Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseTörténetem Adrival, és DórivalAdri és én már több mint egy éve együtt vagyunk, és már számtalan helyzetben és pózban szeretkeztünk, de amit most mesélek el azt először próbáljuk ki.
Hétvégére meghívtuk magunkhoz Adri legjobb barátnőjét Dórit, hogy egy vad hármasban is kipróbáljuk. Amint megérkezett rögtön neki is kezdtünk.
Levetkőztettem őket teljesen meztelenre, majd én is ruhátlanítottam magam. Azonnal heves smárolásba kezdtünk Adrival, kb. 10 percig csókolóztunk, miközben Dóri a farkamat simogatta. Utána Dórival csókolóztam, miközben Adri a látványban gyönyörködve az ujjait nyalogatta és harapdálta. Hirtelen meghúztam Adri selymes haját, majd hátára löktem és szorosan az ágyhoz kötöztem a kezeit, lábait. Adrival ismét forrón csókolóztunk, majd vadul elkezdtem szopni a nyelvét, közben Dóri érzéki, heves nyelvcsapásokkal nyalta Adri punciát. Újabb, csók majd Adri "szopogatta" az én nyelvem. Utána Dórit csókoltam meg, majd a szája körül lenyaltam Adri isteni meleg nedvét. Ezek után Dóri elkezdte leszopni az akkorra már hatalmasra dagadó farkamat. Rendkívül ügyesen szopott, és többször is a torkáig engedte ami fantasztikus volt.
Ezek után Adrit eloldoztam gyorsan hátrabilincseltem a kezét, majd egy kicsit a haját húzva rányomtam a fejét a farkamra. Istenien tudott bánni a farkammal, bő nyála is volt és a melytorok is rettentő jól ment neki, 2-3 perc után megcsókoltam, majd Dóri szopott vadul egy ideig.
Miután őt is lesmároltam Adrinak basztam szét a száját nagyon keményen, volt hogy hagytam szopni, de néha a hajánál fogva a farkam tövéig ráhúztam a fejét, majd ismét egy forró csókolózás. Ezek után mindkettőjük száját teletömtem nutellával, egy kicsit smároltam Adrival majd Dórival, utána pedig teljes erőmből kúrni kezdtem hol Adri nutellás száját, hol pedig Dóri nutellával tömött száját, kb. 20 percnyi kúrás után már a nutella nagyrésze kifröccsent a melleikre, amit szépen tisztára is nyaltam, majd mindkettőjük mellét kicsit harapdáltam is.
Később ráparancsoltam Adrira, hogy nyalja tisztára a farkam, míg én a fenekét markolásztam. Aztán ismét teletömtem Adri száját nutellával meg az enyémet is, és hevesen smárolni kezdtünk, amíg el nem fogyott a nutella mindkettőnk szájából. Utána leszedtem a bilincset, hasára fordítottam, széttártam a lábait és összebilincseltem a bal kezét a bal lábával, jobb kezét jobb lábával. Utána egy fél üveg nutellát megmelegítettem, majd csurig feltöltöttem Adri fenekét. Hosszan, mélyen és bő nyállal nyaltam bele, és néha ujjaztam, majd beillesztettem a farkam a fenekébe és izomból kúrtam. Ahogy a farkam lassan a elmerült a meleg nutellában az felemelő érzés volt, közben hallani, ahogy Adri mély átéléssel nyögött. Később Adrit nyakánál fogva felültettem és eloldoztam. Szóltam Dórinak, hogy jöjjön és nyalja le a nutellát a farkamról, de ne nyelje le! Ezek után csók közben Dóri áttolta a számba az Adri fenekéből származó nutellát és a nyálát összekeveredve, amit jóízűen nyeltem le. Utána jó szorosan hátrabilincseltem Adri és Dóri kezét, majd rájuk parancsoltam, hogy szopjanak le! Dóri kezdte, majd Adri és szépen felváltva szoptak. Fél óra szopás után levettem a bilincsüket.
Majd alig kellett néhányat húzni a 17 cm -esre dagadt farkamon, majd beleélveztem a tenyerembe. Adri vadul, erőteljesen lenyalta a maradék spermát a farkamról. Mivel hatalmas adag spermát löveltem, annak nagy része a lábfejemre folyt. Azonnal jött Adri és meg sem szólalt már hevesen nyalta is a spermám a lábamról. Közben Dórival lenyalattam a kezemet. Miután Adri végzett odabújtam mellé, a nyakánál fogva lefektettem és vadul elkezdtem szopni a nyelvét, majd ő ugyanígy tett velem. Utána odabilincseltem a kezüket az ágyhoz jó szorosan, majd hihetetlen sebességgel nyalni kezdtem a punciukat miközben hatalmasakat nyögtek.
Mikor már ujjaztam a puncikat és mind a ketten elélveztek hangos nyögések mellett szépen körbe ment az ujjam : először én nyaltam le, majd Adri és Dóri. Ezek után a lányok kérésére mindkét lábfejemet bekentem nutellával, a lábujjaimra pedig tejszínhabot is tettem. Adri a bal, Dóri a jobb lábanmról lefetyelte az isteni mogyorókrémet, majd a nagy lábujjamat én is megkóstoltam nutellával, közben Adrival smároltunk. Ez idő alatt Dóri is bekente a lábujjait nutellával, amiket szorgalmasan leszopogattam, közben Adri ujjait nyalogatta a hatalmas farkam láttán. Mivel nem bírta már ki elkezdett leszopni ismét, majd kiverte nekem a hasamra, amit szépen szétkenegetett.
És végül én kentem be Adri kezét lábát fagyival, amit Adrival közösen nyalogattunk le. Fantasztikus hétvégét töltöttünk hármasban.Véletlen szex történet:


Perverz keresztanya 2.


Amikor anyám hazaért huncut mosoly ült ki az arcára. Kisfiam, azt ugye tudod, hogy a ház egyes helyiségei es az udvar be van kamerázva amit neten meg tudunk nézni. Ohh jesszusom, futott át az agyamon...tényleg ezt elfelejtettem. Szóval fiam véletlenül pont akkor néztem rá a nappalira ....

Nyilvános szex az utcán, szoptam az első randin


Reményekkel teli, kicsit kiábrándult keresgélés után egyszer csak írt. Tudta mit akar, magabiztos volt és intelligens. Hamar kiderült agyunk, humorunk és szexuális igényeink nagyon hasonlóak. Egyetlen probléma a lakhelyünk közt lévő mérhetetlen távolság. Azonban az élet úgy ho....

Az erotikus történetek címkéi :
lábfej | juh | anyómmal | 156 | anyum | apa-lany | éó | asztal alatt | telefonba | fiatalabb |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.