Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseMese felnőtteknekEgyszer volt,hol nem volt,volt egyszer egy szegény ember,annak egy fia.Azt mondja a fiú egy napon az apjának:

-Édesepám elmegyek világot látni és addig haza sem jövök,amíg asszonyt nem találok magamnak.

Azzal tarisznyát vett a nyakába és elindult az orra után.

Ment,mendegélt,még egy szép dimbes-dombos vidékre ért. a völgyben egy kis házat talált és mivel nagyon megszomjzott,bekopogott.

A fiatal nő nyitott ajtót.Jancsinak megtetszett a lány és azt gondolta Jancsi..hm ,ilyen nőre vágytam mindig,nemcsak vizet kérek,hanem szállást is.Gondolatát tett követte.

A lány azt felelte,hogy szívesen ad szállást éjszakára,de csak egy ágya van.Jancsi nem érhet hozzá egy ujjal sem.A fiú mindenbe beleegyezett.Megvacsoráztak és ágyba bújtak.

Jancsi nem gondolta,hogy milyen néhéz feladatra vállalkozott!!!

Alig feküdtek le,Jancsinak a mocorgója rendesen megduzzadt.De nem akart ajtőstól rontani a házba,így próbált nyugodtan viselkedni.

Egyszer csak arra lett figyelmes,hogy a lány halkan és kéjesen sóhajtozik,miközben melleit símogatja.Felült és nézte Juliska gyönyörü ,kemény mellbimbóit,amint keményen meredeztek.

A lány rászólt,hogy feküdjön le!

A fiú addig könyörgött,hogy a végül juliska egengedte,hogy nézze,amint játszadozik magával.

A lány kezei lesiklottak a hasán és csupasz punciját kezdte símogatni úgy,hogy először ujjai a résen siklottak végig,majd középső ujja mélyen becsusszant a punciba....

Ekkor combjai szétnyíltak,s mint a rózsa kitárult bársonyos puncija...Jancsi majd eszét vesztette a gyönyörtől...farka kőkeményen meredezett...

A lány csiklója hívogatón kiemelkedett és csillogott a nedvességtől...Juliska ujjaival gyengéden símogatta magát és egyre kéjsebbeket sóhajtott...két uja egyszer csak eltünt a hüvelyélben és fürgén mozgatta őket...hallani lehetett,amint cuppogott a nedvességtől...s ekkor elővett egy 2 funkciós vibrátort...Jancsi szemei kikerekedtek...A lány bekapcsolta a vibrit és egyik ágát,a vastagabbikat betolta a hüvelyébe,aztán a vékonyabbat is betolta a hüvelyébe,hogy nedves legyen és.......a vékonyabbat popsijába tette..huh a legény mocorgója már nagyon harckész volt,de nem tehetett semmit,csak nézte az izgalmas látványt és minden porcikája a szex után vágyott...

közben a lány a vibrit fürgén tologatta ki,s be,s egyre gyorsabban vette a levegőt....érezte,hogy közel a gyönyör......betolta tövig a műsert és hatalmasat élvezett.

Ekkor Juliska Jancsira nézett,s azt mondta...megjutalmazlak,mert betartottad az igéretedet kezébe vette Jancsi fütykösét...amely láthatólag tetszett neki....s lassan élvezettel,mint a fagyit el kezte nyalogatni:)))Jancsit a gyönyör hullámai járták át és nagyon fogta magát,hogy ez az élmény minél tovább tartson...a lány egyre izgatóbb játékokat művelt nyelvével és bekapta tövig a nagy mocorgót:)Jancsi érezte,hogy nem sokáig bírja és udvariasan mondta,hogy ő mindjárt el...s erre a lány egy erőteljes szívásal bekapta teljesen a farkát és a nyelvéve addig izgatta,amíg a szájába nem lövelt Jancsi nedve...pihegve pihentek....de nem aludtak el...egyszer Jancsi azt érezte,hogy a lány ismét kezelésbe veszi a farkát:)

Nagyon megörült,mert igencsak izgalmi állapotban volt ismét...A lány hirtelen szájon csókolta,s azt mondta,hogy mivel jól viselkedett,feloldja a tilalom alól,de előtte szeretne lovagolni:)Így,hát a lány Jancsira pattant és puncija elnyelte a farkincáját a fiúnak.

Ahogy fel,s alá mozgott,dús keblei ugráltak,lengtek..Jancsi kezeivel izgatta,majd beszippantotta a szájával:)

Keményre szívta a mellbimbóit,s csókokkal haladt lefelé..

Juliskát hanyatt fektette és a fiú nyelvével ,szájával kezdte a lányt izgatni...

Belső combját csókolta,s kezével szétnyitotta őket,s amint a csikló előtünt nyelvéve,szájával izgatni kezdte.A lány hangosan nyögött a gyönyörtöl,s dobálta a testét...amikor a szájával vákumot csinált,szinte észvesztve sikított..Jancsi ujjaival a hüvelyébe csusszant és mélyen benn megkereste a lány G pontját....

Hangosan lihegett és nyögött a lány ,érezte,hogy egy hatalmas gyönyör közeleg........testét ívben megfeszítette és a gyönyör hullámai rázták meg a testét....hosszú másodperceken át élvezett és Jancsi farkincája is bekerült a méltó helyre:))

Nagyot élveztek és összefonódva csókolóztak,úgyfeküdtek egész éjszaka.....

Reggel a hajnal ébren találta őket,átszeretkezték az egész éjszakát....

Jancsi telefonált az apjának,hogy megtalálta a párját és ezentúl a dimbes dombos vidéken fog élni..

9 hónap múlva gyerek sírástól volt hangos a ház.Véletlen szex történet:


Meleg szex történet


Vonzalmam a fiúk iránt úgy kezdődött, hogy gyermekkoromban, lehettem talán 10 éves, a szomszéd fiú arra kért engem és az unokatestvéremet, hogy játsszunk olyat, hogy bemegyünk a pincébe, elővesszük a fütyinket és bedugjuk egymás fenekébe. Ez természetesen semmiféle élménnyel....

A vén kecske is megnyalja


Józsi a becsületes nevem, Kovács Józska, faluban élek. Hatvanhárom éves vagyok, elvált.

A feleségem pár éve elhagyott, mert nem tudtam kielégíteni. Hát már nekem nem nagyon áll fel a bránnerem, megmondom ahogy van.

Tegnap történt, hogy a Katika, aki ....

Niki geci 2


Niki geci 2

Hogyan lettem engedelmes szuka kutya. 2


Mint irtam pakoltam a cucmom és költöztem zoltán hoz meret igy hivták. Be léptünk az ajtón egy 40-es nagyon gyönyörü nõ ált elõttem hoszu szõke hajal feszes idomokkal bõr szerkóba lovaló ostor a kez....

Az erotikus történetek címkéi :
szipus | mami | megélhetési kurva | szalonnasütés | bugyi nelkul | lánykollégium | csalfa feleség i | roma család | Ököl | méretes | lény | cuckold | alvás közben | kemping | | zsarol | paradicsom | feles | kaszinó | mozdulni | feleségem pinája | meiszner | kellemetlen | tizenegy | farm |

Reklámmagyar szex

Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.