Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseAz irodában csaltam meg a férjemOtt kezdődött, hogy felvettek életem első munkahelyére, ahol tudtam, hogy csak férfiak dolgoznak. Én irodai munkára jelentkeztem. Az első nap semmi szemrevaló pasit nem láttam, de pár nap elteltével megismertem minden kollégámat, nagy nagy örömömre... Mindenki nagyon aranyos velem, mint egyetlen nőt nagyon tisztelnek és szeretnek. És 2 korban is hozzám illő, fiatal, nem utolsó sorban jóképű srác is van köztük. Az egyik a főnököm, tehát tárgytalan. Nem mondhatnám, hogy rányomultam a másikra, de azért észrevettem, hogy én sem vagyok neki közömbös. Nos, nem szaporítom a szavakat, a lényegre térnék.

Egyik délután egyedül voltam az irodában, senki nem volt bent rajtam kívül, és tudtam, hogy egy jó darabig nem is lesz. Egyszer csak befutott Balázs. :) Kérdezte, hogy meddig vagyok egyedül, és hogy kifejezze sajnálatát, megsimogatta a fenekem a vékony szoknyámon keresztül. Nagyon jól esett ez a röpke érintés, kacéran rápillantottam és mosolyogtam, majd felültem az asztalra, lábaimat tudatosan egy kicsit szétnyitva. Tetszett neki a dolog. Egy ideig semleges dolgokról beszélgettünk, majd leült elém egy széket maga alá téve. Nagyon tetszett és izgatott a szitu, mert egyből megindult a fantáziám. Megsimogattam az arcát és lejjebb hajolva szájon csókoltam. Ő viszonozta, majd eltolt magától és élvezettel nézte a dekoltázsomat és melleimet. Felegyenesedtem, és ő nem vette le a szemét a kebleimről. Láthatólag élvezte, hogy egy kicsit zavarban vagyok, tetszett neki, hogy a vékony blúz alatt nincs rajtam melltartó, és mellbimbóim ágaskodnak felfelé, majd' átszúrva a vékony anyagot. Először csak a blúzon át simított végig, aztán lehúzta rólam. Felállt és végig döntött a főnököm íróasztalán.

Fölém hajolt és nyelvével végig izgatva a nyakamat, dekoltázsomat, végre eljutott a mellemig. Szájába vette a duzzadó bimbómat, és szívogatni kezdte, mire én kéjesen felnyögtem. Aztán a másikat is kezelésbe vette, nyelvével pici köröket rajzolt rá. Elindult lefelé, le a hasamon, a köldökömön, -ott megállt egy időre és csókolgatta-, le, egészem a szoknyám aljáig, ami egy kicsivel a térdem fölé ért. Én fejemet hátravetve élveztem minden érintését, sóhajoztam, meg-meg remegtem közben. Felhajtotta a szoknyámat és jobb kezével benyúlt alá és nagy meglepetésére nem talált rajtam bugyit. Ennyit tudott mondani: - Megőrjítesz!

Nem válaszoltam semmit, ránéztem, és pillantásommal elárultam, hogy csak folytassa még, sokáig. Ekkorra már tisztára be voltam gerjedve és nedvesedve egyaránt. Felállított és lehúzta szoknyámat rólam. Ott álltam előtte teljesen pucéran és nagyon tetszett neki a látvány. Visszaültetett maga elé az asztalra és combjaimat széttárva elé toltam a fazonra borotvált, csurom nedves puncimat. Felkönyököltem, hogy egy kicsit élvezhessem azt az arckifejezést, amit nyújt a látványom számára. Tetszett neki, mert megállt egy kicsit és gyönyörködött vörösen csillogó altestemben. Nem is tétlenkedett tovább, odahajolt és beszívta az illatomat, aztán hozzálátott a nyelv-munkájához. Ekkor visszafeküdtem a hátamra, és lehunyt szemmel élveztem, ahogy nyaldossa a nyílásaimat. Két kézzel átkarolta a fenekemet és még közelebb húzott magához. Éreztem, hogy egyre jobban nedvesedek sűrű nyelvcsapásai nyomán, és amikor a csiklómhoz ért, egyszerűen a fellegekben jártam. Ő is megérezhette, hogy alig bírok magammal, hangosan nyögtem, sikítottam, sóhajtoztam, és ő célba vette a legérzékenyebb pontomat.

Rátapadt finom ajkaival és csak szívta, szopta, nyalogatta, egészen addig, amíg görcsbe nem rántott a heves orgazmus. Ott feküdtem előtte kitárva az asztalon, nagyon lassan tértem vissza a mennyországból. Észbe kaptam, hogy talán már neki sem ártana egy kis kényeztetés. Mondtam neki, hogy cseréljünk helyet, üljön ő az asztalra. Nem is kommentált, rögtön teljesítette kérésemet. Ahogy felállt, akkor láttam meg, hogy ő már kiszabadította a gyönyöröm forrását, a farkát. Nem is kellett tennem semmit, egyszerűen rábuktam, és tövig bekaptam. Szívtam, élveztem a helyzetet, tudtam, hogy néz és rápillantottam én is. Iszonyatos látvány lehettem, ahogy tele volt a szám a szerszámával, mert éreztem, hogy ha nem hagyom abba, rögtön a számba spriccel és még nem akartam, hogy elélvezzen. Leültettem a székre és én magam is ráültem. Vagyis beleültem. Ahogy tövig hatolt hüvelyemben a farka, egy pillanatra megálltam és csak élveztem, ahogy kitölt. Felnyögtem, és elkezdtem közepes iramú zötykölődésemet a dákóján. Teljesen rádőltem és körmeimmel a nyakát, és vállait kezdtem karmolászni. Vállaimnál fogva hátradöntött, hogy gyönyörködhessen a fel-leugrándozó melleimben. Teljesen elbűvölte a látvány; úgy éreztem, minta még sosem látott volna ilyet. Nagyon édes volt. Megvárta, amíg a csúcsra érek, hatalmasat élveztem. Valószínűleg végtelenül felizgattam, mert lerántott magáról és számba adta kitörni készülő farkát. Kéjesen szoptam a szerszámát, éreztem rajta a rákenődött puncinedvemet és nem is kellett sok, egy-két mozdulat és éreztem, hogy a finom nedű a számba lövell. Félig kiengedtem a számból a farkát és az arcomra is kentem belőle. Nagyon meg volt elégedve velem.

Mielőtt elindult, megbeszéltük, hogy ez volt az első együttlétünk, de remélhetőleg nem az utolsó! Nekem is mennem kellett, mert otthon már kiéhezve várt rám a férjem.
Beküldő:sasóVéletlen szex történet:


A férjem felszarvazásai


A múlt évezredben mentem férjhez még 69ben és bár 68ban ismertem meg a későbbi férjemet az első perctől kezdve sem hagytam ott a korábbi szeretőimet sőt gyarapítottam őket. 12 éves korom óta imádtam a különböző állatok faszát is és amikor elvettek erőszakosan a szüzesség....

Travi kalandok


Az első "ilyen" kalandom úgy kezdődött, hogy felvettek az egyetemre, ezzel együtt kollégiumba is. 2x2 ágyas helyre kerültem, 4 emberre jutott 1 konyha,zuhanyzó,wc. A 3 srác akihez kerültem mind végzős volt már, én meg mint elsős kerültem be hozzájuk. A szobatársammal jó....

Az erotikus történetek címkéi :
verni kezdte neki | tata | sógornőmmel | leitat | egyedül maradtunk | anya meg ne tudja | anyám testvére | belem elvezet | avihar | faszverő | 23 cm | vastagsága | ugrál | zongora | anna mesél | dunapart | nemi erőszak | első szop | zokogott | :vad albert | extrem szex | babe | csicska | fogorvos | a házmester |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.