Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseSpriccelés az albérletbenAz alábbiak 2010 januárjában-februárjában történtek, pár hónappal azután, hogy munkahelyemen – a gazdasági válság begyűrűző hatásaként – jelentős létszámleépítést voltak kénytelenek bejelenteni. Akkoriban 24 éves voltam, az volt az első munkahelyem, „majdnem friss diplomásként” meglehetősen kellemetlenül jött a dolog, ráadásul a barátnőm pár héttel korábban ejtett, szóval boldogság-indexem ama bizonyos béka hátsója alatt tanyázott. Nem hibáztatom a céget, tényleg nagyon rosszul ment akkoriban az üzlet, és hát tőlem volt, úgymond, a legkönnyebb megszabadulniuk, ráadásul nem voltam házas, nem voltak gyerekeim. Szerencsére akadt valamennyi félretett pénzem és kaptam egyhavi végkielégítést is a cégtől, aminek nagyon örültem, mert nem telt még le a három évem sem, így törvényileg nem illetett volna meg semmilyen extra pénz.Hamar rájöttem, hogy a vidéki városban, ahol éltem, egyszerűen egyáltalán nem volt kereslet akkoriban az én mérnöki tudásom és – halovány – munkatapasztalatom iránt. A környékbeli településekkel ugyanezt a helyzetet tapasztaltam, naponta órákat ingázni meg igazán nem volt kedvem, pláne az öregecske autómmal amire sajnos nem lehetett a megbízhatóság mintaképeként gondolni... Tehát: költözés! Ha pedig költözés, akkor pedig miért ne egyből Budapestre, ahol talán még munka is akad. A vidéki albérletemet három hónap felmondási idővel felmondtam, és elkezdtem budapesti állásokra pályázni – gondoltam három hónap alatt csak találok valamit. Utólag elég optimistának tűnik, de működött: két hónappal később, nem sokkal karácsony előtt aláírtam az új munkaszerződésemet.

Ekkor jött egy nem várt nehézség: az albérlet. Nem is annyira az albérleti díjakkal volt a gond (persze sokszor azzal is), hanem inkább az ingatlanok minőségével. Kicsi, szűk, nyirkos, hideg, penészes, piszkos, lerobbant – nagyon mellbevágó volt a különbség az előző vidéki, nagy, világos, tiszta albérletemhez képest. Persze valószínű, hogy csak peches voltam e téren. Közben telt az idő, már január elejét mutatott a naptár, február elején meg kezdenem kellett az új munkahelyen. De végül rám mosolygott a szerencse.

Ráakadtam egy hirdetésre, amelyben kiadó szobát hirdettek. Igazából egy kisebb komplett lakást akartam kivenni, még ha csak garzont is, semmint csak egy szobát. De a hirdetés tiszta, felújított panellakást ígért – végre valami ami nem minimum százéves épületben leledzik. Persze nem túl közel a belvárosi munkahelyemhez, de legalább az albérleti díj is egész barátságosnak tűnt. Tudtam természetesen, hogy nagyon sok függ attól, ki lenne a lakótársam. Felhívtam hát a számot. Kellemes, fiatal női hang válaszolt.

Rékának hívták. Emlékszem az első találkozásra: nyílik az ajtó, és ott állt ő, nagyjából 170-175 centijével, formás alakjával – vékony de mégis sportosan izmos, minden részében tökéletesen arányos testével –, hátközépig érő vörös hajzuhatagával, csinos arcával, zöld szemével; úgy 19-20 évesnek saccoltam. Azt hiszem egy pillanatra ledöbbentem, nem számítottam ilyen fogadtatásra. Kifejezetten szépnek találtam. Talán egy pillanattal tovább álltam ott némán a kelleténél, mire ő elmosolyodott, és kedvesen beinvitált. Csak nem? De igen, a jövőbeli lakótársam személyesen! Szinte automatikusan végiggondoltam, vajon neki mi lehet az első benyomása rólam. Pár évvel idősebb pasi, tíz centivel magasabb, széles váll, kisportolt alkat (korábban versenyszerűen cselgáncsoztam és eveztem), megnyerő (remélhetőleg) mosoly, biztosnak tűnő és viszonylag jól fizető állással a zsebében – bár ez utóbbit akkor természetesen még nem tudhatta. Szóval: talán bejövök majd neki. Persze ez nem jelenti azt, hogy akar is majd tőlem bármit, de azért indulásnak nem rossz.

Körbevitt a lakásban, tényleg felújított, szépen rendben tartott volt. Réka elbűvölt: kecses mozgása (sokszor azt éreztem, ő valójában egy angyal vagy tünde, és nem is igazán érinti a lába a földet), természetes könnyedsége, választékos beszéde, kedvessége, de leginkább a szeme. Igézően szép szeme volt, első alkalommal szerintem ismét csak picit hosszabb ideig feledkeztem bele, mint illendő lett volna, de ő csak kedvesen elmosolyodott. Az albérletet persze kivettem, jobbat nem is kívánhattam.

Később sok információt megtudtam. A lakás felét Réka szülei fizették ki, viszont ennyire futotta nekik, a fennmaradó rész törlesztőjét neki kellett fizetnie, ami a rezsi mellett már egy kicsit sok volt, a lakás viszont tágas, ezért döntött úgy, hogy egy szobát kiadna. 22 éves volt, közel a 23-hoz, a haja pedig természetesen vörös. Kecses-könnyed mozgása minden bizonnyal annak volt betudható, hogy évekig táncolt, előtte pedig balettozott. Lektorként és néha fordítóként dolgozott, többnyire otthonról, német és – nagy meglepetésemre – kínai mandarin nyelvre szakosodva. Kiderült, hogy míg szüleivel élt, lakott a szomszédjukban egy idősebb kínai asszony, aki boldogan vállalta a bébiszitter feladatot, amikor csak a szükség úgy hozta – és gyakran úgy hozta. Idővel amolyan „nagynénivé” és barátjává vált az asszony, aki a magyart nem túl jól beszélvén, leginkább kínaiul beszélgetett vele, így ragadt rá a nyelv. Megtanította kínaiul írni és olvasni is, az iskolában tanulta a magyar írás-olvasást, otthon meg a kínait. Szülei biztatták a tanulásra, mondván „ahány nyelvet beszélsz, annyi ember vagy”, – és a végén igazuk lett, mivel felnőve most javarészt ezzel a tudásával kereste a kenyerét. A kínai hölgy megtanította még valamire, még pedig az erhu nevű tradicionális kínai húros hangszeren játszani. Réka saját bevallása szerint nem gyakorolt eleget, így közel sem lett belőle egy virtuóz, legalábbis szerinte, mindazonáltal nekem tátva maradt a szám, amikor kisebb unszolás után beadta a derekát és játszott rajta a kedvemért.

A lakás három szobás volt, egyik hálószoba az övé, a másik lett az enyém, a nappalin pedig közösen osztoztunk. A konyha viszont az én birodalmam volt, imádtam sütni-főzni („végre egy pasi aki tud főzni, méghozzá nem is akárhogy” – mondta), a bevásárlást, amit viszont ki nem állhattam, ő intézte. A tökéletes munkamegosztás iskolapéldája, és mindenki elégedett :-) Sok időt töltöttünk egymás társaságában a nappaliban, lévén itt volt a tévé, a hifi, meg a Playstation, de még inkább azért mert igazából csak itt volt bármihez elegendő hely, legyen az ebéd, kártyázás, vagy éppen nyújtás és jóga. Elég hamar elkezdtük élvezni egymás társaságát, a közös filmnézéseket, Playstation-csatákat, beszélgetéseket.

Réka a balettot és a táncot akkor már egy ideje abbahagyta, viszont továbbra is rendszeresen nyújtott és jógázott, hogy megőrizze hajlékonyságát. Én világéleteben hajlékonynak hittem magam, elvégre nyújtott lábbal előre hajolva le tudtam tenni a tenyereimet a földre, sőt, megfelelő bemelegítés után (és némi küszködés árán) fel tudtam venni például a teljes lótusz-pozíciót is. A spárgát viszont sosem tudtam megcsinálni, mindig hiányzott legalább 25 centi a földtől. Rékának mindezek hihetetlenül könnyedén mentek, sőt, egészen elképesztő pozíciókat is fel tudott venni. Elmondta, hogy milyen fontos, hogy hajlékonyak maradjunk – nem volt nehéz dolga rábeszélni, hogy én is kezdjek el rendszeresen nyújtani és jógázni (na jó, valami jógára emlékeztető dolgot művelni).

Eltelt pár hét és egyre jobban összebarátkoztunk, megismertük egymás szokásait. Egyre jobban megkedveltem – és egyre jobban elcsábultam. Éjszakánként elalvás előtt ő jár a fejemben, formás idomai, és elsősorban az az igéző zöld szempár. Már egy-két hét után barátként kezeltük egymást, de én szerettem volna ennél több lenni a számára, szerettem volna egy igazi kapcsolatot. Viszont nem tudtam, hogy ő miként érez ezzel kapcsolatban, véletlenül sem akartam elsietni a dolgot, siettetni, vagy ráerőszakolni az én vágyaimat. Sokat mosolygott rám, sokat nevetett, de Réka mindenkivel ilyen volt, a mosoly és a nevetés lénye része volt. Vajon bejövök neki, úgy is mint férfi – vagy csak mint lakótárs és barát? Egy ízben ártatlanul (remélhetőleg nem feltűnően) sikerült úgy terelnem a témát, hogy megtudtam tőle, nincs kapcsolatban, nincs senkije. Mint kiderült úgy egy fél évvel korábban, a pasija egy bulin összejött egy lánnyal és megcsalta vele. A dolog elég hamar kiderült, mire a pasija egy tömör-velős, hideg hangvételű sms-ben szakított vele – és ennyi volt. (Milyen fickó lehet olyan idióta, hogy otthagy egy ilyen tündérlányt? – tűnődtem sokszor). Rékának azóta nem volt kapcsolata és azóta nem volt buliban, partin se. Amikor erről beszélt, talán egyedül akkor láttam a mindig vidám arcán átsuhanó szomorúságot. Vajon túltette már magát rajta nagyjából? Fél év lehet sok idő is, meg kevés is.

Reméltem, hogy már túl van rajta, mert egyre nehezebben bírtam magammal. Különösen a nyújtás és jóga gyakorlatok voltak nehéz próbatételek, de a világért le nem mondtam volna róluk. Sok olyan gyakorlat volt, ahol Réka a segítségemet kérte – kicsit nyomjam előrébb, tartsam meg a lábát, támasszam alá a derekát, és hasonlók. Sokszor testünk elég nagy felületen érintkezett, és néha ijedten konstatáltam kezdődő merevedésemet. Ilyenkor megpróbáltam gyorsan valami semlegesre gondolni. Féltem, hogy észreveszi. Féltem az elutasítástól, féltem, hogy a – talán – kezdődő kapcsolatunk rossz vágányra siklik. Tapasztalatom azt súgta, hogy nem szabad siettetni a dolgot. Legalábbis annak idején az első barátnőm azért dobott, mert „túl rámenős voltam” és „siettettem.” Megtanultam a leckét.

Február első felére esett a születésnapja, gondoltam meglepem valamivel, de ehhez el kell mondanom pár részletet. A lakásban meglehetősen meleg volt – túl jól működött a távfűtés ezen az emeleten – úgyhogy lazán öltöztünk, Réka általában rövidnadrágban és pólóban vagy ujjatlan trikóban, mezítláb járt-kelt otthon. A nyújtás-jóga során egy amolyan testhez tapadó, rövidnadrágnál valamivel rövidebb sport alsót hordott (igen formás feneke volt benne), felül pedig egy rövid sport felsőt viselt ami valamennyire sejtette viszonylag kicsi, de formás melleinek körvonalát. Nos, ajándékot keresve az egyik plázában észrevettem egy nagyon dizájnos felsőt, ami egyfajta átmenetnek tűnt a sport melltartó és a sport felső között. Megesett, hogy én tettem be mindkettőnk ruháit a mosógépbe, és nem átallottam megnézni a ruháinak méretét, hátha jól jön még az információ. Nos, most a melltartómérete (nem, nem írom le a méretet :-)) igen jól jött. Megvettem, becsomagoltattam és szülinapján megleptem vele. Teljesen odáig volt tőle, és hogy gondoltam rá. Nagyon tetszett neki, gyorsan leszedte róla a címkéket, majd „pillanat, felpróbálom”, szólt, majd azon nyomban hátat fordított nekem, levette a pólóját és a melltartóját, és felvette a sport melltartó-topot. Véletlen vagy nem, a szoba túlsó felében lévő tükörben láttam egy pillanatra formás melleit, ő meg, szokása szerint elmosolyodott – talán mert észrevett a tükörben, vagy talán csak mert tetszett neki az ajándék. Egy kicsit nézegette magát a tükörben, majd odaugrott hozzám, és egy nagy „köszönöm” kíséretében puszit nyomott az arcomra. A mennyországban jártam. És persze aznap este alig tudtam elaludni, ez a képsor járt újra és újra a fejemben.

Pár nappal később történt, hogy a szokásos nyújtásunkat-jógánkat végeztük. Először ő segített nekem a nyújtással, majd rátértünk a jógára. Egy új pozitúra volt napirenden, ami valamelyest a tarkóálláshoz hasonlatos. A problémát a pólóm okozta, ugyanis állandóan a nyakamba-fejemre hullt, megpróbáltam begyűrni a shortomba, de hamarosan újra kiszabadult. Réka javasolta, hogy vegyem le – hát levettem. Megbizseregett a testem a gondolatra, hogy Réka félmeztelenül lát, és különösen, amikor hozzáért csupasz hasamhoz és hátamhoz a kezével, hogy megpróbáljon a helyes pozícióba vezérelni és ott tartani. Szerintem egy kicsit elpirultam – ő pedig szokása szerint mosolygott. De mintha talán egy kicsivel tovább hagyta volna a kezét a testemen, mintha egy kicsit többet mozgatta volna a kezét rajtam a szükségesnél. Igen bizakodtam. Reméltem hogy tetszik neki felsőtestem, a különösen a kockahasam, amire a legfőképp büszke voltam. Sok munkámba került az edzőteremben... (Igen, bár az edzőterem elég szűkös volt, ha nagyon akartam volna, nyújthattam és jógázhattam volna ott is – de miért tettem volna, ha itthon álmaim nője közelében és segítségével tehettem ugyanezt?)

Utána következett az ő sora, nyújtás. A fekete sport topot, amit tőlem kapott, időközben kimosta és most ezt viselte. Pár gyakorlat után azt mondta, hogy szeretné a spárgagyakorlatát továbbfejleszteni, 180 fokon túl. Magyarán, hogy spárga közben a lábai ne egyszerűen a talajon legyenek, 180 fokos szögben, hanem kicsit feljebb. Ehhez hoztunk a konyhából két széket, letettük őket egymástól megfelelő távolságra, Réka pedig megcsinálta rajtuk a spárgát, amolyan „Jean-Claude Van Damme-módra”, csak a lábszárainak alsó felénél-bokáinál alátámasztva. Ez nagyon nehéz (senkinek nem ajánlom kipróbálni), úgyhogy szinte azonnal kérte, hogy tartsam meg egy kicsit a törzsét a levegőben. Letérdeltem mögé és a combjait alulról megtámasztottam a kezeimmel, elég közel a csinos fenekéhez. Nagyon erotikus helyzet volt, másodperceken belül éreztem is kezdődő merevedésemet. Közben elértünk 190 vagy talán 200 fokot is, de Réka mondta, hogy így túlságosan húzódik mindene, nem tud ellazulni, mert hiába tartom, be vannak feszülve az izmai (nem is csoda). Lesegítettem a székekről, eltettük őket, és Réka új ötlettel állt elő.

Hanyatt feküdt a földre, lábait kinyújtotta és széttárta, a 180 fok itt is egyből megvolt. Én ott térdeltem előtte, egyre nehezebben elrejtve azt, ami a nadrágomban történik. Említettem, hogy testhez simuló sport alsót hordott, aminek szárai combjának harmadáig sem értek. Most pedig itt feküdt előttem ez a gyönyörű lány, lábai széttárva, a vékony alsó szorosan követve-mutatva szeméremdombjának alakját, sejtetve pici bugyijának kontúrjait is. Kitámasztotta magát a falhoz kezeivel, majd megkért, hogy feszítsem lábait tovább, túl a 180 fokon. Ehhez széttárt lábainak lábszárait kellett megfognom, és felfelé nyomnom. Eközben fejem egész közel került a lábai közéhez, talán nem volt 30 centi sem. Merevedésem fokozódott, nem tudtam tenni ellene.

Felnéztem rá, találkozott a tekintetünk. Láttam, hogy kicsit elpirul – gondolom én is elpirulhattam, mert kissé forrónak éreztem az arcomat. Néztem, testem lázban égett, és éreztem, nem bírom tovább, valamit tennem kell. Most vagy soha, mi lehet ennél jobb alkalom!?

– Réka? – kezdtem.
– Igen? – válaszolta egy bizonyos lágy, érdeklődő hangsúllyal. Éreztem, hogy vár, hogy megtegyem az első lépést. Illetve a másodikat, mert az elsőt már megtette ő ezzel a pozitúrával – sejtettem, hogy előre így tervelte ki a dolgot. Ekkor jöttem rá, hogy nem gondoltam át, hogy mit is fogok mondani, így hát kimondtam őszintén azt amit gondoltam.
– Annyira megnéznélek kevesebb ruhában! Mit szólnál ha megpróbálnánk ezt a gyakorlatot úgy, hogy kevesebb ruha van rajtad? – ami így sem volt sok: top, sport alsó és bugyi. – Izgultam, hogy mit válaszol, nem túl korai-e, nem veszi-e túl rámenősségnek.
– Én nem bánnám – mondta sokat sejtetően, amitől mindketten elpirultunk, majd intett, hogy engedjem a lábát.

Lassan elkezdte húzni le magáról a topot, előtűntek formás mellei – istenem de formásak voltak! Réka látta, hogy milyen hatást gyakorol lám. Összezárta lábait, féloldalt fordult, és kinyújtotta felém kezeit. Mikor mellételepedtem, magához ölelt. Mellei hozzáértek csupasz felsőtestemhez, szinte égették a bőröm. Úgy éreztem, áram járja át a testem, szinte lángolt. A mellbimbói picik és kemények voltak, a mellei nem túl nagyok, de nagyon formásak és feszesek. Mélyen a szemembe nézett, arcunk közeledett egymáshoz, éreztem, ez az a pillanat! Behunyta személt, én pedig megcsókoltam, először finoman, gyengéden, majd egyre szenvedélyesebben, ő pedig viszonozta. Miközben nyelveink egymással játszottak kezem felfedezőútra indult, nyakát, vállát, mellét simogatta. Bőre tökéletes volt, sima, puha, selymes. Mikor már nagyon belendültünk a dologba, hirtelen megállított:

– Várj, nem ez volt a terv – mondta színlelt komolysággal.
– Milyen terv? – nyögtem.
– Nem azt mondtad, hogy szeretnél látni a spárgagyakorlat közben kevesebb ruhában?
– De igen.
– Hát, a kevesebb ruha már megvan, de „kicsit” eltértünk a gyakorlattól, lássunk neki újra. – mondta majd, kicsit elgondolkozva hozzátette – Bár jobban belegondolva talán még mindig kényelmetlenül túl sok a ruha. – Felhúzta lábait; lassan húzta lefelé a sport alsót, majd átbújtatta lábfejein és egy kecses mozdulattal elhajította. Ezután lassan ismét kinyújtotta a lábait és még lassabban széttárta őket. Úgy volt, ahogy gondoltam, csak egy picike tangát viselt a sport alsó alatt. Most pedig ez a tanga volt az egyetlen ruhadarab rajta, alig fedve valamit tökéletes testéből. Péniszem kőkeménnyé merevedett és már-már fájdalmasan lüktetett. Réka észrevette, elpirosodott, majd csábosan így szólt:
– Rajtad is túl sok ruha van még. – Mire habozás nélkül megszabadultam a shortomtól. Az alsónadrágom már „sátrat” alkotott. Réka megállított:
– Most folytassuk a nyújtással – mire én engedelmesen feszíteni kezdtem felfelé a lábat, közben egészen közel kerülve a tangához. Nem bírtam magammal. Elkezdtem simogatni a lábait, már nem feszítve őket tovább, előbb a lábszárait, majd a combjait, lassan feljebb és feljebb haladva. Nem ellenkezett, a lábait sem zárta összébb. Felbátorodva haladtam tovább. Pár centire a tangától irányt váltottam, feljebb és feljebb haladtam, hasát, majd a melleit kényeztetve. Réka fel-felsóhajtott, továbbra is maximálisan széttárva tartotta lábait. Én pedig haladtam feljebb, előbb csak a lábai között térdelve, majd lassan fölé hajolva. Ő megérintett, előbb vállamat, karjaimat simogatta, majd hasamat és hátamat fedezték fel kezei. Boxeralsómhoz érve fülembe súgta:
– Vedd ezt le. – Megszabadultam az alsónadrágtól, ismét fölé hajoltam, ő pedig a hasamat simogatta, lejjebb és lejjebb. Elégedett mosollyal nyugtázta, hogy nincs szőrrengetegem odalent – valamiért mindig is esztétikusabbnak éreztem az intim tájaimat szőr nélkül, így hát rendszeresen nyírtam erre rendszeresített trimmeremmel. Kellemes borzongás és tűz egyvelege futott végig testemen, mikor a kemény farkamhoz ért és többször megsimította, majd enyhén megszorította.
– Hűha, ennyire tetszem neked? - Kérdezte pajkosan mosolyogva.
– El sem tudod képzelni mennyire – és megcsókoltam, közben óvatosán ráereszkedtem. A melle ismét a mellkasomhoz ért, a péniszem pedig enyhén a tangába bújt puncijához nyomódott. Réka felnyögött.
– Vedd le a tangát – kértem.
– Nem, azt neked kell levenned rólam – incselkedett.
Elindultam visszafelé, lefelé, csókolva nyakát, melleit, hasát, majd megállapodtam a tangánál. Réka lábai továbbra is száznyolcvan fokban széttárva hívogattak. Gyengéden próbáltam közelebb vonni lábait egymáshoz, hogy megszabadíthassam utolsó ruhadarabjától, de nem engedte:
– Óh, úgy túl egyszerű lenne – és széttárva hagyta a lábait, majd hozzátette: „Oldalt van egy-egy pici kapocs rajta”. Nem találkoztam még ilyen megoldással, de elmés volt, edzéshez mindenképp praktikusabb mint a bikini tangák kötői. Pár másodperc alatt rájöttem hogyan kell kinyitni, és kinyitottam előbb jobb majd bal oldalon is.

Lassan húztam a tanga elülső részét, az pedig egyszer csak a földre hullott. Réka kicsit megemelte a csípőjét, hogy kihúzhassam a maradék részét alóla. Istenem, de szép volt! A legszebb lány... a legszebb mellek... a legszebb has... a legszebb lábak... a legszebb punci a világon, mind ott előttem. Ott volt előttem Réka teljesen meztelenül, bármi ruha, smink, ékszerek, tetoválás, festett körmök, és hasonlók nélkül, és tökéletes volt, úgy ahogy volt. A puncija ellenállhatatlanul vonzott. Gondosan le volt borotválva – vagy talán más módszerrel szőrtelenítve – nagyon simának és selymesnek ígérkezve. Erről muszáj volt mielőbb meggyőződnöm, úgyhogy egyre feljebb haladtam a simogatással a lábán, és egyre lejjebb a hasán. Nem csalódtam, szeméremdombja sima és puha volt. Lassan köröztem, egyre kisebb sugarú körökben, folyamatosan, de lassan, nagyon lassan közeledve a csiklóhoz és a szeméremajkakhoz. Hallottam, hogy a nők imádják a „lassú kezű” férfiakat – nos, Réka bizonyára így volt vele, mert egyre nagyobbakat nyögött, és szeméremajkai egyre jobban megdagadtak, puncija egyre nedvesebb lett. Éreztem, hogy nem elég ha kezem érinti teste legintimebb zugát. Csókolgatni kezdtem a puncija körül, egyre közelebb és közelebb. Végül odaértem, megcsókoltam a hüvelybemeneténél, a szeméremajkak között, majd a csiklóját. Réka felnyögött, zihálni kezdett. Folytattam puncijának kényeztetését a nyelvemmel, minden részt körbejárva, kicsit gyorsabban, majd gyorsabban. Réka egyre nagyobbakat nyögött, formás teste egyre gyakrabban ívbe feszült, de a lábat széttárva tartotta, nagy gyönyörűségemre. Puncija egyre nedvesebb lett. Gyorsítottam, éreztem, hogy közeledik az orgazmushoz. Pár másodperc múlva halkan sikkantott miközben teste minden korábbinál jobban megfeszült, hajamba túró keze magába szorított, puncija pulzálni kezdett és lucskossá vált. Nagyon boldog voltam, hogy sikerült eljuttatni őt a csúcsra, puncija pedig nagyon-nagyon jó ízű volt. Folytattam a ténykedésemet, hol nyelvvel, hol ujjakkal. Közben időnként be-benyúltam ujjaimmal a puncijába, előbb csak éppen hogy, majd egyre mélyebbre haladva a hüvelyébe.
– Eszméletlen jól csinálod. – mondta – Hatalmas orgazmusom volt, és ha így folytatod nemsokára újra elmegyek.
– Szolgálatára, hölgyem – mondtam viccesen fejemet biccentve, mire rámosolygott, szemei csillogtak. Folytattam puncija kényeztetését, Réka pedig ismét nyögdécselni kezdett. Úgy éreztem egész nap tudnám ezt csinálni.

Réka keze közben a hajamba túrt, időnként finoman irányított, én pedig készségesen követtem utasításait. Visszatértem a nyelvezéshez, kezeimmel lábait, hasát, melleit simogattam. Egy idő után azt éreztem, hogy felfelé kezd irányítani, el puncijától, hasa, melle, feje irányába. Közben farkam vad lüktetésbe kezdett, ahogy éreztem, hogy közeledik a puncijához, ahogy egyre jobban fölé hajoltam. Végül péniszem elérte a puncijának magasságát, kicsit feljebb haladva a szeméremdombján pihentettem meg. Réka szemembe nézett gyönyörű szemeivel és azt mondta:
– Érezni akarlak magamban. – Felpezsdült a vérem, testemen áram szaladt keresztül.
– Hozok óvszert. – Közben azon gondolkoztam, van-e egyáltalán itthon.
– Nem kell. Én Téged akarlak érezni. – Szeme csodálatosan ragyogott.
Bólintottam, és lassan csókolgatni kezdtem a nyakát, melleit, miközben kissé lejjebb csúsztam, hogy fájdalmasan duzzadó péniszem csúcsa a puncijához érjen.

De nem hatoltam be, még nem. Minden porcikám azt kívánta, hogy azonnal nyomuljak be tövig, de nagy nehezen megfékeztem a vágyat. Egy fontosabb óhaj mindent felülírt: hogy Rékát annyira kényeztessem, amennyire csak lehet, vágyát a végletekig fokozva ismét orgazmusig stimuláljam. Azt hiszem ekkor jöttem rá, hogy már egy ideje szerelmes vagyok belé. Az ő boldogsága számított mindenek felett, az ő orgazmusa az enyém előtt. Tudtam, hogy ha akarnék egy perc alatt eljuthatnék a csúcsra, de az nem valószínű hogy kielégítené őt. Így csókolgattam, simogattam, és közben a lágyan nekitoltam puncijának a farkam, épp csak egy kicsit, majd kissé visszább húztam. Megismételtem feljebb, a csiklójánál, péniszem hegyével lágyan masszíroztam ezt a csodás érzékeny pontot, majd ismét a szeméremajkak között masszíroztam vele, majd vissza a csiklójához. Réka felnyögött, és hálásan nézett rá. Szemünk beszélt: „köszönöm a figyelmességed” – üzente a tekintete, „minden vágyam, hogy olyan boldoggá tegyelek mint még soha senki” – válaszolta az enyém. Lágyan masszíroztam puncijának minden részét, Réka pedig halkan nyögdécselt.

Végül úgy éreztem, eljött az idő, Réka készen áll befogadásomra. Először csak a hüvelynyílásához illesztettem péniszem végét – síkos és selymes volt. Aztán egy kicsit előre nyomtam, épp hogy csak nekifeszüljön kissé a hüvely első izmainak.
– Készen állsz? – kérdeztem halkan.
– Igen – suttogta.
Picit erősebben előre nyomtam a derekam, és Réka puncija engedelmesen utat nyitott. Nem siettem el, lassan, nagyon lassan toltam előre a farkam. Selymes, nedves, forró volt belül, és pont megfelelően mértékben szűk. Réka légzése ismét szaggatottá vált, és egy pillanatra összeszűkült vaginája. Azt hiszem újabb mini-orgazmust élhetett át. Én közben szintén a mennyekben jártam, éreztem, hogy pár lökés elég lenne és elélveznék. De még nem akartam elmenni, hiszen még csak most hatoltam belé. Lassan, vigyázva, vágyamat kordában tartani próbálva haladtam még mélyebbre, és még mélyebbre, míg végül teljesen kitöltöttem belül. Nagyon, nagyon élveztem – azt hiszem korábban még senkivel nem élveztem ennyire a szexuális együttlétet.

Egy picit vártam, majd amikor úgy éreztem mindketten készen állunk, lassan megindultam kifelé, majd vissza. Csak félig húztam ki, majd teljesen tövig visszanyomtam, neki a méhszájának. Réka felnyögött, én pedig újabbat pumpáltam, majd mindig egy kicsit gyorsabban, de vigyázva, hogy ne túl gyorsan, nehogy idejekorán elélvezzek. Hosszú percekig szeretkeztünk így, hol fölé hajolva, hol óvatosan ránehezedve, hogy melle a mellkasomhoz érjen. Idővel Réka körém kulcsolta a lábait, és feljebb emelte kissé a csípőjét, hogy még kényelmesebben és még mélyebben magába fogadhasson. Puncija már hihetetlenül nedves volt, de továbbra is feszes, mennyekbe repítő. Egyszer csak Réka így szólt:

– Ideje, hogy én is megdolgozzak kicsit az élvezetért – és apró mozdulattal tudtomra adta, hogy forduljunk át. Így most ő került felülre, lovagló pózban felettem. A manőver során kicsúszott péniszem a hüvelyéből, de nem tette egyből vissza, hanem előbb a hasamon ágaskodó péniszemet a szeméremajkai közé helyezte és csípőjét előre-hátra mozgatva csúszkált rajta. Éreztem csiklóját a farkamon mozogni, éreztem ahogy hirtelen lábaival megszorít és felgyorsít, majd másodpercekkel később éreztem a lüktetését és hallottam ahogy felnyögött – sejtettem, hogy ismét átélt egy csiklói orgazmust. Amikor a kéj hullámai alábbhagytak testében, újra mozogni kezdett a farkamon, majd előrébb mozdult, péniszem közepe helyett immár ismét a hegye érintette bársonyos punciját. Lefeszítette a csípőjét, rá a hasamra, és hátratolta. Péniszem rátalálta a hüvelynyílására, és belecsúszott. Réka ezután teljesen magába engedett, majd rajtam ülve-feküdve mozgatni kezdte csípőjét előre-hátra, pont annyira, hogy a végletekig korbácsolja a szenvedélyem, de még éppen nem élvezzek el. Amint megérezte farkam árulkodó megfeszülését, lassított, majd kicsit később gyorsított, és így újra és újra. Közben tekintetünk szavak nélkül is beszélt: „Nagyszerűen csinálod, pont tökéletes” – üzente az enyém, „Minél tovább feszítjük a húrt, annál nagyobb lesz a végső orgazmusunk” – mondta az övé, és a cinkos szövetség megköttetett. Ismét hosszú percekig – vagy tízpercekig – szeretkeztünk így, ő rajtam „lovagolva”, hol egyenesen háttal rajtam ülve, haját hátravetve, én pedig kezeimmel melleit kényeztetve, hol teljesen rám hajolva, csókolózva. Idővel elértük azt a pontot, ahol tudtuk, hogy már nem lehet sokkal tovább húzni az elkerülhetetlent.

Áramütés futott végig rajtam, megborzongtam. Réka is megérezte – szavak nélkül is értve egymást, visszafordultunk ismét ő alul, én felül. Ezúttal nem csúsztam ki belőle a fordulás közben. Körém kulcsolta lábait, csípőjét a lehető legideálisabb szögbe igazította, majd lábával erősen magába húzta a csípőmet. Teljesen kitöltöttem belül. Éreztem, hogy teste mélyén, a méhszája körül duzzadtabb, puhább lett a vaginája, és hogy ebbe a pontba szeretné minél jobban belehúzni a péniszemet. Éreztem, hogy mindketten hatalmas orgazmus felé haladunk, és már nem lehet sokáig halogatni. Egymásra néztünk, mindkettőnk tekintete azt üzente: „ez lesz a végső futam”. Elkezdtem mozogni, előre-hátra, egyelőre csak lassan. Réka úgy már most hangosan nyögdécselt, légzése zihált. Picit gyorsítottam. Éreztem, hogy nincs már sok hátra, perceken belül elmegyek. Réka odasúgta, amennyire érthetően még tudta:
– Maradj bennem végig.

Testem megborzongott a kéjes gondolattól. Tovább szeretkeztünk, ismét kicsit gyorsabban mozogva. Réka erősen szorított magához, körmei néha a hátamba vájódtak, de ez csak fokozta az élvezetet. Még egy icipicit húzni akartam az elkerülhetetlen, így gyorsítás helyett erősebben kezdtem döfni. Réka hangosan felnyögött, mire én növeltem a döféseim erejét, még mélyebbre hatolva mint korábban bármikor. Réka kéjesen felsikkantott és éreztem, hogy minden eddiginél nedvesebbé válik a hüvelye, hogy a puncijából bőségesen túlfolyik a kéjnedv. Légzése egyre szabálytalanabbá vált, és még jobban szorított. Itt az idő!

Fenntartva döféseim erősségét, gyorsítani kezdtem, gyorsabban, gyorsabban, még gyorsabban. Szívem vadul kalapált, farkam fel akart robbanni, hátamon patakokban csorgott a verejték. Meglepően sokáig bírtam, míg végül éreztem a gerincem tövéből a mélyről induló, félreismerhetetlen rándulásokat. Néhány másodperc és bekövetkezik. Réka megérezte, ösztönösen teleszívta tüdejét és szinte nem is vett már levegőt. Őrülten szorított, csípőjét péniszem döféseinek ütemére mozgatva. Még egy döfés, még egy... És hirtelen felrobbant a világ.

Gondolataim eltűntek, elmém megszűnt létezni, nem volt más csak a hatalmas gyönyör ahogy az orgazmus bekövetkezett. Éreztem, hogy farkam megfeszül és hihetetlen erővel lövell ki belőle az ondó, mélyen, nagyon mélyen Réka hüvelyébe, egyenesen a méhszájába. Hallottam, hogy Réka felsikkant és egy pillanatra kőkeménnyé feszül a teste, hüvelye hirtelen minden irányból satuba fogja a péniszem. Éreztem, hogy még mindig döfök, és spriccelek, de a testem már önálló életet élt, már nem irányítottam, a magától cselekedett. Éreztem ahogy Réka testén rándulások futnak végig, gátizmától, punciján, hüvelyén, méhszáján keresztül egészen a méhéig, teljes szinkronban a péniszem lüktetésével, döféseimmel. Általában az első egy-két ondókilövelléskor szoktam megélni a legnagyobb extázist, most azonban az extázis fokozódott, a harmadik, negyedik, ötödik lüktetéssel is. Korábbi barátnőimmel átélt orgazmusaim szinte semmiségnek tűntek a mostani mellett. A negyedik vagy ötödik kéjhullámnál ösztönösen hatalmasat döftem és nem húztam vissza a farkam, hanem mélyen Réka testében tartottam. Éreztem, hogy továbbra is pulzál és ömlik belőle az ondó. Réka teste továbbra is, még vadabbul pulzált, rángott; levegőért kapott, majd hangosan nyögött. Gondolkozni még nem tudtam, de ösztönöm megsúgta, hogy Réka orgazmusa még javában tart. Farkam még mindig kőkemény volt és ösztönösen újra mozogni kezdtem Rékában, amit ő újabb sikkantásokkal és nyögésekkel jutalmazott.

Ahogy a kéjhullámaim alábbhagytak ismét tudtam gondolkozni, ám vágyam még nem múlt el, farkam még mindig kemény volt, úgyhogy folytattam a szeretkezést. Ösztönösen megéreztem, hogy Rékának most már nincs szüksége vadul heves döfésekre, csak valamivel lassabb, finomabb, ám de továbbra is mély mozdulatokra, hogy tovább stimulálva fenntartsam és elnyújtsam orgazmusát amíg csak lehet. Arcán extázis tükröződött, teste kéjben vonaglott. Úgy talán egy perc elteltével hirtelen éreztem, hogy Réka újabb csúcshoz közelít, ösztönösen erősen magamhoz-magamba húztam, erősen, nagyon mélyen. Újra éreztem a Réka testének pulzálását, a lüktetést, gátizmától lapos hasáig szinte minden izom kéjes görcsbe rándult, felsikoltott. Vaginája megszorította péniszemet, majd még nagyom forróságot éreztem, ahogy Réka teste újabb adag kéjnedvet pumpált a hüvelyébe. Ekkor már talán egy-két perc is eltelt a magömlésem óta, Réka viszont még mindig élvezett. Péniszem lassan lankadni kezdett (elélvezés után ilyen sokáig még sohasem maradt kemény korábban), de nem igazán ment össze, így bent tartottam.

Csak néztem Rékát, gyönyörködtem extázisában, határtalanul boldog voltam, hogy nem csak csiklói, hanem hosszú, többszörös hüvelyi orgazmushoz tudtam hozzásegíteni. Lassan megszűnt testének feszülése, megszűntek a görcsös rándulások, lihegett hogy utolérje magát a levegővétellel, majd lassan elernyedt teste, lassult légzése. Végigsimította fejemet, és hátamat, majd közelebb húzott és szenvedélyesen csókolózni kezdtünk. Pár percig csókolóztunk, még mindig összefonódva. Réka örömmel vette, hogy még mindig benne vagyok, és kért, hogy ha lehet maradjak is benne.
– Életem legjobb szeretkezése volt – mondta – hihetetlen orgazmusom volt többször is.
Én csak csókoltam és simogattam. Egymáshoz simuló testeink izzadságban fürödtek, alattunk tócsa gyűlt nedveinkből, de nem számított. Csak ő számított és a csoda amit együtt megéltünk. De Réka tartogatott még valamit számomra:
– Forduljunk át megint, hadd legyek felül – kérte. – Még nincs vége.
– Mi jár a fejedben? – kérdeztem flörtölve.
– Igen elkényeztettél, nagyon megdolgoztál az örömömért – mosolygott rám.
– Na, azért nekem is volt benne némi élvezet – mondtam nevetve.
– Nem kétlem, mindazonáltal most szeretnélek kicsit én kényeztetni. – Nem volt ellenemre.
– Nem bánom, de csak azzal a feltétellel, ha én is újfent kényeztethetlek téged. – Neki sem volt ellenére.

Átfordulás közben kicsúsztam Rékából, ami testnedv-szökőárt indított útjára – ami még nem folyt ki, most megtette. Felnevetett és megcsókolt. Leszállt rólam, majd csókokkal halmozta el a hasamat. Egy földön heverő pólóval megtörölte altestét, aztán fölém hajolt és gyengéden megsimogatta a farkamat. Szerencse, hogy én is borotváltam magam ott lent délen, egyébként még lucskosabb lettem volna mint így. Réka kézbe fogta péniszemet, fölé hajolt, majd érzékien nyalogatni kezdte, végül pedig szájába vette makkomat, nyelvével kényeztette. Úgy láttam tetszik neki az ízem, csakúgy mint az övé nekem. Figyelmeztettem az iménti megállapodásunkra, hogy én is szeretném őt kényeztetni, mire megfordult és fejjel az ágyékom felé rám hasalt, lábait kétoldalt szétvetette, felkínálva az iménti aktustól még mindig duzzadt punciját. Így talán még gyönyörűbb volt eme legszentebb testrésze mint korábban. Nyelvemmel csókolni, masszírozni kezdtem puncija minden részét, úgy ahogy korábban is, ő pedig a farkamat kényeztette a szájával, nyelvével. Réka hamarosan ismét nyögdécselni kezdett, a puncija pedig újfent erőteljesen nedvesedni kezdett. Ez a látvány nagyon beindított, és farkam mozgolódni kezdett. Legfeljebb tíz perc telhetett el, és ismét kőkemény voltam. Folytattuk a franciázást, én pedig reméltem, hogy nem élvezek el – most Réka irányított –, bár úgy éreztem nem bánná azt sem ha a szájában élveznék el. De én újra orgazmusban szerettem volna őt részesíteni, így farkam helyett a puncijára fókuszáltam. Nyögdécselései sűrűbbé váltak, majd egyszer csak megfeszült és felnyögött. Még sohasem láttam ilyen közelről, mondhatni premier plánban, női orgazmust. Láttam ahogy gátizma, puncija megvonaglik és ritmikus pulzálásba kezd. Kis híján én is elmentem a látványtól. Amikor megszűnt az orgazmusa, felém megfordult rajtam:
– Most már aztán tényleg a te fordulód jön! – nevetett. Hüvelynyílásához igazította a péniszemet, és lassan magába fogadott. Ugyanolyan eszméletlen jó érzés volt, csakúgy mint első alakommal.

Elkezdett rajtam mozogni, ezúttal nem csak rajtam ülve csípőből mozogva, hanem jócskán mozdulva fel és le is. Minden alkalommal majdnem kiengedett magából, majd teljesen magába vezetett. Péniszem még keményebbé vált, éreztem ahogy kitöltöm őt teljesen. Láttam, hogy figyeli testem minden rezdülését, hogy most az én orgazmusom az egyetlen célja. Nem mozgott gyorsan, viszont erőteljesen, nagy mozdulatokkal – látta, hogy erre reagál leghevesebben a testem. Tudta azt is, hogy imádom amikor teljesen benne vagyok, így minden alkalommal amikor tövig magába engedett, egy pillanatra megállt, amit én nyögésekkel nyugtáztam. Éreztem méhszájánál azt a puha de erőteljes duzzadást, és rájöttem, hogy még tarthat az előző orgazmusa utóhatása. Talán nem csak én, hanem mindketten ismét elmegyünk.

Réka gyorsított a tempón. Bizsergés futott rajtam a gondolatra, hogy ezúttal ő irányít, úgy lesz ahogy ő akarja. Mellei hihetetlen feszesek voltak, incselkedőn ringtak szemem előtt, bimbói megdagadtak, ajka kitelt, haja szinte lobogott a gyors mozdulatoktól, szeme csillogott – mint egy istennő. Éreztem ahogy hirtelen elönt nedveinek forrósága. Megéreztem, hogy az ő orgazmusa is közeleg, és ez még jobban beindított. Ő pedig megérezte ezt, és gyorsított. Kezdett el-elakadni a lélegzetem, hangosakat nyögtem, ahogy az orgazmusom közeledett. Rájöttem, hogy nem fog megkegyelmezni nekem, az utolsó pillanatig lovagolni fog rajtam, és még egy kicsit az után is. Farkam ha lehet még jobban megkeményedett, és megéreztem azt a bizonyos eltéveszthetetlen rándulást. Másodpercek kérdése, Réka pedig ismét gyorsított. Még egy rándulás, és még egy, és ... ismét felrobbant a világ, éreztem ahogy ondóm sugárban lövell ki, Réka pedig még vadabbul mozog rajtam, így a második, harmadik ejakuláció még hatalmasabb extázisba küldött mint az első. Valahol tudatom szélén éreztem, hogy Réka hirtelen megáll és rám szorítja testét, majd éreztem az ismerős rándulásokat és ahogy hüvelye megszorítja a péniszemet. Ő is elélvezett. Rám hasalt és csak szorított miközben halkan sikongatott, nyögdécselt. Vagy egy percig csak szorított, nyögött, zihált, míg végül orgazmusa alábbhagyott.
– Szeretlek – mondta végül. Ez volt a legszebb amit csak hallhattam.

Még vagy húsz percig feküdt rajtam, szívesen vettem az édes tehert. Csókolóztunk, beszélgettünk, megint csókolóztunk. Harmadik menet már nem lett, mindketten tökéletesen kielégültünk – egy időre. Letusoltunk, feltakarítottuk a nappaliban a kétes foltokat a jógaszőnyegről és egyéb helyekről – volt mit :-)

Ettől kezdve természetesen már nem főbérlő és albérlő voltunk, hanem egy pár. Rengeteget szeretkeztünk, minden nap többször, és ahogy egyre jobban kiismertük egymást, ha lehet, még nagyobb orgazmusokkal gazdagítottuk egymás életét. Réka mindig kitalált valamit, mint például a káma-szútra szexpozícióinak végigpróbálást (hajlékonysága sokat segített a dologban), vagy azt, hogy rendszeresen hiányos öltözékkel korbácsolta fel szenvedélyemet. Hol „elfelejtett” bugyit venni a „botrányosan rövid” miniszoknyája alá, hol egyik ingemet vette fel ruha gyanánt bármi más nélkül, máskor zoknit, harisnyát, topot húzott, csak éppen a punciját nem fedte semmi – de megesett hogy mikro-bikiniben csábított.

2012-ben összeházasodtunk. Réka később abbahagyta a tabletta szedését, viszont a szeretkezéseink számán és szokásos végkifejletükön nem változtattunk, így nemsokára boldogan láttuk a pozitív terhességi tesztet. A terhesség alatt is szeretkeztünk, csak az utolsó pár hétben és a (komplikációmentes, könnyű) szülés után tartottunk egy rövid szünetet. Gyönyörű kislányunk született, Verának neveztük el. Réka most második gyermekünkkel várandós, az ultrahangról már tudjuk, hogy ő is lány lesz, őt valószínűleg Ritának hívjuk majd.

Sosem lehet tudni, hogy a sors hogyan intézi útjainkat. Minő szerencse, hogy annak idején felmondtak nekem az első munkahelyemen – és megtaláltam tökéletes párom, lelki-testi társam.Véletlen szex történet:


A hajótörés


A hajótörés

Hajótörést szenvedtem,de sikerült kijutnom a közeli szigetre egy szexi lány társaságában. A szigeten nappal nagyon meleg éjszaka nagyon hideg volt. A lány nem szexi bombázó volt csak ugy szexi, hogy annak született. Nem összerakott ribanc volt. Szóval amik....

A kíváncsi lány


Emlékszem, mikor még kamasz voltam milyen sokszor álmodoztam lányokról meg erotikus kalandokról. Az élet azonban majd mindig bebizonyítja, hogy a valóság úgy múlja felül a képzeletet, hogy közben minden olyan egyszerűen történik. Történetem háttere sem sejteti azokat a gyönyör....

Az erotikus történetek címkéi :
orgia a suliban | a szabados csalad | réka | fiola | lógó | használt bugyi | vadászok | asztalra könyök | elhanyagolt | természetes |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.