Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseMegerőszakolt egy motoros bandaCsabi vagyok, húszéves, barna hajú, és barna szemű fiú. Egy raktárban dolgozom néhány hete. Autógumik, felnik, dísztárcsák és mindenféle más autóalkatrész között mozgok napi nyolc órát. Szeretem az autókat, így minden érdekel, ami vele kapcsolatos, a fizikai munka sem esik nehezemre, legalább edzésben maradok. A kigyúrt férfitípustól messze állok, közepes testalkatú, arányosan izmos vagyok, az arcom helyes, úgyhogy szeretek a tükörbe nézni. Modellkedni is szoktam egy ruhakatalógusnak, jó érzéssel tölt el, amikor viszont látom magam a papírlapokon jóképűen, akár valami sztár.
A gumi és az olajszag az életem részévé vált, beszívja délutánra a hajam, a bőröm, a fejemben is érezni vélem odahaza. Még szerencse, hogy van egy zuhanyozó a WC mellett, így fel tudom magam frissíteni, hogyha úgy hozza a kedvem.
Jó érzés, hogy nem kell alkalmazkodnom, én szabom meg; mikor van ebédidő, vagy egy kis pihenő és mikor a hajtás ideje. Megteszem, ami tőlem telik, nem szoktam félvállról venni azt, amit rám bíznak. Kéthetente tér be a telep tulajdonos, és eddig mindig elégedetten távozott. Egyedüli beosztottként telnek az óráim, egy srác van még rajtam kívül, a Gergő, ő a telepvezető és őr.
Sosem hittem volna, hogy olyasmi történhet velem a munkahelyemen mind azon az emlékezetes Szerdai napon… amikor megismertem a megaláztatást, a szex és a kielégülés egy olyan oldalát, amibe magamtól sosem kóstoltam volna bele…
Fájó emlék maradt bennem, mégis, más lettem azóta.
Azon a fülledt napon egy motoros banda érkezett a telephelyre, négy férfi, menő, ezüstösen villogó motorokkal. Úgy bőgették a járműveiket, hogy majd kiszakadt a dobhártyám. Amerikai feelingje volt az egész látogatásnak, a kinézetüknek, a motorjaiknak, mintha belecsöppentem volna egy filmbe. A telephely megfelelő élettér volt nekik, beleillettek, mint kulcs a zárba.
Amikor kimentem inteni nekik, hogy a western csizmás lábaikat vegyék már le a gázról, még egy darabig versenyeztek egymással a dübörgő hangok - majd vélhetőleg a főnök-, leállította a fém lovát, és sorban a többiek is. Mind egyként néztek rám, mintha a zsebem tele lett volna egymillió dollárral. Konc voltam az éhes ebek előtt. A csend annyira átütő lett hirtelen, hogy hallottam a légy zümmögését, amint a fejem felett elrepült.
A főnök nem viselt bukósisakot - csak illően a vagánysághoz -, egy kék-fehér babos kendőt. Negyven évesnél nem lehetett több a nagydarab, farmernadrágos férfi, akinek a szemei zölden csillogó kihívással pásztázták végig a testemet. Tetőtől - talpig végigmért, megállapodva az arcomon, a nyakamon, a mellkasomon és így tovább. Utoljára az ex barátnőm nézett úgy rám, aki egy szex-éhes, vad bestia.
Nem tudtam, miképpen reagáljak.
Próbáltam nem észrevenni a kutakodó pillantásokat. Végig futott rajtam a hideg, nyirkos lett a bőröm. Nagyot nyelve a kis bódéra sandítottam, ami Gergő birodalma.
Üres volt!
A srác eltűnt, magamban voltam négy marcona külsejű, szekrény nagyságú fazonnal!Akik picit sem tűntek kedvesnek!
Ki akartak velem kezdeni, követtek be a hangárba, és hiába mondtam nincs olyan abroncsom, ami nekik kell, akkor is azt keresték rajtam. És még jó pár olyan dolgot, amit körülnézve, biztosak lehettek benne, hogy nincs. Szorosan a nyomomban koppant a csizmáik sarka, amitől a gyomrom le - fel kezdett járni, és hiába kotorásztam cigaretta után, rádöbbentem; hetekkel azelőtt leszoktam. Így az ujjaim üresen reszkettek tovább.- Mivel fogsz minket kiengesztelni, ha már idefáradtunk öcskös? Nem tudsz semmivel szolgálni?- kezdett kötekedni a barna varkocst viselő, bőrkabátos alak.


Míg én igyekeztem nem felfogni a szavai súlyát, a többiekkel körülállt és mind engem néztek.
Nevettek, mintha bohóc lennék a színpadon.
A kör túl szűk volt, a levegő, fullasztó. Kisebbnek éreztem magam a porszemnél is.
- Hagyjatok békén, munkaidőben vagyok, tudjátok, van aki pénzből él! - keménynek mutattam magam, nem akartam sebezhetőnek tűnni. Megpróbáltam kilépni a körém font gyűrűből is és megmutatni; összekevernek egy balekkal! A vezér, akit a többiek Sanyának szólítottak, elkapta akkor a karom, majd egészen szorosan magához rántott!
- Nem úgy van az, kicsikém! Kedvesebb is lehetnél, tudod?
Teljes testemmel éreztem az övét, miközben a szívem dübörgött és lefelé bámulva felfedeztem; egy kisebb olajfolt egészen lepke alakú. A karja szorította kissé a nyakam, de nem annyira, hogy ne kapjak levegőt. Minden porcikámban éreztem az erejét, olyan volt akár valami gladiátor.
Azt vártam, hogy izzadság és kellemetlen szag csap majd meg a közelségében, helyette azonban ápolt és friss illat vett körbe, mintha csak maskarát viselne, egy kulturált ember. A férfi szuszogását és meleg leheletét a tarkómon éreztem, próbáltam magam kitépni, sehogy sem volt ínyemre a dolog.
- Eressz!- kiáltottam, míg a másik három nevetéssel fejezte ki a tetszését. A kar erősebben feszült nekem, Sanya ráadásul a csípőjét kezdte látványosan nekem nyomogatni - körözött is nevetségesen-, miközben egyre szerencsétlenebbül éreztem magam.
- Micsoda kis feszes popó srácok, azt hiszem ma jól fogunk szórakozni! - Ekkor ijedtem meg igazán, a levegő szinte a tüdőmben rekedt. Még az életben nem éreztem, hogy a hátsóm érdekes lehet egy férfinak, nem is vettem szó szerint a dolgot, inkább fenyegetésnek, a játszadozásuk aljasságának.- Laci, hozd be a sört!
- Rendben főnök, meghívjuk a kicsikét is egy kis italozásra! - A Laci tűnt a legidősebbnek a társaságból, kreol bőrű, sötét hajú férfi volt, aki vékonyabb és inasabb testalkattal rendelkezett, mint a társai.
- Mit szólsz? Ugye nagyon kellemes társaság vagyunk?–fordított maga felé a férfi - Megiszod velünk a pertut?- Felsandítottam rá, egy arasszal magasabb volt nálam. A bőre cserzettnek tűnt, mint aki nagyon sokat tartózkodik a levegőn.
Mondtam volna Sanyának, hogy munkaidőben nem fogyaszthatok alkoholt, de azokban a percekben olaj lett volna a tűzre az ellenállásom. Óvatosan és szótlanul hagytam, hogy lenyomjon ülő helyzetbe - három egymásra rakott gumira - és néztem, ahogy a traktorkerékből asztalt is készít két társa - az alkalmi székek mellé -, egy rávetett fémlemez segítségével.
Azt reméltem, ha fogy a sörük odébb állnak, és megmaradnak kellemetlen emléknek.
A langyos italt, amit a kezembe nyomtak, keserűbbnek éreztem, mint bármit valaha, a márkája sem magyar volt, még életemben nem ittam olyan fajtát. A lélegzetvételnyi időmben szemügyre vettem a lehetőségeket, latolgattam van-e bármiféle menekülési lehetőségem.Úgy tűnt, nincs.
Ezután a férfiakat kémleltem, meg tudnám-e nyerni valamelyiküket, kit lenne érdemes puhítani, és az oldalamra állítani. A fonott hajú kegyetlenebbnek és vadabbnak látszott a többieknél, a szúrós szürke tekintetűt Zozónak becézték. A szája vékony, kemény vonalban préselődött össze, és annyi fülbevalója volt, hogy három nőnek is elég lett volna. Őt azonnal kizártam a lehetőség közül. Laca sem volt szimpatikus, a negyedik szőke férfi-Karesz - pedig elég bambának tűnt, a hatalmas izmai csak úgy feszítettek a pólója alatt, időközben mind megszabadultak a motoros dzsekiktől. Még ő tűnt a legbarátságosabbnak a négyesből. Megpróbáltam vele szem kontaktust kialakítani, de nem igazán jött össze, amikor harmadszor ránéztem, Sanya elkapta a fejem, és odahúzta magához.


- A szőkéket szereted? - majd levette a kendőjét, és ahogy ez a bajuszából és a pajeszán is látszott, vörös volt.
- Próbáltad már a vöröst? - kérdezte vigyorogva, amitől dühösebb lettem, mint voltam, legszívesebben pofán töröltem volna.
- Színkavalkádban lehet részed fiú! Én fekete - mondta Laci- a barátom vörös- intett Sanya felé - de szőke és barna is van itt! Kívánhatnál - e többet szépségem?Elállt a lélegzetem a lekezelő hangtól, és attól, amikor a Laci durván a tincses hajamba markolt –amitől a félig üres üveg kiesett a kezemből-, és magához rántott, a száját pedig erőszakosan az enyémhez préselte.
Elkezdtem rúgkapálni, nem hagytam magam. Nemsokára Sanya karjaiban találtam magam, lihegve és fújtatva, akár egy gőzmozdony. Mozgásképtelenné váltam, befogott vadállat módjára.
- Ne erőszakoskodjunk a csinibabával! Kap valamit, amitől alázatos lesz, és kiszolgál majd minket!
Elsőre kiköptem, amit a számba tettek, egy kék színű, nagyobb tablettát. Rá is tapostam, amiért kaptam egy nagy pofont Lacitól, aki belém tömte, míg Sanya lefogott. A második szemet már lenyeltem, addigra vérzett az orrom, a pólómon vörös pöttyök éktelenkedtek, és erősen szédültem. Nem tudtam elképzelni mi fog történni, és milyen hatást fog kiváltani bennem a kis bogyó.
A férfiak ezután durva vicceket szórtak egymás fejéhez, amit egyáltalán nem találtam poénosnak, a fejem is elkezdett fájni. Mindezt a szorosan mellettem ülő főnök társaságában voltam kénytelen hallgatni, aki a kezét, mintha csak véletlenül a combomon felejtette, és néha-néha kicsit feljebb, avagy lejjebb csúsztatta a tetovált kézfejét, amin a halálfejet: rám vigyorgó, groteszk figurának láttam.
- Akkor fiúk, hangolódjunk rá a mókára! - A szőke hajú férfi ekkor a kabátzsebéből egy kamerát vett elő, majd elindított egy felvételt.
Egy szilikonozott szájat lehetett látni, fénylő rózsaszínre festve, amint egy vastag, eres férfiasságot elmerít. Cuppogás, mormogás, és feleslegesnek tűnő, erőltetett nyögések között. A szájhoz szőke loknik, és csinos fej tartozott. Illetve minden mozdulatra vibráló, kínai, strasszos fülbevaló. A filmet bár kicsiny volt a kép, erős érdeklődéssel nézték a vad vendégek, és egyre többet mocorogtak, izgatottá váltak a hatás miatt. Mind beizgult a kis pornótól.
Sanya keze addigra erősebben fogott, és amikor egészen a combtövemhez siklott a keze, azt vettem észre magamon, hogy a lélegzetem kezd kapkodóvá válni, a szívem hevesebben dobog, a bőröm szuper érzékeny, a farkam pedig…akár a cövek, olyan kemény! A föld alá tudtam volna süllyedni a szégyenben, mert jól látta a másik az állapotomat, ami egyre vadabb fokozatokra váltott, úgy éreztem, elégek a kielégületlenségtől, a herém pedig szétdurran a sok spermától.
Olyan más lett minden. Sanya közelségét kezdtem élvezni, nem értettem miért, de ekkor már nem is érdekelt, mintha egy gát szakadt volna át bennem, minden alapot ledöntve, és a feje tetejére állítva. Kívántam a testi érintkezést, azt akartam, hogy bőröm másikhoz simuljon, hogy a karjaim ölelésre találjanak, hogy a bőr a fitymám felett csúszkáljon.
Kéjbe akartam veszni!


Amikor összeakadt a tekintetünk a férfi közelebb hajolt. Tudtam, hogy meg fog csókolni, és alig vártam.
Uram Isten, majd megőrültem a vágytól!Nem voltam egészen tudatomnál, a tabletta vágyfokozó volt, lórúgás erejű, vad szex - éhséget okozva. A Sanya csókja jó volt, másabb, mint egy női odaadó vagy kihívó nyelvelés.
Brutális, és felkavaró.
Nyögtem csókolózás közben, a kezem a vörös tincseket tapogatta, egyre több érintés izgatta és kényeztette a testemet, Sanya erős ujjai a lábam közé kerültek, simogatott, míg a másik három ott fogdosott ahol csak ért. A mellkasomat csókolták, a pólóm a nyakamhoz gyűrődött és a hátsómat is valaki meg - megérintette.
- De jó vagy - lihegte Sanya - olyan ízed van, hogy egész nap tudnám falni a szádat!
- Vetkőztessük le, hadd csókoljam mindenét! - adta ki az utasítást, és pillanatok múlva összetolt és kemény gumikon feküdtem kiterülve, akár egy trófea. Volt valami veszettül perverz a dologban, kiszolgáltatottság és alázat, a megszokottól eltérő, szédületes és elemi.
Mindenki ledobálta magáról a ruhát, öt meztelen férfi tartózkodott a helyiségben, öt álló farok akart enyhülést. A motorosok kellemes kinézetű, izmos, és feszes testű férfiak voltak. Mindet nagyméretű tetoválások díszítettek, kinek a hátán, kinek a karján, amit élvezettel néztem, különösképpen tetszettek a vad motívumok, az ezüstös csilingelő karperecek, és Karesz péniszgyűrűje is, ami szinte satuba szorította a vaskos rúdját. Külön - külön is megértek volna egy misét, de úgy egyben elementáris hatást váltottak ki.
Kezek jártak rajtam, egy valaki a mellbimbómat szívta, Sanya pedig legnagyobb döbbenetemre az oldalamhoz térdelt, és a fanszőrzetembe csókolgatott, majd a nyelve anélkül, hogy kézzel érintett volna, a falloszomon siklott le - fel. Annyira beizgultam, hogy az elő nedveim csillogóvá tették a makkomat, és lenyúltam, hogy verjem a farkam egy kicsit, mert belehaltam volna, ha nem tehetem.
Minden forgott körülöttem, úgy éreztem egész addigi életemben, kimaradtam valami extázisból, amit csak férfi nyújthat a másiknak. Piszkos szex, a legélvezetesebb dolog a világon.
- Nem úgy van az - szólt Sanya, félre lökve a kezemet. Kézbe vette a péniszemet - amibe beleremegtem-, majd a bőrt egészen hátra tolta. Fénylő szemekkel bámulta, élvezettel nyalta fényesre a makkomat, az árokrészt, a húgycsőnyílást, majd ezután elkezdte húzogatni a bőrt közepes tempóban.
- Isteni hamvas farkad van - mormolta. - Szopásra termett!
- Kapd be egy kicsit!- Tartotta oda neki a szerszámát Laci, aki elunta a mellem szívogatását, és akinek vékonyabb és hosszú férfiassága dárdaként meredezett Sanya arca előtt. Az új ismerősöm ekkor mogyorózni kezdett, gyűrögette a herémet, a szája pedig mohón elkezdte kényeztetni Laci rúdját.
Élvezettel szopott, szuszogva, amit a másik halk és mély nyögésekkel kísért.
Laci és én is azt néztük, hogy szop Sanya, Zozó addigra pedig Karesz hatalmas férfiasságát kényeztette, alig egy méternyire tőlünk. Azt sem tudtam mit nézzek, minden annyira izgató volt, hogy elmonCsabi nem tudom.
Sanya nemsokára újra engem szopott, Laci pedig ekkor a mellkasom fölé emelkedett. A pénisze ott meredezett az arcomat csiklandozva.
Felháborodtam, nem akartam engedni neki, valami lázadt a belsőmben. Elfordítottam a fejemet amennyire csak tudtam, és egészen összerázkódtam. A tabletta hatása kezdett alábbhagyni, és nem értettem magam, miért hagyom, hogy Sanya azt tegye velem lent.
Hirtelen ugrottam fel, a kezemet a félig álló péniszem elé tartva.- Mocskok hagyjatok, nem vagyok meleg, takarodjatok és keressetek más hülyét! - A négy férfi úgy nézett rám, mintha ufó lennék, a szemükből semmi jót nem tudtam kiolvasni. Tudtam, hogy nagy bajban vagyok, és úgy éreztem, ha bármelyik hozzám ér, abba azonnal belehalok.
Sanya közeledett először.


- Eddig élvezted a szopást, nem is kicsit. Homofób vagy, csak rejtett. Elfojtod magadban, lenyomod, hogy azt hidd, nem érdekel a farok! Majd mi megtanítjuk neked, hogy vállald fel magad és megmutatjuk: élvezet a farkalás!
Elsötétedett előttem minden egy pillanatra, majd amikor a szédülés után magamhoz tértem, újra ki voltam terülve, Sanya ott helyezkedett el a lábam között, a combjaim alá tolt karokkal, és nyalta a fenekemet, ami bármennyire is ellenszenves volt, nagy élvezetet okozott.
- Nem akarom! - nyögtem elkeseredetten. A három másik férfi engem bámult, körbe álltak miközben verték a farkukat.
- Megbaszunk, jobb, ha belenyugszol! A Gergő tartozik nekünk, és te vagy a fizetség! - Bár ne hallottam volna, hogy a fiú, akiben megbíztam és semmi közöm hozzá a munkahelyen kívül, engem ajánlott fel pénz helyett!- Akkor miért nem vele szórakoztok? - kiáltottam.
- Mert nem kell nekünk, szűz falatra vágyunk! Láttunk zuhanyozás közben, fel lett véve kamerával. Pont, amikor olyan édesen verted a farkad. Megkívántunk mind! - kiabálta Laci. - És, ha nem viselkedsz rendesen, még veréssel is meg kell, hogy toldjunk a szüzességed elvételét!
Közben Sanya odalent egyre finomabban nyalt, a kezeim ökölbe szorultak, hogy ne legyen észrevehető, mennyire jól esik, és hogy visszatartsam a nyögésemet. Nem mintha a férfiasságom nem árult volna el mindent, meredten állt, mutatva az izgalmi állapotomat.
Szenvedtem, őrlődtem és élveztem a nyalást.A Karesz ekkor az arcomhoz nyomta a méretes péniszét, húzogatta rajtam, majd egyre közeledett a szám felé.
- Szopj! - nézett fel rám Sanya. - Nekik is kapniuk kell valamit!
Beengedtem a számba a makkot, megpróbáltam nem érezni a különös, még sosem érzett ízt.
- Rendesen csináld! - szólt rám Zozó - a fogaiddal vigyázz! – A férfi addigra már a mellemnek nyomta a péniszét, a fél teste betakart. Ott térdelt a mellkasomnál, mögötte pedig Laci helyezkedett el, aki be - be, nyúlt a fenekébe, tágítva őt, és nem telt el két perc elkezdte lassan majd egyre hevesebb tempóban kefélni!
Zozó arcára az élvezet grimasz - vonalakt rajzolt, a szája elnyílt, nem hittem, hogy ennyire keménykötésű férfi a lukát adja másnak.
Közben Karesz egyre mélyebbre tolta a számban a férfiasságát, néha megállt, verte magának, majd újra kezdte a szopatást. Fulladoztam a dologtól, túl gyorsnak találtam a tempót. Amikor nagyon a torkomnak ment a makk, megnyomtam Karesz hasát, aki olyankor kicsit visszavett az iramból. De nem vitte túlzásba.Sanya közben feldugta nekem egyik ujját, amivel körbetapogatott odabent, és amitől kilöktem Karesz férfiasságát a számból.
- Az Istenért, ezt ne!- eleredtek a könnyeim, de nem értem el vele semmit, mert ekkor még egy ujj bekerült a másik mellé. Viszont Karesz kiéhezve a látványra, Sanya mellé kuporodott, hogy minden apró részletnek a tanúja lehessen, még oda is köpött a lukamhoz, majd körbenyalta Sanya ujjait, hogy jobban csússzanak.- A prosztatáját izzítsd, utána kezd el dugni. Nem úgy - szólt egy idő után a Karesz.


- Enged, majd én!
Sanya felállt és átadta rövid időre a helyét a barátjának, aki pillanatokon belül az ujjaival egy pontot dörzsölve sikoltást csalt ki belőlem, és ismeretlen kéjt okozott.
Remegtem a lábujjamtól kezdve a gerincemen át a gyomromig.
- Elég lesz! - rántott párat a szerszámán Sanya - most jön, ami még nem volt!
- Félek!- kiabáltam, de addigra belém csusszant a méretes férfiasság feje. Fájt, feszített, bepánikoltam.
- Nem akarom, kérlek, engedj el, nem bántottalak titeket soha, kérlek! - Sanya kezét kerestem, kétségbeesésemben és már nem szégyelltem a könnyeimet. Karesz húzta a száját, Sanya pedig belenézett a szemembe. Följebb tolta magát és a számra hajolt.
Nem akartam, hogy megcsókoljon, de az ajkai olyanok voltak, mint a mágnes, a nyelvezés mély és felkavaró erejű. Ekkor nyomult be még jobban, miközben felordítottam a fájdalomtól. Újra csókolt és újra, amíg már nem akartam kiabálni, valamelyest hozzászoktam a feszüléshez.Egy massza voltam csupán, nem létező tudat.
Alig vártam a végét. Sanya gumi nélkül kefélt, a meleg sperma elöntött az élvezte csúcsán, és olyan érzést keltett bennem, mintha WC-re kellene mennem. Nagyon sírtam, zokogtam, már alig érzékeltem a nekem dőlő Zozót, akinek a kefélésével éppen, hogy végzett Laci. A férfinak utána Laci a szájába vette a péniszét és rövid veréssel-szopással a csúcsra jutatta. Fölöttem ekkor már Karesz mozgott, képes volt Sanya után ő is megkefélni. Undorodtam, és örültem, hogy Sanya eltűnt a látószögemből. Karesz gyorsan végzett, a pénisze fájdalmat okozott, a kidörzsölések helyét a belőlem szivárgó spermium csípte. Csak túlélni akartam mást, semmit.
Az elmúláson gondolkoztam, sötét űrön, amikor rájöttem, egyedül vagyok magamban.
Fekszem megalázva, ondótól mocskosan, a könnyeim az arcomra száradva.
Már sötétedett.
Nagyon nehéz volt felkelni és elvánszorogni a tusolóhoz.
Sírtam, a tükröt vertem az öklömmel. Az arcom ismeretlenül hatott, úgy éreztem én vagyok a legszerencsétlenebb a világon.
Másnap beteget jelentettem, bár eljátszottam a gondolattal, Gergőt agyonverem, mégsem léptem soha többé át a telephely küszöbét, azóta máshol dolgozom.
Sanya arca megjelenik néha a szemeim előtt, minden kegyetlenség ellenére, a csókjaira szívesen emlékszem vissza. Olyankor elkap a hőhullám és a remegés, azóta nyitottabb szemmel járok.
Talán nem volna ellenemre egy fiú kapcsolat, vágyom a farok után…Véletlen szex történet:


A nagymama megbaszva


Talán ott kezdem, hogy a történet, amit most elfogok mesélni igaz.! Amikor elkezdődőt 1997 nyara, emlékezetes egy nyár volt az tuti. Abban az évben végeztem el gímit (elég jól, na jó szinte kitűnő eredménnyel ) pedig híres gíminek számit itt Budapesten is. Rólam talán annyit, h....

Sasónéni kutya klubja


Másnap kilenc óra elmúlt, amikor felébredtem, de már Nikoletta nem volt ott.
Fölkeltem gyorsan lezuhanyoztam, és kávézásom közben csörgött a telefonom. Apa hívott és érdeklödött, hogy nincs e problémám. Megnyugtattam öt, és még hozzáfüztem azt, hogy Nikoletta is itt v....

Az erotikus történetek címkéi :
mostohalány | nikivel | Ájultan | pornófilm | józan | első poposzex | feleségét és a lányát | dugja | falhoz szorított | hippi |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.