Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseAz első ujjazásAz bizony középiskolás koromban történt, nem voltam még 17 sem. A lány nem velünk kezdte az iskolát, úgy költözött a kollégiumba Miskolcról. Azon kívül, hogy szép volt, megvolt benne az a varázs, hogy a fiúk szemében még ismeretlennek, friss húsinak számított. Természetesen mindenki elsőnek szerette volna meghódítani.

Persze én is így voltam vele, de én
rafináltabban távolról tettem neki a szépet. Aki ismeri a nőket az tudja, hogy ez a legjobb technika hiszen így felkeltheti az érdeklődését. Pont azzal ,hogy látszatra érdektelennek mutatja magát. Már nagyon evett a fene érte, meg aggódtam is, hogy másé lesz a pálma, amikor a sors a kezemre játszott. Volt egy pici stúdiója a kollégiumnak, egy afféle zug a folyosón. Itt mindig jól el tudtam bújni, ha csajozni akartam, vagy menekülni a nevelők elől. Akkor amikor "Ő" belépett megint egyedül voltam, a függöny jól behúzva. Kopogott, én először óvatosan kikukucskáltam, majd az álmélkodástól majd elszédülve nyitottam ajtót. Egy akkori divatnak megfelelő szuper miniszoknya volt rajta és egy igen szépen kivágott áttetsző blúzocska. Csak álltunk mindketten egymással szemben és zavartan bámultuk a földet. Talán és szólalhattam meg először zavartan és krákogva. Kérdeztem jövetele célja felől. Ő csak annyit mondott, hogy tegnap hallott az esti adásban egy nagyon szép számot, aminek sem az előadóját sem a címét nem tudja. Ezt szeretné most tőlem megkérdezni. Nekem semmi sem ugrott be az adott információból, ezért kértem jöjjön be, hogy átnézzük a tegnapi szalagot. Ő örömmel jött be és ült le velem szemben a keverő pult mellé. Egy alacsony fotelbe ült le, amiben csak úgy lehetett kényelmesen ülni ha az ember kicsit szétteszi a lábát, ami így még kicsit felfelé is emelkedett. O is így foglalt helyet, bár látszott rajta, hogy kicsit szégyenkezik ehhez a nőhöz nem méltó pozícióban. Én az egyik számot a másik után játszottam le neki gyorsítva, közben egyre sűrűbben pillantgattam a szoknyája alá. Hát bizony volt mit látni. A bugyi szinte világított sötét szoknyája alól. Igyekezem persze úgy tenni, hogy nagyon ne legyek feltűnő. Persze ez nem jött be. Valami döbbenetesen vonzott nem tudtam ellenállni neki. Az idő múlásával kezdtem felhagyni az óvatoskodással és egyre nyíltabban néztem alá. Ennek az lett az eredménye, hogy vette a lapot és egyre jobban széttette a lábát. Olyan arcot vágva hozzá ami túlmegy a legrafináltabb kurva mesterkedésein is. Nekem már úgy állt a farkam, hogy szinte fájt. Rajtam csak egy könnyű, akkoriban úgynevezett "mackó" nadrág volt. Ez aztán semmit sem takart el az ágaskodó férfiasságból. Ahogyan én bámultam a szoknyája alá, ő pedig egyre pimaszabbul bámulta a lábam közét. Ez meg még inkább stimulált engem. Mindketten éreztük. hogy valamit tennünk kell. Ma már kideríthetetlen, hogy ki lépett elsőnek már csak a hiúság miatt is azt írom, hogy én- ami abból állt, hogy rátettem a kezem e térdére.

Hiába volt ez a mozdulat nagyon óvatos, ő összerezzent az érintésre. Ez akkor önbizalmat adott, hogy csúsztattam feljebb a kezem a combjára. Ő ahelyett, hogy ellökte volna engedelmesen hátradőlt és behunyta a szemét. Nekem több se kellet. Az arcához hajoltam, egy leheletnyi puszit nyomtam rá és azt súgtam neki, hogy bezárom az ajtót. Ő egy nagyon halvány elnyújtott neee-vel válaszolt. Ezt tiltakozásnak szánta, persze minden komolyság nélkül. Amikor visszajöttem már nem a székre, hanem vele szembe a földre ültem. A fejem és a térde egy magasságba került. A vágyam még jobban
fokozódott a széttett combok látványára. Ahogy mélyen közéjük néztem, láttam a bugyiján egy egyre jobban növekvő nedves foltot. Olyan hipnotikusan hatott ez rám, hogy szinte hipnotikusan nyúltam feléje, lassan haladva a selymes
combok között. Ő a lehető legjobban lecsúszott a fotelben és felkínálta ölét kutató ujjaimnak. Először csak finoman érintettem meg nedves bugyiját. Akartam érezni nedvét, annak illatát. Ahogyan egy párszor végighúztam, az ujjamat a nedves anyagon, azok ragacsossá váltak. Ahogyan óvatosan becsúsztattam olyan, óvatosan húztam ki lassan közelítve az orrom elé. Az illat semmihez sem hasonlító, fanyar de mégis kellemes volt. Ez az illat, azóta is bennem van, imádom. Hiába mondja néhány okos, hogy a női nemi szerv izgalmi illata taszító lehet egy férfi számára, csak azt tudom mondani. hogy aki ilyet mond az még pinát nem látott életében. A szag rögzítése után ujjaimat visszatettem a combok közé. Már sokan bátrabban érintettem a szöveten át a csodát, ami férfi sohasem unhat meg. Nyomkodni kezdtem a punciját, előbb óvatosan majd egyre határozottabban és erősebben. Szinte belemélyedtek ujjaim a lágy húsba. Apró halk nyögésekkel válaszolt, egyre inkább átadva magát az élvezetnek. Szinte tolta rá az ágyékát a tenyeremre. Előbb csak fel-le mozgattam a kezem a szeméremdombján majd a mozgásom körkörössé vált. A körkörös mozgás egyre inkább felgyorsult, határozottabban érintve az anyagon át is jól érezhető csiklóját. Minden egyes érintésre összerezzent én pedig egyre erősebben éreztem vesszőm feszülését. Már szinte szétrobbantam az izgalomtól. Szerettem volna, ha ő is megérint kezével és simogat. Óvatosan megfogtam kezét, és húzni kezdtem az ágaskodó vesszőm felé. Az elején még engedett is, de amikor rájött, hogy mit akarok, hirtelen elrántotta azt. Ez nagyon megijesztett, nem is próbálkoztam többször. Féltem attól, hogy ez esetleg játékunk végét jelentheti. Hogy megnyugtassam hozzáhajoltam, és puszilgatni kezdtem az arcát. Ezt engedte is. Amikor azonban meg akartam csókolni elhúzódott tőlem. Ezt sem próbáltam meg többször. Folytattam puncija simogatását. Ezzel nem volt probléma. Láthatóan örömmel engedte, sőt élvezte is. Felbátorodtam és remegő kézzel próbáltam meg a bugyi széle alá benyúlni. Csodák csodája cseppet sem tiltakozott. Haladtam tovább itt-ott megakadva a szőrerdőben. Annyira nem volt sűrű a szőrzete de igen erős szálú. Az ujjaim áthatolva a szőr kapuján elértek nedves barlangbejáratához. Körülötte ragacsos nedvesség. Az ujjaim szinte szánkáztak a szeméremajkain fel és le. Simogatásom egyre célirányosabb lett behatolva a szeméremajkak közé. Mindem mozdulatomra remegés, nyögdécselés volt a válasz, a csukott szempillák vibrálása. Amíg simogattam őt lopva az arcára néztem. Fenséges látvány volt. Mennyei boldogság sugárzott róla, néha csiklója érintésével átment élvezettel szenvedőbe. A csiklója szinte babszemnyire duzzadt. Tapintása sima és sikamlós volt.
Simogatásom egyre jobban gyorsult, erre ő egyre gyorsabb levegővétellel válaszolt. Szinte kapkodta a levegőt és vonaglott kezeim között. Én csak folytattam őrjöngő dörzsölésemet. Amikor már láttam, hogy el akar élvezni, hirtelen lecsúszattam, a középső ujjamat és belöktem a hüvelyébe. Egy nagyot sikított és hátravetve fejét hörögve elélvezett. Sohasem fogom elfelejteni azt a pillanatot. Az arca eltorzult a kéjtől, a szája elvékonyodott. Majd ahogy elcsitultak a kéj hullámai úgy simult ki az arca is és vált egyre szebbé a kielégülés békéjétől. Lassan kinyitotta a szemét és odabújt hozzám. Nagyon jó érzés volt a kimondatlan köszönet ebbéli megnyilvánulását érezni. Kaptam egy puszit az orromra és semmi mást. Lassan elrendezte a ruháit, megköszönte a segítségemet és felállt. Én csak térdeltem ott mozdulatlanul, még arra sem volt erőm, hogy felállva elbúcsúzzam tőle. Ő még egyszer intett, aztán kinyitotta az ajtót és otthagyott. Felocsúdva jöttem rá. hogy azt a zenét, amit keresett nem találtuk meg és már soha nem tudom meg mi volt az. Talán lehet, hogy nem is létezett.Véletlen szex történet:


Az érett asszony


Ötvenes éveiben járt az a nő, akivel a kalandom volt 29 éves koromban. Csak futólag ismertem, ott lakott a mi háztömbünkben, naponta láttam. Haja festett vörös volt, szemei barnák, bőre enyhén barnás, de finom és puha. Erős testalkata volt, szép nagy combokkal. Először nem is fi....

Így élveztem bele a csajomba, erotikus történet


Ez egy fantasztikus szombat este a kedvesemmel, mivel elég jól sikerült, úgy gondoltam leírom nektek! Remélem minél többen éltek át ilyen estéket, mert ennél jobb dolgot nem tudok elképzelni az életben.(nekem ő a másik felem és rettenetesen szeretem, nem csak egy futókaland)
....

Az erotikus történetek címkéi :
mesterek | fürdőszobában | matrac | csecs | 12 éves volt | be kell teljesednie | a b | táncosnő | nyalás | kis öcsi |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.