Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseNe hívj anyunak !19 éves vagyok és fiú. A lényeg amit tudni illik rólam, hogy imádom a szexet és annak minden formáját. Nincs olyan nő a földön akinek ha belehet akasztani én ne akasztanák be. Még a csúnyáknak is sőt egyszer még egy meleget is leszopattam buli után de túl megyek ezen ha nem élveztem volna el a szájába még a seggét is kipróbáltam volna. Egyetlen egy szabályom van csak szex semmi kapcsolat vagy ilyesmi, a többi nem számít. A rokonságban is volt már kalandom, szóval nincs tabu. A mostani történetem elég homályosan kezdődött.


Az ágyban feküdtem az előző napi buli után kimerülten és még mindig részegen. Folyton anyámat hívogattam hozzon ezt hozzon azt. Nagyon szeretem az anyámat mindent megtesz értem. Szóval istápoltattam magam, hozott fájdalom csillapítót vagy enni, inni mindig amit kértem. Még korán volt a nővérem aludt. Apám pedig már elment dolgozni. Anyám pedig ki-be flangált egy szál hálóingbe a szobámba. Látszódik anyámon a kor de azért jól tartsa magát jól öltözik meg minden. Szép nagy mellei vannak. És nagy feneke de nem az otromba fajta hanem a kívánatos. A lényeg a lényeg, újra hívtam anyámat aki jött is egyből. Megkértem feküdjön le egy kicsit mellém mert még rosszul érzem magam. Ő lefeküdt az ágy szélére és nézni kezdte a tv-t. Rajtam semmi nem volt csak a takaróm. Egy jó tízperc után mialatt végig a mellét bámultam, megfogtam a kezét. Ismét vártam majd lassan behúztam a takaró alá. Szerintem sejtette mire készülök de nem avatkozott közbe. Ismét vártam egy keveset majd kezét a már álló farkamra tettem. Egyből elhúzta kezét majd - Mit csinálsz? - ült fel az ágyon miközben mérgesen nézett rám. - Kérlek tegnap nem volt semmi. - próbáltam sajnáltatni magam. És ismét húztam a kezét a takaró alá. Kicsit ő is húzta vissza fele de nem erőltette meg magát szóval simán újra a farkamra tettem. - Ezt nem szabad. - mondta anyám rosszallóan. De én úgy szeretlek kérlek és már nem tudok lehiggadni. - folytattam a kis ártatlan szerepem. Anyám elmosolyodott majd megcsókolta a homlokom és azt mondta - Mért nem tudok neked nemet mondani?. - majd lassan verni kezdte a farkam. Lehunytam a szemem - Ez nagyon jó anyu. - suttogtam neki. - Ne hívj anyunak amikor a ... - de elhallgatott mielőtt végig mondta volna.
- Ez nagyon jó Tündi. - mondtam mert anyámat amúgy Tündinek hívják. Hallottam halk kis kuncogását.
- Na azért. - mondta hallhatóan viccesen.
- Kérlek szopj le... - csuklott el a hangom.
- Nem! És fejezd is ezt be. - jött a mérges válasz. Kinyitottam szemem majd szabad karját megragadtam a takarót kissé felemeltem és löktem alá. Anyám csak nevetett de nem bírtam vele. - Kérlek. - hangzott újra számból. - De csak egy kicsit! - neheztelve mondta és már a takaróm alá is ment. Hirtelen bekapta és elkezdte meleg szájával és nyelvével kényeztetni. Mondhatom nagyon jól tudta csinálni. Csípőm mozgatva kicsit baszni kezdtem a száját. Észre vettem ez nem annyira tetszett neki viszont nekem annál inkább. Benyúltam a takaró alá fejét leszorítottam és úgy kezdtem neki vadul az anyám szájának baszásához. Kicsit nyöszörgött de gondolom nem mert hangoskodni nehogy a nővérem felkeltse. Így hagyta és lassan felhagytam vele újra elengedtem fejét és ő könnyes szemmel kinézett a takaró alól - Még egyszer ne csinálj ilyet! - kicsit mérges volt de nem az az igazi harag volt ez így ismét rátoltam fejét farkamra hagytam hogy magától szopjon. Majd megragadtam ismét a fejét és mondtam neki - Készülj! - és már basztam is a száját de ezúttal már gyengébben. Lehúztam a takarót, hogy azért levegőhöz is jusson és persze, hogy láthassam anyámat amikor a faszom jár a szájában. Szinte a szemével mosolygott amikor rám nézet, gondolom örült a figyelmességemnek. Lassan gyorsítani kezdtem a tempón és ő egyre hevesebben "hmmögöt". Hirtelen abba hagytam kihúztam szájából farkam és megkérdeztem - Jó volt? - a nyál csorgott a szájából és levegő után kapkodott de közbe bólogatott hogy tetszett neki. Hajánál fogva ismét ráhúztam és basztam tovább finom gondoskodó száját. Nagyon felizgatott a látvány. Éreztem közeleg a vég - Mehet a szádba? - kérdeztem mire ő intett fejével és összeráncolt szemöldökével, hogy nem. Basztam még egy kicsit tovább majd hirtelen kirántottam a szájából. Hajánál fogva tartottam fejét majd arca előtt verni kezdtem hevesen farkam. - Meg ne merd tenni! - figyelmeztetett de a mosoly miatt az arcán nem vettem komolyan. Csak úgy lövelltem az arcára meleg gecim. Került mindenhova: arcára hajába még egy kevés a testére és ágyamra is. Látszódott rajta a meglepettség de ugyanakkor nevetett is. Szemhéjáról letörölte ujjával és lenyalta. Mondta nem is rossz. Majd takarómba törölte arcát.Véletlen szex történet:


A perverz fotós


Gyere be! – mondtam Andi-nek, miután kinyitottam a műtermem bejárati ajtaját.
- Szia! – mondta a lány szemlesütve. – Jó helyen járok? Lion Fotóstúdiót keresem.
- Jó helyen jársz, Laci vagyok, velem beszéltél telefonon.
A lányon láttam, hogy mennyire zava....

Szex fantázia : A támadó


Otthon ülsz a gép előtt tangában és egy szál pólóban. Csend van, a lakótársaid nincsenek otthon. Egyszer csak egy fekete kendő eltakarja a szemed. A fejedhez kapsz, minek hatására a „támadód” elkapja a melleidet. Megmarkolja. A hirtelen felszabaduló nyakadat elkapja, és nyalogat....

Az erotikus történetek címkéi :
Úton | nagy farku | kakilni | bestia | ismeretlen | mátrába | nyaltam | kamaszfiúval | honi | vadnyugat |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.