Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseKeri kaland AnitávalTörténetünk egy kisvárosban játszódik. A város egy hegyen épült valahol a Dunántúlon. A hegy lábánál egy nagy tó volt. A hegyoldalban kisebb-nagyobb házak álltak. A hegy lábánál pár lépésnyire a tóparttól volt a környék leggazdagabb családjának háza. Nem is ház volt ez, hanem palota. Hatalmas fehér falú többszintes építészeti műremek. A kertben ritka Ázsiai és Amerikai növények díszelegtek. A kert hegy felöli oldalán egy dzsakudzi két méterre tőle pedig egy medence volt. A medence mellett napozóágyak álltak. Asztalok, napernyők voltak felállítva.

Az egyik napozóágyon egy fiatal lány feküdt. 17 éves volt, de már kész nő. Alacsony volt és arca is kislányosnak látszott, de az ember rögtön megmondhatta róla, hogy már gimnazista korú. Gyönyörű napbarnított bőrén csillogott a napolaj. Hosszú majdnem derékig érő hullámos barna haja lelógott az ágyról. Oldalán helyenként kilátszottak a bordái. Rózsaszín és világoskék mintás bikinit és lilás árnyalatú napszemüveget viselt. Süttette magát a Napon. Már szinte félálomban volt. Élvezte ahogy a Nap lágyan simogatja a bőrét.

Három óra felé járt az idő amikor a bokrok mozogni kezdtek. A lány felébredt álmából és odanézett. Egy 21 éves fiú lépett ki a bokorból. Sortot, atléta trikót és szandált viselt. Haja fel volt zselézve. Arcát néhány pattanás csúfította de a lány így is elég vonzónak találta. Izmos karján tetoválások voltak. Kezében egy nyesőolló és egy tisztítóháló volt. A lány rájött hogy ez csak az új kertész akit az apja ma vett föl. A fiú rá se nézett. Tudta hogy ott van de igyekezett tudomást se venni róla. Nyesni kezdte a bokrokat de közben fél szemmel a lányt nézte. A lány kinyújtózott és órájára nézett már két órája aludt. Kezébe vette a testápolót és elkezdte bekenni magát.

Először a hasát majd hosszú sportosan izmos lábait. A fiú amint meglátta elállt a lélegzete. Elvarázsolta a lány szépsége és ahogy simogatja a testét. Elfeledkezett magáról. Felállt és tátott szájjal nézte a lányt. Farka az álló helyzet felé hajlott. Elejtette szerszámait és kezét maga mellett lógatta. Pár perc múlva a lány észrevette, hogy a kertészfiú bámulja. Vagy talán már a kezdettől fogva is tudta csak nem adott róla jelet. Ám most felállt és a fiú felé fordult. Elmosolyodott. Odahívta magához a srácot. A fiú jól ismerte a lányt. Kólár Anita volt. Az ország legnevesebb építészének a lánya és mellesleg gyönyörű.

Remegő lábakkal oda ment hozzá. Anita leült a dzsakudzi szélére és a lábát a vízbe lógatta. A kertészfiú ott állt mellette. A lány ránézett. Izmos lábát vastag fekete szőr takarta. Karja is szőrös volt de nem annyira. Most már ő is megismerte a fiút Hornyák Péter volt az. Amolyan városi vagány deszkás. Egy hete törte el a deszkáját és szüksége volt pénzre hogy újat vegyen ezért dolgozni kezdett. Magas fiú volt. Lábai hosszabbak voltak mint Anita így ülve. A lány felemelte a kezét és benyúlt a fiú trikója alá. Végig simította a hasát majd a farkára tette a kezét. Nem markolta meg a szerszámot csak pihentette rajta a kezét. A fiú arcára nézett és elmosolyodott. Péter szemei kidülledtek. Szája tátva volt. Borostás arca megmerevedett.

Anita lassan simogatni kezdte a fiú faszát, majd kigombolta a farmert és lehúzta a fiú boxer alsóját. Elétárult a hatalmas izmos farok. Lehetett vagy 25 centi hosszú. Mereven állt és oldalán lüktettek az erek. Anita egyik kezével megmarkolta Péter lábát a másikkal támaszkodott a csempére és a szájába tolta az óriási dákót. Lassan szopni kezdte. Óvatosan húzta végig a száját a dákón. Keze egyre feljebb csúszott míg végül elérte a faszt. Apró tenyerével megmarkolta az izmos szerszámot. Lassan kihúzta a szájából. A fiú azt hitte hogy ezzel vége. De nem. A lány nyelvével nyalogatni kezdte a fasz végét.
Lassan puszilgatni kezdte az óriási szerszámot. Végül a végére nyomott egy puszit és ismét a szájába tolta. De most tövig.

Péter érezte hogy farka vége már a lány torkán van. Anita megrándult mintha köhögni akarna de nem engedte el a fiú farkát. Játszani kezdett a heréivel. Nyalogatta azokat és a szájában „dobálta”. A duzzadó herék kidülledtek a lány arcán. Néha a farka vég is kilátszott a lány koponyája alatti bőrön. Mikor a heréit elengedte ismét szopni kezdte a hatalmas farkat. Péter megfeszítette az izmait. Kezeit a lány vállára tette és fölemelte az apró testet. A lány hihetetlenül könnyű volt. Péter sokszor leste távcsővel a szobájából a hegyoldalon. Anyjának persze azt mondta hogy a tavi madarakat figyeli. Tudta hogy Anita kicsit túlzásba viszi a fogyókúrát. A lány szájából kicsúszott a dákó és lassan talpra állt. Most ott állt a fiú előtt és nézte az arcát.

Péter görcsösen a lány vállát markolta. Arcuk egyre közelebb ért és megcsókolták egymást. Anita elég ügyetlenül csókolt. Ám érződött benne némi tapasztalat. Péter óvatosan irányította. Nyelvét a lány szájába dugta és a szájpadlását nyalogatta. Anita is bedugta apró nyelvét a fiú szájába és játszott a nyelvével. napszemüvege alatt lehunyta a szemét és élvezte a csókot. Péter felbátorodott. Nem törődött azzal hogy a félő apa esetleg észreveheti. Lefektette a lányt az egyik napozóágyra és az ágy végébe térdelt. Széttárta a lány lábait és félretolta a bugyi elejét. Meglátta a lucskos, borotvált puncit. Odahajolt és nyalni kezdte az Isteni nyílást. Kezeivel lassan végigsimította a lány oldalát és letolta a melltartóját apró kissé lapos de formás melleiről. A dombocskákat lassan masszírozni kezdte miközben nyelvét mélyen benyomta a lány puncijába.

Anita felnyögött. Élvezte a helyzetet. Péter lassan elengedte a mellét és a combjait fogta meg belűről. Anita kezeit a mellére tette és masszírozni kezdte azt. A fiú hirtelen megcsúszott és beletoccsant a dzsakudziba. Anita felállt és elmosolyodott. Péter arca elsavanyodott. - Ezzel vége. - gondolta. De Anita most végigsimította az oldalát és letolta a bugyiját. Majd a melltartóját vette le. És most ott állt meztelenül a gímiben oly undorítónak és visszataszítónak tartott fiú előtt. Becsúszott Péter mellé a pezsgő vízbe. Átölelte a fiút és megcsókolta. Péter a mennyekben érezte magát.

A buborékok lassan felvitték a felszínre. Anita lehúzta róla a nadrágot és a boxert. A ruhákat kidobta a fűre és ismét szopni kezdte a fiú dákóját. A heréit nyalogatta majd a faszát szopta. Péter hirtelen megrándult és a farka lelökte Anitáról a napszemüveget. A fiú most látta ahogy a türkizzöld szempár őt nézi. A lány szinte még kislánynak tűnt. Így lesimult vizes hajjal a 12 éves kishúgára emlékeztette. A lány rácsúszott a faszra. Péter ismét megrándult és beleélvezett Anita szájába. A lány egy nagyot nyelt és mind lenyelte a gecit. Csak egy csepp libegett az ajkán, de mikor a faszt elengedte, azt is beszívta.

Péter lassan visszacsúszott a vízbe. Levette a trikóját és azt is eldobta. Arca alig volt öt centire Anitáétól. A lány megfordult és elengedte magát. A buborékok a víz színére fektették. Péter is elengedte magát és ahogy felemelkedett farka becsúszott a lány fenekébe. Anita felnyögött. Feje a fiú vállán pihent. Kihorgászta a napszemüvegét és feltette. Így magára hazudhatott még 2-3 évet. A fiúra nézett és megcsókolta. Teste az övéhez simult. Lassan visszamerültek a vízbe. Anita lassan kimászott a dzsakudziból. A fiú utána ment és erősen seggbe „döfte”. Anita az ijedtségtől felsikoltott. De utána elmosolyodott. Előredőlt és megmarkolta Péter férfiasságát. Lassan kihúzta a seggéből a farkat és óvatosan már lucsok tengerben úszó puncijába tolta.

A szűk hüvely szorította Péter faszát, de élvezte, hogy megdughatja a város összes fiúja állttal kívánt lányt. Anita lassan mozogni kezdett a faszon. Nagyokat nyögött és hirtelen elélvezett. Pár másodperc múlva a fiú is a hüvelyébe élvezett.. Anita lassan visszacsúszott a dzsakudziba és Pétert a szélére ültette. Megmarkolta az izmos faszt és szopni kezdte. Napszemüvege baszás közben leesett. Élvezettel szopta a dákót. Szemét becsukta és csak szopott és szopott. Egyszerre csak érezte hogy a fasz egyre inkább kitágul. Kihúzta a szájából és ekkor eldörrent az utolsó patron. Anita arca és mellei úsztak a geciben. Anita elmosolyodott és kifeküdt a dzsakudzi partjára.

Pár percnyi pihenés után lemosta magáról a gecit és felöltözött. Végigsimította Péter arcát és megcsókolta.
- Még találkozunk. - mondta izgatóan és besétált a házba. Péter is felöltözött befejezte a munkáját és hazament. Pár nap múlva megint találkozott Anitával a kertben. De akkor egy barátnője is vele volt.Véletlen szex történet:


A medenceavató történet


A nyugati határszélen a hűség városában élünk, már jó pár éve. Az évek során a feleségemmel Andival sok emberrel kerültünk kapcsolatba, közülük egy jó párral közeli barátság is kialakult. Zsuzsával a feleségem egy szépség szalonban ismerkedett meg, ahová rendszeresen el....

Belém elvezett egy idegen a Westendben


A legjobb barátnőm és én, úgy döntöttünk, hogy kimozdulunk egy kicsit a szürke hétköznapok unalmából. Elindultunk a városban, nézelődtünk a plázában, bementünk egy-két butikba. Természetesen semmit se vettünk, mondván, hogy majd jó lesz máskor pénz, meg, hogy majd visszaj....

Az erotikus történetek címkéi :
szétbasztak | a lányom | idősebb nők | elengedtek | extrĂŠ | nagydarab | nővérke | bekötött szem | apró | nőként |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.