Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseA nyári edzőtáborNyári edzőtáborba vonultunk női csapatommal. Minden nap 2-3 edzést vezényeltem csapatomnak amitől eléggé elfáradtak minden estére, így hamar ágyba szoktak kerülni. Egy idegen városban voltunk és egy iskola koleszában volt a szállás. A lányok 2 ágyas szobában aludtak, de mivel páratlanul voltunk egy lánynak egyedül kellett lennie. Egy kicsit emiatt kirekesztve érezte magát, de amúgy is egy különc csaj volt. Nekem is természetesen külön szobám volt és egy másik emeleten is voltam elszállásolva. Minden este közös filmnézés vagy csapatépítő játékok volt a program a koli szintjének társalgó termében. Ez a terem kanapékkal fotelekkel asztalokkal jól berendezett helyiség volt nagy tv-vel. egyik fárasztó nap után tévézéssel mulattuk az időt és ahogy haladt az este egyre csak fogyott a létszám és mentek aludni a lányok. Engem érdekelt a film és egyedül maradtam Laurával, a különc lánnyal. Aznap elég virgonc volt egész nap, jól edzett, bírta a strapát és nagyon jó kedve volt ellentétben a többiekkel. Miután kiürült a terem és csak ketten maradtunk lehuppant mellém a kanapéra és onnan néztük közösen a filmet. Eléggé kezdett álmosodni ez hatalmas ásításokban nyilvánult meg de próbált ébren lenni. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a vállamnak dől a feje majd halk szuszogást hallottam később pedig fejét az ölembe hajtva aludt el. Innentől fogva nem tudtam a filmre koncentrál-ni. Forró nyári este volt csak egy rövid tapados nadrág és haspoló volt Laurán, míg rajtam is csak egy trikó és rövidnadrág. Ahogy elnéztem fiatal sportos testén, egyre jobban nem tudtam a filmre koncentrálni. és ennek meglett a hatása a nadrágomban is. Elindult a vér lefelé és hiába próbálkoztam nem tudtam ellene tenni. Kezdett izzasztó és kellemetlen lenni a helyzet. Egy idő után megéreztem ahogy Laura is máshogy veszi a levegőt, már nem szuszogott csendesen hanem ébren volt. Keze megmozdult és az ölembe hajtott feje alá tette, és egy-ben a keményen álló farkamat kezdte el cirogatni majd megszólalt: - Látom megkívánt Edző bá!

- Nem dehogy! –szabadkoztam…és szóltam neki, hogy hajtsa fel a fejét.

- Szinte még gyerek vagy és különben sem lenne helyes ha bármi történne köztünk. Közben felálltam a kanapéról és ő is felegyenesedett és felálló farkam után nyúlt.

- Engedje, hogy megmutassam mit tudok és akkor rájön hogy felnőtt nő vagyok.

- Dehogy ne viccelj már, alig múltál 18 éves. Ha ez kiderülne nagy bajba kerülnénk, én inkább elmegyek lefeküdni. holnap reggel találkozunk és ezt a kis balesetet felejtsük is el!!!

Ezzel a lendülettel ott is hagytam és felvonultam a saját szobámba. Felizgatott az eset és hogy lelazuljak öntöttem egy pohár whiskeyt magamnak és beültem a szobámba lévő fotelba olvasni. Irtó meleg volt így a trikót ledobtam magamról és elkezdtem olvasni a kis lámpa fényénél és iszogattam. Próbáltam kiverni a fejemből Laurát, de nem ment. Egyfolytában lüktetett a nadrágomban a farkam és folyton azon járt az eszem, hogy mit tudtam volna tenni ezzel a lánnyal. Nem bírtam már magammal és levettem a nadrágom és elkezdtem magam kényeztetni és Laurára gondoltam. Pár mozdulatom után kinyílt a szobám ajtaja, én marha nem zártam be hiszen egyedül laktam az egész emeleten és belépett Laura egy fehér fürdő köpenyben egy törölközővel és babaolajjal a kezében. Ráfordította a kulcsot és rám mosolyogva megszólalt: - látom nem tudott kiver-ni a fejéből és pont jókor jöttem. Elém állt és ledobta a törölközőt és az olajt és egyben a köpenyt is. Ott állt előttem egy fehér csipkés melltartóban és a hozzá passzoló tangában. Laura tavasszal érettségizett és utána került a csapatomhoz. Alacsony lány volt hosszú fekete hajjal és nagyon barna kreol bőre volt. Termetéhez mérten hatalmas és kemény mellei, vastag izmos combjai és formás nagy feneke volt. Iszonyat szexi volt ahogy előttem állt és szólni sem tudtam megle-petésemben. Ezt a helyzetet kihasználva elém térdelt és vigyorogva rám nézett majd ezt mondta: - Ezt én úgyis jobban csinálom, mint maga! – és megfogta a farkam és folytatta a kényeztetést. Először csak párat húzott kezével a farkamon majd simogatni kezdte hosszában a herémig és újra megszólalt. – Nem szabad ennyire szárazon kényeztetni magát had segítsek, hogy jobb legyen. Ekkor bekapta a makkom és jó nyálasan elkezdett szopni. El sem hittem mi történik velem és ellenkezni sem volt időm, onnantól hogy farkamat a szájába vet-te már nem is tudtam. Nagyon jól csinálta, jó sok nyál jött a szájából és kéjesen nyögött is mellé, néha pedig rásegített kézzel is. Volt hogy végignyalta a farkam és a heréimet szopogatta cuppogtatta a szájában, ekkor erotikusan felnézett rám és néha vigyorogva kérdezte: Élvezi mester a játékomat? majd válaszomat meg sem várva újra rábukott farkamra és mélytorokra vette amig fuldokló hangot nem adott. Teljesen elvarázsolt ahogy csinálta és már alig bírtam magammal. Ezt megérezte és felegyenesedett és levette a melltartóját és babaolajat kent a melle közé. Ekkor már tudtam mire készül és kőkeményre szopott farkamat a hatalmas és kemény mellei közé tette és elkezdte fel le húzkodni a farkamon őket. Közben folyamatosan a szemembe nézett és mondta: Ezt az éjszakát nem fogjuk elfelejteni.

- Abban biztos lehetsz te kis rosszaság. Nagyon meg foglak kefélni.

- Most még biztos nem előbb ezt élvezze ki….- és folytatta a melleivel a játékot a farkamon néha a szájába vett és szopott….már nem bírtam sokáig és éreztem, hogy elélvezek a mellei között…az első pár előváladék a mellén landolt majd egy gyors mozdulattal a szájához emelte farkamat és minden kitörő spermámat a szájába irányított…eközben én óriásit kiáltottam és szinte remegtek a lábaim a fotelben ülve….

Miután lenyelte a kilövellő gecimet tisztára nyalta a farkamat és négy kézláb mászva elindult az ágyam felé…közben tekerte nagy popsiját. Az ágyhoz érve felállt és bepucsító mozdulat közben levetette szexi tangáját és a falnak dőlve háttal ráfeküdt az ágyamra. Én még fel sem ocsudtam élvezetemből amikor azt láttam, hogy ez a kiscsaj elkezdi simogatni magát és végig hívogatóan rám néz és mosolyog. Ittam pár korty italt és néztem ahogy egyre jobban belemelegedik. Cirogatta a nagy melleit, majd egyre lejjebb nyúlt és megnyálazott kezével a csiklóját kezdte masszírozni és halk hangokkal jelezte, hogy nagyon élvezi amit csinál… nekem is tetszett a látvány ahogy a fotelből néztem és iszogattam. mikor már úgy éreztem, hogy újra készen állok odamentem hozzá, felhűztam és megcsókoltam. Először csókoltam meg aznap este és szájában éreztem a spermám ízét, de ettől is csak izgatóbb volt a helyzet. Kért egy pohár whiskeyt és felhajtotta egyből, majd újra csókolózni kezdtünk, egyre hevesebben és hevesebben. Majd kőkemény melleit fogtam kézbe és nyalni kezdtem, hol az egyik hol a másik bimbóját. Ekkor kirázta a hideg és éreztem hogy teljesen liba-bőrös lett az egész teste, mélyen a szemembe nézett és először tegezett le: Akarlak…Dugj meg ahogy még senki nem tette. Hanyatt döntöttem az ágyon és széttettem a lábait. Folytattuk a csókolózást majd haladtam lefelé a melleihez, majd a hasát csókoltam, míg el nem jutottam illatos kis puncijához. Puszikat és csókokat leheltem szemérem ajkaira majd a combjaira belül….ekkor már éreztem, hogy majd megöli a vágy, hogy nyelvem a csiklójához érjen. Meg is adtam neki ezt az örömöt. Lassú ám határozott mozdulatokkal elkezdtem nyalni a csiklóját és az első pár mozdulat után hangos nyögés hagyta el az ajkait egy hangos IGEEENNNN kíséretében…folytattam a kényeztetést közben két kezemmel hatalmas melleit masszíroztam. Egyre jobban fokoztam az iramot néha teljesen belenyaltam a puncijába és éreztem ahogy elönt az izgalomtól nedves puncijából kiáramló sós nedv. Finom kis puncija volt. Ő is egyre jobban élvezte, főleg mikor bedugtam két ujjamat szűk kis résébe ekkor szinte felemelte a csípőjét és homorított egy nagyot, szép látvány volt ahogy nagy mellei álltak felfelé és én önkéntelenül is egyik után nyúltam és erőteljesen belemarkoltam. Ki-csinálsz lihegte egyre hangosabban majd pár nyelvezés és ujjazás után hatalmasat remegett a teste és elélvezett…de nem hagytam abba a nyalást folytattam és egyre hevesebben csináltam neki és már 3 ujjam volt a puncijába amitől egyre hangosabban nyögött tovább. – Akarlak, dugj már meg! kérte hangosan…

- Most nem te irányítasz kiscsaj! válaszoltam és hevesebben folytattam a nyalást. Ettől még jobban begerjedt és teljesen megadta magát nekem…nyaltam ahogy csak tudtam míg újra el nem élvezett.

- Hát ez kúrva jó volt! - lihegte és magára húzott.

Izzadt testünk összesimult és csókolózni kezdtünk, majd megemeltem a csípőmet és puncijába raktam újra kőkemény farkamat. Nem kellett benyálaz-ni a farkam hisz tocsogott puncija a kéjének levétől. Pár lassú mozdulatot tettem, hogy farkam megsimerkedjen kis barlangjának falával. Szűk kis puncija volt, meglátszik, hogy nem sokan kefélték meg. Igazi hamvas kis szépség. Mélyen egymás szemébe néztünk és egyre jobban fokoztam az iramot. Közben csókolóztunk. Mikor már fáradt a hasizmom helyet cseréltünk és én feküdtem a hátamra ő pedig szemből rám ült és elkezdett meglovagolni. Nagyon jó kis csípőmozdulatai voltak, nekem szinte nem is kellett megmozdulnom. Közbe azon gondolkodtam, hogy tud egy 18 éves csaj ennyire jól kefélni.

- Nagyon jól csinálod, szinte megvadítasz...hogy tanultál meg ilyen jól szexelni? kérdeztem tőle majd felülve hatalmas melleit kezdtem nyalni.

- Volt pár kalandom meg egy idősebb pasi szeretője voltam aki mindenre kitanított, és ezt meg is akarom mutatni neked.

- Állok elébe…és hát álltam is alaposan. Nem gondoltam volna hogy az első kilövelésem után olyan hamar regenerálódok, de hát a látvány meg az ital megtette hatását. Váltottunk a pózban, felültem és a hátamat a falnak támasztottam ő pedig automatikusan nekem háttal beleült a farkamba…csak előre hátra mozgatta a csípőjét én pedig melleit fogtam és tartottam, hogy ne rázkódjanak annyira. Nagyon élvezte ezt a pózt és nekem is jó látvány volt ahogy a csípőjével mozog rajtam…a szemközti fürdőszoba tükörben pedig pont láttam formás idomait, és élvező mimikáját. Éreztem hogyha így folytatja ebben az ütemben akkor nemsokára telelövöm a punciját.

- Hova szeretnéd kapni a következő adagot te kis ribi?

- A puncimat élvezd telibe, szedek gyógyszert, akarom érezni ahogy belém lövöd a gecidet Edző bá!

gondoltam várja már ezt a pillanatot de nem akartam még megadni ne-ki…felállítottam magamról, majd a fürdőszobába vittem és rádöntöttem a mosdó pultra. egyik lábát feltettem egyenesen a másikon pedig állt továbbra is. Arra számított hogy egyből tüzelő puncijába rakom a farkam de én mást akartam….kis csiklóját kezdtem el újra nyalni ami nagyobb élvezettel töltötte el mintha beraktam volna. Hol a popsiját hol a csiklóját nyaltam és az izgalomtól szinte egy perc után elélvezett és alig bírt megállni remegő lábán, több se kellett nekem egyből beraktam neki amit még hangosabb nyögéssel konstatált. Itt már nem volt finomkodás annyit adtam már neki hogy akartam újra élvezni…minden erőmmel elkedztem dugni és jó hangosan csattogott a popsija ahogy csípőm neki verődött…ütemes csattogás és mindkettőnk nyögésétől volt hangos a fürdőszoba…majd megmarkoltam hosszú fekete haját és elkezdtem húzni amit még nagyobb kiabálással jelzett és hátranézve megkérdezte: - mit csinálsz te fasz?

- szétkeféllek…van ellenvetés?!

- Nincs, dugjál meg ahogy csak bírsz…ettől a biztatástól eszemet vesztve keféltem majd hatalmasat kiáltva telelőttem a punciját a gecimmel és mi-közben élveztem végig a tükörbe nézve egymás szemébe néztünk és teljesen rádőltem és együtt lihegtünk majd csapott át lihegésünk hangos nevetésbe.

Fáradtan feküdtünk le az ágyra majd Laura a kifolyó spermámmal játszott az ujjaival…majd lenyalta az ujjait és a farkamat. Ivott egy pohár italt és mellém feküdt.

- Megmasszírozol, azért hoztam az olajat de gondoltam a mell játékomnál is jól jöhet. 

- Persze feküdj csak le. Hol szeretnéd? Gondolom mindenhol…

- A lábaim a hátam a mellem de különösen a fenekem masszírozd meg mert az ma nagyon elfáradt a sok lépcsőzős gyakorlatba…ha jól felizgatsz újra akkor popsiba is berakhatnád….

Eleget téve kérésének alaposan jó sok olajjal masszíroztam gyönyörű izmos testét. Hatalmas melleivel imádtam foglalkozni ahogy vastag combjai is csábítóan kemények voltak. A végére hagytam a popsija massziírozását. Nagy kerek feneke volt nem is fért el jó nagy kezembe de élveztem. Ahogy észrevettem ő is ezt élvezte a legjobban…a lyukamat is kend be és kényeztess..kérte. Megtettem majd felhúztam és alábujtam és elkezdtem a punciját nyalni ő meg a farkamat tuningolni. Nehezen hangolodtam újra rá de annyira jól csinálta hogy szépen felkeményedtem. Közben nyaltam a punciját és folyt a babaolaj és puncijának leve az arcomba…bekentem a nagy popsijának lukát olajjal és elkezdtem ujjaz-ni, egy majd két ujjamat dugta…annyira élvezte hogy már nem bírta szopni a farkam csak nyögött..pár mozdulatnál felszisszent de mondta hogy ne hagyjam abba. Mikor már elég tágnak éreztem mögé térdeltem és farkam a popsijához illesztettem de meggondoltam magam és a puncijába raktam be amitől ő is meg-lepődött. Várta a kemény behatolást és mosolyogva hátra nézett: Eltévesztetted a házszámot, majd kacsintott…

- Nem tévesztettem el csak figyelj…elkezdtem a punciját dugni majd jó sok olajat csorgattam rá és folyamatosan tágítottam a popsiját…mikor már 3 ujjam elfért benne, goyrsan kivettem a farkam és szóltam ne-ki..nyomjál édes hogy beférjen…ő megtette és farkam legszélesebb része a makkom már bent is volt popsijába….

- ÁÁÁÁá ez de jóóóó. Nagyon fájt az elején de most már jó…így sem hatoltak még belém, ez a nyomós technika nagyon jó…élvezem, told be tövig kérlek.

- Rendben – válaszoltam és tövig betoltam és ütemesen elkezdtem dugni de m égis óvatosan…pár percig élvezkedtünk majd a zuhany alá vonultunk ahol bepucsitott nekem, ömlött ránk a forró víz én pedig tövig nyomtam fakrama már kitágult popsijába….egyre jobban akartuk mindketten és már nemcsak én mozogtam hanem ő is szinkronban velem…hevesebben és hevesebben csináltuk és nagyokat nyögütnk …már szinte beletoltam a falba és mellei és arca a falnak nyomodótt de nagyon élvezte…

- Bennem élvezz el….akarom a spermádat a seggembe érezni…

Több se kellett nekem és hatalmas ÁÁÁhhhh kiáltással a maradék gecimet azt a keveset a popsijába löttem. Majd kicsúsztam belőle ő elém térdelt és még szopta nyaldosta a farkam. Felhíúztam magmmal szembe és meg-csókoltam majd mélyen a szemébe nézve ezt mondtam:

- Sosem felejtem el ezt az éjszakát és remélem ez a mi kis titkunk marad.

- Persze hogy az marad, ha párszor még feljöhetek hozzád amig tart az edzőtábor….

feljött minden este mikor már aludtak a többiek és még jó párszor kiélveztük egymás társaságát.
Véletlen szex történet:


A csajos este


Hűvös tavaszi délután volt, s barátnőmmel lányos estét terveztünk, mivel már pár hete mindketten facérok voltunk, s úgy gondoltuk elég a magányból. Azt terveztük, hogy főzünk egy istenit, majd hajnalig trécselünk és tévézünk valami limonádé-sorozatot és senki nem fog rán....

Romantika egy szép nővel. Klónozott őshüllők is megjelenek.


Romantika.

Sétálok a Duna parton élvezem a tájat valakire gondolok. Észreveszem a T Rexet, nagy állat, nagyok a fogai félve elbújok egy fa mögé. Csipog a telefonom, megnézem, megállapítom, hogy üzent nekem akit szeretek. A T Rex, hatalmas, talán nem vesz észre.
....

Az erotikus történetek címkéi :
feleségem segg | csere | anyám aludt | megerőszak | főiskolás | kiránulás | megosztott | aggódó | laila | well |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.