Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseA barátnőm, és az anyukájaFeljött hozzánk barátnőm anyukája. Szombaton délután elmentünk vacsorázni egy étterembe. A kaja nagyon finom volt, ittunk rá egy kis bort, majd elmentünk sétálni a városba. Este nyolcra értünk haza Én gyorsan lefürödtem, amíg a lányok a tévét nézték. Amíg ment a híradó leendő anyósom is lefürdött, utána megágyaztunk neki a vendégszobában, majd barátnőm, Móni is elment zuhanyozni.
Már elég régóta ismerjük egymást Mónival, és az anyával, Zitával. Móni most húsz éves, és egy vidéki egyetemre jár. Apja tíz éve hagyta el Mónit és Zitát egy másik nő miatt. Sokszor van úgy, hogy mind a hárman összefutunk, vagy hogy hét közben Zita feljön hozzám esténként beszélgetni. Ezek alatt a beszélgetések alatt figyeltem fel a most harmincnyolc éves Zita érett asszonyi bájaira, és esténként, amikor elment sokáig maszturbáltam arra gondolva, hogy vele szeretkezem. Ez volt az első alkalom, hogy nálunk aludt. Miközben Móni zuhanyozott, megszólalt bennem a kisördög, és odalopakodtam a vendégszoba ajtajához, hogy meglessem Zitát vetkőzés közben. A szobába bepillantva pont a legjobb alkalomkor érkeztem. Éppen akkor vette le a törölközőt, amit magaköré csavart, amikor kilépett a fürdőszobából.
Gyönyörű, érett hatalmas mellei voltak, de ezt már láttatni engedte a ruhája is. De ahogy felém fordult megláttam, hogy a puncija kopaszra van borotválva. Ettől annyira felizgultam, hogy elkezdtem az alsónadrágomban matatni. Éreztem, ahogy megmerevedik a látványra a farkam, elővettem, és elkezdtem húzogatni a bőrt rajta.
Zita felvette a hálóingjét, és elindult az ajtó felé. Visszaosontam a nagyszobába, leültem a fotelbe, és vártam. Belépett Zita leült a kanapéra, és együtt néztük a tévét. Kis idő múlva bejött Móni is és leült az anyja mellé. Aznap éjszaka úgy szeretkeztem Mónival, mintha az anyját keféltem volna. Vasárnap elmentek vásárolgatni, én otthon maradtam, és bementem Zita szobájába. A földön ott volt a tegnap levetett bugyija. Felvettem, és átvittem magammal a hálószobába, lefeküdtem az ágyra, farkam köré tekertem a bugyit, és elkezdtem verni a farkamat. Az összes gecimet belefolyattam a bugyiba. Amikor végeztem, beleraktam a bugyit a szennyes kosárba, úgy gondoltam, hogy majd kimosva adom vissza.
Délután kikísértük Mónit a vonathoz, majd hazajöttünk. Zita becsomagolt, és este haza ment. Éjszakára kimostam a bugyiját, és este arra gondolva, hogy vele vagyok az ágyban, teleengedtem megint a bugyit, majd visszaraktam a többi szennyes közé. Hétfőn nem kellett dolgozni mennem, így sokáig akartam az ágyban maradni, de reggel nyolckor csengettek. Felkeltem az ágyból és félig álmosan nyitottam ajtót. Zita állt a küszöbön, és bocsánatot kérve jött be.
- Nem láttál itt egy csipkés fekete tangabugyit? - kérdezte.
- Nem - mondtam, de már tudtam, hogy itt balhé lesz.
Zita ösztönösen elindult a szennyes tartó irányába. Kinyitotta, majd a szennyesek tetején lévő bugyit kivette. Ahogy megmarkolta, láttam, elkerekedik a szeme. Kinyitotta a kezét, és ránézett a bugyijára. Amikor tudatosult benne, hogy mitől ragacsos a bugyija rám nézett, én pedig majd elsüllyedtem szégyenemben. Bement a fürdőszobába, és a víz csobogásából ítélve kimosta a bugyiját. Kijött a fürdőből, kirakta száradni a bugyit, majd leült a fotelbe, velem szembe.
- Most mond el mire volt ez jó? Hát nem én vagyok a leendő anyósod?
- De igen.
- Hát akkor? Nem a lányomat szereted?
- De.
- Akkor meg mit keres a bugyim a szennyes tartóban, ráadásul összegecizve.
- Megkívántalak.
- Engem? Hát a lányom sokkal fiatalabb, szebb, és ráadásul szeret téged.
- Igen, de te is nő vagy, és szép is. Gondoltam neked is szükséged van egy kis szexre.
- És te segítenél rajtam?
- Igen
- Hát lássuk ki tudsz-e elégíteni.
Azzal felállt, levette pulóverét, a szoknyáját, a harisnyáját, a melltartóját, és ott állt előttem egy szál bugyiban. Amikor felfogtam, hogy éppen most kínálkozott fel nekem, a farkam egyből reagált, és olyan merevedésem lett, hogy majdnem elszakadt az alsónadrágom. Felpattantam a kanapéról, lerántottam magamról az alsónadrágomat, és merev farkammal odaálltam elé. Néztük egymás szemét, majd szép lassan átkaroltuk egymást és elkezdtünk csókolózni. Felkaptam az ölembe, ő átkarolta a nyakamat, és átvittem a hálószobába. Lefektettem az ágyra, lehúztam róla a bugyit, szétnyitottam a lábait és az elém táruló látványtól mind jobban begerjedve elkezdtem csókokkal borítani a kopasz puncit. Csókjaim hatására, mint egy rózsabimbó kitárult a puncija. Nyelvem hegyével megkerestem a csiklóját, és elkezdtem izgatni. Ahogy egyre jobban hozzáfértem, és egyre hevesebben nyaltam, Zita nyögései is egyre hosszabbak, és egyre hangosabbak lettek.
Egyszer csak összerándult, két combjával fejemet satuba fogta, és éreztem, hogy az ajkaimon végig folyik kéjnedve.
Egy-két percig tartott édes fogságában, majd lassan elernyedtek az izmai. Utoljára még nyomtam egy puszit a puncira, majd felkeltem, az ágy elé álltam. Zita felült, kezébe vette botomat, szorosan megmarkolta, felnézett rám, és végig engem figyelve a szájába vette farkamat. Leengedte a torkáig, majd még mindig engem figyelve elkezdett leszopni. Nagyon profin csinálja, még mindig. Eközben én megfogtam a melleit, és elkezdtem velük játszani. Ekkor Zita kiengedte a szájából dákomat, marokra fogta a melleit, és közéjük rakta farkamat. Teljesen új volt számomra a helyzet, ilyet még nem csinált velem egy nő sem. A melleit tartva Zita elkezdte köztük húzkodni a farkamat, s mikor előbukkantam két melle közül meg-megnyalta a makkomat. Éreztem, hogyha tovább játszik dárdámon, hamar elsülök. Kihúztam hát a mellei közül a farkamat, hanyatt döntöttem az ágyon, és dákomat marokra fogva puncija bejáratához raktam. Először elkezdtem ingerelni az amúgy is már nedves puncikát. Fel-le mozgattam a kezemmel a bejáratnál, miközben ő a párnákat markolászta. Amikor már úgy éreztem, hogy eljött a megfelelő alkalom, tövig becsúsztattam dákomat a punciba. Ebben a percben egy hatalmasat sikítva Zita elélvezett.
Benne tartottam a farkamat, majd amikor lecsillapodott, elkezdtem megdugni. Járattam ki-be benne, minden kis rést bebarangoltam, ő pedig élvezte a kényeztetést. Hanyatt fordultam, ő pedig felém térdelt marokra fogta a farkamat, és magába vezette. Úgy meglovagolt, hogy éreztem, mindjárt elsülök. Ekkor gyorsan négykézlábra állítottam, mögé térdeltem, és hátulról is bevettem a várat. Irgalmatlanul, jól megbasztam. Ő pedig picike köröket írt le a csípőjével, amíg hátulról dugtam. Megfogtam a melleit, ő felegyenesedett, és megszorította a kezeimet. A feneke egy pillanatra sem állt meg, húzkodta rá magát a farkamra. Egyszer csak éreztem, hogy közeleg a villámlás a gerincemben. Hátrahajolt szájon csókolt, és én ezalatt telepumpálta a punciját forró gecimmel. Abban a percben, hogy én elkezdtem spriccelni, ő is elélvezet, ezen a reggelen már harmadszor.
Ledőltünk egymás mellé az ágyra, lihegtünk, fogtuk egymás kezét, és amikor lecsillapodott a szívverésünk hosszan megcsókoltuk egymást. Ezután elárulta, hogy ő már régóta szeretett volna velem lefeküdni, de nem volt benne biztos, hogy én is viszonoznám-e az ő közeledését. Aztán tegnap nem találta a bugyiját csomagolásnál, kijött, hogy megnézze nincs-e a szennyesládában. Amikor megtalálta csupa geci volt, és ebből már tudta, hogy csak is én lophattam el, és már tegnap lefeküdhettünk volna, ha nem fájt volna annyira a feje.Véletlen szex történet:


Megdugattam magam!


Izgatott a dolog hogy milyen lenne egy férfival.Eddig csak ujjaztam magam és álmodoztam róla milyen lenne.Elmentem egy ilyen helyre és mepróbáltam hátha sikerül felszednem valakit.Megittam jó pár italt és majd láttam két srácot beszélgetni és megkérdeztem hogy oda ülhetek e én is....

Szexéhes gay tesók


Sziasztok ! Rólam annyit érdemes tudni hogy Alexandritnak hívnak és 16 éves vagyok , és van egy bátyám akit Balázsnak hívnak és 18 éves lehet elfogult vagyok de nagyon helyes sötétbarna haj kékeszöld szem kidolgozott test és olyan 1,80 van magas . Sokszor haljuk anyáéktól hogy sz....

Az erotikus történetek címkéi :
első orgazmus | buli | a màsik àgyon | seggjuk | elfenekelt | nem emlékszem | a főnök lánya, | beöntést | spriccelős orgazmus | férjem munkatársai |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.