Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseki kell elégítenünk több mint 10 embertAmy másnap reggel saját ágyában ébredt fel, mellette Sheril feküdt. Aki mélyen lélegzett, egy kicsit nézte, elkezdett bederengenie neki hogy mi is történt. De nem tudta tisztázni magában hogy ez vajon megtörtént, vagy sem. Hosszas elmélkedését barátnője puha keze törte meg, aki rá csúszott a combjára.
- Jó reggelt Amy. -Szemeivel Sheril arcára tekintet, amin kicsi kacér mosoly jelent meg.
- Jó reggelt. -
Sheril is felült egymásra tekintetek, - Mi történt pontosan? - Kezdte el faggatni a még kissé kómás Sherilt.
Sheril megtörölte szemeit és elkezdte mondta. - Olyan szinten dughatnékod volt, hogy leszoptad Áron faszát, és még mellé egy ragyogót keféltetek. Ami után te elájultál. -
Amy alig akart hinni a fülének. - És te ezt így tudod? - Még egy olyan kérdés hangzott el amire Sheril visszakézből válaszolt.
-Hát nehéz lehetett nem hallani, hangosan sikítottál... még engem is túl sikítottál. -
Amy teljesen zavarba jött, amit látott Sheril kezeivel megfogta a vállát és közelebb húzta magához.
- Olyan csodás arcod volt , ahogy a kielégülés ki ült az arcodra, egy percre még Rick is megkívánt. -
Kissé kipirult arccal nagyot nyelt, Sheril felállt megigazította bugyiját, és bement a fürdőszobába. Amy nem tudott mit mondani, csak bambult mag elé, amikor Sheril nyitott ajtónál kiszólt.
- De van egy ötletem Amy. -
Amy kissé meglepődött a hallottakon,de kíváncsi volt nagyon is.
A víz hangja hallatszott, várt türelemmel míg barátnője nem végez. 10 perc után viszont visszajött talpig törölközőben, haját és testét takarta vele.

Sheril mosolygott, és leült Amy mellé. - Van egy ötletem mára. Mind ketten pontosan éjfélig ki kell elégítenünk több mint 10 embert. És nem lehet ismerőst, és akinek nem sikerül az a győztesnek teljesítenie kell 10 kérést, kérdezés engedetlenség nélkül.-
Amy csodálkozott ezen a javaslaton.
- De miért ilyet? -
- Olyan rég csináltuk, és tudni akarom melyikünk a jobb. -
Amy kis várakozás után bólintott a dologra.
- Rendben van... - Kezet fogtak, felöltöztek mind ketten. Amy is elment zuhanyozni, felöltözve készen álltak.
Sheril Amyre tekintet. - Úgy kell bizonyítani hogy megvolt, le kell vele fogózkodnod. -
Bólintott erre is, végül ki léptek a háznak ajtaján, le mentek a lépcsőn.
Amy sóhajtott egy nagyot, majd megállt az egyik ajtónál.
Sheril nem értette, - Miért álltál meg? -
- Menjél nyugodtan. - Ezt is tette, és ott hagyta. Amy az ajtóhoz lépett és becsöngetett.
Szíve a torkában érezte, arca kipirult.Az ajtó lassan nyílni kezdett, egy tinédzser fiú nyitott ajtót, aki 17-19 éves lehetett, barna göndör haja volt, teste normális volt, nem volt túl vékony de testes.
- Mit szeretne Amy kisasszony? - Kérdezett rá kicsit meglepődve, de mégis izgalommal teli hangon. Amy kicsit előre dőlt melleit megmutatva neki, válaszolt kedves mosollyal.
- Nem mehetnénk be inkább? -
Kérdezett rá kacér mosollyal. A fiú kinyitott az ajtót és be invitálta Amy-t.
Ahogy cipőébe be toppant az ajtót becsukta a fiú aki nem tudta hova tenni ezt a hirtelen látogatást, félve nagyot nyelt, de szemeit nem tudta levenni a páratlan női testről ami vonzotta a tekintetét.
- És... miben lehetek szolgálatára? -
Amy neki döntötte az ajtónak kezével végig simított a fiúnak nadrágján, amiben már érezhetően mentek a munkálatok.
- Barátnőm mondta hogy nagyon sokszor, nézel engem, mikor megyek, le hajolok, fenekemen tapad szemed. -
A fiú megszólalni sem tudott, nem akart hinni a fülének, a szemének. - És... mit akar Amy kis asszony? -
Amy le vette minden ruháját szépen lassan ,a fiú visszafojtott lélegzettel nézte végig.
- Azt hogy dugjál olyan keméyne, és szenvedéllyel ahogy te akarsz.-
A fiú nem akart hinni a fülének, Amy le térdelt elé letolta a nadrágját, és bokszerét elkezdte szopni a fiú faszát.
Kezeivel kényeztette a golyóit, A fiú megragadta a fejét elkezdte erősen dugni, Amy meglepődött. De hagyta had csinálja, közben kezével kényeztette a punciját, így is tocsogott a nedvtől, a fiú hangosan zihált farka megduzzadt mélyre tolta Amy torkába, aki köhögni kezdett, szemébe könny gyűlt.
Egyre jobban közeledett az orgazmushoz, rá kapcsolva, farka megrándult és tele élvezte a száját.
-AHHHHHHH!!!- Amy nyelte le szaporán a sósnak érzett spermát, amint végzett,a farok megtisztítással, a fiú remegő lábbal hátra lépett. - Sajnálom. - kezdett mentegetőzni. Amy mosolygott, mellei közé vette a lankadó nemes szerszámot. - Nem is sejtettem hogy ilyen sokkal rendelkezel, még nagyon kívánom a spermád.És te Róbert. -
Róbert nagyon nyelt, farka megint életre kelt lassan. Amy csodálkozott. - Pár perce élveztél a számba és megint harcképes.
Róbert rá kérdezett a punciját figyelve, ami tocsogott a parkettán.
- És... az egész testét használhatom. -
Amy bement a szobája elterült az ágyon, lábait az égnek emelt Róbertet megbabonázta a látvány.

- Gyere csődöröm. - Csalogatta Amy, Róbert nem gondolkozott tovább, odament elkezdte szívni szájával Amy csiklóját. Vörösen duzzadtan egyre jobban, hangját nem fogta vissza, hangos nyögései töltötték meg a szobát. Hátra vetve fejét, szemeit lehunyva élvezte egyre jobban , kezeivel melleit markolászta.
Egyre erősebben mélyesztette bele a párnába körmeit Amy, mikor a Róbert arcára tekintet.
- Remélem eljuttatom magát a csúcsra. - Amy elengedte jobb kezével a párnát és megsimogatta Róbert arcát.
Aki rögtön a farkát Amy puncijához irányította és teljesen bele nyomta egy lökéssel.
- TESSÉK!- Amy szemei fent akadtak a levegő is beléje szorult, Róbert elkezdte vadul dugni, lábai még mindig a levegőben volt.
- Érzem a méhszájadat. - Hegyezte meg izgalommal teli hanggal. Amy átölelte Róbert nyakát és szenvedélyesen megcsókolta, mind kettőjük csípője vonaglott.
A hangok egyre jobban töltötték meg a szobát, a szexuális feszültséget fűrésszel lehetett volna vágni.
Amy megfordult hátulról dugta egyre erősebben.
- EZ AZ DUGJ MEG!! EZ AZ!- Tört ki a félénknek tartó lányból Róbert fenekére csapott kétszer közben farka duzzadt egy nagyot, de mind ketten közel voltak az orgazmushoz. Az ajtón kopogtatni kezdtek, de nem törődtek vele, Amy felsikított, előre dőlve puncijából kicsi vizelet folyt ki, Róbert bele nyomta a méhszájhoz teljesen. - AHHHHHHHHH!!-
Megrándulva az egész teste teleélvezte Amy tocsogó buja punciját. lankadó férfiasságát kivett belőle, mind ketten kidőltek, Amy kicsit elszégyenelte magát.
- Sajnálom. - Nyögte ki remegő hangon, Róbert az huzatra nézett, - Rád nem lehet haragudni. - Amy megcsókolta utána felkelt elindult a ruháiért, mikor az ajtó kinyílt belépett Róbertnek öccse.

Nem hitt a szemének ahogy előtte álló meztelen nő áll, végig nézett rajta. Nagy mellein meg akadt a szeme, utána pedig nedvtől és spermától tocsogó punci.
Amy szeme felcsillant lábát felemelte hogy jobban betekintsen a puncijába. - Tetszik amit látsz? -
Kérdezett rá izgalommal teli hangon a fiú becsukva az ajtót bólintott.
- Nyugodtan kényeztessed... és én is kényeztetni foglak. -
Róbert kijött nézte öccsét aki már 16 éves volt. - Nyugodtan Zolika. -
Zoli levetkőzött teljesen farka merev volt rendesen, Amy csodálta, majd nem ugyan olyan nagy volt nemes szerszáma mint bátyának.
- Csodálatos. - Jegyzi meg Amy, megfogta kezét és bevitte bátyjának szobájába, és elfeküdt rajta.
- Gyere... szeretném megkóstolni a faszodat Zoli. -
Zolika rá feküt fordítva orrát azonnal megcsapta puncinak csodálatos illata, Amy szájába bevezette a szerszámot, elkezdte szopni, Zoli kicsit meglepődött, ahogy szerszámát nyelvvel kényeztetik közben egy kéz is golyóit kényezteti.
Elkezdte nyalni a puncit beletúrta fejét, nyelve felfedező utat tett, közben kezeivel átölelte lábait, és fenekét széthúzta. Nyelvével néha oda is tévedett, Amy teste egye melegebb volt, izgalom megint égett a teste. egyre jobban lendült bele szopásba a fiú két ujját felnyomta a puncijába. Kissé meglepődött, a hirtelen jött nyomástól, puncija szűkülni kezdett, Zoli csípőjét mozgatni kezdte Amy csak le ttte fejét hagyta hagy csinálja csak.
Ugyan olyan jól csinálja mint a bátyja. ~ Jegyzi meg magában, de érzi hogy minden nyalásnál, szívásnál amit csiklójával csinál a fiatal fiú egyre nedvesebb lesz.
Egyre jobban mozgatta csípőjét, le tolta teljesen a torkába, hirtelen megremegett a farka a torkában, ömleszteni kezdte a spermát. Amy meghökkent, félre nyelte a spermát. Gyorsan felállt, a farok ki jött szájából, melleire meg az állára folyt.
- Ez nagyon jó volt. - jegyezte meg kissé megkönnyebbülve, Amy a kezét a szája elé tette pár köhögés után mosolygott. - Ez nagyon sok volt Zoli.. -
Zoli meglepődött, felállt az ágyomn fejét megfogta amdj rá nyomta a farkára a fejét.
- MMMMMM!- Elkezdte megint dugni a száját, de nem tett ellene. Hagyta had csinálja ezével izgatta és ujjazta magát.
Mind a ketten egyre jobban lendültek bele, Zoli kivette a farkát a szájából, le feküdt az ágyra, Amy megpuszilta a makkját. feltérdelt a farok fölé, elkezdett bele ereszkedni, érezte ahogy fokozatosan feszítette szét punciját a farok. Végül bele huppant.
Teste remegett hátra vetett fejjel sóhaj tört ki belőle, - AAAAH!- kezeit Zoli mellkasára tette elkezdett mozogni a farkán.
Egyre hevesebben lovagolt a farkán, előre dőlve megcsókolta Zolit szenvedélyesen, Róbert nem bírta tovább odament és felnyomta Amy puncijába a farkát.
-ARGGGGG!- Amy teste megremegett a nyomástól, mind a két farok feszítette a szűk kis punciját. Zolika felszólalt.
- Ejnye bátyó... -
- Mehet? -
Amy nem talált a szavakat, elfogadta most ő csak egy játékszer ebben a testvér párosban.
Mind a két fiú elkezdték erősen mozogni, felváltva lökdösték a méhszájat makkjukkal. Amy folyamatos sikítás közepette megint elélvezett.
-AHHHHH!- Puncija fröcsögve a fiúknak farkára tapadt, Zoli felszólalt meghökkenve felszólalt.
- Nem bírom túl szoros. - Mind a ketten teleélvezték Amy ártatlan punciját.
- HHHHAAAAAA!- Remegő farkuk egyszerre sültek el.
Amy teste remegett az élvezettől, amint kivették a farkukat, puncija fröcskölt még egy két cseppnyi nedvet, folyt kifelé a sperma kicsi tartalma.
30 óra fekvés után Róbert az órára nézet. - Az igen! 2 óra szex volt. - Kissé mind ketten meglepődtek, Amy kiment lábai remegtek, bevitte telefonját és lefotózta magát a két fiúval.

Felöltözött elköszön tőlük és tovább állt, puncija még mindig bizsergett. ~ Ez... teljesen izgalomban tart! Fa... faszt akarok!~

Kiért a háztömb elé, meg igazította bugyiját, elindult park felé. Ahol tudta sok fiú van, de közben arca még mindig kipirult volt, ahogy ment a ki kövezett úton egyszer csak egy férfi ment neki.
A férfi kicsit pcakos volt, de látszott rajta hogy azért alaposan megnézte Amy testét.
Kicsit kaján mosoly mutat feléje, halk na fülébe súgta.
- Szeretné megkóstolni a testem nedvét? -Kérdezett rá suttogva miközben egyik ujját felnyomta a puncijába, kicsi nedv ragadt ujjaira és a férfi szájába rakta. A férfi farka azonnal állt rendesen, a farmeron keresztül is lehetett látni. Nem kerülte el a lány figyelmét sem, A férfi megragadta karját Amynek és bevitte a házak közötti sikátorba.
Rögtön be is nyúlt Amy puncijába, nyomta két ujját. - HAAAAAA!- Sikított fel hirtelen ,de a férfi befogta a lánynak szájét, elővette a farkát.
Halkan rá kérdezett izgalommal teli hangon. - Szereted a faszt? -A kérdést feltéve elvette Amy szája elől a kezét.
- Igen... Felemelte mind két lábát Amynek majd egy mozdulattal tövig nyomta belé vaskos farkát.
Kezeit a fenekére tapasztva elkezdte dugni erősen, Amy szeme fent akadt ahogy a vaskos farok tódult belé.
- ARHHHHH!- Csak lovagolt a teste teljesen elgyengült, nem tett semmit.

20 percre rá teleélvezte Amy punciját. - AAAARHHHHHH!- Amy teste megint a kéjtől és az orgazmustól remegni kezdett. A férfi kivette belőle a farkát.Zihálva felszólalt. - Remélem élvezted. -
Amy felállt szemei előtt a farkak lebegek , telefonjával ön magát meg a férfit is lefotózta.

Amy rendbe szedte magát alaposan, és leindult kifelé, de a puncijából szüntelen kéj nedv és sperma folyt ki.Véletlen szex történet:


Így lettem ribanc


Szép, napsütéses nyári nap volt. 19 éves vagyok. Az ágyon fekve végigsimogattam a testem. Nem panaszkodhattam az alakomra. Karcsú test, nagy, formás mellek. Imádtam magam. A melleim, a fenekem, amit még néha más lányok is megbámultak, a hosszú, színes hajam. 3 színűre volt festve.....

Pilótaszex


Sziasztok Ryan vagyok 26 éves, és Új-Zélandon élek. Akkoriban még pilótaként dolgoztam egy repülőtéren. A feladatom általában mindig is gazdag helyi, vagy külföldi turisták reptetése volt. Aki megengedhette magának gyakran tett egy kiruccanást Ausztrália, vagy éppen a nyílt óc....

Az erotikus történetek címkéi :
modell | beavatas | tökön rúgás | nővérek | gangbang | férfi szemmel | jani bácsi | creampie | kancigÁny | fotó | pasim haverja | palyaudvari | osztálytalálkozó | unkaöccse | kitéptem | beszart | elélveztem | martin | partnerkapcsolatom | csak | szemtakaro | fétis | Én és a | vállalkozás | leszbik |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.