Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseVidéki szextörténetJózsi barna, kissé magas férfi, negyven körül jól öltözött a kisvárosi környezetben , látszott, hogy nem a mezőgazdaságban vagy gyárban dolgozik . Bár itt Csajágon nem is volt valódi gyár , csak valamilyen telephely, ami húsz- harminc embernek adott munkát.
Józsi a városi igazgatásban dolgozott, a városházán, gyámügyeket és szabálysértési ügyeket intézett, szabadidejében pedig horgászott a major melletti tóban.
Későn nősült már ami a helyi szokásokat illeti, a felesége majd tíz évvel fiatalabb volt nála
egy gyermekük született eddig , aki már öt éves kisfiú volt, de Ila , a felesége nem akart
több gyereket vállalni .Egy darabig vitatkoztak ezen , aztán Ő ráhagyta az asszonyra.
Ila szép barna hajú nő volt, karcsú , hosszú combú és kis mellű, és kívánatos, egy könyvelő irodában dolgozott bérszámfejtőként.
Annak idején amikor megismerkedtek elmondta Józsinak, hogy már nem szűz, ahogy Józsi is elmondta, hogy ő sem az , ami természetes volt.
Józsi a szüleivel a város másik végén lakott , így futólag ismerték egymás azelőtt is, hogy
összeházasodtak.
Ilának egy lánytestvére volt , nővére aki már régen férjnél volt és vidéken élt , de mielőtt elköltöztek, együtt laktak a szülői házban. Erről Ilának jó emlékei maradtak,
kedvelte a sógorát . Miklós is kedvelte őt. Előfordult hogy egymásra nyitottak amikor a másik éppen öltözött, de ez egyiküket sem zavarta igazán. Az elnézés kérés inkább csak egy kis cinkos mosoly volt, mint valami komoly restelkedés.
Akkor még Ila középiskolás volt és párszor amikor a sógorára nyitott öltözködés közben meglátta Miklós lógó vagy éppen felálló péniszét , ez fölizgatta és pirulva ,gyorsan kifordult
a szobából. Szerette volna kézbe venni, megfogni, de nem volt mersze hozzá, szóba hozni sem. Amikor Miklós felöltözve kijött mind a ketten heherésztek egy kicsit és úgy tettek mintha nem történt volna semmi.
Addig a napig valóban nem történt semmi.
Azon a napon csak ketten voltak a házban, mindenki elment dolgozni. Már nyár volt javában. Miklós szabadságon volt, és Ila is későn kelt fel, 9 óra körül járt az idő . Ila a bugyija fölé csak a fekete iskolai köpenyét húzta Miklós megborotválkozott , lezuhanyozott , maga köré tekerte a törölközőt bement az első szobába öltözni .
Ila itt ágyazta éppen az ágyakat, ahogy előre hajolt a rövid köpeny látni engedte a formás
combjait és a fenekét. Tudta hogy Miklós nézi, ezért még jobban előrehajolt az ágyra hogy elsimítsa a paplanokat. Miklós ekkor adta fel a tartózkodását,
- Helló – mondta felizgulva és elengedte a törölközőt magáról.
- Helló - szólt vissza Ila – még mindig hátra sem nézve igazgatta a paplanokat amikor Miklós kezét a lába közé csúsztatta és a bugyiján keresztül simogatni kezdte.
Akkor megfordult , felegyenesedett. és megcsókolta.
- Nem lenne szabad …. suttogta Miklós amikor szájába vette a jobb mellét és mellbimbóját szívni kezdte.
- Dehogynem –mondta Ila és tenyerébe zárta az áhított férfi tagot . Hosszan megszorította.
- Húzunk rá gumit ? - kérdezte kissé gyorsuló lélegzettel - Szűz vagyok még
mondta és a férfi duzzadt makkján finoman - mintha el sem hinné mit tart a kezében , húzogatni kezdte a bőrt. Finoman verte pedig még sohasem csinálta.
Miklós teljesen birtokba vette a fiatal sógornője vékony arányos testét, most egymással szemben álltak. Ila élvezte hogy kezében tartja a farkát miközben s másik kezével kigombolta és levetette magáról a köpenyt. Miklós egész tenyerével markolta finoman az ölét aztán élére fordítva a tenyerét szemérmes ajkai közé nyomta ,majd ujjaival a csiklót kereste aztán egy mozdulattal letolta Iláról a bugyit letérdelt és nyalni kezdte a jó-illatú kamaszpinát. Ila felsóhajtott a gyönyörűségtől és beletúrt a férfi hajába, és az öléhez szorította a fejét.
A csiklóját ujjával izgatta már, élvezett így már sokszor , de ilyen jó érzése ,gyönyöre sohasem volt még.
-Tedd fel az egyik lábad az ágyra – kérte Miklós , amit Ila azonnal teljesített , így a férfi szájával hozzáfért egész bozontos öléhez, a fenekéhez a combjai belsejét csókolta ami Ilából kéjes borzongást váltott ki . Szinte habzsolták egymást .
-Basszál meg ! suttogta Ila forrón Basszál meg !
Az ágyra úgy kerültek, hogy Miklós feküdt alul, Ila pedig szemben vele megpróbált
bele ülni, ehhez kezébe vette a férfi tagját , a réséhez irányította,és apránként süllyedt bele, a vaginája szük volt ezért Miklós törölközőjét maguk alá tették
így nem lett baj . Egy kicsit fájt amikor teljesen beleült a farokba, de élvezett is egy kicsit.

Néhány nap múlva amikor ismét szeretkeztek - mert ezután még sokszor élvezték egymást , már csak az élvezet és gyönyör járta át Ilát gumival és az nélkül is amikor a sógora ölelte.
Véletlen szex történet:


Nóri, és a többiek csoport szexe


Csetter vagyok 33 éves, Párom Nóra 40 éves két gyermek anyja. A történet, amit leírok nektek egy hosszú hétvégén történt egy fülledt nyári estén. Válása után párommal több idõt tudtunk egymásnak szentelni, többször maradtunk kettesben, ami jót tett önbizalmának. Ennek el....

Nyár Tomival


Sziasztok! Krisz vagyok, 22 éves meleg srác. Röviden elmesélem, hogyan is kezdődött az egész....
Én már 10 évesen "játszottam" magammal, elég korán kezdtem szőrösödni, de vékony, fiús srác vagyok, elég jóképű, világosbarna hajjal, kék szemmel. A lányok visz....

Az erotikus történetek címkéi :
anya ta | a masina | anyuka hazaér | postáslány | kínai | biszex pár | erdeszhaz | ?va | meztelenre | barátom hív | kup | irén | esküvőn | titkar | vastag sugár | tetovált | Üzleti | birka | horror, pisi | kihasználtam nagynéném | basszál meg | férjem testvé | nők kutyákkal | baszógép | mostoha fiam |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.