Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseEgy gyors menet a próbafülkében ÁgivalErotikus történetünk főhőse Ági, egy 23 éves budapesti egyetemista csajszi.

Alkatát tekintve középmagas, aránylag karcsú teremtés hosszú, fekete hajjal és tengerkék szemekkel megáldva. Intim domborulatai gömbölydedek és feszesek. Mellei nagyobbacska alma formájában pompáznak felsőtestén. Arca bájos, bár ennek ellenére nem veti meg a smink használatát. Kifejezetten szereti szolidan kihúzni a szemeit feketével és rendszeresen kiszedeti kozmetikusával a szemöldökét. Egy szó, mint száz: Ágnes egy igazán kívánatos teremtés a férfiak számára.

Kedves Ágnesünk egy kora őszi délután, mikor már aznap le tudta az összes óráját elment szemügyre venni a legújabb őszi kollekciót a hozzá legközelebb eső nagyáruházba. Csodálattal, szinte már rajongással vette szemügyre a boltok legújabb kínálatait. Majd ahogy szemei az árcédulára tapadtak, úgy illant el a csodálata, ahogy jött. Egy pillanat műve volt az egész.

Így járta Ágnesünk sorra a boltokat. Rajongott, majd elkeseredett. Minden ruhadarabot képes volt elfeledni, ahogy meglátott egy újabbat. De egy őszi levelekkel mintázott ing sehogy se akart kimenni a fejéből. Gondolatai folyton visszatévedtek az ingre. Miután az összes boltot végigjárta visszatért az őszi szerelméhez. Nézegette, csodálta, mint egy kisgyerek a legújabb játékát. De bárhogy osztott, szorzott nem tellett rá. Pedig az egyetem mellett minimálbérért dolgozott is kiszolgálóként egy neves multinacionális vállalat üzletében.

Már épp búcsúzoul magához ölelte volna az inget, mikor egy férfi lépett hozzá.

- Látom, nagyon tetszik magának ez az ing... figyeltem, ahogy bement vele a próbafülkébe és legalább negyedóráig benn voltak.

- Nagyon figyelmes ember maga, de azt hiszem nem áll nekem valami jól, úgyhogy itt hagyom. - rebegte Ágnes az ismeretlen férfinak, mert nem jót szimatolt. Mindezek ellenére nem tette vissza a helyére az inget. Ismerte ő már eléggé a férfiakat.

Tudniillik Ágnes már kamaszkora óta rendszeresen látogatta a discokat és sok mindent kipróbált, amire lehetőséget kapott. Jó néhány dolgot meg is bánt, de fiatal fruska lévén még nem mindent, ezért ahelyett, hogy otthagyta volna a férfit, várt.

- Hmm. - vigyorgott negédesen a férfi. - Mindketten nagyon jól tudjuk, hogy csak azért nem veszed meg, mert nincs rá pénzed. - Ágnes jól gondolta, hogy a férfi komoly szándékokkal közeledett felé. Most fogja kimutatni a foga fehérjét.

- Lehet, de kételkedem benne, hogy maga csupa jóakaratból megvenné nekem. Az úriemberek kora már lejárt.

- És eljött az üzletembereké.

- Hallgatom. - mondta Ágnes tökéletes pókerarccal.

- Kifizetem az inget, ha átengeded magad nekem egy kis időre.

Ágnes bármennyire is nyitott volt egy kis rosszaságra. Ez az ajánlat túl lőtt az ördögi gondolatain. Nem szerette, ha egyszerű ribancnak nézik.

- Kösz, de... - mielőtt végleg nemet mondott volna, hagyta, hogy a férfi egy újabb ajánlattal rukkoljon elő.

- Tetszel nekem. Magabiztos és céltudatos vagy. Nem adod magad könnyen. Ez tetszik, nagyon tetszik. - a szokásos pasi hízelgés, de Ágnes nem dőlt már be neki. Tapasztalt nő volt.

- Mit szólnál, ha még egy ruhát kifizetnék neked? - kérdezte a férfi kihúzott háttal, öntelt vigyorral, a gazdagok pofájával. Ágnes viszont nem tűrte, hogy egy ócska, kis ringyónak nézzék. Ő megadta a második esélyt, de a férfi nagyon mellé lőtt. Öntelt marha.

Visszarakta a ruhát a fogasra, miközben érezte a férfi meglepettségét a hátán. Már indult volna haza, mikor a férfi megragadta a karjánál fogva.

- Bocs, lenéztelek. - mentegetőzött. Milyen szánalmasak a férfiak, mikor a farkuk után mennek.

Ágnes viszont belevaló nő volt, és ahogy a férfi mondta: magabiztos és céltudatos.

- Megnézheted, ahogy felpróbálom az inget a próbafülkében, ha ide adod az árát most. - jelentette ki licitálást nem tűrő hangon.

- Plusz még kivered nekem magadra! - válaszolt a férfi farkasszemet nézve Ágnessel.

Micsoda pofátlan alak! Ágnesnek majdnem leesett az álla, de pillanatnyi megingás után észhez tért.

- Rendben, de kérem most az árát! - nyújtotta a kezét a pénzért. A férfi nem habozott, belenyomott Ágnes kezébe egy papírpénzt, ami egy picivel több volt, mint az ing ára, de egyikük se szólt semmit. Ágnes zsebre vágta a pénzt. Jó üzletemberként tudta, hogy a szerződésekben sosincsenek benne a borravalók.

Mikor senki se figyelt ketten belopóztak a szűk, egy tükrös próbafülkébe. Ágnes levette a fehér topját és felpróbálta az inget. Fantasztikusan állt neki.

A férfi Ágnes mögé simult és elkezdte kigombolni rajta az inget, miközben a tükörben nézte Ágnes tárulkozó testét. Ahogy egyre kevesebb gomb fogta össze Ágnesen a ruhát, úgy merevedett meg a férfi farka a farmerjában és simult Ágnes popsijához.

Ágnes fekete, merevítős melltartót viselt fekete tangával, ami kilátszott a csípőfarmeréből. A férfi nem vette le Ágnesről az inget. A nő feszes hasát simogatta és megragadta hátulról a melleit.

- Te jössz, kicsim!

Ágnes megfordult és lehúzta a férfi sliccét. Benyúlt és nem lepődött meg, hogy a férfi nem viselt bokszert. Kihúzta a sliccen keresztül a férfi merev és frissen borotvált, de nem túl méretes péniszét. Lassan huzigálni kezdte rajta a bőrt és a makkját a köldöke körül köröztette.

- Ez az, kislány! Jól csinálod!

Ágnes folytatta tovább a pénisz verését és szabad kezével a heréket masszírozgatta gyengéden. Hallgatta a férfi egyre hevesebb légzését és örült magában, hogy nem impotenssel van dolga.

A férfi élvezetét fokozva Ágnes fenekét nyomorgatta a kezei között. Ugyan ez nem volt benne az alkuban, de Ágnes némán tűrte a felárért.

- Gyerünk, picinyem, hagyj nézzelek meg jobban!

A férfi kezei felhúzták Ágnes merevítős melltartóit a mellei fölé és vadul nekiestek a nő kebleinek.

- Hé, erről nem volt szó! - ellenkezett halkan Ágnes és eltolta a férfi kezeit a melleiről.

- Na, ne ellenkezz! Többet fizettem, kicsikém! - újra megmarkolta Ágnes melleit. Mi több szájával neki esett a nő egyik bimbójának.

Ágnes szerette volna jól tökön rúgni a férfit, de nem tehette, mert akkor együtt buknának le és nemcsak az őszi szerelmét vesztené el, de valószínű, hogy a boltba se jöhetne többet. Így csak hagyta, hogy a férfi szopogassa az akaratlanul is megkeményedő bimbóját és kénye-kedve szerint gyömöszölje a kebleit. Két kézzel megragadta a férfi péniszét és vad ütemben kezdte verni, hogy mi hamarabb elmenjen.

Nem telt el fél perc se és a férfi kilövellt Ágnes hasára. Teljesen beborította a köldökét és környékét az ondó.

A férfi pillanatnyi önkívülete után zsebkendővel megtörölte a farkát és elrakta.

- Ez jó volt, picikém! - vigyorogta öntelten a férfi és megcsókolta Ágnes újra puha bimbóját. Majd köszönés nélkül kisurrant a fülkéből.

Ágnes undorodva letörölte magáról a férfi spermáját és szemetes híján a retiküljébe rejtette a piszkos zsebkendőket. Melltartóját a helyére igazította, az inget lecserélte a fehér topjára, majd benyúlt a pénzért a farzsebébe és nagyot nézett.

A mocsok elvitte magával a pénzt, mikor a fenekét gyömöszölte! Ágnes az inggel a kezében a földre huppant és halkan pityergett egészen zárásig.

Majd a helyére akasztotta az inget és hazament.Véletlen szex történet:


Nóra és a mozizseb


Már hetek óta egymásra voltunk kattanva. Nóra, aki a társaságban már sok fiú oldalán felbukkant, a többiek szerint is komolyan szerelmes lett belém. Ez talán annak volt köszönhető, hogy én másként beszéltem Vele, mint más srácok, akik számtalan kalandja miatt csak Nedves Nóri....

Barátnőm és az első szadomazó szex


Sziasztok. A párom és én is 20 évesek vagyunk, nekem a fantáziám elég perverz, és sok dolog jár a fejemben a barátnőmmel kapcsolatban. Régóta szeretek nézegetni BDSM videókat, és élvezem, ahogy a nőket kínozzák benne. Elhatároztam, hogy ráveszem barátnőm, hogy legyen benne eg....

Az erotikus történetek címkéi :
isteni | megerőszakolta | harmadik | fajtalankodàs | kettesben | képregény | aranycsináló | segítőkész | farkinca | Évivel |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.