kezdte a lányt, aki ekkor megrázkódott és mélyen sóhajtozott. Éva egyre mélyebben nyalta ot, nyelte puncijának levét, közben kezeivel levette miniszoknyáját és simogatni kezdte a mellét és punciját. Dorina nemsokára elélvezett. Ekkor Éva felhúzta magát az ágyra, lovagló ülésbe helyezte magát a másik lányon. Miközben szenvedélyesen nyelveztek, mozogni kezdtek, mellbimbóik összeértek, puncijuk egymást dörzsölte. Így ölelkeztek egy darabig, amikor Dorina felállt, odasétált az egyik fiókhoz, és kivett egy vibrátort.

Éva felállt, levette bugyiját és leült egy székre. Dorina nyalogatni kezdte a vibrátort, szájában forgatta, majd Éva elé térdelt és feldugta neki. Éva felemelte fejét, teste forró volt, egyik kezével mellbimbóját morzsolgatta, másikkal megfogta a vibrátort és beljebb tolta puncijába. Dorina szájába vette a másik végét és úgy csinált mintha szopna. Aztán felállt és Éva ölébe ült. Az o puncijába is behatolt a vibrátor másik vége, Éva pedig a mellbimbóit kezdte nyalni. Hevesen mozogtak, csókolóztak egymással, majd nemsokára mindketten elélveztek. Ezután egymás mellé feküdtek az ágyon, egymással szemben, és ujjazni kezdték egymást, miközben nyelveltek. Dorina a lábai közé vette Éva combját, és átölelték egymást. Ebben a pózban hamarosan mindketten elaludtak.Véletlen szex történet:


János Atya, és az Apácák - kitalált történet!


Rég a terveim közt szerepel a vágy, hogy a fétiseimről írjak.. Az első kis történet bennem rejlő dominát hozza felszínre.
Apró kolostor az erdőben... távolabb a falutól. Az apácák az új kápolna avatójára hívták a felszentelésre a falu papját.. aki az előző éjjelt ....

Így élveztem bele a csajomba, erotikus történet


Ez egy fantasztikus szombat este a kedvesemmel, mivel elég jól sikerült, úgy gondoltam leírom nektek! Remélem minél többen éltek át ilyen estéket, mert ennél jobb dolgot nem tudok elképzelni az életben.(nekem ő a másik felem és rettenetesen szeretem, nem csak egy futókaland)
....

Az erotikus történetek címkéi :
feleségem barátnője | térdelj le | geciszag | lauribanc | carol és én | jóapa | any fia | habos | nélkül | bűnös |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.