Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseA férjem testvéreAmikor összeházasodtunk Dénessel, Dávid az öccse, még csak tizenkét éves volt. Emlékszem, ott állt elegáns kis csokornyakkendőben, és kisfiús zavarával küszködve gratulált nekem. Már akkor csinos és roppant helyes fiú volt. Nagy őzbarna szemekkel, hibátlan testtel és alakkal. Néha mondtam is tréfásan a férjemnek, hogy ha nem jól viselkedik, elcsábítom az öccsét. A család jót nevetett, Dávid pedig fülig pirulva csak lesütötte a szemét. Ki tudja, lehet, hogy pont ezzel keltettem fel a figyelmét, és figyelt fel rám úgy, mint nőre.De az is lehet, hogy én voltam túlon-túl kihívó, és kacér vele. Élveztem, amikor zavarba hozhattam. Sokszor észre vettem, hogy lopva figyel a szeme sarkából. Aztán lassan belém szeretett. Senki nem tudta, csak én, hogy szerelmes belém. Akkor sem hagytam fel a kis játékaimmal, ha velem szemben ült. Véletlenül úgy hagytam a lábaimat, hogy belásson a szoknyám alá, vagy kigombolva hagytam a blúzom. Volt, hogy a fürdőszobában voltam. Hallottam, amikor bejött és a férjem üdvözölte, de úgy tettem, mintha nem hallottam volna, és kisétáltam egy szál semmiben. Ja, és a törölközőt sem sikerült azonnal magam köré tekerni. Egy szóval, teljesen magamba bolondítottam.

Dénes sokat járt külföldre, sokszor hetekig úton volt. Így volt ez Dávid tízennegyedik születés napján is. Lehet, hogy furcsán hangzik, vagy inkább hihetetlenül, de azt hiszem, akkor már én is szerelmes voltam a fiúba. A barátaival tervezett egy délutáni bulit, de elég volt egy telefon, és már fenn is volt nálam. Mindent előre kiterveltem, és nem érdekelt, hogy még fiatal, és egyáltalán semmi nem érdekelt.

Vettem neki egy aranyláncot egy egyszerű medállal, aminek a hátoldalába apró betűkkel bele vésettem: szeretettel tőlem. Készítettem néhány hidegtálat, behűtöttem két pezsgőt és gyertyát gyújtottam.

Nem tudnám megmondani, minek örült jobban. Az ajándéknak, vagy hogy velem lehet, de az látszott rajta, hogy kimondhatatlanul boldog. Belém bújt a kisördög, már az első pohár pezsgő után megcsókoltam. Igazi szenvedélyes, szerelmes csók volt. Amilyet életében előszőr kapott. Nem tudtam levenni az ajkairól a számat. Megrészegített az a szűzies megadás, a friss tiszta lehelete, bőre illata és az a szerelemtől homályos tekintet, ahogy nézett rám. Levetettem a blúzomat, és róla is lehúztam a pólót, amit viselt. Elbűvölték a melleim.

Le sem vette róluk a szemét, és amikor a kezét rá akartam tenni az egyik cicimre, szinte erősszakkal kellett rányomnom. Lassan simogatni kezdte. Érintése forró volt, és a keze remegett. Azután hirtelen csókolgatni kezdte őket. Úgyetlenül, de roppant izgatóan csinálta. Megmagyarázhatatlan érzés volt tudni, hogy én vagyok az első, akinek a melleit megérinti ez a fiú. Nem bírtam magammal!

Lehúztam a nadrágját, és elővettem peniszét. Meg akartam simogatni, de alig értem hozzá. Vékony, hosszú csíkban spriccelt ki belőle a sperma. Dávid halál sápadtan nézett rám. Alig tudtam megnyugtatni, hogy nem történt semmi baj, nem tehet semmiről. Feküdtünk egymás mellett a nagy franciaágyon, és halkan beszélgettünk. Én szinte észrevétlenül simogatni kezdtem. Amikor kezem a kukijára tévedt, éreztem, hogy ismét kőkemény. Ráhajoltam és csókolgatni kezdtem. Finom érzéki csókokkal borítottam be a selymes, fiatal szőrrel borított, bársonyos bőrű farkincáját.

Ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy számba vegyem azt a szűz kukit. Úgy kezdtem szopni, mint valami különleges, egzotikus finomságot, amiből az ember életében csak kevés adatik. Éreztem spermája finom, friss illatát, és már nem bírtam magammal. Mohó izgalommal estem neki, és olyan szopásba kezdtem, amelyet még soha nem produkáltam addig, és azóta sem. Nem engedtem ki a számból amikor elélvezett. Az utolsó cseppig kiszoptam mindent belőle.Borzasztóan fel voltam izgulva. Hanyatt vetettem magam, és elkaptam a fiú fejét. Mindenről megfeledkezve a lábam közé nyomtam. Ügyetlenül kezdett nyalni, de nagy élvezettel tette, és egy két szóból bele jött. Alig tudtam elcibálni a puncimról. Farka már ismét kemény volt. Megfogtam hát, és türelmetlenül bele dugtam a hüvelyembe. A szemébe néztem. Láttam, hogy a menyekben érzi magát, szinte kómában volt a gyönyörtől. Elkezdtem mozgatni a fenekem, közben finoman harapdálni kezdtem a vállát, nyakát, fülét, majd az arcát, szemét csókolgattam. Lassan ő is mozogni kezdett. Talán még a kukija is dagadt egy kicsit, mert szinte feszült a puncimban. Nem sokáig bírtam, el kellett élveznem.

Ő persze nem vette észre. Magával volt elfoglalva, és én nem is bántam. Elég volt végigsimítanom a hátát, érezni a finom pelyhedző szőrt a fenekén, és már újra felizgultam. Gyönyörű teste volt, és nagyon sajnáltam, hogy ezt a testet nem tarthatom meg magamnak.

Háromnegyed órát keféltünk még, én háromszor mentem el, de őt csak ezután engedtem elélvezni. Természetesen bele a puncimba.

Miután megfürödtünk, szerelmet vallott, és megesküdött mindenre ami szent, hogy rajtam kívül nem akar más nőt. Szeretni fog, amíg él. Már régen elváltam a bátyjától, de ő betartotta az esküjét. A mai napig nem nősült meg, és ha unatkozom, csak egy telefon, és Dávid a világ végéről is rohan hozzám. Roppant hálás, ha lefekhet velem. Igaz, ma már érett, felnőtt férfi, de imádok vele kefélni.Véletlen szex történet:


Leszopott az anyós, én meg kinyaltam cserébe


Nikolett , mármint a feleségem május 28.-ára volt kiírva szülni. Sajnos április közepén olyan alhasi fájdalmai voltak ami végett kórházba kellett vinni és bent is fogták. Egyedül maradtam otthon. Persze mindennap bejártam hozzá, munka után. Aztán haza, bevásárlás, fõzõcskéz....

A szeretőm spermája


Gimnazista lány vagyok, szerelmem egy generációval idősebb nálam. Mielőtt ítélkezésbe kezdene az ember, nem árt végiggondolni pár dolgot. Bárki bármit mond, az érzelmeknek nem lehet parancsolni, és tartsa magát szerencsésnek az, akinek mégis valahogy sikerült, és még sohasem sz....

Egy kukkolás története


Tegnap figyeltem fel rá. Csakúgy véletlenül néztem ki az ablakon, bámultam a tavaszi napsütésben újjáéledô aszfaltdszungelt, amikor feltűnt a szemközti ablakban egy meztelen nôi test. A függönyök elhúzva, a két ruganyos mell a szokásos módon ringott, miközben tulajdonosa fel-a....

Az erotikus történetek címkéi :
kerti parti | kényesztetés | | szokásos módon | nagyon | urnö | 14-15 éves | fokozta | klinikán | riba | megcsaltam a ferjem | unoka | liget | tökön rúgás | pornóképek | crossdre | kaku | fel | Ágyban a mostohabátyámmal | házastársak | fasszopó | kurva lett | glory hole | kislányom | haver anyja |

Reklámmagyar szex

Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.