Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseSzex egy érett asszonnyalAz általános iskola elvégzése után, az ország másik felén lévő szakközépiskolába vettek fel. Igaz, hogy 150 km - re volt a szülői háztól, de szerencsére jó volt a buszközlekedés, így hétvégeken több órát töltöttem buszozással. Egy októberi péntek délután késve érkeztem a buszállomásra, és lekéstem a szokásos járatomat. Csak az utolsó esti busszal tudtam hazajutni, amelyik kilenc óra után indult. Bosszús voltam, de ha haza akartam jutni nem volt más választásom. Sokan voltunk utasok, nekem hátul jutott hely. Alig ültem le egy középkorú hölgy foglalta el a mellettem lévő helyet.
- Meddig utazik fiatalember? - érdeklődött
- A végállomásig - válaszoltam.
- Az jó, én egy kicsit előbb leszállok, üljön maga az ablak mellé.
Ezzel le is zárta a társalgást, igaz mindenhogy az ablak mellett szerettem volna ülni, de most már nem is ülhettem volna máshova. Leültem, ő is próbált helyet foglalni, ami nem volt egyszerű. Bő szoknyát viselt, de abból volt rajt négy - öt biztos. Befurakodott a két ülés közé, maga alá gyűrte a szoknyáit, és helyet foglalt. Elmosolyogtam magam, úgy trónolt ott, mint egy nagy madár a fészkén. Szemügyre vettem, ötven év körülinek saccoltam, kicsit molett volt. Fején cifra kendőt viselt, amit hátul kötött meg, színes, vastag ingjére egy fekete mellényszerű ruhadarabot vett fel, ami úgy nézett ki mintha réges - régen kinőtte volna. Lábán vastag, barna harisnya, és fényes fekete cipő volt. Piacokon, vásárokon lehet ilyen viseletet látni az asszonyokon.
Tömve volt a busz, de az első nagyobb városban sokan leszálltak, alig maradtunk. Szomszédom maradt, sőt úgy láttam nem is akar átülni máshova. Ahogy elindultunk a sofőr lekapcsolta a világítást, csak néhány kék égő pislákolt. Kellemes meleg volt, kint már besötétedett, a busz monoton berregése álomba ringatott. Miről álmodhat egy tizenöt éves srác, természetesen cicikről, puncikról, dugásról. Még csak félálomban voltam, amikor éreztem, hogy valaki megsimogatja a keményen dudorodó szerszámom nadrágon keresztül. Csak a szomszédom lehetett, nem tiltakoztam vártam, hogy mi történik, és természetesen alvást színleltem. Ismét megsimogatta, majd keményen megmarkolta, mivel látta, hogy nem tiltakozom nekibátorodott. Lehúzta a cipzáram, és kiszabadította erektáló fütykösöm a fogságából. Tömzsi ujjaival megmarkolta, és lassan, finoman fejni kezdte, nagyon jó volt. Sokkal kellemesebb, és izgatóbb volt, mint amikor magamnak csináltam. Szemem csukva volt, és így élveztem szomszédom kézimunkáját. Halottam, hogy egyre szaporábban veszi a levegőt. Szorosabban fogta marokra a fegyverem, és gyorsított a tempón. Amikor érezte, hogy lüktetni kezd a markában a farkam akkor engedett a szorításból. Gejzírként tőrt ki belőlem a sperma. Jutott belőle az előttem lévő ülés hátuljára, a nadrágomra, és mindenhova. Hatalmasat élveztem, alig tudtam türtőztetni magam, hogy ne kiáltsak fel. Amikor egy kicsit lecsillapodtam halk köszönömöt nyögtem kiszáradt torokkal. Szomszédom még mindig a félkemény szerszámom babusgatta, aztán papír zsebkendőt vett elő, és gondosan megtisztogatta.
- Szívesen, nagyon szép, formás bilickéje van fiatalember. Úgy kívánom, úgy szeretném a számba venni. Ha leszáll velem, csodát teszek magával - súgta a fülembe.
Meglepetésemben szólni sem tudtam, a sötétben nem látszott mennyire elpirultam. Aztán úgy döntöttem kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget. Mivel még nem voltam nővel, nem sokat gondolkodtam. Hormonjaim a puszta gondolatra is már iszonyú száguldásba kezdtek. Elöntött a forróság, és a farkam ismét keményedni kezdett.
- Mikor érünk oda? - kérdeztem halkan
- Egy jó negyedóra - válaszolta mosolyogva.
Hamarosan cihelődni kezdett, az ajtóhoz sétált, és jelzett a sofőrnek, hogy le akar szállni. Lassított a busz én is odamentem, a többi utas aludt, senki nem figyelt ránk. Amikor leszálltam a visszapillantó tükörben a sofőr vigyorgó képét láttam. Ahogy a busz eltávolodott teljes sötétség borult ránk. Szerencsére telihold volt, lassan láthatóvá váltak a közeli dolgok.
Egy lepusztult buszmegálló mellett álltunk az út szélén, körbenéztem sehol semmilyen fényt nem láttam.
- Atyaúristen, hol vagyunk? - nyögtem
- Gyüjjék csak utánam, mindjárt haza érünk.
Megfogta a kezem, és elindult. Lassan ereszkedtünk le az út menti magas töltésről, aztán bemasíroztunk egy fiatal fenyőerdőbe. Vékony gyalogút kanyargott a fák között, azt követtük. Az út kiszélesedett, és egy tisztáson haladt át. Újdonsült barátnőm lepakolta a cuccait, és leült a fűbe.
- Nem bírom ki hazáig.
Mellé értem, én is le akartam ülni, de nem engedte. Határozott mozdulattal, lehúzta a nadrágom, és az alsóm is. Fegyverem rugóként pattant elő, elégedetten vette kézbe ismét.
Aztán ráhajolt, néhányszor körbe nyalta a makkom, majd a szájába vette, és érzékien szopni kezdte. Teljesen elnyelte, amivel meglepett, de nagyon nagy örömöt okozott. Hányszor elképzeltem ezt, de a valóság minden képzeletem felülmúlta, becsuktam a szemem, és úgy élvezkedtem Amikor már kezdett nagyon jó lenni abbahagyta, kinyitom a szemem, és azt látom, hogy hanyatt fekszik a fűben. Szoknyáit felhúzta a derekáig, és a fehér bugyogóját cibálja le magáról. Amikor sikerrel járt combjait még jobban széttárta.
- Tegye be gyorsan, nagyon bizsereg a pinám - szólt rám sürgetően.
A combjai közé hasaltam, ő türelmetlenül megmarkolta ágaskodó férfiasságom, és bevezette a forró nedves hüvelybe. Aztán szorosan magára húzott, és mély rekedt hangon gügyörészet a fülembe.
- Ügyes kisfiú vagy, gyönyörű a farkad. Nyomd, nyomd mélyebbre!
Próbáltam még mélyebbre furakodni, de sajnos néhány perc elteltével lüktetve élveztem tanítómba. Bele borzongtam a gyönyörbe, csodálatos volt ez az érzés. Barátnőm döcögve kacarászott alattam.
- Úgye még szűz volt? Ó istenem mennyi mindenre kell még megtanítanom - simogatta meg a fejem.
Zihálva, izzadtan feküdtem mellé a fűbe, és halkan törtem meg az erdő éjszakai csendjét.
- Zsoltinak hívnak, és szerintem mostantól akár tegeződhetnénk is.
- Rendben Zsoltika ,én Jucus vagyok. Indulnunk kéne, mert nagyon késő van már.
Felöltöztünk, összeszedtük a csomagjainkat, és útnak indultunk. Hamarosam kiértünk az erdőből, és pár száz méterre egy fehér házat pillantottam meg.
- Mindjárt otthon vagyunk - biztatott a partnerem.
A házhoz érve kinyitotta az ajtót, felkapcsolta a villanyt és bekiáltott.
- Megjöttem anyuka.
- Hála isten! Ma nagyon későn értél haza. - szólt egy vékony hang a sötétből.
- Vendéget hoztam, mindjárt bemutatom.
Benyitottunk egy szobába, ahol a kályhában égett a tűz, kellemes meleg volt. Egy nagy fotelban idős hölgy ült, és rádiót hallgatott. Tisztára úgy nézett ki, mint a Jucus, csak húsz évvel idősebb kiadásban.
- Anyuka bemutatom Zsoltit, a buszon ismerkedtünk meg. Beszélgessenek, hamar összeütök
valami vacsorát.
A vacsora szó hallatára megmordult a gyomrom, ma még csak reggel ettem valamit.
- Anyukának hályog van a szemén, szinte semmit nem lát, de mégsem hagyja magát
megműtetni. - világosított fel Jucus.
Magunkra hagyott bennünket, kicsit zavarban voltam, miről tudnék beszélgetni az öreglánnyal, morfondíroztam magamban.
- Szóval a buszon ismerkedtek meg? - kezdte a társalgást.
- Igen.
- Mennyi idős ,ha megkérdezhetem?
- Tizenöt.
- Atyaúristen, hiszen még gyerek. - rémüldözött. - Jöjjön közelebb hadd nézem meg magamnak.
Mellé álltam, reszketeg ujjaival megtapogatta az arcom.
- Tudja a szememmel nem látok, de az érintés sok mindent elárul. Tényleg nagyon fiatal, még nem is borotválkozik.
Tovább haladva, végig simított a vállamon, és a karomon.
- Erős, izmos fiatalember - nyugtázta megelégedetten.
Vékony ujjai már a nadrágom elejét simogatták.
- Ó, ez aztán szép darab, most már tudom a Jucus miért hozott magával.
Zavarban voltam, próbáltam elsompolyogni, de az öreglány nem engedett. Elég volt, hogy hozzám ért, farkam ismét keményen meredezett. Ezt érezhette ő is, lehúzta a sliccem, és kiszabadította fegyverem a fogságából.
- Ó mekkora, milyen kemény, és forró - örvendezett neki.
Nagyon felizgatott, mégis levettem a kezét a szerszámomról, és kiszaladtam a szobából. A konyhában Jucus nevetve fogadott.
- Mi a baj Zsoltika, úgy meg vagy rémülve, mint aki ördögöt lát.
- Hát majdnem, a mama annyira megnézett magának, hogy majdnem kiverte a farkam.
- A vén kecske is megnyalná a sót - vigyorgott tovább.
Micsoda népi bölcsesség, ilyen marhaságokkal traktál ez a nő, hirtelen azonban megvilágosodott. Jucus két jó pohár pálinkát öntött.
- A nagy ijedségre Zsoltika, menjél csak vissza, szórakoztasd anyukát, hamarosan kész a vacsora. Utána én veszem kézbe a sorsod.
A pálinka olyan erős volt, hogy égette a torkom, Jucus meg sem rázkódott tőle. Az italtól felbátorodva tértem vissza a szobába.
- Maga az fiatalember?
Nem válaszoltam , úgyis tudta, hogy én vagyok. Levetettem a nadrágom, és az alsó nadrágom, farkam még mindig keményen meredezett. Ismét mellé álltam, megfogtam a kezét, és rátettem a forró hímtagra. Mohón markolta meg, és vadul fejni kezdte.
- Vedd a szádba! - súgtam a fülébe.
Azt hittem nem hallotta, aztán mégis lekászálódott a fotelból, és elém térdelt. Néhányszor körbe nyalta, aztán a szájába vette. Feje ütemesen mozgott a rudamon, megfogtam kétoldalt a fejét, és próbáltam még mélyebbre tolni a szerszámom. Nem ellenkezett, szó nélkül tövig nyelte. Sikítani tudtam volna a gyönyörtől, begerjedve vadul basztam a fogatlan száját. Amikor éreztem, hogy közeleg a magömlés, kivettem a dákóm a szájából marokra fogtam, és az öreglány arcára élveztem. Ő zihálva, kapott a lankadó fasz után, és mohón lenyalta az utolsó csepp ondót is. Remegő lábakkal rogytam a székre.
A mama felállt, rendbe szedte a ruháját, és elégedetten visszaült a fotelbe, és hallgatta a rádiót mintha semmi nem történt volna.
- Kész a vacsora - hallottuk kintről.
Jucus kitett magáért nagyon finom vacsorát rittyentett, sürün töltögette a pálinkát is. Mire a vacsorával végeztem éreztem, hogy egy kicsit berúgtam.
- Látom fáradt vagy, gyere tusolj le aztán lefekhetsz - vezetett ki karonfogva az asszony.
Megmutatta a fürdőszobát, és a hálószobát is. A zuhany nagyon jól esett, teljesen felfrissültem tőle. A hálóban kellemes meleg volt, elterültem a nagy faragott ágyon. Hamarosan Jucus is megérkezett, ő is letusolt, csak egy törölköző volt köré tekerve. Elém állt, és ledobta magáról.
- Milyennek találsz Zsoltika, tetszem?
- Gyönyörű vagy, nagyon kívánlak - vágtam rá, tudtam ezt akarja hallani.
Igaz, hogy nem egészen úgy nézett ki, mint a férfi magazinok középső lapján látott lányok, de nekem most ő volt a nő. Mögé álltam, megmarkoltam a logó melleit, és a farkam a hatalmas fenekéhez dörgöltem. Valószínű a pálinkától bátorodtam meg így, megcsókoltam a nyakát, és belenyaltam a fülébe, beleborzongott.
- Mindig ilyen érett nőről álmodtam - súgtam a fülébe, kegyes hazugság volt.
Nem tudom, hogy elhitte e amit mondok, de nagyon el akarta hinni. Pedig az alakja leginkább egy bojleréhez hasonlított. Fegyverem már keményen feszült a fenekének, az ágyhoz kormányoztam, és hanyatt döntöttem. A lábai közé hasaltam, szétnyitottam a combjait, és arcomat a dús bozontba fúrtam. Érdekes illata volt, ilyen közelről még nem láttam pinát. Itt volt az ideje, hogy felfedezzem az ismeretlent, persze filmeken, és újságokban már láttam, hogy kell nyalni. Az ott látottakat próbáltam átültetni gyakorlatba. Szétnyitottam a sötét, ráncos szeméremajkakat, és egy hatalmas, csillogó. rózsaszín rés tárult a szemem elé. Kicsit ijesztő volt, nem ilyen látványra voltam felkészülve. Most már mindegy folytatnom kell gondoltam, hősiesen nyalogatni kezdtem a hüvely bejáratát. Szerencsére Jucus felmentett a folytatástól.
- Gyere kisfiú tedd be, nagyon felizgattál - tolta el a fejem az ölétől. - De most én leszek fölül.
Hanyatt fektetett az ágyon, maga alá gyűrt, fölém térdelt, marokra fogta a dárdám, és a forró barlang bejáratához igazította. Lassan ereszkedett rá, a szeme csukva volt, és valami mély, mormogó hangot hallatót. Amikor tövig magába fogadott, megállt, kicsit hátra dőlt, megmarkolta a saját melleit, és gyúrni, masszírozni kezdte őket. Most tudtam alaposan szemügyre venni, hát nem egy playmate állapítottam meg ismét. Mellei eléggé meg voltak ereszkedve, hasán a háj több rétegben volt összegyűrődve. Sötét kis bajszát is most fedeztem fel, de az semmi nem volt a hona alól előtűnő két hatalmas honajkutyához képest.
Ahogy így vizsgálgattam, és talán józanodtam is, egyre undorítóbbnak találtam. Jucus nagyon jól elszórakoztatta magát, hol gyorsabban, hol lassabban csúszkált a rudamon, közben folyamatosan gügyörészett. Egyszer csak rám borult, betakart, mint egy dunyha.
- Csókolj meg kicsi vitézem - nyújtotta felém a fogatlan száját.
- Neeeeeeeem! - sikítottam halálra váltan, és próbáltam kibújni alóla.

A busz csikorogva, nagyot zökkenve állt meg, kigyúltak a fények, az ajtók sziszegve, hangosan csattanva kinyíltak.
- Végállomás! - rikkantotta a sofőr.
Fogta a pénzes kazettáját, és beszaladt vele a forgalmi irodába. Megkönnyebbülten kászálódtam le a járműről. Szakadt a veríték rólam, le kellett ülnöm az ott lévő egyik padra. Most vettem észre a nadrágom elején a nedves foltot, reménykedtem benn, hogy a magömlésem is csak a fantáziámnak köszönhető.Véletlen szex történet:


Nyolc idegen farok spriccelt össze


Szombat reggel volt, valamikor a tavalyi év augusztusában. Egy pénteki buli után kicsit zegernyés hangulatban ébredtem, és éppen azon gondolkodtam, hogy mit fogok csinálni a szép nyári verőfényes délelőtt, amikor fura hangokra lettem figyelmes. Hallgatóztam kicsit és rájöttem, hog....

Diszkóban kefélik a nejem


Diszkóban kefélik a nejem

Vagy tíz évvel ezelõtt az egyik hétvégén elmentünk egy ismerõs kéglijébe a feleségemmel és a nõi szeretõjével ,valamint az anyjával egy három napos kilengésre.Szombaton délután úgy döntöttünk,hogy elmegyünk egy diszkóba. A lányok é....

Az erotikus történetek címkéi :
a pénz | unokaöcs | amira | tilos | nyereg | kinyalt | katonák | harisnyával | szoptam a mellét | ramóna |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.