Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseS/M történet, a szolga és az úrnőA férfi és a lány együtt felmentek a fiú lakásába. A lány már járt itt és tudta a szabályokat. Levette az ajtóban a cipőjét és várta az engedélyt hogy továbbmehessen.
A férfi cipőjétől megszabadulva csókot lehelt a lány szájára, majd bement a szobába és leült. Váratta lányt, mert tudta, hogy a másik vágya a szolgálatra nagyon esős és ez forralja a vérét. Látta, hogy a lány egy idő után kezd beletörődni a helyzetbe. Várt még, hogy a másik feladja a vágyainak gyors kielégülésébe vetett hitét. Ma egészen új játékot talált a lánynak és ehhez türelem és engedelmesség kell, különben sérülés is lehet a végén.
Nemsokára behívta a lányt, aki ettől szinte felélénkült, mint egy kutyus aki végre meglátja a vágyott játékát. Azt is látta a fiú, hogy a lány keresi a szemével milyen meglepetést tartogat számára, látszólag semmit. Minden ugyanúgy van a szobában mint ahogy mindig. A lányt ez láthatóan lelombozta. Igényelte az újat és általában meg is kapta, legnagyobb örömére.
- Vetkőzz de a bugyi marad.
A lány vetkőzik gyorsan ruháját szépen összehajtva teszi le ahogy az Ura megköveteli tőle.
- Kösd be a szemed a sállal
A lány szó nélkül megteszi. Kifejezetten szexi ahogy a sál a melleit félig meddig takarja.
A férfi feláll a székből és végigsimítja a lány haját, és elhalad mellette. A lány szinte belesimul a kezébe és vágyakozva halkan felsóhajt.
Először a kezén érzi hogy egy kötél rásimul és a végén kellemesen rázáródik. Majd a másikon ahogy a rögzítődik a másikhoz, majd ahogy a kezén lévő több rétegű kötés felemeli a feje fölé.
Egy másik érezhetően vastagabb és durvább kötelet először a nyakán átvet a férfi majd a lába között vezetve viszonylag lazán a hátánál átfűzi a nyakának hátsó részénél önmagán. A kötél szinte laza. A lány minden pillanatban várta hogy kötél belemarva bőrébe fájdalmat okoz, de eddig csalódni kellett.
Közben a férfi tovább dolgozik, a lány hol elől hol hátul érzi a férfit és a kötelet, hogy hol itt hol ott hozzáér. Ha nem lett volna teljesen felhúzva eddig háát ez felhúzta volna. Lassan de biztosan a kötelek feszesebbé váltak, de a vágyott fájdalom még mindig messze volt.
Férfi végzett a törzsén már a lában csomóz, végül jó fél óra után csettint a nyelvével és meghúzza az utolsó csomót.
A lány felsikolt, váratlanul érte a testének szinte minden porcikáját átjáró fájdalom, mely bármilyen mozdulatára csak exponenciálisan fokozódott.
A férfi jó egy percig csodálta ahogy a lány próbált a lehető legkevésbé fájó pózba helyezkedni, a lánynak egy örökkévalóságnak tűnt. Égetett fájt végre ezt vártam, de biztos hogy elbírok ekkora fájdalommal?
A férfi miután megcsodálta a művét, lazított az utolsó csomón, melytől a fájdalomnak csak a nyoma maradt…
Leengedte a lány kezét és leoldotta a csomót és a sálat, hogy a lány is láthassa magát az egész alakos tükörbe.
Hát a lány még zihálva a fájdalomtól csodálattal nézte a mintát melyet a kötelek rajzoltak az egész testét behálózva. Mesteri munka gondolta.

- Gondolom tetszik, mert nekem nagyon. Gyere térdelj elém és tedd a dolgod.
Csak ennyi sikított magába a lány, de szólni nem mert. Nem akarta Ura örömét venni. Mivel úgy érezte szinte szabadon mozog. Odament a férfihoz és laza mozdulattal próbált letérdelni… Szokásos lendületét viszont megakasztotta a már ismert kín melyet a letérdelés térdelés miatt megfeszülő kötelek okoztak neki.Véletlen szex történet:


Kihúztam a gyufát – bekaptam a szivart


Kihúztam a gyufát – bekaptam a szivart


Bár tilos volt , de azért ment a bagózás a koleszban . Én ugyan még csak elsős voltam , de azért már bagóztam – igaz amolyan kocabagós voltam . Kétszemélyes volt minden szoba , de ezen a hétvégén úgy alakult , hogy....

Bizarr történet


Az utolsó nap, mikor kiengedtek a kórházból, akkor sem tűntek fel. A kalodát nem tudtam levenni, így abban kellett haza is mennem. Szerencsére nadrágon keresztül nem látszott, de a tudat, hogy ott van azért zavart. Mikor hazaértem megnyugodtam, hogy újra itt lehetek a saját lakásomba....

Az erotikus történetek címkéi :
betörő | kis farok | igy j | szösszenetek | halaszni | moziban | tagitas | basszák a feleségemet | leszoptak | dok |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.