Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseÍgy élveztem bele a csajomba, erotikus történetEz egy fantasztikus szombat este a kedvesemmel, mivel elég jól sikerült, úgy gondoltam leírom nektek! Remélem minél többen éltek át ilyen estéket, mert ennél jobb dolgot nem tudok elképzelni az életben.(nekem ő a másik felem és rettenetesen szeretem, nem csak egy futókaland)

Mikor végeztem a fürdéssel, végigmentem a folyosón és benyitottam a hálószobánk ajtaján.
Pont a Pomádé vége ment a Tv-ben, szerelmem az ágyon feküdt, most még kis kék pizsamában. Mikor véget ért a film, megkért, hogy egy kis krémmel masszírozzam meg a hátát. Mindketten levetkőztünk, megpillanthattam újra csodálatos testét, szép kerek formás fenekét. Bekentem a kezem a krémmel, ráültem a fenekére. Éreztem meleg bőrét és puha kerek fenekének ruganyosságát. Kezeimmel lágyan végig masszíroztam a hátát lassú mozdulattokkal, majd teljesen rádőltem szerelmem hátára. Nyakára őrjítő lágy csókot nyomtam és belesuttogtam a fülébe, hogy szeretem. Kezeimet becsúsztattam a teste alá és így feküdtünk egy kis ideig. Mellécsúsztam az ágyban, néztem, ahogy fekszik, megsimogattam lágy hosszú haját, ekkor felém fordult. Nézet rám mosolyogva, majd becsukta a szemét, látva, hogy ajkam közeledik felé. És epekedve várta a lágy csókot. Csókom először lágy volt. Miközben csókoltam, beszívtam mélyen arcbőre finom illatát, majd váltva a tempón hevesebb csókkal ajándékoztam meg az én kis életkristályomat. Nyelvünk egymás szájában ficánkolt, miközben egyre szorosabban bújtunk egymáshoz. Farkam már nagyon keményen állt és nyomta kedvesem ágyékát, ez őt még jobban felizgatta. Drágám azt kérte tőlem, hogy most az egyszer ne bent élvezzek el, hanem próbáljuk ki, hogy rajta az izgató résére lövelljem forró sűrű gecimet. Beleegyeztem.

Kedvesem fölé másztam újabb csókokkal halmoztam el ajkát és nyakát amitől rajta kéjes
bizsergés futott végig. Majd nyelvemmel bőrén folyamatos csíkot húzva mellbimbóját vettem célba, mikor odaértem lágyan, majd erősen szopni kezdtem. Miután mindkét egyre keményebb mellbimbójával végeztem, már nagyon felizgultunk, ekkor lassan nyelvemet le nem véve isteni puha bőréről lejjebb haladtam a vénuszdomb felé. Belecsókoltam pár lágyat combja belső oldalába, majd hatalmas boldogsággal fúrtam bele arcom isteni pinájába.
Finom őrjítő illata volt, egyből nyalni kezdtem a rést a lyuktól a csiklójáig, ő megremegett az
élvezettől. Csak ittam magamba isteni nedvét, egyre vadabbul nyaltam, rám is szólt, hogy ne harapjam a csiklóját, mire visszavettem a tempóból. Bár már nagy fel voltam izgulva el még nem tudtam menni, de be nem tehettem most az egyszer, mert más játékban állapodtunk meg. Pár ujjammal kezdtem kényeztetni a fantasztikus kéjbarlangot és közben felkúszva az ágyon újra nyakát és ajkait vettem kezelésbe.

Majd megmarkolva kemény farkam a hegyével kezdtem ingerelni rését. Itt mindkettőnk csak
nagy erőfeszítés árán tudtuk megállni, hogy én ne tegyem be ill. ő ne húzzon magára.
De már nem voltam messze és egy kis bőrhúzogatással vad csókok közepette ráélveztem nedves puncijára. Majd rádőlve rajta feküdtem egy darabig. Ezután mellé feküdtem, kicsit pihenni, időt adva farkamnak egy újabb paradicsomi szeretkezéshez. Megegyeztünk, hogy ezt is kipróbáltuk és bár nem volt rossz, sehol nincs ahhoz képest, amikor ondóm minden cseppje szerelmem nedves kéjbarlangjában robban bele. Kis pihenő után hátat fordítottam istennőmnek, azzal a céllal, hogy átkarolva bújjon szorosan a hátamhoz. Amit ő meg is tett, isteni kezével arcom cirógatta. Számnak nem is kellett több mohón csapott le az egyik kecses hosszú ujjacskára és élvezettel kezdtem szopni azt. Kedvesem utána simogatni kezdett és kecses kezével szerszámomhoz nyúlt. Örömmel nyugtázta, hogy az nem tétlenkedik, hanem egyre keményebb lesz. Ekkor hátamra fordultam, mire ő lágy csókot adott nekem, majd izmos combját átvetve rajtam rám ült. Újabb játék mondtam örömmel szerelmemnek, most csak te dolgozol kedves, mert hátrakötötted a kezem! Mondtam mosollyal az arcomon és két kezem a fejem alá rejtettem.

Ő elmosolyodott, gyönyörű volt, ahogy combjaimon ült, haja mesés zuhatagként hullott alá, picit szőrős háromszöge a szerszámom alatt volt. Felém hajolt, mint egy angyal gondoltam magamban, miközben rám boruló haja simogatta arcom, majd ajka fülem kezdte kényeztetni. Rám csak egyre törtek a fantasztikus érzések, amikor nyakam puszilgatta, majd a mellbimbóm következett. A csókjai a mellbimbómra annyira "fájdalmas" kéjt okoztak, hogy egyik kezem kirántottam a fejem alól. Azt gyorsan az ágy mellé engedtem, mivel nem nyúlhattam hozzá a játék szerint. Ne csináld ezt kedvesem, szóltam rá, nem bírom annyira jó, hogy megőrülők. Ő erre felegyenesedett és a kemény, hozzám lapuló falloszom kezdte ingerelni, nedves pinájával dörzsölte azt. Mivel mindkettőnknek édes kínzás volt, nem tudta sokáig csinálni, már érezni szerette volna a farkam. Kezével egy gyors mozdulattal ráült és kéjes sóhajjal lovagolni kezdett rajtam. Nem tudom leírni milyen fantasztikus érzés volt, néha én is lökni kezdtem őt és mozgattam a szerszámom benne amit nagyon élvezett. Megjegyezte, hogy ki vagyok kötve, mire én, a derekam nem kötözted le lelkem. Néha újra rám hajolt és csókolgatott közben, néha meg jól hátradőlt, hogy farkam más szögben ingerelje belülről.

Sajnos azért nem tartott sokáig a dolog, mert én hangos nyögések közepette beleélveztem, közben ő is többször eljutott a csúcsra. Majd rám borult, ragadtunk az izzadságtól, de fantasztikus volt. Mellém feküdt épp megjegyezte ha dohányoznánk, most biztos elszívnánk egy cigit :) Szóval ez volt az én egyik szombat estém, a reggeli ébredést már
egy másik történet...

Beküldő: papucsgeciVéletlen szex történet:


Úgy megbaszom a szűk picsádat, csak úgy csattog majd


Amikor bemutatták, az arca fogott meg. Vörös haj, zöld szem, harmonikus vonások. Teljesen lenyűgözött. A kedves mosoly, a nőies hang, az érdeklődő tekintet. Húúú…!
Úgy elvarázsolt az arca, hogy ha egy perccel később megkérdezik, milyen volt az alakja, fogalmam sem lett v....

Torkos borz


Amikor az optimizmust valaki kiradírozza a szótáradból, mikor a depresszió veszi át az uralmat érzelmeid mezején, gyomrod görcsben, szemed könnyben, lehet, akkor vár reád valaki a kanyarban.

Gyógyírt kerestem a válás után, mert fájt itt belül. Nagyon fájt. Hat év ....

Az erotikus történetek címkéi :
transz | fiatalok | nikor | négerrel kefélt | rendezvény | nya fia | szolárium | szomszed milf | emese | animalszex |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.