Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseTükör erotikus történetTükör erotikus történet

Hétvégén vásároltam egy új tükröt. Elég méretes; 70*90cm. Szépen fel is szereltem az elõszobában a falra. Ha elé állok, akkor a homlokomtól a térdemig minden látszik benne. Errõl rögtön eszembe is jutott valami...

Türelmesen vártam, aztán végre eljött a pillanat. Épp egy új inget próbált fel és megcsodálta magát a tükörben. A világos ing alatt csak egy melltartó volt, míg alulról csak egy bugyi takarta testét. Mögé léptem és átkaroltam. A tükrön keresztül a szemébe néztem és kajánul mosolyogtam. Belecsókoltam a nyakába, közben szemeim a tükrön keresztül végig az õ szemét nézték. Nagyon szép barna szemei vannak. Nézem a szemeit, közben apró puszikat leheltem a nyakára, neki pedig lassan mosolyra húzódott a szája. Fordulna, de nem engedem; határozottan megfogtam a derekát. Jobb kezem az ing legalsó gombjához siklott. Próbáltam kigombolni; elsõre nem sikerül, mivel még mindig a szemét nézem. Aztán kibújt a lyukból a gomb. Tovább a következõhöz. Ez már elsõre ment. A szétnyíló szövet alól elõtûnt feszes, lapos hasa. Ujjaim átsiklottak puha bõrére; ujjbegyeimmel cirógattam a hasát. Mikor az oldalához értem megrázkódott; véletlenül megcsikiztem...

Az ujjaim fölfelé vándoroltak a következõ gombhoz. Ez is könnyen kibújt a lyukból, majd haladtam tovább fölfelé. Ez az utolsó gomb a mellei elõtt. A következõ már a formás keblein helyezkedett el. Kigomboltam ezt az utolsót is. A teljes hasa látszik. A bal kezemmel összefogtam az anyagot a háta mögött, a jobbommal pedig lassan végigjártam a teljes csupasz bõrfelületet. A köldökénél kezdtem. Körkörösen haladtam egyre kijjebb. Elérzem a bugyi tetejéig. A következõ körnél azon futottak az ujjaim. A szívem hevesebben dobogott. Ujjaim végigfutottak a puha anyagon, épp elkerülve a szeméremdombját. Halk nyögés hagyta el ajkait. Belecsókoltam a nyakába, közben az ujjaim felértek a mellei aljáig. Végighúztam alattuk ujjbegyeim, majd az utolsó gombhoz közelítettem. Kigomboltam az utolsó gombot is.

Jobb kezemmel elkezdtem lesimítani jobb válláról az inget. Ahogy az anyag felfedte selymes bõrét, ajkaim puha csókot leheltek szabaddá vált bõrére. A bal oldalon is elismételtem ezt a mozdulatsort, mire a könnyû textil a földre hullott. Ott állt elõttem melltartóban és bugyiban. Kezeimbe vettem kebleit és a melltartón keresztül simogatni kezdtem õket, miközben vállait és nyakát csókolgattam.

Egy fél lépést hátra léptem tõle és kikapcsoltam a melltartóját. A pántjait apró csókok kíséretében lesimogattam vállairól. Kezem elõre siklottak az oldalán, mire megborzongott és libabõrös lett. Ujjaim a mellei alá csúsztattam és finoman a tenyerembe vettem formás kebleit. Lassan, óvatosan simogatni kezdtem õket. A bimbói megkeményedtek, bimbóudvara összehúzódott és beráncosodott. Nyeltem egy nagyot.

Jobb kezével hátra nyúlt és a nadrágomon keresztül simogatni kezdte merev férfiasságom.

Jobb kezem lefelé vándorolt a hasán, miközben a ballal a bimbóit morzsolgattam. Elértem a bugyijáig. Kezem a szöveten siklott lefelé tovább. Elértem a szeméremdombját. Éreztem a forróságot. Ujjaim tovább haladtak lefelé. Éreztem a megduzzad szeméremajkait a vékony anyagon keresztül. Simogatni kezdtem a textilen keresztül.

Fejét kicsit hátra döntötte és oldalra fordította, így ajkaimmal elértem az ajkait. Elõször csak lágy puszit leheltem rájuk, majd mikor éreztem nyelvét a távolodó ajkaimon ismét a szájához közelítettem a szám. Ajkaim az ajkaira tapadtak, nyelveink egymást kergették.

Ujjaim feljebb vándoroltam kissé, és lassan becsusszantak a textil alá. Haladtak lefelé, míg ismét el nem értek a szeméremajkaihoz. Végighúztam ujjbegyeim a nagyajkain, majd közöttük. Éreztem mennyire forró és nedves.

Kitapintottam a csiklóját és óvatosan masszírozni kezdtem.

Bal kezemmel a melleit izgattam, jobbommal a csiklóját, közben hevesen csókolóztunk. Élveztem, ahogy ujjaim selymes bõrén siklanak, közben a tükörben láttam az arcát, rajta a kéjt és az élvezetet, na meg a majdnem teljesen pucér testét.

Megfogtam a bugyiját és lehúztam róla. Így simogattam és izgattam tovább a punciját. Ahogy a légzése szaporább lett, a lábai remegni kezdtek. Ekkor eltolta a kezem. Szembe fordult velem és egy mozdulattal lehúzta rólam a nadrágot az alsómmal együtt.

Kezébe vette a golyóimat és simogatni, óvatosan morzsolgatni kezdte õket, miközben szájával a makkomhoz közelített. Nyelvét végigfuttatta a hegyén, majd a peremét. Beleborzongtam. Nyelve tovább vándorolt a golyóim felé a vastag eret követve péniszem alján. Jó alaposan benyálazta, majd mikor játszadozása kezdett túl jó lenni, én toltam el magamtól. Felállt, mire a tükörrel szembe fordítottam.

Kértem, tegye a lábait kissé terpeszbe, illetve tolja hátrébb a fenekét. Farkam a hüvelyéhez igazítottam és lassan behatoltam. Elõször csak a makkom volt benne. Aprókat mozgattam benne. Aztán egy erõteljes lökéssel teljesen elmerültem benne. Kezeivel nekitámaszkodott a tükör keretének kétoldalt.

Mozogni kezdtem benne. A tükörben néztem, ahogy a farkam a puncijában ki-be jár. Jobb kezemmel elõre nyúltam és jobb mellét kezdtem simogatni, miközben balommal a csípõjét, illetve a fenekét simogattam. Õ is nézte a tükörben, hogyan kényeztetem.

Jobb kezem lesiklott a szeméremdombjához és ismét a csiklóját kezdtem dörzsölgetni. Légzése pár percen belül ismét szaporább lett. Lábai remegni kezdtek, így a kezeimmel a csípõjét fogtam, hogy el ne essen, közben ütemesen, erõteljeseket lökve mozogtam benne. A remegés erõsödött, majd éreztem, ahogy a hüvelyében az izmok összehúzódnak. Ekkor a lábai kissé megrogytak, de tartottam. Az izmai szorítása és a látvány nálam is megtette a hatását.

Kihúztam belõle a farkam és az ölembe vettem. Bevittem a hálóba és az ágyba fektettem. Mellé bújtam és egymást simogatva pihegtünk tovább.

http://szextortenetek.atw.huVéletlen szex történet:


Igaz történet, szilveszteri szexkaland


A szilvesztert egy barátunk házában ünnepeltük abban az évben. Jó sokat kellett hozzá utazni, így időben elindultunk.

Az elsők között érkeztünk, így mire a többiek elkezdtek befutni, mi már eléggé megalapoztuk a hangulatot. Ez is az a tipikus középsulis házibuli....

Első sub élményem


Régóta foglalkoztatott a gondolat, hogy kipróbáljam a meleg szexet. Persze ez csak gondolati síkon valósult meg. Először meleg videókat akartam megnézni, de az első videók után úgy éreztem nem érdekel. Aztán csak csak rámentem oldalakra, és rákaptam a pornóra. Végül fel regisz....

Az erotikus történetek címkéi :
pálmival | egyik | piáért | idősebb férfival | a gólyatábor | popójába | rajta egy dzseki volt | családi meleg | valahogy a szexre | nikoletta a nevelő |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.