Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseA néger csajok olaszbanÉrettségi után, amikor technikusként tanultam, részt vettem egy cserediák programban. Mindig is érdekelt más országok kultúrája, és szerettem új embereket megismerni. Olaszországba küldtek ki, Nápolyba. Repülővel mentem, kellemes volt az út. Beszélgettem pár emberrel, kedvesek voltak, a stewardessek pedig nagyon figyeltek az utasokra.

Megérkeztem Nápolyba. Az iskola igazgatója a reptéren várt néhány diákkal. Itt máris kiakadt a szemem: csupa 19 éves néger csaj. Mindig is tetszettek a néger csajok, ez maga volt a Paradicsom.

Kiderült, hogy történt egy kis tévedés. Ez egy koedukált lányiskola, és egy lányt vártak, nem engem - elég érdekesen néztem volna ki szabás-varrás órán. A repülőjegyem viszont csak 2 hét múlva szólt, úgyhogy volt 2 hét pihenésem Nápolyban, tehát volt egy ingyen nyaralásom. És a legjobb: a fiú kollégiumok teljesen tele voltak, úgyhogy egy lánykollégiumba kerültem.

Ezek a néger csajok elég jól beszéltek angolul, úgyhogy esténként jó sokat beszélgettünk. Meséltek a suliról, a cserediákprogramról, stb... Aztán este 9 óra volt, a tusolás ideje. Elmentem tusolni, éppen a karomat mostam, amikor hallottam, hogy nyílik az ajtó. A tusolóknál nem volt se függöny, se semmi, úgyhogy mindenki láthatott mindenkit. Egy lány lépett be - mi más lépett volna be, lánykolesz volt - rám nézett, majd tágra nyitott szemekkel mondta:

- Ó, bocsánat, azt hittem Jennifer van bent. Nem láttam semmit, nem akartalak meglesni.

- Semmi baj, nem zavarsz. Elvégre én vagyok a vendég, neked meg a kollégium a 2. otthonod, úgyhogy én egy szót sem szólhatok - mondtam mosolyogva.

Ezután elment a zuhanyzó másik sarkába, és elkezdett tusolni. Diszkrét volt, hátat fordított nekem, nem akart leskelődni - nem mintha bántam volna - úgyhogy én is háttal voltam neki, így nem láttuk egymást. Aztán már majdnem végeztem a tusolással, amikor Tiffany újra megszólított:

- Megmosnád a hátam?

Na bazz! WTF?! Itt vagyok egy irtó dögös néger csajjal egy zuhanyzóban meztelenül, és megkéri hogy mossam meg a hátát? Ki az a hülye aki ne kapna az alkalmon?

- Persze, nagyon szívesen - válaszoltam.

Odamentem hozzá, majd a kezemre csöpögtettem egy kis tusfürdőt, és elkezdtem mosni a hátát. Finom jázmin illatú tusfürdő volt. Ahogy mostam a hátát, természetesen láttam a fenekét is. Meztelenül álltam mögötte, akárcsak ő. A farkam hamar elkezdett dagadni, és keményen hozzásimult a fenekéhez. Nem zavarta, hanem buján mosolygott.

- Ha már itt vagy, a melleimet is megmosnád?

Tettem még egy kis tusfürdőt a kezemre, és elkezdtem simogatni a melleit. A mellbimbói hamar elkezdtek duzzadni, és én is egyre jobban beindultam. Legszívesebben a falhoz nyomtam volna, és vadul megdugtam volna, de tudtam, hogy ez még csak a bemelegítés.

Tehát éppen Tiffany melleit mostam/simogattam. A farkam egyre keményebb volt, nemcsoda.

- Segítsek én is a mosakodásban? - mosolygott rám bájosan.

- Hát, szívesen elfogadnám a segítséged - válaszoltam.

Leguggolt, visszahúzta farkamról a bőrt, és elkezdte nyalogatni a makkomat - tényleg mintha csak mosná. Ahogy nyalogatta, néhány ondócsepp is előbújt, amiket szorgosan lenyalogatott. Nem kapta be a farkam, hanem csak végignyalogatta mindenhol.

- Gyere be a szobámba ha akarsz folytatást! Én várlak - és ezzel kiment, majd bement a szobájába, én pedig utána. Nem hagyhattam ki ilyen alkalmat, végre egy néger csajt is megkaphatok. Minden álmom ez volt.

Bementem a szobájába. Halk zene szólt - talán B.B. King - tompa fény, Tiffany pedig az ágyban betakarózva. Odamentem mellé, és lehúztam róla a takarót. Megcsókoltam, közben végigsimítottam teste minden pontját. Jó kemény feneke volt, biztos sokat biciklizett. Kis bemelegítés után tovább csókoltam, majd elkezdtem ujjazni. Jó nedves volt. Élvezte a dolgot, nagyon. Rátértem a melleire is. Ujjazás közben elkezdtem szopkodni a mellbimbóit is. Halkan nyögdécselt közben. Olyan édesen nyögött, hogy erős késztetést éreztem arra, hogy még jobban "megnyögtessem", úgyhogy bebújtam lábai közé, és elkezdtem nyalni a finom pináját. Kicsit másabb illata volt mint az európai lányokénak, talán édesebb, akár az íze. Szép nagy csiklója volt, jó volt szopkodni. Néha nem bírt magával olyannyira, hogy a derekát megemelte a levegőbe. Ilyenkor elkezdtem markolászni a fenekét. Egy idő után úgy gondoltam, jó lenne ha én is kapnék egy kis kényeztetést, úgyhogy abbahagytam a lefetyelést. Felálltam, odaálltam elé, majd száját ráinvitáltam a farkamra. Nyalogatta egy ideig, közben a heréimet markolászta, majd elkezdett szopni. Nem is lassan, nem is gyorsan, kellőképpen dinamikusan. Jó volt látni, ahogy a vastag, húsos fekete szájában eltűnik a farkam. Eszméletlenül szopott.

- Jó kemény a farkad, belém dughatnád - mondta kicsit megvadult hangon.

Bepucsított, én pedig bedugtam neki. Jó forró volt odabent. Nem volt dundi, viszont a feneke kellően méretes volt, ám ennek ellenére jó kemény, kidolgozott: tökéletes. Ahogy dugtam, paskolgattam a fenekét is.

- Ó ez az, még, még! - kiáltott fel.

Jó volt nagyon. Pár perc után megálltam, letérdeltem, majd picit nyaltam újra. Ahogy nyaltam, felső ajkam a segglyukára húzódott. Nyalás közben mozgattam a felső ajkamat, ezzel simogatva szép szűk segglyukát. Ettől elég erősen felnyögött.

- Szereted seggbe is? - kérdeztem érdeklődve.

- Imádom - sóhajtott fel.

Gondoltam, akkor hajrá. Picit benyálaztam 2 ujjam, majd bedugtam a fenekébe. Szinte beletépett a takaróba. Nem akartam hogy fájjon neki, úgyhogy jópár percig ujjaztam a seggét, közben visszadugtam a farkam a pinájába. Mivel ujjaim a fenekében voltak, pinája picit szűkebb lett. Miután már úgy éreztem, hogy elég tág, picit benyálaztattam vele a makkomat, majd bedugtam a fenekébe. Jó szűk volt, és meleg. Elkezdtem kefélni. Erőteljesebben nyögött mint azelőtt, nekem is jobb volt így. Egy idő után felváltva dugtam a fenekét és a pináját is, nagyon beindította. Picit szoptattam megint, majd a hátára feküdt. Visszadugtam farkam a seggébe. Éreztem, hogy már nem bírom sokáig. Kivettem, Tiffany felült, elkezdett nagyon gyorsan szopni, én pedig ráélveztem a nyelvére. Rám mosolygott, majd lenyelte mindet az utolsó cseppig.

- Remélem máskor is tusolunk együtt.. - mondta kacér mosollyal az arcán.

- Csak tusolni akarsz? - mosolyogtam.

- Lehet szó másról is.. :) - válaszolt.

Kicsit még dumálgattunk, iszogattunk, majd nyugovóra tértünk. A 2 hét alatt párszor még megkeféltem őt is, és jó pár barátnőjét is.Véletlen szex történet:


Basszák a feleségem, a nejem leszbiben


Basszák a feleségem, a nejem leszbiben

Mikor elvettem a János testvérének vélt csaját már rendesen ki volt tágítva,hiszen töménytelen férfivel kefélt tizenkét éven át.Csodálatos menyasszonyi ruhába fehérbe volt az esküvõn,de bugyit nem hordott már akkor sem. Én n....

Egy cselédfiú homo, és biszex kalandjai


Reggel van, lassan kezdődik a munkám. Fehér tangát, fehér melltartót, fehér harisnyát veszek fel, majd rövid fekete szoknyát fehér blúzzal, kis köténnyel. Először a nappalit takarítom ki, majd következik Asszonyom szobája. Asszonyom feltűnő jelenség, királynői termet, hosszú....

Az erotikus történetek címkéi :
uszodai | üzlet | biszex gruppen | feleségemmel | szopással hálálkodom | pisilj | mátrai övegezés | beus | ceruza | meghágtak |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.