Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseSzopással hálálkodom a sógoromnakNem vagyok idős asszony de fiatal sem. A férjemmel már gyerek korunkóta együtt vagyunk és a házasságunk nagyon jó természetesen nekünk is vannak hullám völgyeink de semmi komoly, amit ne tudtunk volna megoldani. A szexuális életünk is nagyszerű, nekem és a férjemnek is igen nagy az étvágyunk és elég sok dolgot művelünk esténként az ágyban.

A férjem nagyon családcentrikus, szinte mindennaposak a látogatásaik az ő és az én családom felöl is. Egyik délután amikor már a férjem is haza ért a munkából beugrott az öccse aki csak egyévvel volt fiatalabb nála. Semmi meglepő nem volt ebben. Mint említettem sokszor elő fordul ez nálunk. Viszont most Gabi az öccs egy kicsit felöntött a garatra és ez a mindennapi csevely közbeni hangosabb beszédéből is leszűrődött. Én a konyhában készítettem éppen a vacsorát amikor a férjem bement a fürdőbe, hogy lefürödjöm. Előtte bejött a konyhába és a fülembe súgta ha elment Gabi szóljak neki addig nem jön ki. Nem szerette ha ivott a testvére olyankor mindig kifordult magából kicsit. Én jót szoktam rajta szórakozni néha olyan hülyeségeket beszél ha iszik.

Továbbra is a konyhában dolgoztam amikor bejött Gabi. Pár falatot bekapott az alapanyagokból, majd megjegyezte milyen csinos vagyok. Ez új volt eddig ilyet még nem mondott, és amúgy sem voltam csinosan még öltözve sem egy egyszerű egyberuha volt rajtam. Miközbe a krumpli salátát kevertem a pultnál ő mögém jött és megmarkolta a fenekem. Vigyorogva halkan szinte suttogva rászoltam, hogy mit művel?. De nem haragudtam rá inkább viccesnek találtam. Majd folytattam a salátát. Megint mögém jött tudtam mire készül de most mindkét kezével megmarkolta a fenekem. Én a könyökömmel megböktem hátra fele, majd nevettem és ő is. Aztán újra közelített már nevettem előre persze csak suttyomba hogy a férjem megne hallja. Mikor már majdnem megragadta ismét hátra szóltam - Össze kenlek ha nem hagyod abba! - fenyegettem játékosan. De ő benne volt bátorság és nem hátrált sőt. Ezuttal felrántotta a kis egyberuhámat és komótosan rá érősen figyelte a fenekem egyszáll tangában. Valahogy nem haragudtam rá viccesen oda szóltam - Most boldog vagy? - mire ő leengedte ruhám közelebb lépett szinte hozzám tapadt. Éreztem merev farkát ahogy a nadrágjába feszülve fenekemnek nyomja. Kezeit lassan salátám felett pillantottam meg majd a mellem kezdte velük markolászni. Ismét megböktem majd hátra fordulva tátogtam - Hülye vagy? - de ő csak jött, nyomult. Hírtelen vissza fordultam felé, megragadtam farkát farmerján keresztül ami mondhatom jó nagynak tűnt, és fülébe súgtam - Ha nem álsz le kitekerem. - majd rám nevetett és csak annyit mondot - Ez minden vágyam. - mondhatom nem semmi ez a pali. Elengedtem farkát majd két kezemmel lazán intettem neki és azt mondtam halkan - Vedd elő ha mered. - intettem a fürdő fele, hogy ne feledje ott van bent a testvére, én tudtam nem jön elő még én nem szólok neki viszont Gabi ezt nem tudta.

- Ha előveszem, leszopsz?! - fenyegetőzve ragadta meg nadrágja gombját.
- Ha van merszed? leszoplak. - mondtam neki kicsit menőn és kicsit abba bízva, hogy lesz mersze.
Félig kigombolta farmerját - Gyerünk... - mutogatott gatyája fele.
- Vedd elő. - szóltam rá, emlékesztetve az alkunkra. Láttam arcán a gondolkozás nagyon megnehezíti az életét majd egyszer csak ki vette. Én az életemben nem láttam még ilyen hatalmas farkat. Olyan volt mint egy hatalmas kígyó. A férjem farkáról azt mondtam minden barátnőmnek hogy nagy de ha az nagy akkor ez egyenesen hatalmas. Elsem akartam hinni, de hamar véget vetett a csodálkozásomnak erős keze amivel már térdre is rogyasztott. Megragadtam ámulva nyalogatni kezdtem azon tűnődve hogy fogom én ezt bekapni. És valóban nem csalt a látásom, a felenél egy kicsit továbbig tudtam csak bekapni széles és masszív farkát. Nagyon élveztem a szopást hamar be is indultam és nem hagyhattam ki hogy egy ekkora fasz kerüljön belém így amikor éreztem hogy kellően nedves vagyok felkeltem bugyim letoltam és háttal neki bedőltem a szembe lévő konyha pultba kapaszkodva kínáltam fel a hatalmas farka után epekedő puncimat. Egyből kapott az alkalmon Gabi és már döfött is fel farkára. Annyira feszített hogy úgy kellett vissza nyelnem sikongatásaimat. Nem tudom mennyire nyomta be de mintha a melleimig hatolt volna bennem. A gyönyör mindenfázisát átéltem miközbe nagyokat lökött rajtam. Nem hiába mondják a nagy fasz az igazi ezt most már én is alátámaszthatom. Olyan gyorsan elélveztem amilyen gyorsan még sosem eddig. Viszont ő sem bírta sokkal tovább keményen döfködte szerintem tövig bennem farkát úgy engedve belém farka gyümölcsét. Nem szedtem fogamzás gátlót de a férjemtől eddig még nem estem teherbe. Most viszont kicsit megréműltem. Miután elélvezett még leszoptam majd kicsit össze szedtem magam és amikor Gabi távozott a férjemmel is szexeltem a kádban arra az esetre ha Gabi teherbe ejtett volna. Ez két éve történ azóta van egy egyéves lányunk. Gabinak azóta is ha van rá alkalmunk hálálkodok egy kis szopással.Véletlen szex történet:


Az első ujjazás


Az bizony középiskolás koromban történt, nem voltam még 17 sem. A lány nem velünk kezdte az iskolát, úgy költözött a kollégiumba Miskolcról. Azon kívül, hogy szép volt, megvolt benne az a varázs, hogy a fiúk szemében még ismeretlennek, friss húsinak számított. Természetesen....

Szex a faluban, a kersztfiam kifestett


40 éves, falun élő házi asszony vagyok. Húsz éve vagyunk házasok a férjemmel, sajnos gyermekünk nem született. A házasságunk elején még nagyon aktív nemi életet éltünk, de az utóbbi időben már szinte alig szexeltünk. Jó, ha összejött havi egy-két alkalom, azzal kellett beé....

Az erotikus történetek címkéi :
hosszu iroda | fiatal punci | undor | bugyira | edzo | az olasz csődör | szartuk | pezsgő | mostohaanya | faszpumpa |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.