Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseHappy Ending masszázsAz Évivel történt váratlan fordulat után még hosszu hetek teletek el a következő fejleményig.
Gyakran voltunk lennt a játszótéren a gyerekekkel, de a többi szülő miatt csak futó pillantások, apró mosolyok voltak köztünk. Természetesen emailben részletesen kibeszéltük a nudista strandon történteket, és arra jutottunk, hogy megmarad egyszeri emléknek. A sors azonban újra közbeszólt...
Egyre gyakrabban kezdett el fájni a hátam és egyik este a feleségem nekemszegezte a megoldást, hogy Évivel megbeszélték, hogy átmegyek hozzá kezelésre. Meglepetten kérdeztem vissza hogy kiről van szó.
- Hát a Bence anyukájáról -Mondta mintha nekem már tudnom kellett volna hogy Ő ilyesmivel foglalkozik
-Minden el van intézve, ma este hatkor át tudsz hozzá menni és rendberakja a hátad. -mondta és már folytatta is más témákkal a társalgást, azonban félbeszakítottam.
- Most ez hogy jött hogy Ő megmaszíroz? - kérdeztem.
-Délelőtt beszélgettem vele és valahogy szóba került hogy egész jól beindult neki az üzlet és mivel pár gyereholmit nekiadtam bevállalta hogy megmassziroz engem, viszont neked nagyobb szükséged van rá most ugyhogy megbeszéltük hogy átmész.
Magamban végigpergett előttem ujra a mosolya, a meztelen nedves testének a látványa és a vörös puncijának az íze.. Azonnal begerjedtem ahogy az emlékek előjöttek bennem. Óráknak tűnt minden perc hatig. Nem találtam a helyem, de végre eljött az Én időm és átballagtam Évihez.
Hosszan kicsengett a kaputelefon mire végre meghallottam az érzéki buja hangját hogy menjek fel a harmadikra hozzá.
Felértem és bekopogtam az ajtón. Talpig fehér ruha volt rajta. A lakásban kellemes nyugtató zene szólt és finom, abszolut nem tömény füstölő illat terjengett.
-Bezárta mögöttem az ajtót és bevezetett egy kis szobába ahonnan a zene kihallatszott. A masszázságy a szoba közepén állt, a polcokon különböző masszázsolajok sorakoztak.
-Üdvözöllek a masszázsstudiómban. -Mondta huncut sejtelmes mosollyal.
- Nem is tudtam rólad hogy ezzel foglalkozol- válaszoltam
- Sok mindent nem tudunk egymásról, de lesz időnk beszélgetni még masszázs közben. Kélek vedd le a felsőd kapcsolad ki az öved hogy a derekadhoz is hozzáférhessek majd. Aztán feküdj fel hason a masszázságyra.
Örömmel engedelmeskedtem kérésének és végigmértem testét ahogyan közben a polcnál az olajokkal foglalkozott. Egszerre kavargott bennem a vágy, az emlékek, és a bizonytalanság hogy igy kettesben semmi jelét nem mutatta annak ami köztünk történt korábban. Kíváncsian feküdtem fel az asztalra. Megéreztem kellemes kezét ahogy végigolajozta a hátam és masszirozni kezdett. Élveztem minden érintését ahogy kezelésbe vett. Fejem a masszázságy fejrészében kényelmesen pihent közben a fehér nadrágból kilátszó meztelen lábát figyeltem ahogy körülöttem lépegetett miközben masszirozott.
Kezdetben ártatlan témákról beszélgettünk, de folyamatosan dícsértem hogy milyen jól esik az érintése. Közben észrevettem hogy egyre több simogató mozdulat keveredett a masszázsba. Látszólag véletlenül, de combja egyre gyakrabban és hosszabban a testem mellet pihenő kezemhez ért ahogy melelttem állt és fölém hajolt. Egy ilyen pillanatban megsimogattam a lábát, amire válaszul picit szétnyitotta a combjait. Fel akartam emelni a fejem, visszanyomta és rámszolt hogy maradjak nyugton a masszirozás még tart. Kezem azonban a combján egyre feljebb haladt és a fehér hosszu nadrágon keresztül is jól éreztem a testének, ölének melegét. Ő azonban ellépet tőlem és a lábamhoz ment. Farkam már duzzadt a nadrágomban és eléggé kényelmetlenül nyomott az ágyon, mivel nem tudott rendesen kiegyenesedni. Fészkelődni kezdtem, hátha kényelmesebb helyzetbe kerül.
-Valami gond van hogy így fészkelődsz, kedves páciensem? - kérdezte nevetve Évi
- Nem túl kényelmes ez a nadrág jelenleg -feleltem kurtán.
-Akkor ideje megszabadulni tőle. Úgyis meg akartam masszirozni a combjaidat is. Majd ezzel a lendülettel már huzta is le rólam a farmert és a boxert.
-Remélem nem bánod hogy a boxered is jött vele.
- Dehogy bánom -felelten és már megint meg akartan fordulni
-Nana, nem mocorgunk, ha nem kérem- nyomta vissza ujra a fejem a lyukba.
Ismét mellém lépett és ekkor láttam meg, hogy a fehér nadrág hiányzik róla. a formás combjait láttam, de csak a combok magasságáig. Kíváncsi voltam hogy van e még rajta bugyi, de nem akartam elrontani a meglepetést és nyugton maradtam. végigmasszirozta a lábaim és ujra mellém lépett, a combja ujra a kezemhez ért. végigsimítottam a lábát és kezemmel a puncijához értem. ebben a pillanatban éreztem meg az Ő kezét is a zacsimon, ahogy a szétnyitott lábaim miatt hozzáért és végigsimított. Beolajozta a kezét és a fenekem masszirozta, gyúrta. Ujjamaml lágyan cirógattam a muncija bejáratát közben.
Benyult a lábam között és megmarkolta a farkam tövét. Felemeltem magam hogy könnyebben hozzáférjen. Határozottan huzogatta a bőrt rajta az olajos kezével. majd előrehajolt és megéreztem a csuszos beolajozott nagy melleit a hátamon és a fenekemen.
Végigsimogatott velük. Ujjam lassan becsuszott a teljesen átnedvesedett puncijába. Nem bírtam tovább és megfordultam.
Úgy néztünk egymásra mint két kamasz aki élete első szerelmeskedésére készül. Akartam, kívántam Őt. Hanyatt feküdtem.
-Gyere ülj bele -kértem tőle.
- Nem... Ma nem... Ma csak masszázs van...Megígértem a felségednek hogy megmasszírozlak, ugyhogy betartom amit ígértem.
- De...
-Semmi de, az állapotod miatt nem ez lesz az egyetlen kezelés, most viszont az idő végénél járunk, úgyhogy masszázzsal töltöttük az időt, azzal is fejezzük be. Azt szeretném hogy legközelebb a teljes időt az én kényeztetésemmel tölts és a harmadik kezeléstől foglalkozzunk kölcsönösen egymással.
Felizgatott amit mondott és ahogy mondta, hát rábólintottam. Fogtam a fenekét ahogy a farkam ismét megmarkolta.
A makkom fölé hajolt és rácsurgatta a nyálát. keveredett az olajos kezével a meleg nyála. Gyengéden egyik kezével végigsimogatta vele a heréim és közben a másik kezével huzogatta a farkam ütemesen. nyelvével belenyalt a makkom hegyén kibuggyano nedveimbe. két kézzel megfogta a farkam és a két hüvelykujjávval szinte fejni kezdte a farkam a makkom alatti pontban. szinte pillnatok alatt tört ki velőlem az orgazmus, de olyan erővel, hogy levegőt is alig kaptam.
Évi elégedetten bólintott: -Egészségedre. Remélem élvezted a masszázst.
Én megszólalni is alig tudtam, csak pihegtem mintha épp a maratoni futáson lettem volna túl.
-Bőven volt benned - mondta elismerően Évi miközben letörölgette a hasamról és a kezéről az orgazmusom bőséges bizonyítékát.
Megcsókoltam és elkeztem öltözni. Évi is magára kapott egy köntöst ahogy kikisért. Megbeszéltük az ajtóban hogy egy hét múlva Ő a soros a maszírozás kezelés következő fázisában.
a liftben remegő lábakkal mentem lefelé. a farkam teljes hosszában bizsergett a masszirozástól még vagy fél órán keresztül.
Ahogy hazaértem a feleségem kíváncsian kérdezte milyen volt a masszázs. Annyit tudtam mondani, hogy nagyon jó keze van és még menni fogok hozzá...Véletlen szex történet:


Maszti a koleszben


Maszti a koleszben

Hol is kezdjem életem legizgalmasabb kalandjának elmesélését? Talán ott, hogy másodéves koromban kidobtak pesti albérletembõl. November elején ott álltam az utcán kezemben a ruhatáram bõröndje, és tanszereim táskája, enyhén szálingózó hóban a I....

A kéj asztala


Ahogy beléptem a szobába, egyből észrevettem, hogy Brigi már nincs magánál. A hullámzó izmok játéka megnyugodott... Nem bírt ki több orgazmust. Inkább az öntudatlanság feketeségébe menekült. Réka még mindig meg-megrándult, keblei (melyeknél talán csak Brigi mellei voltak form....

Az erotikus történetek címkéi :
anyosom | mindketten | Ádám faszát | anyós | szexkalandok | megszopat | barát anyjával | megvernek | felcsatolható műfasz | hímsoviniszta |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.