Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseA pisilés és a szexElmesélem az én történetemet amiben lesz egy technika is kezdzőknek.

Engem már egész kis koromban érdekelt hogyan pisilnek a lányok Tulajdonképpen az volt értghetetlen hogy nekik mért nincs kukijuk és hogy ülve vagy guggolva pisilnek. Nem volt lány tesóm, otthon sose láttam puncit. Csak nyaranként amikor a nagyszüleinknél voltunk mi gyerekek. Akkor ott láttam az onokatesóm punciját. Őt vettem rá hogy mutassa meg hogy pisil. Óvodában is, meg iskolás koromban is leskelődtünk a haverokkal a lányok után. Többször volt is ebből lebukás és balhé. Tehát engem ez a pisilős dolog már egész kis korom óta mozgat. De akkor ez csak ellenállhatatlan kíváncsiság volt semmi szexulás dolog.

Az első pisiszex élményem kamaszkoromban ért. Tulajdonképpen ettől kezdve vált azóta se múló szenvedéjemmé.
Kb. 16 éves lehettem és még nem voltam nővel. Egy ismerős egyetemista csaj korrepetált németből. A szomszéd srác volt a pasija, aki az apja autószerelő műhelyben dolgozott és én oda jártam a bringámat javítani.
Az volt a terv, hogy majd a csaj veszi el aszüzességem. Egyik ilyen tanulás után ki is kezdett velem. Akkor elég izgatóan volt felöltözve, testhez símuló szűk farmer, póló. Elkezdett velem dumálni a csajokról és végül már levetette a nadrágomat, és a gatyámat is egy mozdulattal lerántotta. Az izgalomtól egy szó se jött ki a számon. Ott álltam előtte félig merev farokkal. Élcelődött velem és nevetgélt, hogy a nagyfiú hogy izgul. Megfogta a farkam ami egyből megkeményedett. Elkezdett ő is levetkőzni. Ekkor láttam hogy nincs is rajta bugyi. Én is kicsit megnyugodtam és felülkerekedett rajtam a szenvedéjem, mondtam neki hogy szeretném megnézni ahogy pisil. Féltem hogy ez majd ciki lesz, de újra csak nevetett és tovább élceődött velem, hogy mit akar ez a nagyfiú. Utólag kiderült, hogy szeretett pisilni. Azt modta hogy jó, akkor menjünk a fürdőszobába. Ismét elcsuklott a hangom az izgalomtól.
Levette a tusolót a csapról és kellemes langyos vizet kezdett engedni a kádba. Azt mondta hogy üljek bele. Ez megint meglepett mert nem erre számítottam, de szó nélkül követtem az utasításait mert még ha akartam volna se birtam volna megszólalni az izgalomtól. Amikor beleültem a kádba, ő felvette a tusolót és a kád két szélére állt terpeszállásban. Erre se számítottam, eddig még nem láttam ilyen közelről puncit. Azt mondta nyissam ki a számat és erre teleengedte a lanyos vízzel, majd odahúzódott fölé és elkezdett pisilni a számba. A vízzel teli szájamból lassan elkezdett kicsorogni a pisis víz és egyre jobban éreztem a pisi ízét. Teljesen oda voltam tőle. Majd abbahagyta a pisilést és azt mondta köpjem ki a számból ami még benne van. Megkérdezte, hogy milyen, folytassuk e. Én még mindig a hatása alatt voltam és az izgalomtól alig birtam megszólalni, de végül csak sikerült kinyögnöm hogy igen. Ekkor újra teleengedte a számat vízzel. Eltűnt belőle a pisi íze és izgatottan vártam a következő adagot, ami nem is késett. Újra a szám fölé guggolt és elkezdte a nedüjét a számba csorgatni. Én szinte önkívületi állapotban voltam ahogy elkeveredett a számban a pisije és egyre intenzívebben érződött az íze. Ismét abbahagyta és a tust az arcomra irányította majd elvette onnan a vízsugarat és azt mondta nyeljem le ami számban van. Ez egy kicsit nehezen ment de megtettem és a folytassuk e kérdésére újra igennel válaszoltam. Ekkor újra rám irányította a vízsugarat, beleengedett egy keveset a számba és most már ő is belelépett a kádba az arcomat a puncijához szorította és bele engedte a számba a pisijét az utolsó cseppig, majd ezt is lenyelette és a punciját is körülnyalatta velem. Én teljesen el voltam ájulva. Egyáltalán nem számítottam erre amikor még csak azt kértem hadd nézzem meg ahogy pisil. És arra se hogy ez ilyen jó fog lenni. Mondta hogy áljak fel és a lemosott a pisis víztől. A farkam lüktetett annyira izgatott voltam. Megfogta a farkamat de ahogy hozzáért éreztem hogy mindjárt szétrobban, alig húzott rajta kettőt máris akkorát spricceltem hogy ha nincs ott a fal talán két métert is kilövell.:-)
Megint csak nevetett rajtam, azt mondta,hogy még a szüzességm el se vette de én már elsültem.
Hát ez ugyan igaz volt de korai volt kijelenteni, mert egy cigi után a szobában az is megtörtént a kedve szerint úgy hogy beleült a farkamba.
Azt ugye nem kell mondanom, hogy nem ez volt az egyetlen alkalom vele, de legközelebb már a farkamat a szájába vette hogy abban robbanjon fel. Bitang jó csaj volt és isteni finom a pisije.

Kezdőknek ajánlom ezt a vizes módszert. Volt úgy hogy a csajom is ki akarta próbálni és vele is így csináltuk. Pasiként még könnyebb is igy lepisilni mint álló farokkal. Ha bejön akkor később már úgyse lesz rá szükség, mert akkor már azon igyekszünk hogy egy csepp se follyon mellé. :-) Az ágyba már elég egy törölköző is.
Véletlen szex történet:


Családi seggrepacsi


Szerintem egész éjjel félkemény volt a farkam, mikor a húgommal egy ágyban aludtunk a veszprémi kollégiumban.
Mikor felébredtünk, tudtam, hogy nem ártana egy jó, tojásos reggeli, de titokban mind a ketten élveztük az estét, és nem akartuk megtörni a varázst. Hirtelen eszemb....

A családi kirándulás


A feleségem, a fiam, a lányom és én, nagyon fáradtak voltunk. Egész délután hegyet másztunk, aztán felállítottuk a sátrunkat éjszakára. A fiammal együtt nagyon szép sátrat húztunk fel, megfelelően felszereltük, amíg a feleségem és a lányom elkészítették a vacsorát. Fagya....

Az erotikus történetek címkéi :
14cm | steph | háziasszony | a fiamn | 170 | bátyám elcsábítása | perverz sztorik | làbbal | körülmetélt | anyu |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.