Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseA barátnő közösbenTalán sokak számára furcsa lesz a történet, amit leírok. Most lesz három éve, hogy együtt vagyok a barátnõmmel. Mindig is az volt a vágyam, hogy lássam a barátnõmet mási sráccal szeretkezni.

Sokat kellett gyõzködni a barátnõmet, hogy megtegye, de végül kötélnek állt. Az egyik délután feljött hozzám a barátnõm Anita. Ott volt Misi is, õ a legjobb barátom. Sokat beszélgettünk, hülyéskedtünk. Mikor már elég oldott volt a hangulat megkérdeztem Anitát, hogy nincs-e kedve szeretkezni Misivel. Kis vonakodás után végül is igent mondott. Bementünk a hálószobába. Én leültem a sarokba egy székre, õk pedig az ágyon csókolózni kezdtek. Lassan, érzékien ízlelgették egymást. Majd mikor megszokták egymást egyre vadabbul és szenvedélyesebben csókolóztak. Vetkõztetni kezdték egymást. Misi lassan gombolgatta Anita blúzát, de egy percre sem hagyták abba a csókolózást. Lekerült a melltartó és a nadrág is. Ezután a levette Misi pólóját és a hátára fektette. Csókolgatni kezdte. A fülét nyalogatta, majd haladt egyre lejjebb. Végigpuszilgatta a nyakát, majd a mellkasát is megnyalogatta. A hasán járva finom, apró puszikat adott a bõrére, ezzel szemmel láthatóan nagyon izgatva Misit. Lehúzta a nadrág cipzárját és elõvadászta Misi méretes szerszámát.
- Ez igen! - mondta mosolyogva. Levette Misirõl a nadrágot, majd a boxert és belekezdett a kényeztetésbe. Velem is mindig ezt csinálja. Mielõtt szeretkeznénk mindig szop egy kicsit, hogy ezzel totál beindítson. Az ujja hegyével cirógatni kezdte a makkját. Fimon, gyengéd érintéssel húzta végig ujjait az érzékeny testrészen. Misi nyögött és sóhajtozott. Aztán marokra fogta a faszt és húzogatni kezdte rajta a kezét fel és le. Közben lassan lehajolt és a szájába vette Misi farkának hegyét. Finoman a szájába csúsztatta és szopni kezdte. Misi felnyögött. Keze egyre gyorsabban járt rajta, miközben a hegyét gyengéden szopta. Aztán elvette a kezét és az egészet a szájába tolta. Misi teste megremegett. Egyre jobban kezdte szopni, míg a másik kezével a golyóit nyomkodta. Mikor már úgy érezte, Misi nincs már messze a csúcstól, hirtelen abba hagyott mindent. Tudta, hogy ezzel szinte megõrjíti a srácot.

Elérte a hatást, amit szeretett volna. Misi szinte leteperte az ágyra. De tudta, hogy Andinak is kell egy kis kényeztetés, ezért nem tette egybõl magáévá. Ugyanúgy kezdett vele játszani, mint ahogy Õ játszott az elõbb. Csókolgatni kezdte a melleit. A kezébe vette a gyönyörû, formás melleket és masszírozta õket, miközben a nyelvével a bimbóit nyalogatta. Körbe-körbe nyalta, néha becsúsztatva a szájába. Andi hangosan nyögdécselt. Lassan haladt lefelé. Végignyalta a hasát, a belsõ combjait, majd kicsit széjjelebb nyitotta a lábát és finoman belenyalt a puncijába. Összerezzent. Elõször a szeméremajkait nyalta végig, aztán két ujjával széthúzta és nekivettette magát a puncija mélyének. Lassan, majd egyre fokozva a tempót. Rátette nyelve hegyét a csiklójára és azt is nyalta egy kicsit. Közben két ujját a hüvelyébe csúsztatott. Gyors mozgatásba kezdett, minek hatására Andi szinte kiabált a kéjtõl. Rángatózott, dobálta magát. Tudtam, hogy most éli át az elsõ orgazmust. Mikor kicsit lenyugodott, Misi fölé hajolt és beléhatolt. Lassú, nagyon lassú mozgásba kezdett. Finom, elnyújtott mozdulatokkal húzta ki és tolta be hatalmas farkát Andi síkos hüvelyébe. Mindketten nagyon élvezték ezt a kis gyengéd mozgást. Én is nagy élvezettel néztem õket, miközben nekem is nagy kedvem támadt egy kis szexhez. Leöltöztem és masztizni kezdtem. Megfogtam a farkam és húzogattam rajta a bõrt, de valahogy nem volt az igazi, arra vágytam, hogy én is jól megdughassam Andit. Odamentem hozzájuk. Tudták mit akarok, ezért helyet cseréltek. Misi lefeküdt az ágyra, Andi pedig az ölébe ült tovább mozogtak. Én kivettem a fiókból a síkosítót, bekentem vele a farkam, tettem egy kicsit az ujjamra, aztán leraktam a földre. Andi popsijának lyukával kezdtem játszani. Nem volt neki idegen a dolog, mert gyakran szeretkezünk análisan. Elõbb a külsejét krémeztem, aztán lassan beledugtam az ujjam. Mozgattam egy kicsit és mikor mát elég csúszós volt, lassan beléhatoltam. Kegyetlen jó volt, olyan szûk volt és forró. Ahogy mozogni kezdtem, Andi egyre hangosabban nyögött. Nem is csoda, hiszen egyszerre két farok dugta. Nagyon jó érzés volt, ahogy mozogtunk benne szinte összedörzsölõdött a farkunk Misivel. Andi egyre gyorsabban vette a levegõt, hangosan nyögött, majd élvezni kezdett. Rángatózásainak hatására szinte egyszerre kezdtünk el Misivel élvezni. Én a popsi lyukát, õ pedig a hüvelyét spriccelte tele. Egyszerûen tökéletes volt.Véletlen szex történet:


Erotikus álmok


Ruháid vizesen tapadnak testedre. Melleid az átázott blúzban érzékibbek, csábítóbbak mintha levetkőztél volna. Feszülő bimbóik szinte átszúrják a lágy esésű, puha fényű selymet. Fények, árnyékok hullámzanak minden levegő vételednél, egyre sűrűbb ütemben.

....

Szex történetem, két fiú baszott meg


A titkos vágyak azért vannak, hogy megvalósuljanak! És hogy kiderüljön, a valóság ha más is, lehet olyan jó, mint a fantázia. Szerintem valahol minden no fejében megfordul a gondolat: milyen lenne egyszerre két férfivel szeretkezni. Nekem nemcsak a fejemben fordultak meg :-)) Elmeséle....

Az erotikus történetek címkéi :
elmondja | kinyalni | szex a nagyi előtt | krèta | kötve | rokkant | apja | fiatal fi | nem | siklós séta |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.