Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseA nõvérem és a keresztanyámA nõvérem és a keresztanyám

Nagyon fiatal voltam, 12 éves, de testileg már elég érett. Koromhoz képest izmos testem - bár ennek atörténet szempontjából semmi jelentõsége - és nagy faszom volt ami akkor még nem a gyantázás miatt volt szõrtelen. Nappal különbözõ magazinokban nézegettem a nõket, éjszakánként fantáziámra hagyatkozva könnyítettem magamon. Elõzõ nyáron kezdtem el komolyabban figyelgetni a nõket a balatoni strandon. Akkoriban merészebb lányok már felvettek tangát és melltartó nélkül napoztak, esetleg fürödtek.


Ezen a nyáron meghívtuk egyedülálló keresztanyámat is a Balatonra nyaralni egy hétre. Õ és nõverem nagyon hasonló, nõies testalkattal, mindketten hatalmas telt mellekkel rendelkeztek.Még nem volt teljesen kész a nyaraló, ezért csak lavórban tudtuk intézni az esti mosakodást. Én hamar végeztem és amíg a vizet cserélték a lavórban, elbújtam a lépcsõ alatt és egy alkalmas résen leselkedtem. Már alig vártam, hogy õk következzenek.


Jöttek is, mindketten fehérnemûben. Szinte egyszerre kezdték el levenni melltartójukat és hatalmas mellük az elszabaduló tömegüknél fogva csak úgy rengett. Mindkettõnek 100-110 cm körüli volt, telt, ruganyos, káddugónnyi mellbimbóval.


Kezem természetesen farkamat markota, ami akkorra már mint a kõszikla olyan kemény volt. És nem álltak meg. Elkezdték letolni a bugyit is. Az nem tanga volt, inkább atombugyi, de ez akkor még nem érdekelt. Nem is még, inkább már, ugyanis vissza kellett fognom a lélegzetemet, mert szinte ziháltam. A nyugatról behozott - ez még igen csak a kommunizmus idején volt 1984-ben - divalapokban már hevesen nézegettem a fehérnemûs oldalakat és próbáltam kivenni az csipkén keresztül, hogy milyen is a nõ lába köze, de puncit még nem láttam. Éreztem hogy kipirulok, nehezen kezdtem venni a levegõt. És ekkor végre megláttam keresztanyám szõke és nõvérem barna vénusz-dombját. És tolták le tovább a bugyit. Mikor egyik lábukat felemelték láttam meg nagy szeméremajkaikat. Ekkor teleélveztem a kezem.


Nagyon nagy élmény volt ez akkor nekem, így szinte egész éjjel erre gondoltam és önkielégítettem.


Másnap már a strandon sem bírtam magamma, hol a wc-re jártam, hol a vízben térdelve néztem a kívánatos anyukákat és vertem a farkam titokban.


Mindíg is az vékony, izmos lányok tetszettek, de a két pár hatalmas mell az 5-6 cm átmérõjû bimbókkal, a két pina látványa teljesen felhúzott. Azóta is felizgat az ilyen nagy mell és bimbó látványa és bár természetesen tetszik a szilikon cici és több lánnyal is voltam akinek olyan volt (és nem az ócska, hanem a gyönyörû), nekem ma is az igazi mell kell, még ha kicsit gravitál is.


Nyaralás után sem bírtam magammal, nagyon foglalkoztatott a téma. Nõvérem Anita ekkoriban töltötte be a 16. évét, azaz fiatal volt és kívánatos. Mindig csak hálóingben aludt, ami eléggé szabadon hagyta dekoltázsát és ringatóztak nagy mellei. Esténként szememet a fürdõ kulcslyukára tapasztottam és álló farokkal leselkedtem.


Egy este Ancsa nagyon korán ment fürdeni, mondta hogy hulla fáradt és nagyon hamar elaludt, szinte elájult. Én sokáig néztem még a TV-ét. Akkoriban ment az ORF-en az Emanuelle sorozat. Hát ezen teljesen kikészültem. Mikor bementem a szobánkba, õ már nagyon mélyen aludt és mivel nagyon meleg volt, kitakarózott. Nagyon kíváncsi voltam a korábban látottak alapján, ezért óvatosan megsimogattam az egyik mellét. Semmi reakció, de azért én gyorsan elbútam. Anita meg sem mozdult. Ezen felbátorodva újra mellé léptem és megint mellére tettem a kezem. Nagyon féltem hogy felébred, ezért rettenetesen remegni kezdett a kezem. Elõbb félve elvettem, de kellett az élmény. Úgy döntöttem, kicsit határozottabb leszek, és így is tettem. Bal kezemmel megfogtam jobb lellét és kicsit megszorítottam. Semmi reakció, Ancsa tovább aludt. Ekkor jobb kezemmel a bal mellét fogtam meg és hamarosan már kicsit gyurmákoltam mindkettõt. Ekkor vettem észre, hogy a hálóinge fel van csúszva, már csak egy kicsit kell segítenem neki és kinn van a punci is. Így is tettem és hamarosan már Anita szeméremdombján símogattam a szõrt és akerestem a bejáratot. Mikor megleltem, egy puszit nyomtam rá.


Aztán álló faszomat Ancsa szájához érintettem. És mintha rúzsoznám, a feltörõ elõváladékomat szétkentem ajkain makkommal.


Éreztem ha folytatom , akkor a szájába élvezek, ezért inkább hátraléptem és a markomba élveztem.


Anita egyszer rajtakapott, hogy a mellét markolásztam éjjel, de nem csinált belõle ügyet, nem árult be otthon. De azt soha nem tudja meg, hogy milyen szájfénnyel rúzsoztam ki õt aznap éjjel.

http://szextortenetek.atw.huVéletlen szex történet:


Szex a családban, tabuk nélkül


Fiatal voltam mikor édesapám, aki neves építész volt, egy szimpla terep bejáráson balesetet szenvedett és meghalt. A családunk akkor összetört, édesanyám hetekig csak zokogott, ha nem lett volna a nagyi valószínűleg teljesen összeomlik, és nem lett volna ereje, hogy talpra álljon.....

Feleségem a mocskos ribanc


A feleségem egy évvel ezelőtt kezdett megcsalni. Azóta nagyon mocskos ribanc lett, annyi férfival csinálja amennyivel csak tudja. Rendszeresen keresek férfiakat neki az interneten, hogy néhány órára vagy egész napra esetleg egész hétvégére szexpartnert találjak neki. Néhány hapsi ....

Az erotikus történetek címkéi :
boxeremet | tanát | noname | orgia | isteni | de e | játékszer | zárógyűrű | idĂśs | szopni akarok |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.