Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseErotikus mese, Regina a tinilányA fények hevesen cikáztak, a zene hangosan zörgött, a fiatal testek egymáshoz simultak. Az izmos, férfi testek a puha, női testekhez dörgölődztek. A lányok mellbimbói, a férfiak hímvesszői megkeményedtek az érintéstől. A hangulat forró volt a vágytól.

A lányok és a fiúk sem szégyellték a felsőtestük. A hamvas keblek kibuggyantak, az izmos testek megfeszültek. Az ölek és az ágyékok a kéjben izzva vágyakoztak a másik után.

Regina a bárpultnak dőlve figyelte a ritmusra mozgó testtömeget. Kidüllesztette a melleit az egy számmal kisebb, fekete topja alatt. A világoskék csípőfarmerje és felsője között merészen kilátszott a feszes hasa, mintha csak azt mondaná csókolj meg itt és indulj el fel vagy le.

Annyi férfi próbálkozott már be nála az éjszaka folyamán, hogy megtanulta pusztán a tekintetével visszautasítani a feléje érkező hímet.

Egy vodka feles bátorította csupán, hogy tervét valóra váltsa, de eddig kevésnek bizonyult.

Ahelyett, hogy az őszi szünet első éjszakáját már otthon a saját ágyában töltötte volna, a kemény, kissé piszkos és kellemetlen szagú, koli ágy után, felutazott a fővárosba egy éjszakáért. Egy olyan pillanatért, ami megváltoztathatja az életét, a szexuális beállítottságát. Újra szeretné érezni, ahogy tüzel a teste és a lelke gátlástalanul ég.

A férfiak okozta bánat ugyan elvette a szája ízét egy időre a szex mámoros érzésétől, de a saját neme ismeretlensége felcsillogtatta a lelkében a reményt.

Hiába volt már több mint két órája a szórakozóhelyen, egyetlen lány sem mutatott felé érdeklődést. Kezdte szép lassan elhagyni a remény és a kapuzárási pánik ölelte át egyre szorosabban.

A koedukált mellékhelyiség egyik fülkéjében, ami tele volt firkálva hímveszőkkel és egyik oldalán egy kerek lyuk volt szopj le felirattal leült a lehajtott WC ülőkére és elővett a farzsebéből egy apró tasakot. A tasakban néhány apró, fehér tabletta volt. Az egyik kolis szobatársnőjétől csórta mielőtt még felutazott volna a fővárosba.

Tisztában volt vele, hogyha beveszi az egyik tablettát, akkor tüzesebb és kívánosabb lesz, de már nem fogja tudni irányítani magát. Mégis kivett egy szemet és a nyelve hegyére tette. Behunyta a szemeit és egy lányra gondolt, egy puncira, ami a szájában felolvad és boldogságként csúszik le a torkán. Lenyelte a tablettát.

A táncparketten a lányok és a fiúk aránya egyenlő volt. Regina feszes domborulataihoz két férfi teste is hozzásimult, ahogy táncolni kezdett a leányzó. Ő mégis egyértelműen eltolta magától a srácokat és a lányokhoz ment táncolni.

A lányok távoztak Reginától, a fiúkat elutasította. A számok váltakoztak, a tömeg lassan kettesével csökkent, telt az idő.

Még nem egy ifjú leány került Regina elé, miután egy lány eltáncolt előle. Középmagas, karcsú leányzó volt barna, lófarokba fogott hajjal, kitágult, barna szemekkel és kiváló ritmusérzékkel.

Két szám után az ismeretlen megragadta Regina kezeit és a táncolók közül kihúzva a legközelebbi falhoz döntötte. Rátapadt mind a testével és az ajkaival, mialatt a jobb kezével benyúlt a fekete top alá és megmarkolta a feszes cicit.

Reginában lángra lobbant az eddig parázson izzó szexuális vágy és a nyelvével viszonozta a behatolást az ismeretlen szájüregébe. Kezeivel a lány formás hátsóját ragadta meg, de a lány ekkor ellökte magától. Behúzta az ajkait és gondolkodón nézett Reginára. A szemeiben a pajkosságon kívül tudatmódosító szer hatása is látszott.

Végül megfogta Regina kezeit és magával húzta. Kimentek a szórakozóhelyről és pár utcasarok után egy zsákutcába érkeztek. A közelben egy rozsdás vasajtó előtt egy kigyúrt férfi álldogált és az ismeretlen lány és Regina dekoltázsaira vetett mélyebb pillantás után kinyitotta nekik az ajtót.

Bent egy hosszas folyosón mentek keresztül. Az út végére egyre mámorítóbb illatok, kéjes nyögések ütötték meg a látogatók fülét és egy hosszú, vörös gyöngysorokból készült függöny.

A függönyt elhúzva két oldalt vezettek járatok különböző színű gyöngysoros függönyökkel ellátott ajtónyílásokkal az oldalukban. Az egyik járatban egy szőke nő orálisan elégített ki egy férfit és egy másik, fekete hajú nőt hátulról dugtak. A másik járatban két férfi csókolózott és húzogatta a péniszét.

A lófarkas lány elindult a férfiak felé és sorban benézett a függönyök mögé. A legtöbben szexeltek, néhányban kábítószert fogyasztottak és voltak, amelyikben eszméletlen állapotban kidőlve feküdtek.

A járat végére érve kiderült, hogy az összes szoba foglalt volt. A lány már indult volna a járat másik végébe, de Regina a falnak döntötte. A nyelve hegyére rakott két tablettát és egy csókkal átnyújtotta az egyiket. Nem bírta már tovább, akarta ezt a lányt. Ugyan nem egy ilyen helyen képzelte el, de a tabletták elfelejtették az álmait és ideálissá tették a jelent.

Lehúzta a lányról a rózsaszín felsőjét és kikapcsolta a csipkés, halvány rózsaszín melltartóját. A lány feszes, dús, körte mellein éretten ágaskodtak a kemény, duzzadt bimbói. Több se kellett Reginának és nagyra nyitotta a száját, hogy bekapja a hatalmas udvarát a kemény bimbónak. Elárasztotta a száját a mellbimbó és udvarának finom íze és éhes csecsszopóként cupákolta be az egyedi aromát. Fogai mélyen belehasítottak a lágy domborulatba és a lófarkas lány hangosan nyögött magához rántva a kényeztető fejet.

Regina a finom keblek minden egyes porcikáját magáévá tette, hogy ezután a leány feszes hasát nyalogatva jusson el a lucskos öléig. A csipkés, halvány rózsaszín bugyi a farmerral együtt fennakadt a bizsergéstől megfeszült combokon.

Regina ajkai szívták, fogai tépték a nedvességtől csillogó és illatos, kilógó szeméremajkakat. Majd a nyelve hegyével lassan végigkúszott közöttük, hogy aztán vadul mélyen benyaljon a csiklóig és azt a nyelvével körülölelje és forrón tartsa, még az szét nem robban az orgazmustól.

A második orgazmust a két ujja közé szorított csikló izgatásával érte el az ismeretlen, amíg a harmadik csúcsra érést Regina három ujjának heves lüktetése okozta a hüvelyében.

Az édes nedű így háromszor folyt végig a leány combjain és áztatta el az útjába akadt bugyit.

De Regina hiába várta a viszonzást. A lófarkas lány a földre csúszott a fal mentén és kómásan mosolygott Reginára, mialatt egy kemény, álló pénisz csúszott a szájába és lassan mozogni kezdett benne.

Regina mire felfogta a látottakat két erős marok ragadta meg hátulról a melleit és gyömöszölte ízléstelenül. Nem is az illetlenség, hanem az ügyetlenség okozta ellenkezését, hogy puha mellbimbóit az izgatás nem állítja fel.

Kezeivel megpróbálta lerázni magáról a fájóan kemény szorítást, de képtelen volt rá.

Látta, ahogy az ismeretlen lányt többen felállítják és elölről, hátulról beléhatolnak és a nagy kebleit taperolják. A férfiak sorba élveztek bele a lányba vagy a lányra és adogatták át egymásnak.

Ezalatt fel se tűnt neki, hogy valaki egy tűt szúrt a karjába és megszabadította a ruháitól. Regina a látottak áldozatává vált.

Az ismeretlen lány erős rángatására ébredt fel másnap. A lány meztelenül, büdösen guggolt előtte. A haja ragadt valami undorító és kellemetlen szagú anyagtól, az ajkai felrepedtek, a melleit véres karmolások borították és a hüvelyéből és ánuszából kifolyt, száradt vér tapadt a combjaira.

Ő is hasonlóan nézett ki és a földön feküdt a zsákutcában, a rozsdás ajtó mellett. Sajgott mindene, mikor megpróbált felülni, de nem sikerült. Visszarogyott a földre és öklendezni kezdett. A lófarkas lány, akinek már kibontva és ragadva hullt a haja a testére segített Reginának és felültette, felemelte a fejét, hogy nehogy megfulladjon a saját hányásában.

Pár perc után Regina a lány kebleire hajtotta a fejét és sírva fakadt. A két tizenéves lány összeölelkezett és könnyezett. A könnyek leáztatták egymásról a férfiak okozta undor nyomait és megnyugtatták a lelküket a rájuk zúduló fájdalomtól.

Egyre közelebb húzódtak egymáshoz és a bűz alatt megérezték a másik kellemes illatát. Ajkaik végigsimultak a másik bőrén, a bimbóik puhaságuk vesztve lassan felágaskodtak és ölükben tisztán égett a vágy a másik gyengédsége után.

Lassan érintésekkel, csókokkal és simogatásokkal felfedezték egymás testét. A másik minden egyes reakcióját figyelték a tetteik követően. Csodálattal és vágyakozással néztek egymás meggyötört testére. A felszíni mocsok alatt észrevették a szépségét, ami mindvégig ott hevert az orruk előtt.

Szívük egyre szaporábban, légzésük egyre hevesebben, vérük egyre forróban lüktetett. Halk, vékony hangok hagyták el az ajkaikat. Ölük sikamlóssá vált a kezdeti bizsergés után, ami idővel cirógató, kedves majd csapkodó, kontrollálhatatlan lánggá csapott át.

A déli órákban, a zsákutca rideg talaján, a magas acél épületek hideg árnyékában kettőjük teste eggyé olvadt a közös érzések által. Illatuk és testnedvük összekeveredett és a lelkük is egyként mozgott.

A szavak nélküli, felejthetetlen élmény után az öltözékeik után néztek szem lesütve. Szégyellték magukat a másik előtt. A vágyuk már a múlté lett és a valóság rádöbbentette őket arra, hogy nem is ismerik egymást és semmi okuk nincs megbízni a másikban.

A ruháik egy része mellettük feküdt koszosan. A fehérneműiket viszont sehol sem találták.

Az ismeretlen azt javasolta, hogy a közelben egy férfinél lezuhanyozhatnak némi orális szexért cserébe és kaphatnak új ruhát. Azután pedig mintha mi sem történt volna folytathatják az életük.

Regina egy olcsó pamutalsóban, farmerben és egy férfi pólóban várta a vonatját, hogy a koliban összeszedje a holmiját és végre hazautazzon, bebújjon a puha ágyába és álmodhasson.Véletlen szex történet:


Esti családi orgia


Egyik este otthon...

... Laci letolta Szilvi hálóingjének a nyakát... és szopta a melleit! Szilvi hátradőlt a kezeire és hagyta, hogy a saját fia szopja a meztelen melleit! Az Isten szerelmére, mit csinálunk mi!?

Laci a nyelvével birizgálta az anyja mellbi....

Klári kakiszex story.


Karcsi 19 éves főiskolai halgato volt .Alacsony vékony srác kb 165 cm . Az idén kezdte az évet a Nyiregyházi tanárkepzőfőiskolán történelem magyar szakon.
Nem volt soha csaja a lányok hanyagolták és lenézték, mert kis nyüzüge gyerek volt.Egész nap az inter....

Az erotikus történetek címkéi :
oszor | évfordul | müvészi fotok | nővérem pinája | rokon | katám | családi történetek | kényszerű | anya-lány | nagynénémm |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.