Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseA nagynénémet hegedültem négy évigVidéki srác voltam, 18 éves koromban felkerültem Budapestre a Mûszaki Egyetemre.
Kollégista lettem, de sajnos a harmadik szemeszter után olyan gyenge volt a tanulmányi átlagom, hogy nem vettek fel újra a kollégiumba. A szüleim nem voltak jómódúak, hogy egy külön albérletet fizessenek, ezért jött az ötlet, hogy költözzek a nagynénémhez.
Õ Budapesten élt, évek óta egyedül egy két szobás lakótelepi lakásban. Megkérdezte hát anyukám tõle, hogy magához venne -e, cserébe segítek a házimunkában, bevásárlásban.

Margit néni - aki éppen a 47-et töltötte be pár hónappal azelõtt - beleegyezett, legalább lesz egy férfi a háznál, egy egyedülálló nõ sok veszélynek van kitéve.
Kezdetben nem lelkesedtem az ötletért, mert a kollégiumban voltak a barátaim, és 5 perc alatt beértem az egyetemre, de nem volt más választásom.

Beköltöztem a kis szobába - õ a nagyszobában lakott -, és pár hét múlva már egész otthonosan éreztem magam, és az egyetemre is egész hamar be tudtam onnan érni.
Kezdetben kicsit feszült volt köztünk a légkör, de egy idõ után már õszintén mindenrõl tudtunk beszélgetni.
Egyre gyakrabban elõfordult, hogy rám nyitott zuhanyzás közben, eleinte még hihetõ volt, hogy csak véletlenül, de aztán már gyanússá vált. Gyakran mutatkozott elõttem a lakásban egy szál törölközõben, ám egyszer \"véletlenül\" leesett róla, miközben a felsõ szekrényben matatott valami után. Megkért, hogy terítsem már rá, mert mind a két keze televan. Ekkor tárult elém gyönyörû érett teste teljes valójában és meztelenségében.
A szobámba is gyakran benyitott kopogás nélkül, és sajnos többször is elõfordult, hogy éppen maszturbáltam közben, és nagyon zavarba jöttem. De õ csak azt mondta, hogy miatta ne hagyjam abba, csináljam nyugodtan, ez teljesen természetes dolog, õ csak a virágokat jött be meglocsolni.
2-3 ilyen rajtakapás után már valóban nem hagytam abba, õ meg mintha észre se venné, hogy mit csinálok, teljes közömbösséggel csinálta amiért bejött.
Így ment ez heteken át, ám egyszer azt mondta, hogy túl gyakran maszturbálok, nincsen ez így rendjén, egy asszony kéne nekem.
Mondtam neki, hogy ezzel teljes mértékben egyetértek, de hát nincsen senkim. Erre odajött, és megmarkolta az égnek meredõ dákómat, és befejezte a kiverést. A végén megkérdezte, hogy jól esett-e, és akarom-e, hogy máskor is segítsen?

Legközelebb már én mentem át hozzá, és mondtam neki, hogyha van kedve, akkor most segíthetne, mert megint szeretnék maszturbálni. Õ meg teljes természetességgel jött, és csinálta.
Egy hónap múltán újra egy ilyen helyzetbe kerültünk, dicsérgette a farkam, hogy milyen szép vastag, és mennyire kõ kemény, ez minden nõ álma.
Megkérdezte, hogy szeretem-e, ha leszopnak? De nem várta meg a válaszom, ahogy a kérdést feltette, azzal be is kapta a duzzadó péniszem, én meg egybõl el is lõttem a tartalmát. Azt mondta, hogy nem lesz ez így jó, a nõk nem szeretik, ha egy férfi ilyen hamar elélvez, ezért ezt gyakorolni kell. Attól fogva nem volt más választásom, minden nap bejött a szobámba, és \"gyakoroltuk\".

De nem érte be ennyivel, azt mondta, hogy a nõk szeretik a viszonzást is, mert ez így nagyon egyoldalú.
Szabaddá tette magát alulról, de nem erõltetett semmit, hagyta, hogy magam vessem bele a mézes bödönbe.
Kicsit hezitáltam, de megkóstoltam, és én is csináltam neki.
Megdicsért, hogy egész jó, de még ezt is fejleszteni kell.

Másnaptól fogva beköltöztem én is a nagyszobába, onnantól egy ágyban aludtunk, és rendszeresen gyakoroltuk az orális kényeztetést. Teljesen természetessé vált mindkettõnk életében, hogy ez is a napi program része lett.
Egyik alkalommal, miközben feküdtem az ágyon, õ pedig kézimunkázott rajtam, azt mondta, hogy õ már nem bírja tovább, ne haragudjak, levette a bugyiját, és tövig beleült duzzadó péniszembe.
Magam is meglepõdtem, de egész jól bírtam, pedig nagyon izgató volt a Margit néni, és nagyon régóta reménykedtem már titokban arról a percrõl.
Leszállt, és azt mondta halkan: ne haragudjak.
Mondtam neki, hogy nem haragszom, sõt, lehetne ezt minden nap csinálnunk? Erre felcsillant a szeme, és azt mondta, hogy õ már nagyon régen vágyik erre, de nem merte megkérdezni.
Attól kezdve minden nap szeretkeztünk esténként, de nyalnom naponta 2-3-szor is kellett.
Nem engedett el úgy egyik nap sem az egyetemre, hogy nem kényeztetem a punciját, azt mondta, hogy ez hasznomra fog válni. Aztán amikor délután hazaértem, akkor megint számon kérte rajtam.
Esténként pedig kompletten szeretkeztünk.

Így ment ez éveken át, amíg az unokanõvérem, az õ lánya el nem vált a férjétõl.
A férje kisemmizte Magdit, így nem volt hová mennie 5 éves gyerekével, így hazaköltözött a kisszobába az anyjához. Nekem mennem kellett, nem folytathattuk tovább ezt a viszonyt, de addigra már lett munkám, és tudtam fizetni egy saját albérletet.

Ez 10 éve történt, sajnos már csak ritkán találkozom Margit nénivel, anyukám nõvérével, és azért már õ is benne van a korban, a 62-t tapossa. Azonban ha meglátogatom, és alkalmunk van, és kettesben vagyunk, még mindig felelevenítjük a régi szép emlékeket. Azt mondta, köszöni azokat a csodálatos éveket, többet ért az a 4 év, mint az a 20 év, amit a férjével töltött el. Megnyugtattam, hogy én sem bántam meg, és ígérem, hogy legalább egyszer minden hónapban meglátogatom majd.
Beküldő:családi szexVéletlen szex történet:


A farsangi bál, jelmezes szex


A február a farsang ideje. Mi is farsangi mulatságban voltunk. Az aznap reggeli készülődés után elmentünk dolgozni.

A jelmezeinket magunknak intéztük; annyit tudtunk, hogy ő tavasztündér lesz, én pedig stoppos. A konkrét jelmez mindenkinek meglepetés ;)

....

Anális szex, második rész


Amikor kinyitotta a szemét, azt hitte megvakult, mert nem látott semmit. Ekkor azonban rájött, hogy valószínűleg csak be van kötve a szeme. Megpróbált megszabadulni az arcát fedő anyagtól, de amikor meg akarta mozdítani a kezét, azt tapasztalta, hogy az (is) össze van kötözve a há....

Az erotikus történetek címkéi :
nagyszülő | mindketten halka | Ăścs | hátsó ülés | fogadásból | halaszni | freud | baszva | csunya lány | kislányt |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.