Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseRomantika, és erotika a búcsúbulinMunkahelyet váltottam, és minden olyan hirtelen történt, hogy a munkatársaim nem tudtak rá felkészülni, így egy héttel később rendezték meg búcsúbulimat. Már mindenki a szórakozóhelyen volt és csak engem vártak, de szerencsétlenségemre két vonatot is lekéstem, így 11 óra elmúlt, mire megérkeztem. Már mindenki spicces állapotban volt, kivéve az igazgatót, aki a vezetés miatt nem mert inni. Megajándékoztak, beszélgettünk, jól éreztük magunkat. A fáradtság és az izgalmak miatt úgy döntöttem, hogy nem iszom, de felajánlottam az igazgatónak, hogy én szívesen hazavezetek, így bekapcsolódhat a koktélozásba. Nagyon örült, rám mosolygott és rendelt. Felengedett az alkohol hatására, végre nem csak a főnököt, hanem a férfit láttam benne. Hihetetlen kedves és jókedvű lett. Éjjel egy órakor úgy döntöttünk, elindulunk haza. Mivel 3 különböző városból érkezett a banda, a csap egyik fele a városban maradt egy panzióban, mi öten pedig elindultunk. Nem nagyon ment a vezetés, kimerült voltam.

Az igazgató ült mellém a kocsiba és próbált navigálni. Közben mosolygott a hibáimon, mondta, hogy szeretne élve haza érni. Egyre fogyott a kocsiban a létszám, a végén egy másik városban a koléganőmet is kiraktuk. Mialatt én elköszöntem barátnőmtől, ő átült a volán mögé és egy nagyon szép, romantikus cd-t tett a lejátszóba. Nem volt rendőr az úton, azt mondta, a kezébe veszi az irányítást és rám mosolygott. Elindultunk. Kérdezgetett az új munkámról, én is, hogy milyen az új munkatárs, mi történt a héten. Aztán rátértünk elég gyenge vezetési technikámra. Sokat nevettünk. Egy hirtelen pillanatban rátettem a kezem a kezére, hogy mutassa meg, hol rontom el a váltást. Zavarba jött, nem számított erre. Leállt az út szélére és azt mondta, üljek elé, megtanítja. Kivert a meleg, de nem mondtam nemet. Hátrébb tolta az ülést és az ölébe ültem. Remegni kezdett mindenem, mikor megéreztem az ölét, a lábait és a lába között a már kemény valamit. A forró lehelete is borzongatta a bőröm. Elindultunk. Nem szólt semmit, csak fogta a kezem a kormányon és a váltón. Eleinte erősen és határozottan, de aztán puha és simogató lett a tapintása.

El kezdte simogatni a kézfejem, amit én viszonoztam a kormányon. Beértünk a városba és én egy hirtelen mozdulattal jobbra rántottam a kormányt. Nem tudta, merre megyünk, mert nem helybeli. De nem szólt. Elindultam a város legszebb helye felé, a folyópartra, ahol vízesésszerűen csobog a víz a gáton. Nem lehetett teljesen megközelíteni autóval, így egy idő után lelassítottam és megálltam. Kinyitottam az ajtót és kiszálltam az öléből. Teljesen zavarban volt, nézett rám és nem tudta, mit tegyen. Rámosoloygtam, megfogtam a kezét és kihúztam a kocsiból.

- Hová viszel? - kérdezte.
- Itt élsz fél éve, és még nem jártál erre?- válaszoltam.
- Mit keresünk mi itt? Nekem reggel munka van.
- A vízesést keressük. - folytattam és elindultam vele. Két lépést sem tettünk, mikor megállt, maga felé fordított és mélyen a szemembe nézett. Fél éve mindig így néz és mosolyog rám, de nem vette észre soha, hogy ezzel mennyire lázban hozott mindig. Átkaroltam a nyakát és megcsókoltam. Óvatosan, de azért határozottan. Még mindig nem tudta, mit kezdjen a helyzettel. Megöleltem és elkezdtem simogatni az ujjaimmal a hátát, a nyakát.
- Te fiatal és szép vagy, mit akarsz tőlem? - súgta a fülembe.
- Kívánlak. Már nagyon rég óta. - súgtam vissza. Megcsókolt. Gyengéden simogatni kezdte az arcom, a hajam, a mellem, a combom. Egyre jobban felizgatott. Viszonoztam a simogatásokat.
- Na, hol az a hely?- kérdezte mosolyogva. Átkarolt, és elindultunk. Lábunk alatt éreztük az éjszaka nedves, hűs páráját, és sütkéreztünk a holdfényben. A lélegzete is elállt, mikor kiértünk a fák közül és meglátta a folyót. Olyan volt, mint maga a paradicsom.

Ahogy körülölelték a fák, ahogy a hold bevilágította. Leültünk a part szélére és hallgattuk egymás sóhajtását. Csókolózni kezdtünk, a libabőr már szinte égette a testem. A mellbimbóm olyan kemény volt, mint egy borsszem. Ezután már minden nagyon gyorsan történt. Letéptük egymás ruháját, és ott álltunk a holdfényben meztelenül. Csak csodálta a testemet én meg mosolyogva simogattam a péniszét. Aztán elé térdeltem a ruhámra és elkezdtem kényeztetni. Túrta a hajam, kéjesen felnyögött, és zihált! Én annál erőszakosabban, annál határozottabban vettem birtokomba testrészét.

Nem sok idő telt el, és elöntöttem arcom, nyakam és mellem meleg és sűrű spermája. Megijedt! Azt hitte, valami rosszat tett, de én szavak nélkül is próbáltam győzködni, semmi baj, élvezze a pillanatot, adja át magát a gyönyörnek. Mikor lecsillapodott a teste, felhúzott a földről és átölelt. Lejjebb mentünk a parton és a jéghideg vízzel lemostuk magunkról a sűrű cseppeket. Fáztunk. Szó nélkül elindultunk a kocsi felé, közben magunkra rángatva ruhánkat. De már más volt, mint a dolog előtt. Úgy fogta a kezem, mintha azt akarná éreztetni, mostantól ő irányít, hozzá tartozom, most ő véd meg. Beült a kocsiba, beszálltam én is. Elindultunk a város felé. Közben sokatmondó pillantásokat és mosolyokat engedett felém, éreztetve, hogy nincs vége az estének. 5 perc múlva megállt az autó a lakása előtt. Begurultunk a kapun.

- Itt már nem lesz hideg! - mosolygott és kiszállt az autóból. Én utána. Bementünk a házba. Mindenütt sötét volt, de nem ijesztő, inkább megnyugtató. Maga után húzott a hálóba, becsukta az ajtót és lefektetett az ágyra. Fölém hajolt, és ezer csókot lehelt az arcomra, a nyakamra. Lassan minden ruhámat lefejtette rólam. Egyre jobban engedett fel testem a didergésből, átvettem a szoba melegét. A puha ágy magához ölelt. Melleimet kezébe vette, nézte, csókolta, simogatta. Óráknak tűnt ez a kényeztetés, mire nemi szervemhez ért. Nyelvével és ujjaival is izgatott, bár már így is nagyon nedves voltam. Csiklómat dörzsölgette, majd hüvelyembe hatolt ujjaival. A lassú tempót aztán egyre gyorsabb követett. Hamarosan elvitt a csúcsra, amitől halkan sikítottam. Élvezte, hogy viszonozhatta a parton történteket. Még ziháltam az orgazmustól, mikor lábam közé térdelt és gyengéden belém hatolt.

Kitöltötte testemet az övé, a ritmusos mozgástól úgy éreztem, percek óta folyamatos orgazmusom van. Egyre mélyebbre és mélyebbre lökött, vadul csókolt, szorított, markolta a mellem. Igazi férfivá vált a félénk, visszafogott igazgatóm. Az éjszaka alatt négyszer szeretkeztünk. Lüktetett a bőröm, az arcom és a puncim. Az egész ágyat elöntötte testünk minden nedve. Hajnalodott, mire lecsillapodtunk, és öleltük egymást pihegve a nap első sugaraitól elbújva. Nehezen, de el kellett indulni. Felöltöztünk, miközben fáradt, de boldog tekintettel néztük egymást. Kocsiba ültünk, és haza vitt. A ház előtt megfogta a kezem, rátette a váltóra, és rámkacsintott.
- Ugye most már menni fog? - tette fel a plátói kérdést. Szó nélkül nevetve kiszálltam a kocsiból, és ő elhajtott.Véletlen szex történet:


Irodai szex


Fél éve dolgozom a cégnél. Nem életem legizgalmasabb munkája, de sokat fejlődhetek és van hová feljebb lépnem. Kb 15-en dolgozunk itt, két szinten, többnyire idősebb korosztály. Ketten vagyunk mindössze fiatalabbak, Én és Kriszta. Krisztával az első napomon bemutatkoztunk egymásn....

A feleségem, és a nagyfaszú igazgató


38 éves vagyok, nős. Márti, a feleségem 35. A szexuális életünk a gyerek születése után, - ennek is már nyolc éve - teljesen ellaposodott. Előtte nagyon jó volt az ágyban, és rettentően élvezte a szexet.
Próbálkoztam, beszélni róla, és akkor mindig türelemre intett. D....

Az erotikus történetek címkéi :
a feleségem pinája(3)a sz | mert | gladi | altestem | szopásom | az öreglány bugyija | a nagynénémet hegedültem | reni | picsám | anya |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.