Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseIgaz történet, szilveszteri szexkalandA szilvesztert egy barátunk házában ünnepeltük abban az évben. Jó sokat kellett hozzá utazni, így időben elindultunk.

Az elsők között érkeztünk, így mire a többiek elkezdtek befutni, mi már eléggé megalapoztuk a hangulatot. Ez is az a tipikus középsulis házibulik egyike volt. Jött a sok haver meg ismerős és jópárukkal érkezett egy-két új arc. Az egyik lány elhozat magával gyerekkori barátnőjét is, akit eddig nem ismertünk.

Vékony, középmagas lány volt hosszú, hullámos barna hajjal. Egy plusz pohár kíséretében gyorsan be is mutatkoztam neki, majd átadtam a poharat. Beszélgetni kezdtünk, közben iszogattunk. Előkerültek házi "koktélok" is, melyek nem kevés alkoholt tartalmaztak. Ahogy telt-múlt az idő, a agátlások is egyre jobban oldódtak.

Táncolni kezdtünk. Ahogy lassult a zene, úgy kerültünk mi is egyre közelebb egymáshoz. Kezem a derekáról lecsúszott a fenekére, az ő kezei pedig felvándoroltak a nyakamba. Csókolózni kezdtünk. Kezeim a fenekét simogatták. Formás kis hátsója volt. Betámolyogtunk egy sarokba, a táncikálás abba maradt, helyét átvette egy laza tapizás.Egyik kezemmel simogattam a fenekét, a hátát, a másikkal a nyakát és közben vadul csókolóztunk. Kb. egy méterre volt tőlünk egy fotel. Lassan odalépdeltünk, majd gyakorlatilag beleestünk.

Ahogy ott ült az ölemben, elkezdtem a melleit simogatni. Először a felsőn keresztül, majd kezem bevándorolt a ruha alá. A lány közben az ajkaimat harapdálta és próbált úgy helyezkedni, hogy én is jobban hozzáférjek és ő is elérje a nadrágomban erőteljesen duzzadó farkamat. Nadrágon keresztül kezdte masszírozni, miközben az én kezem is utat talált az ő nadrágjába.

Bugyin keresztül kezdtem simogatni. A pamut lassan kezdett átnevesedni. Ekkor megpróbáltam ujjaimmal utat találni a fehérnemű alá is. Mikor ujjbegyeim elkezdtek benyomulni a bugyi alá, megfogta a kezem és odébb húzódott.

Felállt az ölemből és megfogta a kezem. Felálltam én is a fotelből, majd elindultam utána, fel az emeletre. Kerestünk egy üres szobát, aminek zárható az ajtaja. Természetesen nem volt ilyen, így egy kellően nagy méretű ággyal rendelkező helyiséget választottunk, majd belülről egy székkel elbarikádoztuk az ajtót.

Ekkor pironkodva elmondta, hogy ő még nem volt fiúval és nem ma szeretné elveszteni a szüzességét, főleg nem ilyen állapotban, de egy laza orális szexben szívesen benne van. Nekem nem volt ellenemre, így ismét csókolózni kezdtünk.

Lassan lefektettem az ágyra. Kigomboltam a nadrágját és lehúztam a lábairól. Szép formás, vékony lábai voltak. A nadrág után a zoknik következtek. Mikor azok is lekerültek, éppen érintve az ujjaim hegyével a bőrét, finoman végigsimítottam a lábait lentről fölfelé, egészen a bugyijáig. Megfogtam a fehérnemű széleit és lassan húzni kezdtem. Megemelte a csípőjét, így könnyen le tudtam húzni róla. Egy pillanatra elgyönyörködtem fazonra igazított szőrzetén, majd bebújtam a lábai közé.

Kellemes illat fogadott; teljesen be volt már nedvesedve. Körbecsókolgattam a szemérem ajkait, ajkaim közé vettem őket és finoman meghúzgáltam. Nyelvemmel behatoltam közéjük és a csiklója körül kezdtem köröket rajzolni. A körök egyre kisebbek lettek, mikor is elértem a kis gombóchoz. Ekkor hirtelen beszívtam a számba, mire felsikkantott.

Ajkaimat az ajkaira tapasztva hevesen, gyors nyelvcsapásokkal izgatni kezdtem a kis borsóját, közben kezeimmel hol a fenekét, hol a melleit simogattam.

Kis pihenő gyanánt nyelvemmel lejjebb vándoroltam és a hüvelyének bejárata körül kezdtem nyalogatni. Nyelvem egyre beljebb hatolt, és lefetyelte a nedveit.

Kis idő múlva megfogta a fejemet és fölfelé húzta, jelezvén térjek vissza a csiklójához. Nem tétlenkedtem; ismét kezelésbe vettem, aminek eredményes intenzív nyögdécselés, csípőemelgetés, végül kitörő orgazmus lett. Csak, hogy kissé megkínozzam, még a nyelem hegyével megpaskoltam a csiklóját, majd távoztam a lábai közül, és mellé feküdtem. Fölé hajoltam és megcsókoltam.

Apránként magához tért és kajánul rám mosolygott.

- Most te jössz.

Felém fordult, lábait átvetette rajtam és rám ült. Fölém hajolt és megcsókolt. Apró csókokat lehelt az arcomra, a nyakamra, miközben elkezdett lefelé csúszni. Végigsimogatta a mellkasom, kioldotta az övem. Kikapcsolta a gombot és lehúzta a cipzárt. Lerángatta a nadrágot és a zoknikat.

Ott feküdtem, sátorozva egy fiatal lány előtt, aki éppen készült leápolni.

A textílián át simogatni kezdett, aminek az lett az eredménye, hogy a péniszem kikandikált eddigi rejtekéből, és most ott meredezett az égnek. Erre a válasza egy mosoly volt, majd egy puszi a makkom hegyére. A puszit újabb követte, majd újabb. Közben az ajkai egyre többet engedtem maguk közé belőlem. Mikor a makkom már teljesen eltűnt a szájában, elkezdte a nyelvével izgatni; csapkodta, köröket írt rá. Az érzéstől feceregni kezdtem, mire a körmeit finoman belemélyesztette a combomba, jelezvén, ne mocorogjak.

Jó pofa: itt izgat, én meg maradjak nyugton. Igyekeztem. Nem mindig sikerült. Ilyenkor vagy finoman megharapott, vagy a körmeivel "simogatta" meg a bőrömet.

Apránként a farkam teljesen eltűnt a szájában. Már nem csak a makkom, hanem a teljes terjedelmet izgatta a nyelvével. Egyszer csak elengedte, és elkezdte lehúzni az alsómat. Megemeltem a csípőm, hogy könnyebben menjen neki, erre körmeivel végig karcolta a lábaim.

Mikor lekerült az alsó, ismét visszatért a lábaim közé. Farkam megfogta egyik kezével, és fölfelé nyomta a hasamhoz. Lehajolt és a zacskóm kezdte csókolgatni, nyalogatni, majd egyszer csak az egyik eltűnt a szájában. Nagyon óvatosan és finoman csinálta. Ezt többször eljátszotta mind a két oldalon, közben kezével a farkam alsó részét simogatta.

Szájába vette a farkam, majd elkezdett helyezkedni. Először a lábai közé vette a bal lábam, majd a lábam és a törzsem közé helyezkedett, végül átvetette bal lábát a törzsemen. Ekkor megriszálta fenekét az orrom előtt. Még mindig érezni lehetett a puncija illatát. Elkezdett rugózni, aminek az lett az eredménye, hogy a péniszem hol tövig volt a szájában, hol pedig a puncija volt az orromnál. Farkam néha kiengedte szájából, ilyenkor nagy cuppanások voltak, majd teli tüdőből megfújkálta, aztán hirtelen ismét bekapta.

A rugózás egyszerre abba maradt, a popsiját odatolta az arcomba, jobb kezével pedig elkezdte a zacsimat simogatni, miközben erőteljes szívásba és bólogatásba kezdett. Az intenzív érzéseknek köszönhetően rövid időn belül megtöltöttem a száját.

Miután az utolsó cseppektől is megszabadított, megemelte fenekét, majd hátratolta, pont úgy, hogy az orrom a puncijához érjen. Ekkor leszállt rólam, megfordult és rám mosolygott. Én úgy le voltam fáradva, hogy alig tudtam magamról. Önelégülten vigyorgott, majd megcsókolt.

Miután magamhoz tértem felöltöztünk, rendbe szedtünk magunkat, majd visszamentünk köszönteni az új évet.Véletlen szex történet:


Egy jó kis szadoszex


Bélával a neten keresztül ismerkedtem meg, nagyon felkeltette a vágyat bennem az a hosszas hirdetése, amiből az derült ki, hogy a szado-mazo dolgoknak ő azért lett kedvelője mostanság, mert nem igazán volt kielégítő a közelmúltban a szexuális élete.

Megismerkedtünk....

Kemény dugás a szobatársakkal


Pisti nagy haverja, szoba-, majd lakótársa volt a srác. Barátnője Paszuly Karó, aki kicsit messze lakott, de néha azért hazajárt. Volt, hogy Prinze nem ment vele, hanem ottmaradt Pistivel bulizni, pihenni, stb. Egyik ilyen hétvégén én is ott maradtam az albérletben. A srácok este elug....

Az erotikus történetek címkéi :
boldog szemmel nézte | archivum | buszsöfőr | kisbaba | buja elvezetek | melltartó | marie | herél | buliztam | falaka | az albérlet | cigány nöbe | Ír | niki és a kutya | koleszban dugtak | az unoka | leborotvál | koszoruslany | 11 vol | have | kentem | rózsaszín | anál szex | isten nö | szeretkezés három fasszal |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.