Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseMegdugott a villanyszerelőÉppen erotikus történeteket olvastam, amikor csengettek. Ránézek az órámra: - Már ennyi idő, hogy elszaladt ez a pár óra! Ez biztosan a villanyszerelő lesz. - Becsukom az ablakot, és megyek kinyitni az ajtót. Ahogy gondoltam a villanyszerelő az; egész jó pasi, úgy 27 éves lehet, tüsi barna haja van, szürke szeme és izmosnak látszik. Beengedem, megmutatom neki hol van a szekrény, és -mivel már megbeszéltük mi a gond- bemegyek a hálószobába. Elkezdek tűnődni: És most mit csináljak? Kb. 2 óráig nem lesz áram a lakásban, és mivel tél van, már 2 órakor félhomály van. Először megpróbáltam olvasni, de nem sok sikerrel a fény hiánya miatt, és mert folyton az erotikus történetek jártak a fejemben, eléggé felizgultam rájuk. Ez a szerelő is marha jókor jött.

A tükör elé álltam, és elkezdtem vetkőzni, erotikusan. Először magamon hagytam a melltartót és a bugyit. Így simogattam a testem, a mellem, a fenekem... ,és gyönyörködtem magamban. Szeretem a testem, szerintem elég jó nő vagyok. - 19 éves, elsős egyetemista, hosszú, hullámos hajjal, igéző zöld szemekkel, gömbölyű, közepes mellekkel, formás popsival, vékony alakkal. - Majd levettem a melltartót és a bugyit is. Megmarkoltam a melleimet, és elkezdtem simogatni őket, a mellbimbóim már meg voltak keményedve, azokat is csipkedtem, simogattam, - imádom simogatni magam. Majd a popsimat is simogattam, a combomat, és végül a puncimat, ami már benedvesedett. Először csak megsimogattam, majd a középső ujjamat végighúztam a nagyajkak között, majd ugyanitt végighúztam az ujjamat, de most már belementem a puncimba is, majd körbe az egész puncimon, végül a már piros, megduzzadt csiklómon állapodott meg az ujjam, és azt kezdtem el finoman izgatni.

Már nagyon beindultam, egyre jobban élveztem, muszáj volt az ágyra lefeküdnöm, nem bírtam, de szerencsére így is láttam magam a tükörben. Egyre jobban izgattam a csiklómat, majd elkezdtem ujjazni magamat, a másik kezemmel pedig a melleimet simogattam. Arra gondoltam, hogy most Szabolcs, a villanyszerelő kényeztet. Gyorsítottam a tempón, éreztem, hogy mindjárt elélvezek, agyamra már kezdett rátelepedni a lila köd.

Ekkor benyit valaki a szobámba, odanézek, Szabolcs az. Már nem érdekel, hogy lát, már csak élvezni akarok, és jön is az orgazmus, testem megfeszül, és kéjesen sóhajtozok, nyögök. Mire magamhoz térek Szabolcs mellettem áll. Megmarkolja két nagy kezével a melleimet - istenem, de szeretem, ha a melleimet kényeztetik - majd ráhajol és elkezdi nyalni, majd a meredező bimbót is megnyalja, villámként söpör rajtam a kéj, felnyögök. Majd bekapja a mellbimbómat is, és szopja, - de szeretem ezt - közben a kezével a testemen kalandozik. Simogatja a puncimat, és izgatja a csiklómat.

Ránézek a nadrágjára, hát eléggé beindult a drága. Megmarkolom a nadrágon keresztül a falloszát, elég nagy. kigombolom a nadrágot, lehúzom a cipzárt ameddig tudom, lehúzom a nadrágot, Szabolcs pedig lerázza magáról. Leveszem róla az alsógatyát, és előugrik az eddig börtönbe zárt farok. Nagyon szép, nem bírok betelni a látványával. Megmarkolom, Szabolcs felsóhajt. Hátrahúzom a fitymát, előbukkan gyönyörű, duzzadt, vörös makkja. Marokra fogom, és elkezdem húzogatni rajta a fitymát.

Majd Szabolcs fordul, és fölém térdel. Végignyalok a makkján, majd a belenyalok a vágatba, végül bekapom. Nagyon finom makkja van. Körözök rajta a nyelvemmel, Szabolcs egyre nagyobbakat sóhajt. Majd bekapom az egész faszát, lemegy egészen a torkomig. Nagyon finom. Elkezdek rajta bólogatni, közben a nyelvemmel is izgatom. Érzem, Szabolcsnak már nem kell sok, hogy elmenjen, teljesen megduzzadt a farka, az erei kidagadnak, ezért gyorsítok a tempón, és kezemmel a golyóit kezdem el izgatni. Nemsokára érzem, hogy végigfut rajta a remegés, és jön a spermahullám, lenyelem, nagyon finom.

Eközben Szabolcs engem izgat. Bejárja azt az utat, amit előbb én saját magamon. Megnyalja a nagyajkaim közötti vágatot, majd bele is nyal. Ezután körbenyalja a puncimat, megízlelve finom nedveimet, majd nyelvét bedugja a hüvelyembe, és köröz vele. Én ezt hihetetlenül élvezem. Majd kiveszi, és a csiklómon kezd el játszani, mintha egy hangszer lenne, ezt már nem bírom, és elélvezek.

Megfordul, rám néz, és megcsókol. Sokáig csókolóztunk, szenvedélyesen faltuk egymást. Éreztem, hogy ennek még lesz folytatása.Véletlen szex történet:


Fütty Imre


Testnevelés órán a lábunkat nyújtottuk. A szokásos: angolspárga, gátülés, nyújtott lábbal előre és páros gyakorlatok. Tanár úrnak van egy olyan jó szokása, hogy akin látja, hogy kötött az izomzata, arra egy kicsit rátehénkedik. Pont ugyanezt csinálta Dórával is. Mindannyia....

Szexjátékok Laurával


A tegnapi nap különleges volt. Már az elején éreztem a levegőben. Semmilyen évfordulót, vagy fontos eseményt nem felejthettem el... még ha meg is történt volna, a telefonomban az emlékeztető figyelmeztetett volna reggel. Azt hittem, hogy csak egy kósza sugallat. Van ez így.
Ho....

Az erotikus történetek címkéi :
szökés | gyerekekkel | popsiba | vajon kinek a | nyaltam a talpát | lószerszám | lány testvér | mester | fĂĽj | stephen |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.