Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseA versengés, lovat szoptunkA csajokkal minden évben megrendeztük a magunk kis versenyét. Első gimiben még csak minél több pasival kellett csókolozni (természetesen csak felsőbb évfolyamokból). Nem én nyertem. Másodikban csak az maradt a csapatban, aki teljesen kiborotválta a punciját. Mondanom sem kell hogy otthon nem győztem rejtőzködni anyám elől, aki rettenetesen kiváncsi. Harmadikban le kellett feküdni valakivel az osztályból. Ezen a versenyen csúnyán megbuktam, mert senkivel sem sikerült összejönnöm. Az volt a helyzet, hogy összesen egy jó pasi volt az osztályban és ő mással jött össze.
Úgy éreztem hogy negyedikben mindenképpen nekem kell nyernem, ha meg akarom védeni a becsületem a lányok előtt. Pláne hogy a belső szavazáson engem hoztak ki győztesnek alak szempontjából. Viszont előre féltem, hogy milyen feladatot találnak ki a hangadók. Összesen hatan voltunk, de ketten közülük meghatározták az egész társaságot. Be is jött amitől tartottam, mert a feladat az volt, hgy minél több spermát kell összegyűjteni a következő ülésre a jövő héten. Akkor már volt pasim, de meg sem fordulhatott a fejemben hogy beavassam és segítséget kérjek tőle. Amikor szeretkeztünk mindig óvszert használt, és utána ő vitte ki. Esélyem sem volt, hogy elcsórjam tőle valahogy, és a spermát eltegyem.
Volt viszont valaki, akit beavattam a dolgokba. Gyerekkorom óta ismertem Katit, aki ugyan Pesten tanult és koleszban lakott, de a hétvégéken sokszor hazajött. És ő adta az ötletet.
A papája tartott lovakat, és Kati jól is lovagolt. Gyakran gondozta a lovakat és nagyon értett ishozzájuk. Ő mesélte, hogy a lovaknak rengeteg az ondójuk és hogy azzal biztosan én nyernék. Persze én először csak nevettem, de aztán komolyra fordult a dolog, és elkezdtünk terveket szőni. Hirtelen azon kaptuk magunkat, hogy éjjel tizenegykor egy nagy nejlonzacskóval lopózunk ki az istállóba.
A lovak alig reagáltak ránk, biztos jól ismerték Katit. Ő megmutatta, hogy melyik a legbékésebb hím, de onnantól már rajtam volt a sor. Meg kellettv volna keresnem a péniszét, de egyszerűen alig mertem hozzáérni és nem is találtam. Kati ekkor megúnta a bénázásomat és átvette az irányítást. Elkezdte dörzsölgetni a ló hasát, amig egyszer csak kivált belőle egy hatalmas fasz. Egészen megdöbbentem, mert tudtam, hogy nagyra kell számtanom, de azt nem hogy ekkorára. Ekkor Kati megfogta a kezemet és rátette a péniszre és elkezdte húzogatni rajta. Annyira féltem hogy reszkettem. De még csak akkor következett az est fénypontja, mert Kati felhajtotta a szoknyáját, lefelé nyomta a ló farkát és átvetette fölötte a lábát. Csak annyit mondott, hogy tartsam a kezemmel lenyomva, mert h a hagyom felemelkedni, akkor az fájdalmat fog neki okozni. Csak tettem amit mond és láttam, amint elkezd csúszkálni a péniszen. Láttam hogy iszonyatosan élvezi és én is beindultam. Most Kati lepődött meg igazán, mert letoltam a nacimat és a bugyimat és én is átléptem a pénisz felett.
Volt még hely bőven, mert kb.félméteres volt. Háttal voltam a barátnőmnek, és elkezdtem óvatosan hátrafelé csúszni, amig hozzá nem ért a fenekem Kati ágyékához. Magam előtt tartottam lenyomva a faszt, ami amúgy igencsak ágaskodott volna. Mindezt persze alaposan előre dőve tudtuk csak megcsinálni, mert amúgy nem fértunk volna be a ló alá.
Kati ekkor hátulról átkarolt és megszorította a cicimet és elkezdtünk együtemben csúszkálni előre hátra a ló faszán. Azt mondta, sietnünk kell mert nemsokára a ló élvezni fog, és le kell csapolnunk. Ez volt az a pillanat, amikor rájöttem, hogy rászedett és már egyáltalán nem előszür csinálja mindezt, különben honnan tudta volna ilyen pontosan. Nem volt azonban túl sok időm gondolkodni, mert közben egyre közelebb jutottam a csúcshoz, ahogy a punim dörgölődött a lóhoz, és ahogy Kati egyre jobban markolászott. Elkezdtem élvezni, ami után rögtön Kati is.
Alig tértem magamhoz, amkor mondta is hogy sietnünk kell. És már ránthattam is elő a zacskót. Ő azonban nem engedte, hogy ráhúzzam a péniszre, ahogy azt előzőleg megbeszéltük. Ehelyett letérdelt a szalmára és a szájába vette a szerszámot. Elkezdte szopni. De nem akárhogy, hanem közben két kézzel maszirozva a faszt. Gyorsan odavettette, hogy készitsem a zacskót, és egyszer csak látom, hogy dől a szája szélén az ondó. Ő azonban csak szopott tovább hevesen nyeldekelve. Próbáltam a lecsöpögő cseppeket a nejlonba irányítani de elég kevés sikerrel. Mindez nagyon gyorsan lezajlott. A végén Kati beleköpött a zacskóba némi gecit, de sajnos nem eleget. Azt mondta, hogy nem bírta megállni, hog yne nyelje le, mert az olyan erotikus neki. Azt is mondta ezután, hogy ha biztosan nyerni akarok akkor ez kevés lesz, és hogy nekem is kell produkálnom valamit.
Megfogta a kezemet és átvezetett a szomszéd karámba. 2 éves csikó. Mondta. Ezután kikötötte a bóbiskoló ló lábait, hogy véletlenül se tudjon megrúgni. Tudtam a dolgomat, és elkezdtem simogatni a ló péniszét. Később a számba vettem a végét, és meglepődtem, hogy milyen puha és meleg. Attól tartottam előtte, hogy rossz íze vagy szaga lesz, de egyáltalán nem volt ilyen probléma. Kb 10 percig szoptam - szívtam egyre erőteljesebben, amikor éreztem hogy végig teljes hosszában megdagad a fasz és a csikó elkezdett élvezni. Az elsőt a számba kaptam, a második és a többi löket már a zacskóba ment. Rengeteg volt és nem is értettem, hogy Kati hogy tudott olyan sokat lenyelni. De azt viszont már megértettem hogy miért is nyelt le valamennyit. Érdekes, kicsit csípős, de elég jó íze volt. Azóta már többször is kóstoltam. Mondanom sem kell, hogy én nyertem a versenyt. De mást is elértem. Kipróbáltam valami nagyon extrémet, és egyáltalán nem bántam meg. Katival néha együtt elmegyünk máig is, csak úgy hívjuk, hogy éjszakai lovaglásra. Ez négy éve volt. Az akkori barátommal már rég szakítottam, de ugyanaz a csikó még mindig ott van a karámban.Véletlen szex történet:


Így basztunk a nejemmel


A feleségemmel már 8 éve vagyunk házasok. Mint általában szokott lenni, a szexuális életünk eléggé ellaposodott. Szerettük egymást, és szeretkeztünk is - igaz nem úgy mint kapcsolatunk hajnalán- sőt az élvezetben nem volt hiány, de egy idő után....nos szükség lett volna valam....

A takarítónő


Nemrég múlt 40 éves,már több mint 20 éve él úgy a párjával,hogy nem házasodtak össze.A sok sex,nemhogy meglátszana rajta,de még mindig sexisen néz ki,és úgy is öltözik.A melltartó nála tabu,csak alkalmanként,főleg,ha orvoshoz megy,veszi fel.Sokszo egyedül van otthol,a párja ....

Az erotikus történetek címkéi :
fantaszt | ketten egyszerre | falun | rottweiler | a buzavirag iii | gecis fasz | plug | dollár | vinri | hugom. |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.