Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseA lumberszexuális faszSziasztok, Kelly vagyok, és a barátnőmmel, Jolie-val kirándultunk, a hegyekbe, igazi női kirándulásnak terveztük az utat. Ám szerencsére más sült ki belőle. Hogy hogyan is történt, ezt fogom most elmesélni nektek. Az autónknak nem volt semmi baja, mielőtt elindultunk, vagy legalábbis mi nem vettünk észre semmit… Mégis, az egyik elhagyatott hegyi úton leállt az autónk.
Nos, mi ugye nők vagyunk, és nem igazán értünk az autókhoz, ezért elindultunk keresni valakit, aki ért a kocsikhoz. Nem sokáig kellett mennünk, mert motorzúgást hallottunk, így elindultunk a hang irányába. Egy jóképű, izmos pasi vágta a fát, farmerben, kockás ingben – igazi western feelinget árasztva. Megkértük, segítsen, nézze meg az autónkat, mire ő készségesen eljött velünk. Felnyitotta a motorteret, majd sokat sejtetően végignézett rajtunk.
– Meg tudom javítani, de nem olcsó mulatság. Sok vele a munka, hölgyeim!
Mivel hitelkártyát nem fogadott el, gondolkodni kezdtünk, mivel fizethetnénk neki. Nos, nem ő mondta ki először, hanem mi, hogy szívesen kényeztetnénk. Odaléptünk hozzá, és ő nem ellenkezett, hanem mindkettőnket magához húzott.
Én a férfi nyakát csókolgattam, Jolie pedig letérdelt, és kicsatolta a férfi övét. Aztán lehúzta a zipp-zárat, és letolta a férfi nadrágját, majd a boxeralsót is, és végigcsókolta a combjait, miközben én vadul smároltam Teddel. Az ingjét én segítettem le, és csókoltam, simogattam a szőrös, férfias, izmos mellkasát. Aztán lefelé kezdtem haladni, míg végül én és Jolie együtt guggoltunk Ted előtt. Felváltva szoptuk, játszottunk a farkával, vagy talán felváltva játszott a szánkkal? Mindenesetre irtóra élveztük. És egy rövid pillanatra, teljesen megbolondulva, megcsókoltuk egymást Jolival. Aztán újult erővel vetettük rá a szánkat Ted óriási szerszámára. Míg én szoptam, addig Jolie csókolgatta Ted heréit, aztán cseréltünk.
Majd én Ted mögé guggoltam, és amíg Jolie szopta a nagy falloszt, én a fenekét simogattam, majd nyalni kezdtem a seggét. Biztosan jól csinálhattam, mert Jolie már csak szuszogni tudott, mivel Ted olyan erősen fogta a fejét, és irányította a szopását. Aztán felálltunk, és odasétáltunk az autóhoz. Ted megfogta Joliet, és felfektette a motorháztetőre, Majd engem is mellérakott. Elkezdte keményen kefélni a barátnőmet, Jolie pedig belém markolt, annyira élvezte. Én már kezdtem kicsit irigykedni Jolie-ra, és hogy nekem is jó legyen, és jolie is megemlegesse ezt a napot, nyalogatni kezdtem Jolie formás melleit. Még soha nem csináltam ilyet, nem voltam még nővel, de most nagyon megbolondultam. Mohón nyaltam faltam a barátnőm cicijét, és közben Ted erős kezeinek simítását éreztem a hátamon, és a fejemen. Jolie mellei pedig ugrándoztak a szám előtt, Ted erős lökéseinek köszönhetően. Aztán én kerültem sorra, Ted teljesen ráhúzott a farkára, és dugott. Jó, kemény, hosszú és vastag farka volt. Most visszakaptam Jolietól az előbbit, de ő már nyelves csókokkal is elhalmozta a szám, nem csak a melleimet nyalogatta. Aztán a begerjedt barátnőm fogta, és ráült a számra. Nyalni kezdtem a lucskos punciját, fogtam a fenekét, és szinte ráhúztam a számra. Közben Ted megállás nélkül adagolt, kefélt keményen, úgy, ahogy szeretem. Csak sejtem, de szerintem Jolie közben, míg nyaltam, smárolt Teddel, de hát én is azt tettem volna a helyében.
Aztán mindketten ráhasaltunk a kocsira, fenekünkkel Ted felé. Mögénk állt, és szépen sorban megdugott mindkettőnket. Mi már nagyon közel voltunk, csodálkoztunk, hogy bírja ennyire. Szegény Jolie belekapaszkodott az ablaktörlőbe, majdnem letörte, olyan hevesen dugta ez a farmer. Óriási sikítások közepette élvezett el a barátnőm, majd én következtem. Az előbbi látványától feltüzelten nem kellett nekem sem sok, és remegő lábakkal élveztem el… Aztán, hogy jó vége legyen a dolognak, ismét csak ketten szoptuk felváltva a férfit, aki hangosakat nyögve élvezte szopási tudományunkat. Szerintem nem tudta eldönteni, kire élvezzen, ezért megfogta a fejünket, és egymás mellé húzta, majd megfogta a farkát, és verni kezdte a szánk előtt. Néhány húzás után elélvezett, és mint a slagot, ráirányította előbb Jolie, majd az én arcomra, aminek következtében mindkettőnk arca csupa sperma lett.
Nos, ez volt a fizetség az autószerelésért, de megérte, mert egy felejthetetlen élményben részesültünk.Véletlen szex történet:


Cirkusz és erotika


A jól bevált cselhez folyamodunk, mint mindig. Robi majd feltűnően magához veszi a cigarettatárcát és már a kulisszák mögött rágyújt, pedig ott tilos a dohányzás, hogy hangsúlyozza, neki most nikotinra van szüksége, aztán a hátsó kijáraton át elhagyja a sátrat. Én a főbej....

Az öreglány bugyija


Hétköznap este volt, nem volt semmi dolgom, így sétálni indultam a városba. Mivel szakadt a hó úgy gondoltam ez egy jó ötlet lesz, hiszen ilyenkor a legszebb a város. Elindultam egy cukrászda felé amit jól ismertem. Fél úton a lakásom és cukrászda közt egy nemrég felújított mo....

Az erotikus történetek címkéi :
csalódtam | párna | nagy mama | nagymamam | zárás | vámpir | kilatastalan | három nap | zsa | a takariton |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.