Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseVacsora után megbaszlakHa izgató fantáziálásról van szó, én egy megtörtént eseményt szoktam újra és újra felidézni: azt, amikor a kettővel ezelőtti pasimmal összejöttem. A vele való kapcsolatom teljesen megváltoztatta az intimitásról és a szexről való látásmódomat. (Egyébként nem is a szex miatt szakítottunk, de ez már egy másik történet.)

Valahogy így történt: már elég régóta nézegettük egymást, lehetett sejteni, hogy összejövünk, csak, bevallom, én egy gyengéd és lassú összebújásra számítottam, amiből, mint látni fogjátok, egyáltalán semmi sem lett.

Aznap közös barátokkal vacsoráztunk együtt egy étteremben. Ettünk, beszélgettünk, én néha szolídan rápillantottam, ő alkalmanként rám. Egymás mellé ültünk, de nem tudtunk beszélni, sokan voltak körülöttünk. Egyetlen pillanatra aztán mégis csak mi maradtunk, a hallótávolságban levők ugyanis kimentek a mosdóba, dohányozni, vagy nem tudom, de eltűntek a látóterünkből. Ő ekkor odahajolt hozzám, és azt súgta a fülembe, Vacsora után megbaszlak. Nálam.

Teljesen értetlenül néztem rá, semmit nem tudtam válaszolni, ehhez a stílushoz nem szoktam hozzá, ráadásul egyből megjelent valaki, leült mellénk, és az este további részében nem is szólhattunk egymáshoz. Ő úgy viselkedett, mintha semmi sem történt volna, közben, amit mondott, ott lebegett közöttünk, nem tudtam elfelejteni, és azt éreztem, hogy egyre izgatottabb vagyok, kiver a hideg és a meleg egyszerre.

Amikor végre mindenki oszolni kezdett, megkérdezte, „Akkor megyünk?”. Ez volt az este egyetlen olyan pillanata, amikor engedte, hogy válasszak; arra mindenképpen jó volt, hogy tudjam, minden, amit később teszek, szabad akaratomból történik, még ha nem is vagyok ebben olyan biztos az adott pillanatban. Utólag úgy gondolom, fontos ezt tisztázni. Akkor persze még nem tudhattam, mi vár rám.

Az úton teljesen lényegtelen témákat hozott fel, meg sem érintett, és kezdtem úgy érezni, talán csak valami elméleti beszélgetést akar folytatni velem a lakásán. Elbizonytalanított a viselkedése. Amikor kinyitotta a kaput, és felmentünk a lépcsőn, már nem szólt semmit. Feszült csönd volt. A lakásajtót bezárta magunk mögött, és én ránéztem, talán kérdéssel a szememben.

Ő megfogta a blúzomat, és letépte rólam, úgy, hogy az összes gomb lepergett róla (azóta sem varrtam föl). Ott, a cipőtartó mellett lenyomott a földre, a térdemre, és a számba nyomta a farkát olyan erősen, hogy kis híján fuldokolni kezdtem. Persze rájöttem azért, mit akar, hogy mit csináljak, szopni kezdtem a farkát, de nem kellett túl önállónak lennem, mert a hajamnál fogva mozgatta a fejemet. Hallottam a sóhajtását, de csak a farkát láttam, és nem tudtam mozdítani a nyakam.


Egy idő után elengedett, felállított, a könyökömnél fogva behúzott a szobába. Lerúgtam a cipőmet, ő pedig a nadrágot a bugyival együtt lerántotta rólam, és az ágyra dobott. Azt hiszem, az ingét levette, de nem emlékszem erre a részletre, ahogy arra sem, mikor került le róla a többi ruhája. Hanyatt fektetett, felhúzta a lábam, és elkezdte nyalni a puncimat váratlanul erősen, kicsit fájt is. Persze mozgolódtam közben. Erre megszorította a lábam. „Ne mozogj! Úgy akarlak nyalni, hogy nem mozogsz!”, mondta ekkor, én pedig megpróbáltam teljesíteni a kívánságát, de egyszerűen lehetetlen volt. Akkora feszültséggel telt meg a puncim, aztán az egész testem attól, hogy nem mozoghattam, de közben éreztem a nyelvét, amelyik nem csak körülnyalt, hanem belém is hatolt, hogy, amellett, hogy talán nyöszörögtem, vagy inkább szűköltem, egy idő után mégis ficánkolni kezdtem. Ő erre abbahagyta, amit csinált, „ha mozogsz, nem nyallak tovább”, ismételte meg. Egy ideig megint bírtam, jó kislány akartam lenni, de úgy csinálta, hogy elrontsam. Amikor megmozdultam, ő egyik kezével megemelte a fenekemet, a másikkal rácsapott. Sikítottam. Égetett és fájt, ahol ütött. Újra kezdtük a játékot, és minden mozdulatnál kaptam a fenekemre. Nem tudom, hogyan csinálta, de úgy okozott fájdalmat, hogy még akartam. Az időérzékemet ekkorra már rég elvesztettem, fogalmam sincs, milyen hosszan próbált mozdulatlanul tartani, és csapott rám, amikor nem tudtam engedelmeskedni az akaratának, csak annyit tudok, hogy másnap reggel még piros volt a fenekem.

„Látom, nem tudsz mozdulatlan maradni”, mondta ekkor, talán tettetett elégedetlenséggel, de lehet, hogy valóssal, mindenesetre mint aki mégis el akarja érni, amit elhatározott, felém emelkedett, a feneke a fejemnél volt, átfordította a lábát, hogy 69-re alkalmas pózban legyünk, gyakorlatilag rámült, a farkát megint durván a számba nyomta, még sokkal erősebben, mint az elején, és a pinámra hajolt úgy, hogy közben fogva tartotta a kezével a lábamat. Épphogy levegőt kaptam, és nem tudom, hogy emberi lény voltam-e még ebben a helyzetben. Vinnyogtam, nyöszörögtem volna, de még arra sem volt lehetőségem.

Amikor abbahagyta, és elengedett egy kicsit, felnéztem rá, és mintha szenvedély lett volna a tekintetében, mégis megfontoltan simította végig a hátamat. A nap első gyengéd mozdulata volt ez részéről, és talán az utolsó is. „Fogd meg az ágytámlát négykézláb”, szólított fel, majd mikor megtettem, ő egy ideig nem csinált semmit. Hátranéztem, de ezt nem akarta. Feltérdelt, előre fordította a fejemet, megfogta a hajamat, és annál fogva hátrahúzott, másik kezével a csípőmet tartotta, belém hatolt mélyen és erősen. Lassan dugott, de olyan erővel, hogy minden alkalommal azt hittem, meghalok.Aztán egyszer csak abbahagyta. Leült, és megkérdezte, nem vagyok-e szomjas. Ezt nem értettem, és akkor még nem tudtam, hogy ő így szokta: nagyon hosszan és erősen dug, több szünettel közben. Hozott nekem inni, én meg furcsállottam, hogy hirtelen ő szolgál ki engem, és nem fordítva.

A szünet után aztán közölte, hogy „fordulj meg, tovább akarlak baszni”. Hagytam: engedelmesen úgy fordultam, ahogy akarta. Akkortájt jöttem rá, hogy nekem a baszás is bejön, nem csak a szeretkezés. Több oldalról is megdugott aznap,végül a szájamat fogta be, a combomat szorította, én meg már teljesen magamon kívül voltam, „baszd meg a pinámat, kérlek”, sóhajtottam, amikor éppen elengedte a számat, és ha jól emlékszem, így élvezett el hosszú idő után, éreztem a spermája melegét az óvszeren keresztül is.


Később többször csináltunk ilyet és hasonlót. Muszáj újra és újra felidéznem, mert még most is felizgat. Néhány hét után egyébként totál beleszerettem, de másnap még csak úgy gondoltam rá, mint a srácra, aki volt olyan jófej,és meglepett azzal, hogy szétkúrta a pinámat.”Véletlen szex történet:


Kefélések az anyóssal


Anyósom 56 körüli volt.
Szerintem semmi sincs abban,ha valaki lefekszik az anyósával,persze csak ha ő is akarja.Egyszer az anyósom eltörte a lábát.Begipszelték.Mivel nem együtt laktunk,és csak én vezettem,nekem kellett elmenni hozzá kocsival,és ellátni kajával,meg mindennel.....

Nézd meg az anyját!
Derűs, meleg júliusi nap volt, Tamásnak éppen ideális a fotózásra. Tamás egy harmincas évei végén járó egyedülálló férfi, aki a munkájának élt, így nem jutott ideje nagyon másra. Délután egy kis faluban járva megpillantotta a Krisztina vendégházat és úgy ....

Az erotikus történetek címkéi :
megvernek | condom | a bátyámmal | ilona | vidéki nyaralás | szopk | kisfiú nevelése | óra | hányást | házaspárral |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.