Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseEgy kukkolás történeteTegnap figyeltem fel rá. Csakúgy véletlenül néztem ki az ablakon, bámultam a tavaszi napsütésben újjáéledô aszfaltdszungelt, amikor feltűnt a szemközti ablakban egy meztelen nôi test. A függönyök elhúzva, a két ruganyos mell a szokásos módon ringott, miközben tulajdonosa fel-alá járkált a helyiségben. A nô tett-vett, szerintem rendet rakhatott, mert kezében gyűrött ruhadarabokkal mászkált ide oda. Odaragadtam az ablak elé- nem mindennap lát az ember pucér szomszédokat- és kíváncsian figyeltem mi következik. Semmi. Néha kiment a szobából, majd visszatért; tovább pakolgatott. Aztán egy porszívót húzott maga után a szobába,mintha valami kutya lenne és takarítani kezdett. A szemem automatikusan az elôre-hátra lengedezô mellekre tapadt, melyek dühösen ugráltak a porszívó nyelét táncoltató kezek ritmusára. Mi tagadás kellemes látvány volt:)

Odatapadtam az ablak elé. De azt hiszem ez természetes reakció. Azonban nagy sajnálatomra semmi különös nem történt az elkövetkezô percekben, a fehér bugyis takarítószemélyzet tovább folytatta a lakás csinosítását. Fantáziám egybôl nekilódult, vártam valami eksönt, valami erotikus, pornófilmbe illô jelenetet de csalódnom kellett.Amúgy az ablak egyáltalán nem zavarta a kilátást, teljes betekintést nyertem az intim szférába, a nagyobbacska nappaliban egy kanapé és két fotel üldögélt egy üvegtetejű dohányzóasztal társaságában. Aztán vége lett a műsornak: a hölgyike eltűnt a látóterembôl én pedig kénytelen kelletlen visszatértem a saját dolgaimhoz.

Az én ablakom speciális helyzetben leledzett, hiszen azon a fronton , amely a szomszéd házra
nézett csak egy ablak volt minden emeleten. Én a legfelsôbôl bambultam kifelé, és a meztelenkedô hölgyike ablaka olyan magasan volt, hogy csak én láthattam be tisztán a lakásába. Végül persze ez az elônyös pozíció buktatott le.

Az elsô meztelenkedés után már nem hagyott nyugodni a dolog. Naponta többször visszatértem a nézôtérre, de a pódiumon sosem történt semmi. Néha elkaptam egyszer-kétszer amint meztelenül átrohan a szobán, de mivel a takarítás végeztével visszakerült a függöny az ablakra így a kilátási viszonyok is romlottak. Már kezdtem lemondani az egészrôl, amikor újabb pucérkodást láthattam.

Az egyik este, most már szokásomhoz híven, átpillantottam az ablakra és meglepôdve vettem észre a szoba világításának sárga fényében fürdô meztelen nôi testet. Teljesen pucéran ült az egyik fotelben, és távirányítózott. Huh, gondoltam biztos pornófilmet néz és nemsokára kezdôdik az igazi live-show. De semmi. Vagy tényleg pornót nézett de teljesen hidegen hagyta a látvány, vagy nem csupasz testek csatája ment éppen a tévében. Az elsô esetet nem tudtam elképzelni, így inkább a második lehetôségre szavaztam magamban. Valószínúleg éppen egy pacalpörköltet készítô fôzôműsort nézett éppen, vagy a Derrick sorozat egyik epizódját. És hát mi tagadás ezek nemigen izgató műsorok, különösen ha Horst Tappert (magyar hangja Grúber Hugó) táskás szemeire gondolok. Úgy látszik ez a nô szimplán szeret pucérkodni, anélkül hogy bármiféle szexuális gondolatok járnának a fejében. Mily fura, nem?

Vajon jár-e nudista strandra?

Hiába mondtam magamnak hogy úgysem lesz semmi, egyszerűen nem tudtam elszakadni az ablaktól. Biztos most, gondoltam, mikor az egyik lábát áttette a másikon, vagy most mondtam, amikor megvakarta a fülét. De hiába, semmi. Néztem még pár percig a két fedetlen mellet, majd otthagytam ezt az unalmas műsort.

Nem szép dolog a kukkolás, de valljuk be felettébb izgató tud lenni. Minden nappal egyre jobban megismered az áldozatot, egyre többet tudsz róla, kiismered a szokásait. Mondom, nem szép dolog de egyszerűen nem lehet kihagyni egy ilyen alkalmat. Én se tudtam. Azzal vígasztaltam magam, hogy csak a saját élvezetemre teszem, nem használom fel az információimat bűnös dolgokra.

Azt nem tudom említettem-e hogy az ablak, amelyet mostanában érdeklôsésem középpontjába került,egy kilépô volt. Ez annyit jelent, hogy leér a földig, olyan mint, egy erkélyajtó, de nincs hozzá tartozó balkon csak egy aprócska korlát, amely megvéd lezuhanástól, ha olyan hülye lennél, hogy kilépnél rajta. Szóval az egyik meleg májusi napon, amikor már megjelennek az elsô apró szálló pihék és muslincák, amikor már olyan igazi tavasz van, ez az ajtó teljesen nyitva állt és mögötte a földön feküdt az én szomszéd hölgyikém. Persze teljesen meztelenül. Nem láttam tisztán az apró részleteket, mert a rács elég sűrűn kitakarta a legjobban látni kívánt dolgokat, de azért láttam ezt-azt. Enyhén széttárt lábakkal háton feküdt az áldozat, szeme letakarva, fülében hangszóró. A naptejjel bekent testén, szétomló mellein megcsillant a nap, az illatát már éreztem is. Ez a szépséges látvány ismét odaszögezett az ablakomhoz.

Hosszú percekig nem történt semmi, de aztán mozgolódásra lettem figyelmes a szobában. Az elején nem láttam tisztán, de aztán felűnt egy meztelen férfi, aki éppen az egyre merevebbé váló férfiasságát gyötörte. Na csezmeg, miért nem kéred meg hogy ô csinálja, az sokkal izgalmasabb lenne, gondoltam erre a dôre fiatalemberre, amint egyre hevesebben nyúzta a péniszét. De úgy látszik a gondolatátvitel nem működött, mert a meztelen adonisz továbbra is a saját maszturbálásával volt elfoglalva és egyáltalán nem állt szándékában, hogy megkérje a hölgyet bármiféle segítségre. Szép csendben állt a háttérben, szemeivel majd felfalta a csillogó nôi testet, és keze továbbra is a megszokott mozdulatokat végezte.

A napozó hölgy semmit sem vett észre abból, hogy milyen hatást váltott ki a környezetében. Mert mi tagadás, nemcsak a maszturbáló adonisz hanem én is eléggé felizgultam a látványán. Tudtán kívűl már két rajongója is akadt, bár én eléggé hátrányos helyzetben voltam a másik férfihoz képest. Aztán a férfi durranáig feszült makkját a nô testére irányította, majd elélvezett. Álltában remegett, szemét le nem vette a spriccterületrôl. A hölgy már az elsô adagnál hirtelen felugrott, nem tudta mi történt, de aztán gyorsan felmérte a helyzetet. Az adonisz továbbra is remegett, de igazán akkor rendült meg, mikor egy hatalmas pofon csattant az arcán. A nô dühösen kapkodta össze a cuccait és beviharzott a szobába, a kifacsart férfiú pedig dühvel és meglepetéssel az arcán döbbenten állt hosszú percekig, majd megfordult és elmerült a szoba árnyékában.

Hát én meg azt hittem, hatalmas dugás következik. Hiába, a férfiagyak már csak ilyenek. De nemhogy dugás nem lett, hanem az elkövetkezô percekben egy hatalmas veszekedésnek lettem szemtanúja. A lány a fiúval a nyomában fel- alá rohangált a szobában,látszott hogy kiabál és fel van háborodva. A fiú néha megpróbálta magához húzni, de a lány ellökte. Fogalmam sincs ki lehetett a fiú, gondolom a barátja és azt hitte milyen remek meglepetés lesz ha spermával ébreszti a napozó barátnôjét. Hát nem. Valahogy nem úgy sült el dolog ahogy kellett volna. És ezt nemcsak ô hanem én is nagyon sajnáltam.

"Igazán csinálhatnál valami izgatót, amikor meztelen vagy:)
egy kukkoló szomszéd"

Tudom, hülye levél, de jobb nem jutott eszembe. Hátha kiugrasztom a nyulat a bokorból. Legalább kiderül, hogy tényleg csak meztelenkedni szeret, vagy szorult testébe valami exhibicionizmus is. Az eredménye meglett hülye irományomnak, az ajtó most már gyakran zárva maradt, a függöny állandóan útban volt, és néha-néha láttam egy kikukucskáló arcot, amely kitartóan fürkészi a szemközti ház homlokzatát és ablakait. Ó, ne féltsetek, vigyáztam, tutira nem vett észre. De a levél pont ellenkezô hatást váltott ki, mint amilyet szerettem volna. De legalább megpróbáltam.

Hosszú idôre le kellett mondanom a kukkolásról. Dühös voltam, mi a fenének írtam meg azt a levelet. Az ablak továbbra is zárva maradt, esténként állandóan el volt húzva a sötétítôfüggöny, ami eddig mindig elbújt a falak mögött. Szóval el voltam zárva a belvilágtól, nem láttam semmit.

Aztán mégis történt valami. Direkt-e vagy sem, nem tudom. A tény, hogy az egyik este a függönyök széthúzva, a keskeny résen át pont a kanapéra láttam, amin a oly rég látott meztelen test hevert. Mit hevert, megfeszült, vonaglott, élvezett. Nem akartam hinni a szememnek! A nô maszturbált! És én elszalasztottam az elejét! Mohón tapadtam az ablakra és megpróbáltam minden részletre odafigyelni. Már a vége felé járhatott, teste ide-oda hajlott, háta meg-megfeszült, keze a lábai között matatott. Az izgatás egyre intenzívebbé vált, a nô arca is grimaszokba torzult, majd egy hosszú másodpercekig tartó ívbe feszült test és a sikollyá torzult arc világossá tette számomra, hogy az orgazmusa elérte a csúcspontját. Kimerülten hanyatlott vissza az ágyra, majd percekig meg sem mozdult.

Bárcsak korábban érkeztem volna, akkor most az én élvezetem is teljes lenne! Vajon tudatosan hagyta széthúzva a függönyöket, vagy véletlenül?

És aztán elkövetkezett a vég: felfedezett köszönhetôen a hülye levelemnek, meg a kukkolási helyzetem speciális helyzetének, ugyanis egy csöppnyi sütnivalóval egyértelműen be lehetett határolni azt az ablakot ahonnan beláthatnak hozzá. A leleplezés kellemesebben végzôdött, mint az sejteni lehet, ugyanis már több, mint két hónapja járunk és mi tagadás élvezettel hódolok annak a csupasz testnek, amelyet már oly sokszor lestem órákon át.

Csak egyetlen aprócska felhô árnyékolja be a kapcsolatunkat: a mellette lévô lakásba egy fiatal, barna hajú lány költözött, aki elôszerettel meztelenkedik a lakásában széthúzott függönyök közöttVéletlen szex történet:


Perverz kaland barátnőm családjával.


Hétvégén barátnőmnél töltöttem vidéken. Este filmet néztünk és hallottuk, hogy a szomszéd szobában jó a buli és a szüleik hangosan szexelnek. Nem igazán fogták vissza magukat. Mi próbáltunk nem figyelni rájuk, csak nevettünk és néztük a filmet tovább. Rólam tudni érdemes....

Wellness és baszás
Wellnessre mentem valamelyik hétvégén a haverjaimmal. Nagyon jól éreztük magunkat, sokat ittunk, dumáltunk na és persze csajoztunk. Egyik alkalommal a medencénél kiszúrtam egy szépséges csajt magamnak. Láttam, hogy én is bejövök neki, ugyanis folyamatosan mosolygott ....

Az erotikus történetek címkéi :
meghágott | Üzlet út | biszex pár | 14 eves lany | domi | egy hihetetlen | szoptatta | szabad | fenekemet | pisa |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.