Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseErotikus történet, a pillanat
Csak feküdtünk egymással szemben, és néztük egymást. Nem történt más. Nem kellett hogy más történjen. A másik pillantása, látványa elég volt. Szavak nélkül tudtuk. Megcirógattam az arcát, majd tenyeremet félig az arcára fektettem, és hüvelykujjammal simogattam. Lassan közelebb csúsztam hozzá, és megcsókoltam, csak előbb még kicsit „kínoztam”. Ajkam milliméterekre járt az övétől, szinte már éreztük a másikét, de nem, nem fogyott el a távolság, és nem volt szabad csókolni. Mint egy macska-egér játék. Ha meg akart volna csókolni, mindig kicsit visszahúztam a fejemet, hogy ne érje el. De végül megadtam magam, és hagytam a csókot, amit már nem lehetett visszatartani, és visszafogni, vadul, szenvedélyesen csókoltuk egymást, mintha ez lenne az utolsó. Ajkaink perzselték egymást a csók hevében. Harapdáltuk egymást, nyelvünk vadul kereste a másik társaságát, s mikor végre összekerültek, vad kergetőzésbe kezdtek. Egyszer mindennek vége szakad, és a csók is véget ért. Vágytelin váltak el az ajkaink, s elég volt egymás szemébe nézni, hogy tudjuk, mit szeretnénk.

Lassan simogattam a testét, és kezdtem bevándorolni a ruhái alá. Előbb a felsőjét húztam feljebb, egészen, amíg le nem vehettem róla, majd pedig a nadrágját toltam lejjebb és csókoltam a combjait egészen a lábfejéig, míg le nem vettem róla a nadrágot. Csókok kíséretében tértem vissza egészen az arcáig, s újra összetapadtak ajkaink. A kezem egy pillanatra sem pihent, simogattam, amerre csak tudtam, majd szétkapcsoltam a melltartóját, és azt is levettem róla, de ekkor már a hasára fordítottam. Végigsimítottam a hátát, egészen a derekáig, majd vissza, s újra, de most már csak az ujjam hegyével, épp csak érintve a bőrét. Elkezdtem lehúzni róla a tangát, s ajkammal valamint a nyelvem hegyével követtem annak útját, végig a combjain. Simogattam még egy kicsit a testét, majd felkeltem mellőle, és lemásztam az ágyról, de nem mentem messzire. Csak elővettem a testápolót.

Visszatelepedtem mellé az ágyra, és vékony csíkban a hátára csorgattam a testápolóból. Ahogy a hideg krém a hátához ért, felszisszent, de csak egy pillanatra, és máris elcsitult. Végigkentem a hátán a krémet, majd aprólékosan elkezdtem bemasszírozni… előbb a vállain, majd a lapockáin, és tovább lejjebb egészen a derekáig. Újra elővettem a testápolót, és most a combjaira csorgattam belőle. Ezeket is bemasszíroztam, és ahogy a popsija közelébe értem, a kezem lassan tovább csúszott, beljebb csúszott. Végigsimítottam a két lába között. Örömmel töltött el, hogy hozzáérhettem, s mivel nem éreztem ellenkezést, újra megtettem. Egy törölközőt terítettem alá, hogy ne ragadjon az ágyhoz a testápoló miatt, és a hátára fektettem.

Megcsókoltam, és kezem a felsőtestén kalandozott, míg a melléhez nem ért. Benedvesítettem az ujjam hegyét, és köröztem a mellbimbója körül, majd pedig finoman megmarkoltam, és megmasszíroztam, bár most már testápoló nélkül. Elszakadtam az ajkától, és a nyakát csókolva elindultam lefelé. Csatlakoztam a kezem mellé és most már nyelvemmel is izgattam a melleit, közben kezemet pedig újra útnak indítottam, hogy legyen okom követni, és nem is voltam rest, követtem szorgosan, mint kiskutyus a gazdáját, végig a hasán, egészen addig, amit én csak úgy nevezek: minden gyönyör forrása. Érezni szerettem volna, csókolni, és nem tudtam megállj-t parancsolni magamnak, nem türtőztettem magam, lassan, nyelvem hegyével belenyaltam, majd egyre mélyebben kóstolgattam, de nem merültem bele túlságosan.

Már a teste látványa és érintése is olyan boldogsággal és izgalommal töltött el, hogy hímtagom vérbő állapotban volt, mire előkerült. Lassan vetkőztetett engem. A pólóm levétele után a felsőtestem csókolgatta, majd lassan lekerült a nadrág is rólam, és a boxer is. Ekkor odabújtam hozzá, és kölcsönös simogatásba kezdtünk. Rövid idő alatt ő került felülre, és csípőjével mozogni kezdett az ágyékom környékén, mígnem magába vezette. Eleinte csak kicsit, majd egyre mélyebben hatolhattam belé. Átöleltem a derekát, és simogattam, ahol értem. Be-lemarkoltam a fenekébe, vagy épp a mellébe, ahol értem, ott csókoltam. Teljesen összeolvadtunk. Forrón, vadul csókoltuk egymást, szinte lélegzetvételnyi szünetet sem tartva, ám ekkor lassan kicsúsztam belőle, és a hátára fordítottam, s most így hatoltam belé.

Nem is annyira a testével voltam elfoglalva, sokkal inkább a pillantását szerettem volna elkapni, és nem elveszteni. Ez persze nem korlátozott abban, hogy folytassam a mozgást, és őt sem. Csípőjét mozgatta, és ezzel olyan csodás érzést okozott nekem, hogy úgy éreztem a mennyben járok. Tudtam, nem tart már sokáig, de ahogy rá figyeltem, kiderült számomra, hogy neki is jó. Egyre inkább elmélyülő lélegzetvételei jelezték, hogy ő is közel jár, így egy mondhatni utolsó rohamot indítottam, hogy eljuttassam őt is és magamat is. Egyre gyorsabban mozogtam benne, fokoztam a tempót, amennyire csak bírtam. Átölelt, és húzott magához, húzott magába. Az egyik pillanatban hallottam hogy elakad a lélegzete, és a szorítása is erősödik, hogy puncija megfeszül, s ez számomra is olyan csodás érzés volt, hogy egy pillanat alatt én is elértem a csúcsra, s egyszerre vele orgazmusom volt. Folytattuk a mozgást, de mint a kifulladtak, egyre inkább lelassultunk, mígnem teljesen megálltunk.

Elfeküdtem mellé, és magamhoz öleltem, ajkát kerestem, s miután megtaláltam, nem hagytam elszakadni magamtól, csak egy hosszú csók után. Combját átvetette az enyémen, és szorosan hozzám simult. Egyenletes szuszogása megnyugtatott, és boldogsággal töltött el, hogy itt vagyok azzal, akit szeretek, egy csodálatos esemény után, mely hihetetlen, de megtörtént, és ekkor úgy éreztem: Ez a pillanat ne érjen véget soha!Véletlen szex történet:


A faszverés


Elmélázva nézett ki az ablakon, enyhén összehúzott homlokkal, kicsit lebiggyesztett szájjal. Vajon lesz-e még melegebb a nyár során, vagy már visszavonhatatlanul ilyen szar idő marad? Akad esetleg lehetősége még egyszer kimenni strandolni, legalább Orfűre - ami azért elég messze v....

Orális és popószex élmények hármasban


Korán ébredtem, láttam, amint a szomszéd placcon apuka csapkodta a sátor oldalát.
Fasz Lajoska hamarosan megjelent, gatyáját igazgatva, katasztrofális ábrázattal.
- Mi van öreg, bezavartam? Jópofizott apuka.
Hát szerencsére nem nekünk, gondoltam éjszakai megérk....

Az erotikus történetek címkéi :
szülinapom | park | pókháló | feleségem kölcsönben | szolgalány | egy lany | este | kíváncsi voltam a seggére | kisfi | minden rendben van. itt |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.