Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseÚjabb hármas szextörténetA közösen átélt élményeket otthon megbeszéltük, majd a szöszi is érdeklődött, hogy éreztük magunkat, miként éltük meg a dolgot. A beszélgetés során az is előjött, kinek milyen segédeszközei vannak, melyiket szereti ezek közül, mik milyen gyakran vannak használva, ki milyen pózokat szeret...

A következő együttlétre nálunk került sor. Mi is készítettünk egy könnyű vacsorát, most ő hozta mellé a bort.

A lányok most is kitettek magukért; nagyon jól néztek ki. Párom egy lenge fehér szoknyát viselt, alatta szexi fehér tangával, testszínű combfixet és egy fehér inget fehér melltartóval. A szöszin is szoknya volt, szürke rakott. Az ő lábait is harisnya borította, mely szürke színű volt. Felül egy fekete, kissé áttetsző inget viselt, mely alól fekete melltartó sejlett át. Én egy vékony inget és nadrágot viseltem, no meg a szokásos boxer/zokni kombót.

Kényelmesen elköltöttük a vacsorát, közben beszélgettünk a szexről. A kezek időnként hozzáértek mások kezeihez. Voltak gyengéd cirógatások, illetve az asztal alatt a lányok lába sem tétlenkedett; többször éreztem, amint egymás lábait simogatják, illetve a szöszi lába az én ágyékomnál is megfordult az étkezés során.

Vacsora után tennem kellett egy kis kitérőt, így ők előre mentek. A nappaliban értem őket utol, épp hevesen csókolóztak. Odaléptem hozzájuk, mire rám néztek, én meg felajánlottam, hogy menjünk át a hálóba, mert ott sokkal kényelmesebben ellehetünk a nagy ágyon. Nyújtottam nekik a kezeim. A lányok kaptak az alkalmon. Felsegítettem őket, majd odaálltak mellém és elkezdték kigombolni az ingem, miközben felváltva csókolóztak velem, illetve simogatták a már szabaddá vált bőrfelületeket. Az ingem végül a földön landolt.

A két lány most egymást kezdte vetkőztetni. Csókolózás és egymás simogatása mellet kigombolták egymás ingeit, amik szintén a földre hulltak. A szoknyák is hamarosan ott hevertek a padlón. Ekkor látszódott, hogy vendégünk nem combfixet, hanem szexharisnyát visel. Meg is csodáltuk a ruhadarabot, mert még nem láttunk korában ilyet; olyan volt, mintha a harisnyatartó egyben lenne a harisnyával. Elmagyarázta a csaj, hogy ez azért jó, mert ugyan úgy fixen a helyén marad, mint a harisnyatartóval a harisnya, ellenben a kapcsok nem dudorodnak ki a ruházat alól, illetve a normál harisnyával szemben szabad hozzáférést biztos az alsó tájakhoz. Szintén ekkor látszott, hogy punciját egy szatén - szintén szürke - tanga takarja.

Szóval ott állt előttem a két lány szexi fehérneműben, én meg néztem őket nagy szemekkel és kidudorodó nadrággal. Odaléptem hozzájuk, átkaroltam őket és a hátukat kezdtem simogatni. Párom odafordult hozzám és csókolózni kezdett velem, miközben újdonsült barátnője az övemhez nyúlt és elkezdte kioldani. Az öv után a nadrág gombjait is kioldotta, így az a földön landolt. Egymásra mosolyogtak, majd szinte egyszerre kezdtek térdre ereszkedni a két oldalamon.

Jelezték, hogy emeljem fel a lábam, hogy teljesen meg tudjanak szabadítani a nadrágomtól, illetve a zoknijaimat is lekapkodták gyorsan. Farkam a fejük magasságában állt, mint a cövek, ami nem kerülte el az ő figyelmüket sem. Kezük felvándorolt a lábamon és lecibálták ezen utoljára megmaradt textíliát is rólam. Apró csókokat leheltek a makkomra, majd felálltak és kézen fogtak. Átvonultunk a hálóba.

Átérve megcsókoltam párom, majd miközben a nyelvem az övével csatázott, kikapcsoltam a melltartóját. Végigcsókoltam a nyakát, közben a fehérnemű pántjait lesimogattam róla, így amikor elléptem tőle, az a földre hullott. A szöszivel is eljátszottam ugyan ezt, majd mögé álltam és a kezeimbe vettem a melleit. Párom oda lépett hozzá szemből és csókolózni kezdtek. Míg a lányok egymással voltak elfoglalva én a szőkénk melleit gyúrogattam, miközben ágaskodó farkam a fenekének nyomódott. A szöszi lépett előre egyet, mire elengedtem a melleit, a lányok pedig az ágy felé vették az irányt. Párom ledőlt az ágyra, mire vendégünk a lábai közé térdelt és lehúzta róla bugyiját. Nyomott egy csókot a szeméremdombjára, majd megemelte a csípőjét, jelezvén, húzzam le róla a bugyiját. Nem voltam rest; megfogtam a vékony pántokat és kihámoztam az apró fehérneműből. Kihasználva, hogy így pucsít, odahajoltam hátulról a puncijához és kényeztetni kezdtem. Ez nem tartott túl sokáig, mivel annyira nem kényelmes hosszú távon így pipiskedni.

Ekkor kibújt párom lábai közül és fölé helyezkedett, majd megfordult, ami egy 69-et eredményezett. Elkezdték egymás punciját kényeztetni. Párom intett, hogy menjek közelebb. Ahogy közelebb helyezkedtem, a hozzám közelebb eső kezével elkezdte a farkam simogatni, masszírozni.

Mielőtt kezdett volna túl jól esni a kézimunka, távolabb húzódtam. Az éjjeliszekrényről elvettem egy óvszert és felhúztam. Kentem rá némi síkosítót, majd a szöszi mögé helyezkedtem és lassan betoltam a puncijába a farkam. Lassan, ütemesen mozogni kezdtem benne, közben a fenekét simogattam, markolásztam. A dupla kényeztetés hamar a csúcsra juttatta. Ekkor kicsusszantam belőle, ő pedig az ágyra heveredett.

Párom mondta, hogy feküdjek az ágyra, mert meg akar lovagolni. Hanyatt dőltem én is, és lehúzta a farkamról az óvszert, majd beleült duzzadó férfiasságomba. Lassan mozogni kezdett, miközben a melleit simogattam és a bimbóival játszottam.

Miután a szöszi kipihegte magát úgy döntött, ő is beszáll a játékba; a fejem fölé térdepelt, hogy a puncija pont a számnál legyen, majd átvette tőlem párom melleinek izgatását. Hevesen csókolóztak, miközben én a szöszi punciját nyaltam, párom a farkamon élvezkedett.

Hamarosan ő is elélvezett, majd ahogy a hüvelye elkezdett ritmusosan összehúzódni, az én testem is megfeszült és telepumpáltam a punciját. Párom elheveredett az ágyon. Én is épp keltem volna fel, hogy megtörölgetem a férfiasságom, mikor a szöszi előre borult és lenyalogatta a még félig merev péniszemről a nedveket. Ekkor ő is odafeküdt mellénk, és a gyenge levezető simogatás közben beszélgetni kezdtünk.Véletlen szex történet:


Családi sperma party


A minap vertem a farkam a nappaliban, amikor nem vettem észre, hogy húgom hazajött. Amikor meglátta mit csinálok, nem szólt semmit a kis piszok, csak ledobta a táskáját és odajött. Annyira megijedtem, hogy elfelejtettem eltakarni magam.
- Te mit csinálsz bátyus? - kérdezett elé....

Anális élvezetek


Kata halkan felszisszent, mikor a víz kényes pontjához ért. Hiába volt 26 fokos a Balaton, mégis kínos lassúsággal haladt benne befele. A férje már messze úszott, a lány már alig látta. Kicsit morcosan lökött egyet a matracon, amit maga mellett tologatott. Igazán megvárhatta volna....

Az erotikus történetek címkéi :
hanyni | egymás farkat | hétvége | kukkoltam | kielégítő | nagynénémmel | érettségi találkozó | kancsó | ducizsu | 910 |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.