Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseéjjeli szórakozásSziasztok a nevem Ádám 15 éves vagyok. ez az eset 1 hónapja tötént meg velem.
Van egy nővérem 18 éves a neve Linda. A szüleink elmentek 3napra üzleti okok miatt és otthon maradtunk. Este mind a ketten elmentük lefürödni meg fogatmosni.
-Na szia Öcskös megyek lefekszem.Jó éjt.-
-Rendben én még filmezek aztán megyek én is. Jó éjt neked is.-
Amikor már olyan éjfél körül járt az idő akkor volt vége a filmnek. Elmentem lefeküdni, megláttam hogy a nővérem ajtaja még nyitva félig. Amikor beakartam csukni meg láttam hogy milyen szépen alszik. Oda mentem az ágyához és láttam hogy milyen szépen alszik. Kicsit felemeltem a takarót és láttam hogy nincsen rajta semmi.
Lehajtottam a takarót a hasáig, megláttam a szép csillogó mellét, szépen lassan oda tettem a kezem a mellére. És elkezdtem körbe körbe maszírozni lassan, majd a bimbóját körbe fogtam és elkezdtem huzogatni pizirgáni. Majd lassan legugoltam és a nyelvemmel megnyaltam. Majd egyszer csak megmozdúlt gyorsan elléptem és gyorsanfelegyenesedtem.
De csak megfordúlt, és előlillant a popója, nagyon szép volt. Odamentem és elkezdtem
simogatni a popóját nagyon szép volt feszes, selymes, és sexy. Mind a két kezemmel elkezdtem simogatni. Olyan jó volt, érezni a selymes volt, oda hajoltam szét nyitottam és láttam a seglukát, nagyon kivánatos volt oda csurgattam a nyálamat és a jobb kezem 2ujjal szét kentem és a két ujjam véletlenül becsuszott, felsóhajtott azt hittem hogy felfog ébredni. Aztán amikor láttam hogy nem ébredet fel levettem a ruháimat és befeküdtem mellé,oda helyeztem már nagyon meredező farkam a nővérem popójához és benyomomneki, a reag nagy sóhaly volt. Vártam hogy mi lesz aztán szép lassan elkeztem benne mozogni, elösször lassan majd egy kicsit gyorsabban amikor már majd nem elélveztem még kettőt dugtam rajta majd a seggébe élveztem véletlenül abban az időben ő nagyon nagyot sóhalytott, de nem kelt fel.Lassan kivettem és láttam hogy megint mocorog azt hittem hogy felkel de nem, feláltam az ágyról és csak asra feküdt megint ládtam a szép kerek melleket. Oda mentem a lábaihoz és a farkamat a lábaihoz simitottam, bebujtam a takaró alá mentem egyre felfelé míg megnem szagoltam az édes punci illatot, oda mentem és olyan érzésem volt mintha lebegnék.
Bemáztam a lába közé és nagy iramban elkezdtem nyalni dugni a nyelvemmel közben éreztem hogy mocorog a nővérem de nem bírtam leálni amikor már éreztem hogy mingyárt megint elélvez akkor még jobban rákapcsoltam és egy nagy sikollyal a nővérem az arcomra élvezett. Én meg nagyon jól éreztem magam, és megint csak csend lett. Majd fejjebmentem és láttam az alvós arcát és megcsókoltam a szájját nagyon szép volt olyan jó volt, aztán oda illeztettem a farkam a punciához és egy nagy lökéssel benyomtam közben a mellát simogattam, közben a nyakát pusziltam és szép gyors dugni kezdtem az ágy mellet volt egy óra és láttam hogy hajnali félkettő körül járt az idő és rákapcsoltam amikor már majd nem elélveztem gyorsan kirántottam feláltam és az arvára ment véletlenül. Fogtam egy papírzsepit és letöröltem, végül a hajához raktam a farkam és megtöröltem végül még a száját kinyitottam és a szájába raktam foktam a fejét és szájba dugtam jó alaposan aztán mikor már majdnem megint elélveztem még kettőt nyomtam és belelődtem nagyon nagy adagot. Sajnos már időbe nem tudtam kihúzni. Nem kelt fel nagyon nyugodt volt.
Azután elmentem és nagyon ki voltam, lefeküdtem és elaludtam.
Másnap reggel olyan 8:40kor mikor felkeltem akkor vettem észre hogy a nővérem lent ül a nagy szobában.
-Szia.Jó reggelt. Nem tudod hogy miért van sós íz a számban?- Néztem rá kérdően.
-Neked is jó reggelt és nem tudom. -Véletlen szex történet:


Tanárnőből ribancot III.


Ahogy bekötött szemmel térdelt Niki, ruhasuhogást, mozgolódást és halk lépéseket hallott. Kis idő múlva érezte ahogy tátott szájába kicsit bizonytalanul becsúszik egy fasz. Elég vékony volt, de a hosszát nem tudta felmérni, mert pár centi behatolás után megállt egy helyben.

Teli pumpáltam gecivel a barátnőm anyját


Én egy 15 éves fiú voltam akkoriban, a barántőm 16 akivel már 2 éve együtt voltunk.
Ezalatt az idő alatt többször voltunk együtt a családjával nyaralni, táborozni, túrázni.
A történet az anyukájáról szól, aki egy 175 cm, hol barna hol fekete hajú érett hölgy v....

Az erotikus történetek címkéi :
hugom szüzessége | 25 cm | balcsin | kihasznal | 15 év | petr | keresztanyam | jacuzzi | első hármas | függő |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.