Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseMari kitárulkozik, hárbasban a nejemSzex közben a feleségem Mari és én gyakran suttogunk mocskos dolgokat egymás fülébe, a téma gyakran változik, de az utóbbi időben a feleségem állandóan azzal jön, hogy ő szeretne, hogy másik férfi bassza, miközben én nézem. Az ötlet, engem érdekel, de én még bizonytalan vagyok, mert ha akar egy másik férfit akkor kurva a feleségem. Miután több hónapon keresztül ezt suttogta nekem. Egyre jobban szerettem volna már én is, de túlságosan zavarban voltam meg kérdezni, hogy igazából is szeretné?.

Egy éjszaka lent voltunk egy kis kocsmában, és észrevettem őt táncolni, és flörtölni egy sráccal, nem volt probléma ezzel, mint én is sokszor ugyanezt tettem más nőkkel. Ahogy hátradőltem, és néztem, a gondolat eszembe jutott, hogy talán ez lehetne az a srác, aki valóra váltja ezt a fantáziát, hogy ő bassza a feleségem előttem. Amikor a feleségem kiment a mosdóba oda mentem, és elkezdtem beszélgetni a sráccal, a flörtölésükről. Megkérdeztem a nevét, és hogy szexinek gondolja -e? a feleségem. Eleinte azt hiszem, azt hittem, hogy verekedni akarok vele, de hamar rájött, hogy csak azért kérdezem mert érdeklődöm. Ő válaszolt, mondván, az ő neve András és nagyon szexinek gondolja Marit. Így folytattam, hogy elmondjam neki róla fantáziánkat, és megkérdeztem, részt vesz benne?. Gyorsan megállapodtunk, és azt mondtam neki, hol lakunk, és hogy mikor jöjjön el oda.

Amikor Mari vissza jött a mosdóból azt javasoltam neki, hogy menjünk haza. Ahogy sétáltunk ki adtam Andrásnak egy jelet bólintottam neki, így tudta, hogy itt az idő lassan, hogy megbassza a feleségem. Amikor Mari és én hazaértünk, le ültünk a kanapén, és néztük a késő esti filmet. Körülbelül 30 perc telt el, és tudtam, hogy András valószínűleg már vár a hátsó ajtónál, és hogy én nekem valahogy be kell csempésznem úgy, hogy Mari ne tudja meg. Mondtam a feleségemnek menjen zuhanyozzon le és várjon meg az ágyban. Amint hallottam a zuhanyt, oda futottam a hátsó ajtóhoz, és beengedtem Andrást. Mondtam neki, hogy várjon csak kívülről a hálószoba előtt és jöjjön be, amikor azt mondom: "Most meg kapod ezt a faszt."

Hallottam a zuhanyt elzárta úgyhogy levetkőztem és felugrottam az ágyban. Mari lépett ki a fürdőszobából, és felmászott rám, elkezdett finoman csókolni. Én magamhoz húztam, és magamhoz ragadtam. Letepertem és a hátára fektettem, és azt mondtam neki, hogy vegye ki a kendőt. Marinak tetszett az ötlet, így benyúlt az éjjeliszekrénybe, és kihúzta a kendőt. Ahogy kötöttem be a szemét, megcsókoltam, és azt mondta neki, hogy ne vegye le addig, amíg azt nem mondom neki. Megértette és kuncogott örömében. Aztán elkezdtem csókolni a nyakát lassan lefelé haladva testén szívtam keményen hegyes mellbimbóit ahogy mentem lejjebb nedves puncija felé. Elkezdtem nyalogatni a csiklóját, majd a nyelvem a lágy nedves duzzadt lyukába hatolt. Mari kezdett igazán feszengeni örömében. Tudtam, hogy itt az ideje, hogy megadjam neki, amit már suttogott nekem ezekben a hónapokban. Ki mondtam, a bűvös szavakat: "Most meg kapod ezt a faszt", és András kúszott be a szobába, mellém állt ott ágaskodott kőkemény fasza előttem. Én intettem neki, hogy a kemény farkát a feleségem csepegő pinájába nyomja. A feleségem térdei közé ment és elkezdtem feszegetni farkával Mari pinája bejáratát. Aztán mikor rákacsintottam becsapta egyenesen Mariba lüktető péniszét. Zihált az idegen fasztól ami fúródott mélyen benne. András kezdte pumpálni a feleségem és ő ringatta csípőjét minden tolásra. Marinak fogalma sem volt, hogy valaki más bassza. Én mellé hajoltam, és azt suttogtam a fülébe, mielőtt levenné a kendőt "Érezd jól magad Mari".
A szeme szinte kiugrott a helyéről, amikor látta, hogy András tölti ki punciját. Rám nézett döbbenten, én csak bólintott vissza rá. Tudván jóváhagytam, kezdte karmolni András mellkasát, ahogy a farka megad neki mindent mire vágyott. Le ültem a székre, és játszani kezdtem magammal, és élveztem a show -t. András kihúzta a farkát Mariból, megfordult vele és újra elkezdte baszni de most kutya pózban. Néztem a melleit ahogy lendültek minden tolástól. Intett, hogy menjek oda, ő engem kérdezett, hogy érezhet -e két faszt egy időben?. Farkam a szájába nyomta, de ő megállt, és azt mondta: azt akarom, hogy farkaddal a seggem baszd. Ránéztem Andrásra, vigyorgott egy nagyot. Rá nézett Andrásra, Mari és András kihúzta farkát, lefektette a hátára, Mari közrefogott és ő vezette a farkát vissza a puncijába. Ahogy előrehajolt rá András megfogott ahogy a háta mögött álltam, és elkezdte nyomni a farkam a seggébe. Nagyon szoros volt. Mind hárman egy ritmusra keféltünk. Én még soha nem hallottam, Marit így nyögni ez előtt, az összes szomszéd hallotta. Mari azt mondta, azt akarta, hogy egyszerre élvezzünk a pinájába és a seggébe. András és én növeltük a tempót, és éreztem, hogy a kitörésre hamarosan sor kerül. Ordítottam, hogy mingyárt elmegyek és András is felkiáltott csináld én is! Még 3 további lökés és mindketten tele csurgattuk a lyukakat forró gecivel. Mindhárman egymásra dőltünk, Mari nem tudott beszélni. András felállt, és megköszönte, hogy hagytam őt baszni a feleségem. Mari megcsókolta szenvedélyesen, öltözködött majd elment. Mari felnézett rám, és megköszönte nekem a csodálatos élményt majd azt mondta, hogy talán egy nap azt is szeretné kipróbálni, hogy milyen érzés lenne ha hárman basznák egyszerre.Véletlen szex történet:


A tanárnő lábai


Az eset egész "rég" történt.

Egy átlagos napnak indult. Az első óránk biológia volt.Nem túl nagy lelkesedéssel,de beültünk az órára.

Aztán belépett a tanár, - akit eddig nem igazán,viszont ezután sokkal inkább kedveltem. - pontosan nem tudom mennyi ....

Leszopni egy férfi farkát


Leszopni egy férfi farkát, ez az életben megadatott egyik legtisztább élvezet. Szomorú azonban arra gondolni, hogy sok nő nem értékeli, hogy ez milyen szórakoztató tud lenni. Ennek az az oka, hogy nem tudják, hogyan kell helyesen csinálni, így aztán tényleg nem lesz szórakoztató a ....

Az erotikus történetek címkéi :
cseh | bugyit | kivertem | iskolában | nagyimmal | átváltozás | poraz | igaz történet | roli | nagybáty |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.