Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseÍgy lettem egy gay szukájaA közeli városba jártam gimibe, minden nap busszal oda-vissza. Néha, ha egyszer-egyszer benn maradtam, mindig az egyik osztálytársamnál aludtam. Eljártunk diszkóba, iszogatni, ahogy az ilyenkor szokás.

Néha vasárnapra is ott maradtam, együtt készültünk fel a másnapi órákra. Nagyon kedves szülei voltak, jól éreztem magam náluk. Előfordult néha, hogy a bátyja is velünk jött iszogatni, pedig nálunk nyolc évvel volt idősebb.

Amikor negyedikesek lettünk a szalagavatóra készültünk. Többször is benn maradtam a városba, mert néhány jelenetet akartunk előadni a buli elején, azt írogattuk, ötleteltünk, iszogattunk. A bátyja, Zsolti is beült közénk és néha egész jó ötletei voltak. Barátom ránézett az órájára és közölte: bocs, de randim van, ezzel úgy elhúzott, hogy csak az ajtócsapódást hallottuk.

Egy ideig nem mertem a barátomékhoz menni, mert féltem, hogy a bátyja megaláz, vagy olyat mond, amitől teljesen elvörösödök, zavarba jövök.

Kérdezgette is a barátom, miért nem tartok velük, amikor a havi rendszeres bulit tartották. Nem mertem elmondani az okát!

De aztán elérkezett az érettségi ideje, amikor megkért, hogy néhány napig tanuljunk együtt, úgy sokkal könnyebb lesz mind a kettőnknek.

Megbeszéltük, hogy egy hétig nálunk leszünk, egy hétig náluk! Hát nem voltam boldog, amikor oda kellett mennem egy hétre.

Az első nap nagyon féltem, ami nem is volt alaptalan! Amikor a bátyja meglátott, várta az alkalmat, hogy egyedül legyünk egy percre, máris a fülembe súgta: megint itt vagy kis ribanc! Most majd megtudod mit kell tenned, hogy egy igazi férfit kielégíts!

Máskor: le fogsz elöttem térdelni és könyörögsz, hogy rakjam a szádba! Tudod, hogy milyen kívánatos a pinád? És ehhez hasonlóakat. Az első este nem is történt semmi, mert kb éjjel kettőig nyomtuk a matekot.

A második este a barátom 9 körül azt mondta: várja a csaja, én nyugodtan fürödjek le és amikor elálmosodok, döljek le, mert ő csak reggel jön haza.

Este 10 után jött haza a bátyja, beköszönt és észre vette, hogy egyedül vagyok. Kérdezte, hol az öccse. Aztán szólt a szüleinek, hogy látja, tanulok, kikérdezi a tételeket, hogy könnyebben tanuljak!

Hát kész lettem! Mit mondhattam volna?

Először tényleg úgy tűnt, segíteni (is) akar, majd elküldött zuhanyozni, hogy már késő van, le kell feküdni! ( de a fülembe súgta: mond ki a pinusodat is ribanc, mert... )

Aztán amikor a zuhany alatt voltam bejött csendben és mire észrevettem, már a fenekemet simogatta. Gyorsan kiugrottam a zuhany alól, megtörölköztem és irány a szoba, mielőtt a szülei észrevennének.

A szoba ajtaját azonnal kulcsra zárta, térdre nyomott és a fejemet azonnal a farka felé fordította: ugye te is vártad már, hogy megkapd? És mivel a feleletem nem tetszett, kaptam egy fülest. Mindjárt nyitottam a szám! Azután már semmi ellenkezés nem volt , mert nem is engedte: úgy bánt velem, mint egy rossz kurvával: elölről, hátulról, ahogy éppen akarta dugott, mint egy motolla!

Mire végzett velem, már csak azt vártam: élvezzen, mert fájt mindenem!

Mégis: amikor közel került az élvezéshez megváltozott: eltűnt a durvasága, csókolni, simogatni kezdett és kereste az én kielégítésemet is.

A végén mellém feküdt az ágyba és átölelt, úgy aludtunk el. Hajnalban, amikor felkelt, a fülembe súgta: lesz még kettesben esténk a héten, de akkor már nem lesz ennyire vad, csak szeressem egy kicsit, legyek engedelmes kis szukája!

Hát lettem is néhányszor még!
Ott maradtunk ketten. Töltött egy pohár pálinkát mind a kettőnknek (pedig már addig is ittunk egyet-kettőt) és dumálni kezdtünk.

Először csak úgy össze-vissza mindenről, aztán kérdezgetni kezdte én miért nem csajozok.

Megpróbáltam elterelni erről a témáról a szót, de nem tágított, csak mondta a magáét. Megint töltött, én pedig már éreztem, nem lesz jó vége a dolognak. Kezdtem rájönni mire megy ki a játék, de a szesz elhomályosította a gondolataimat. Nem voltam képes vitatkozni vele, ő meg bizonygatta: a fiúk sokkal megbízhatóbbak. És, hogy ő hallotta, én is a férfiakat szeretem. Meg ismeri a nagybátyámat, akinél nagyon sok időt töltök és biztosan ő a pasim.

Tiltakoztam, semmi köze hozzá(pedig igaz volt, amit hallott), nem igaz. Mégis tovább erőltette és láthatta rajtam a zavarodottságomat. Töltött megint és tovább puhított, majd elkezdte simogatni a hátamat. Én a szesztől elgyámoltalanodtam mindig, nem voltam már igazán ura magamnak. El is álmosodtam, mondtam ledőlök egy kicsit, míg az öccse megjön, meg hogy józanodjam is egy kicsit. Lerúgtam a nadrágomat és ledőltem a vendégágyra a takarót magamra húzva. Azt reméltem, ezzel lezárult ez a kényelmetlen helyzet. Ő kiment, leoltotta a villanyt.

Valamennyit alhattam is, mert kinn teljesen sötét lett, amikor megéreztem, hogy valaki odafekszik mellém. Nem akartam megmozdulni, ne vegye észre, hogy megébredtem. De csalódtam! Nem is akart észrevétlen maradni: meztelenül simult a hátamhoz. Éreztem férfiasságának nyomását a combjaim tövénél.

Átölelt elkezdte csókolgatni a nyakamat és közben csitított: nyugi, neked sem lesz rossz, tudom, hogy a nagybátyáddal is ezt csináljátok. Teljesen lemerevedtem, nem tudtam mit csináljak. Hangoskodni nem mertem, mert nem tudtam, van-e valaki más is otthon, hiszen a szülei is hazaérhettek volna már.

Lassan maga felé fordított, kezemet megfogva felálló farkára tette, miközben a másik kezével átkarolva a fenekemet símogatta, egyre közelebb jutva a bejárathoz. Egyszer csak feltérdelt a fejemet szinte ráhúzta a farkára és akkor már biztos volt a dolgában.

Gyere csibém, mondta, gyere. Kapd be szépen és szopd engedelmesen. Fogta a fejem és szinte teljesen belém nyomta a farkát. Fuldokolni kezdtem, na meg az alkoholtól is hányingerem lett. Kirántottam magam és óvatlanul, hátat fordítva neki négykézláb öklendeztem az ágyon. Ekkor dugta be az egyik ujját amire meg sem tudtam szólalni. Eléggé meglepett, különösen, hogy a fejem magafelé fordította és a hányingeremmel nem törődve belecsókolt a számba. Egy kicsit elengedett, símogatott nyugtatgatott és ekkor már kért szépen, hogy folytassuk amit elkezdett. Nem volt erőm tiltakozni, erre ismét a számat vette a farkával kezelésbe, az ujjaival meg a popsimat. Megnyálazta az ujjait és egyre beljebb és beljebb nyomult velük. Egyébként a farkát kezdtem élvezni a számban. Nem volt túl nagy és vastag, de a makkja formásnak tűnt. Amikor felgyorsult a légzése, azt hittem tele lövi a számat, de kihúzta, megfordított és a makkját bedugta a popsimba. Ekkor kezdett igazán zihálni, nem is törődött azzal, hogy fáj-e benyomta, majd azzal a mozdulattal tele is lőtt.

Kicsusszant belőlem, megtörölte a farkát és felkapta a gatyáját.

Mintha semmi nem történ volna töltött egy pálinkát és a kezembe nyomta: igyál!

És jött a fordulat: azt hittem kimegy és vége az egésznek, de leült velem szembe és dicsérni kezdett. Nagyon jó voltál kis szuka! Legközelebb jössz, hozzál pálinkát is magaddal, mert az enyém már majdnem elfogyott. Akkor megmutatom neked milyen az igazi dugás, mert most csak ki akartalak próbálni. Kiment a szobából, de visszaszólt: ha elmondod az öcsémnek, akkor mindenki meg fogja tudni, milyen jó kis kurva vagy. Ezzel elment lefeküdni és én meg ott maradtam a sötétben egyedül. Mikor éjjel megjött az osztálytársam, csodálkozott, hogy még ébren vagyok. Nehezen tudtam valamit hazudni, hogy miért!

Nem mondom, hogy maradandó élmény lett volna ez az este, de valóban egyszer később megmutatta, az igazi dugását.

Véletlen szex történet:


Egy gyors menet a próbafülkében Ágival


Erotikus történetünk főhőse Ági, egy 23 éves budapesti egyetemista csajszi.

Alkatát tekintve középmagas, aránylag karcsú teremtés hosszú, fekete hajjal és tengerkék szemekkel megáldva. Intim domborulatai gömbölydedek és feszesek. Mellei nagyobbacska alma formájáb....

A párom új fétise


Tegnap a páromnak lett új fétise. Pár hete megkértem egy szivességre, amire az volt a válasza, hogy meglesz az ára. Én persze valami anyagi természetű dologra gondoltam akkor.

Tegnap egész nap szexi fotókat küldözgetett magáról, amitől én teljesen beindultam. Majd ....

Az erotikus történetek címkéi :
vicus | szexkapcsolat | 8 évesen | an, a | a vörös | családi | megtörve | nénikémmel | mamika | csöcsös |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.