Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseElkapott a kőműves takarítás közbenA kádat sikálta, a tisztaság felé félúton. Bedőlve, gömbölyű feneke ringott csábosan. A piaci spórolós anyagból sortocska, a gömbök és a rések világát takarta, pont eléggé, pont izgalmasan. Sasvári Miklós a kőműves úgy jön a képbe, hogy mikor a ház épült, ő hirtelen úgy döntött, nem húz falat a vécé és a fürdő közé egészet, csak olyan derékmagasat. Ezért szemlélhette takarító párját Balázs, miközben vizelt. A kád volt nagyon szennyes, vagy Niki is rájött, eme tevékenység szülhet még mesét, alaposkodott egyre. Balázs, miután az utolsó cseppeket kifacsarta, fogta a csövet még, és az keményedett a kezében szennyvízelvezetőből hímek büszke ékévé. A csaphoz lépett, engedte a vizet, várta jó langyos legyen – Balázs szerette a langyosságot, a romantikus filmeket, mindent, amit a szájába rágnak, mert magától ilyeneket nem volt képes teremteni. Lelögybötyölte tehát fütykösét, mert szerette a higiéniát is. Lecsúsztatta a gatyáját és a mosógép felé rúgta, emígy akadálytalan kapta csípőn nejét.

– Jaj ne mááá – kiáltott fel Niki, olyan meglepetten, ahogy képes meglepődni a rigó, hogy ismét lett reggel. De azért kuncogott is bátorítóan. Függetlenül attól, mi sül ki ebből, tudta, jó nap lesz ez. Feszültségek ürülnek a férjből, az már biztos, és ami még biztos, csak akkor biztos, ha a fegyver elsül. Mert Niki ezt akarta. A női akarat a szép napok alapja.
Balázs belesimított a tulajdonába, felülről-lefelé tapintotta át, minek adja mindjárt át magát. A keményen puha kis farpofák között ennyi év után még mindig nem különbözött számára a sok micsoda, a biztonság kedvéért mindet simogatta és Niki nyöszörgött, mert megszokta, hogy kell. A férficombok közt összeszorított lábbal segített abban, hogy a tapadós holmikat legörgesse róla élete pasija. Lépést váltottak, a nő immár terpeszben, a férfi állt lábak közt három lábon – ó átkozott sablonságok, három láb, de’szen így volt – támaszkodott a nő hátán, az meg tenyérrel a kád túloldalát markolta, felkészülve a rohamra. Örülve a biztosan tudottnak, jobbjának mutató ujját a forró lyukba mártotta Balázs, ekkor már Tomi, és dörmögve a remélt kéjt, hallva az asszonyi helyeslést, hitte pusztán az ujját, ahogy ki-be húzogatja micsoda gyönyört fakaszt. Aki tanult némi anatómiát, tudja, érzőideg nincs ott pusztán ilyen gépies ingerre, mert a teremtő nagyon ravasz mód faragta az asszonyt. A hit fontosabb ennél, a korral érik meg ennek tudása. Niki tehát a vélt mámornak jeleit mutatta és balga mód, lustán, az évek során ebbe éltette szegény embert.

Van ebben valami mélyről jövő filozófia, ami több, mint pusztán a pina zegzuga. Hajdan a vadonban azért nem kellett gyönyör a nősténynek, ne adja olcsón a szaporodáshoz magát, legyen a túltermelésnek gátja. Mostanság, hogy az átadott tudás az orgazmusok titkát is anyatejjel adja, nevezzük női ravaszságnak. Alattomos Éva tovább fertőzi a földet, hogy az utódjait megóvja, az igavonó barmot a családnak, magának megtartsa, jobb ha nem árulja el, mi jó egy nőnek, hiszen akkor még az ember kellendőbb lesz másutt. Így is sok a kísértés, túl nyitott és lakott világ!
Niki nem volt gonosz, tettében semmi megfontoltság, az ösztön tette benne a dolgát és önmaga élvezetének ellenségévé is egyúttal. Célratörő teremtésként az ő ösztöne ezt diktálta, nem a mámort kereste, vágyott helyette a biztonságra, s erre a célra az ő Balázsa pontosan megfelelt.

Belefáradva a napi robotba a modern éva, nem járt már aerobikra, tisztában volt azzal, hogy erőnlét híjján ezt a pózt sokáig nem bírja. Köröket, végtelen jeleket, spirálokat rajzolt a popsija, rövidke pólója alól kikNikikáltak mellei és finoman csattantak a tekergős táncra egymáshoz, magukra vonva a kezek figyelmét. Balázs a nője lába közé dörgölődzve markolászta a gravitáció segítségével pont markába lógó ciciket, a súrlódás fizikája tette borsónyi keménnyé benne a hegyek csúcsát. Hogy imént a hüvely normál flóráját jól megkotorászta, abból a lényeget nedvesnek érezte, és mert Niki is említette, készen áll az asszony – kinek fejében olyasmik jártak – amott még egy szappan folt, ebédre tán már felolvadt a csirke – Balázs csak arra gondolt: Most aztán jól megbaszom. – Gyermeki énjébe égett régen, hogy a szenvedélyre nincs más szó, csak ami hirtelen jön és neki ez jött, és mert állat az ember is, és mert ilyenkor nem leplezi.

Önmaga örömére, Niki boldog nyögésén elandalodva picit, érzékenyen, finomkodva hatolt a mély elejére, aztán felettébb bevadulva, hogy elsőre eltalálta, egészen mélyre. Ott kivárt az ember az állatból, micsoda extázis vált ki, hogy magából egy darabot az asszonynak adott.
Niki kezdte elveszteni türelmét, valamint az egyensúlyát, ezért sziszegte. – Csináld! – Vágy nélküli füllel, épeszű ember azt hallotta volna, mi lesz már, unom! - pár évvel később tán lesz ebben a szóban egy dögölj meg filing is, de mit számít. Balázs ezt ott és akkor úgy értette, oda van érte a nő és a teste. Onnantól kezdve vadul lökdöste. Ölelte az egyetlen létező szervét a nő egyetlen létező szerve, hívta, vitte, messze-messze. A látvány, a csoda, hogy ebben a pózban látja, amint felhasítja, eltűnik és újra, és csattan bőr a bőrhöz és siklik és dörzsöl és a domború-homorú női hát tornája és a hangok… ősi nóta. Nikinak… a kád alja és a vér a fejében és igen kicsi élvezet, hogy benne élveznek, hogy ad, hogy akarják adjon és a szivacs – vileda utánzat, mert párban pont annyi, mint abból egy, jó vétel volt – és a színészi játék, hogy időben élvezzen, már úgy képletesen. Utolsó erejével fél kézzel jól kitámasztva állta a lökéseket, a másikkal alagutat talált, hogy cirógassa a férfi golyóit és érezze, amint eltűnnek, érezze, hogy most sikoltani, vonyítani kell, - boldog eksztázis - mert még öt másodperc, még négy…
Megtartani a kéjtől elborult agyú embert, ki éppen ürít és immár szinte teljes súlyával a hátára nehezedik, elgyengülve, szuszogva, lassan ébredve. Niki lenyelte a menjmár – című nótát, még új ez a házasság – cserébe kapott szúrós-borostás puszit a nyakára, búcsúzóul.

Felszabadultan mosolyogtak eztán mindketten. Niki a féltiszta kádat felpróbálva mosta átszellemülten birizgálva alaposan vérbősült alantját – ha ideje lett volna, rá is ébred, most kezdhetné ő azt, amibe oly könnyen, hányaveti mód belement. Helyette, nevetve engedett vizet Tomi fütykösére, amit az odalógatott neki kajánul vigyorogva és az örömködés jegyében törölköző helyett lenyalogatta róla a vízcseppeket. Tomi leplezendő elérzékenyültségét, mely szerint a legjobb nő a világon a neje, megjegyezte röhögve:
- Ez a dugás nem jött volna létre, ha nincs Sasvári Miklós a kőműves.
Régi poénjuk már ez. Húsz évvel később, részegen ugyanezt meséli majd Balázs, fiának tizennyolcadik születésnapján, már olyan szempontból, hogy a létezésének okát éppen időszerűen tisztázzák.


Takarítás közben – lépcsőt csiholtam végtelen szenvedéllyel – hiper telefonjával levideózott egyik rabszolgatartóm. Ennyit érek, érzem és valamiért ezt az utópiát le kellett gyorsan jegyeznem. Ezen keretből, bár úgy tűnt, a történetet leírtam, most jönne a lényeg. Most jönnék én. Csak elment tőle a kedvem, ki tudja miért. Így akkor lett ez egy hinta, melyet meglökök, leszaggatom a magasztost és a láncot, mely a röpülés illúzióját adta volna és a csattanója, olcsó sorvég, mintarím, egy Rím, végtagokkal, kificamodott bokával.

Beküldő: sasóVéletlen szex történet:


A szaxi szóló


Még mindig remélem, hogy felhív és azt mondja tévedtem és csak én kellek.

Akarom, hogy forrón magáévá tegyen, és megadja amit mindig is akartam...vele.

Tudom, hogy akarja és mégsem teszi. Mindig elképzelem, hogy már majdnem felhív ... de aztán...
....

Megbaszták a feleségem


42 éves vagyok most, feleségem 36 éves. 15 éve házasodtunk össze, 2 gyerek, jó házasság, mindig szerettük egymást. A szex tökéletes volt köztünk, mindig megbeszéltük egymással a dolgokat és nagyon jól éreztük magunkat. Egyikünknek sem jutott eszébe, hogy megcsalja a másikat,....

Az erotikus történetek címkéi :
maszk | anyavá | olvas? | egy szobás | összeért | seggből szájba | davaj | fogdosott | muszáj | g?t |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.