Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseErotikus fantáziaEgy hideg téli reggelen, amikor az embernek a meleg szobából kimozdulni sincs kedve.

Irány a meló! Az utcán a busz felé sétálva csak unott álmos fejek , a buszmegálló tele emberekkel és mind ugyanarra a buszra várunk.Pár perc és a 31-es már be is gurul a megállóba tömve dolgozni indulókkal, és diákokkal . Ahogy felpréselem magam és körülnézek, ülőhely esélytelen állóhely is csak egymás nyakába lihegve.

Elég sokáig buszozok ezért becélzok egy kényelmesnek tűnő állóhelyet a csuklóban.Amikor már sikerül beszuszakolnom magam és kényelmesen nekidőlök a busz oldalának veszem észre,hogy egy gyönyörű kerek fenekű lány áll pont velem szemben, és kapaszkodik.Te voltál az a lány.

Ahogy épp zötykölődött a busz a gyönyörű feneked csak úgy rázkódott. És ahogy elmerengtem ebben e csodaszép kilátásban, csak az járt a fejemben ,hogy nem akarok leszállni erről a buszról soha, és ekkor a busz fékez jön a következő megálló. Nem tudom mért állt meg egyáltalán, hisz így sem fértünk és még vagy tízen felszálltak.

Ahogy mindenki már be szált a buszba és elindultunk a fenekedet már nem is láttam, de a hajad illatát érezte, olyan közel kerültél hozzám. A busz egy nagy döccenőbe hajtott és ekkor kicsit mindenki megrogyva próbálta kiegyensúlyozni magát, és ekkor éreztem meg ahogy a kerek feszes fenék amibe eddig csak gyönyörködtem , épp a csípőmnek feszül. Az addig látottaktól a hajad illatától, és az érzéstök az ágyékomnak nekifeszülő kemény fenéktől szinte azonnal merevedésem lett. Ezt valószínűleg észrevetted, mert hátranéztél a szemembe és elmosolyodtál.

Az arcod még szebb volt a fenekednél is. Totál beindítottál.

Már arra vártam hogy a busz még egyszer valami kátyúba hajtson , hogy megint érezzelek.

De nem kellet megvárnom az úthibát , mert egyszer csak azt veszem észre hogy közelítesz felém.

nem kellet sok és a feneked teljesen a farkamnak feszült.ahogy megéreztem, szinte kőkeményre duzzadtam és tuti hogy ezt te is észrevetted , mert még jobban toltad oda.A busz rázkódása csak erősítette az érzést.

Nadrág helyett, inkább csak egy kis feszülő leginx volt rajtad. Így tuti érezted még azt is ahogy az izgalomtól épp lüktet a farkamban a vér!

Nagyon fel voltam izgulva, és kezdtem észrevenni rejted is az izgatottságot. A levegőt egyre gyorsabban vetted.

Ez kicsit még jobban felizgatott, és felbátorított. A jobb kezemmel kapaszkodtam, de a bal kezem szabadon volt és meg akarlak érinteni.

Óvatosan a csípődre tettem a kezem és óvatosan a kabátod alá csúsztattam.

A hideg tenyerem hirtelem megérintette a csupasz forró bőrödet. Az izgalomtól felhevült testednek a hideg tenyér érintése még jól is esett.

Óvatosan a csípődbe kapaszkodtam és még szorosabban magamhoz húztalak. A nyakadnál érezted mér a egyre hevesebb levegővételt , ami a kéjtől nem tudtam szabályozni.

Mindjárt itt a megálló ahol leszállok.

Nem akarom!!!!!

Érzem, ha még utaznék veled , tuti jönne a gyönyör. És rajtad is éreztem hogy még nem akarod hogy ez a kis buszos flört félbe maradjon.

Lassan a füledbe súgtam."szállok!"

Te csak a kezemre raktad a kezed és azt mondtad halkan " még ne."

A fenekeddel lassú köröket tettél a farkamon.

Mondanom sem kell, azonnal spricceltem a gatyámba. Próbáltam tartani magam de nem ment .

A lábam remegett ,ziháltam, a farkam úgy lüktetett hogy a legkisebb szívritmuszavart is kimutatta volna.

A nadrágomat elöntötte a forróság, éreztem, ha leszállok ez fázni fog. :)

Amint véget ért a gyönyör jött a megálló. Tudtam hogy nem hagyhatom önző módon csak magamnak ezt az élményt ,azt akartam hogy neked is jó legyen. Belehajoltam a nyakadba és megszólaltam "száj le te is velem, itt!"

Csak megszorítottad a a kezem és húztál a legközelebbi ajtó felé. Már alig vártam hogy meg álljon a busz, és végre egymásnak eshessünk.Ez így is volt. A busz megálló a város szélén egy elhagyatott gyárépület előtt volt.Ahol még a madár se jár.

Csak mi ketten szálltunk le! Amint kiléptünk az ajtón ,szembefordultunk egymással és vad csókolózásba kezdtünk.

A szád olyan édes volt mint egy kanál frissen főzött vaníliapuding, a nyelved meg olyan puha mint egy pillecukor.

Annyira hevesen csókolóztunk ,ha százan álltak volna körbe sem vettünk volna észre senkit.

Az alsó ajkad finom harapdálása a nyelvünk mint egy elegáns kardpárbaj vívta meg a csókok csatáját.

Isteni érzés volt!

Ahogy egyre jobban belemelegedtünk a csókba éreztem,hogy lassan kezd belém visszatérni a férfierő és a gatya

is kezd megint egyre szorosabb lenni. Ahogy egymásnak feszült a testünk te is megérezted a keményedő farkam nyomását. A kezed lassan odatévedt és rámarkoltál, egy pillanatra még a csók is abbamaradt,mindketten mintha valami miatt egy kicsit meglepődtünk volna. Én a kezdeményező készségeden . Te meg a kemény farkamon.

Ekkor odahajoltál a fülemhez és bele súgtad. "Érezni akarlak"

Hogy véletlen se lásson meg senki, és csak nem a buszmegállóban kéne, bemásztunk a buszmegálló mellet lévő elhagyatott gyár egyik ablakán. Kicsit öreg volt már az épület , omladozó vakolat pár otthagyott bútor, de minket nem érdekelt csak hogy végre egymáséi legyünk. Az egyik szobába ami jónak tűnt , oda be is mentünk.

Szinte majdnem üres volt , csak az egyik sarokban árválkodott egy régi bőrfotel. Ahogy beléptünk már egyikünk sem bírt magával. A fal felé fordítottalak a két kezed mint a filmekben a motozásnál a falra raktam.Látni akartam megint azt a gyönyörű kerek feneked, de most már nadrág nélkül.

Ahogy ott támasztottad a falat a popsiddal kicsit pucsítottál én lassan mögéd álltam, letérdeltem és a nadrágod a bugyiddal együtt elkezdtem lefele húzni.Mikor már szinte majdnem lent volt vettem észre hogy a bugyi kicsit hozzáragadt a kis puncidhoz. Kicsit jobban letolva láttam meg hogy az ablakból beszűrődő fény megcsillant a kis lucskos pinádon.Ez a látvány még jobban beindított. Érezni akartam az ízedet .

A fejem szinte belefúródott a feneked közé és a puha nyelvemmel vadól elkezdtelek nyalni . Az izgatottságtól és a nedves bugyi láttán tudtam hogy nem kell sok. Pár finoman megtett kör a csiklódnál egy két mélyebben irányzott nyelvcsapás, és kész is a gyönyör receptje . Ez így is lett, nem telt bele 3-4 perc és már éreztem ahogy az orgazmustól elkezd remegni a lábad, és a feneked is egyszer kétszer megfeszül az arcon körül.

csodálatos volt látni és érezni.Ahogy lecsengett, lassan felálltam, a farkam még mindig a nadrágom szorításában szenvedett, de nem sokáig. A nadrágom kigomboltam a slicc a feszüléstől szinte magától lecsúszott.

A boxert kicsit letolva a faszom mint valami rugós bicska pattant ki alóla és a spermától csillogó makkom ,szinte csattant a fenekeden.

Kicsit megrándultál, mintha meg ijedtél volna, de utána még jobban toltad oda a feneked.

Nekem sem kellet ennél több biztatás. Rámarkoltam a farkamra, és a puncidhoz dugtam.

A nagyajkaid annyira tüzeltek szinte égették a makkom ahogy hozzájuk ért. Óvatosan elkezdtem beljebb és beljebb csúszni benned. éreztem hogy nagyon szűk vagy péniszem teljesen kitöltött. Amikor már végig benned voltam ,halkan felnyögtél. Ebbe a kis halk nyögésben benne volt minden.

Lassan ki egyenesedtél, hogy hátrahajolva adjál egy csókot. A farkam és a pirszingem egyre jobban feszült a hasfaladnak belülről, a szorító érzés még erősebb lett . Éreztem ,hogy szinte felrobban a farkam a puncidban.

lassan elkezdtem ki be csúszkálni a FINCSI kis pinádban.Egyre magabiztosabban és gyorsabban.

Ahogy egyre gyorsabban keféltelek a kis kényes nyögésből egyre több lett, és egyre hangosabb.

A kerek fenék amibe még reggel a buszon csak gyönyörködtem és a derék amit félve fogtam meg .

Most két kézzel markolom és a segged csak úgy csattog a farkamon.

Egyszer csak megszólalsz elcsukló hangon " Mindj...árt elme...gyek ".

Nekem sem kell több, még jobban begyorsítok. Ahogy a vastag eres fasz ki be jár a kis szűk pinádban csak úgy cuppog a lucsoktól.

Érzem már itt a vég neked is elkezdett a tested remegni a puncid úgy rászorított a farkamra azt hittem hirtelen, hogy eltörik de részben nagyon jó érzés volt. Éreztem mindjárt én is spriccelek, és igen.

egyszer csak kitört, telelőttem a puncidat, sokkal nagyobbat élveztem, mint a buszon.

Szinte azt hittem nem akar elállni, olyan hosszú ideig tartott.

A végén még éreztem a puncid finom kicsi összehúzódásait , ekkor még a farkamban is lüktetett a vér.Véletlen szex történet:


Az öltözői szexpuceráj


Gólyabálba voltunk hivatalosak. Kissé késésben voltunk. Mikor megláttam, alig vártam, hogy végre hazaérjünk, pedig még el sem indultunk; rövid, fekete szatén koktélruhát viselt fekete harisnyával, hozzá illő magassarkúval. Csak egy fekete harisnyája volt, amit tőlem kapott egy h....

Klári kakiszex story.


Karcsi 19 éves főiskolai halgato volt .Alacsony vékony srác kb 165 cm . Az idén kezdte az évet a Nyiregyházi tanárkepzőfőiskolán történelem magyar szakon.
Nem volt soha csaja a lányok hanyagolták és lenézték, mert kis nyüzüge gyerek volt.Egész nap az inter....

Az erotikus történetek címkéi :
nagyimmal | erotikus tortenet | makk | lányomnak | 16éves | klára | nevelőanyám | hintázni | 124 | hármasban a nagyival |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.