Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseSzex a strandon két férfivelKellemesen telt a strandolás. Reggel kifeküdtél a férjeddel egy nyugodt, tiszta helyre, és lubickolással vegyes napozással töltöttétek az időt. Merész fürdőruhát vettél fel, és a nap folyamán élvezettel figyelted, ahogy több férfi szeme megragad a formás idomaidon. Te, mintha ezt észre sem vetted volna, élvezettel helyezkedtél el mindig úgy, hogy mások a lehető legtöbbet lássák belőled. Fürdőzés közben néha még egy-egy arcátlanul kacér, de óvatos mosolyt is megengedtél magadnak, és gondolatban a neked leginkább tetsző férfiakkal enyelegted végig a napot. Több alkalommal, ha egy férfi sóvárgóan a testedet bámulta, kihívó csókolózásba kezdtél a férjeddel, és lopva mások felé néztél és figyelted: mennyire szeretnének most a férjed helyében lenni.
Délelőtt 11 körül két férfi jelenik meg tőletek néhány méterre, kezükben törölközővel. Látván hogy a férjed alszik, kedvesen rádmosolyogva megkérdezi a hozzád közelebb álló, hogy leülhetnének-e mellétek, mert máshol nem találtak árnyékot.
"Persze " - mondod neki vigyázva, nehogy felkeltsd a férjed. A férfiak megköszönik, és leterítik a törölközőket. Míg ezzel foglalatoskodnak, félig felülsz, és hátul a kezeiden megtámaszkodva végignézel a testeden. Olyan pózt sikerül találnod, ami kihangsúlyozza amúgy is szép és kerek melleidet, és szinte végigvezeti a mohó férfitekintetet a hasadon le, egészen a bikinid alsó részéig. Néhány másodpercig a víz felé nézel, időt hagyva az idegeneknek, hogy büntetlenül legeltessék a testeden a szemeiket. Most, hogy a férjed alszik, és ez a két idegen érdeklődni látszik irántad, átfut rajtad egy kellemes bizsergés. Nem tagadhatod: felizgultál.
Ismét a férfiak felé fordulsz, akik teljes testükkel feléd fordulva lopva mustrálják hol a melleidet, hol a bikinid alatt domborodó puncidat.
- Jajj bocsáss meg, be sem mutatkoztunk. Csaba vagyok, ő pedig -a másik férfire mutat- Karcsi.
- Szólítsatok Nikinek -mondod sokat sejtető mosollyal az arcodon. Nem tagadhatod, mindkét férfi izgalmasan néz ki.
- Szóval Niki. Nagyon szép név -mondja Csaba, a közelebb eső férfi. Csakúgy, mint a gazdája. Nemde? - Ezzel a másik idegenhez fordul.
- Úgy bizony, és gyorsan végigfutatja a szemét az egész testeden.
"Jaj fiúk" mondod, és közben fürdessz az élvezetben. A szemeidet lehunyod, és hátraveted a fejedet, hogy két hódolód ismét eltelhessen a tested látványával. Az, hogy a férjed melletted alszik, még izgatóbbá teszi a helyzetet!
- Most van a legmelegebb - kezdi rövid szünet után Karcsi-, mi pedig nem hoztuk ki a naptejet. Vissza kell érte menni.
- Igen - helyesel Csaba, majd feléd fordul: "Nem lenne kedved segíteni megkeresni?"
A szíved egyből a torkodba ugrik. Nagyon vonz a gondolat, hogy a két férfival elmenj, és érzed, hogy a puncid is nedvesedni kezd.
- A férjed úgyis alszik, mi pedig hamarosan visszaérünk. Nagyon közel van a bungalónk.
"Rendben van" - rebeged, és óvatosan felállsz az idegenekkel együtt. Mikor elindultok, Karcsi a kezét a derekadra teszi, és finoman kettőjük közé terel. Újra megborzongsz. Így, hármasban sétáltok el a strand végére, ahol a bungalók állnak.
- Segítenél majd minket bekenni? Tudod, egy finom női kéz azért teljesen más... - fordul feléd Csaba, Te pedig megilletődve az izgalomtól csak egy alig hallható igennel felelsz. A fantáziád teljesen beindul. Itt van két férfi, akik egy percig sem titkolják, mennyire tetszel nekik. Szörnyen felizgat a gondolat, hogy itt van egy kaland fantasztikus lehetősége.
Néhány tíz méter után el is éritek a bungalót. Csaba kinyitja az ajtót és belép, utána Te, majd Karcsi, és becsukja maga mögött az ajtót. Mikor az ajtó becsukódik, Csaba feléd fordul, lassan a füledhez hajol, majd közvetlen közelről belesúgja: "meg fogunk baszni, Niki. Mindketten magbaszunk, és nagyon fogod élvezni". Teljesen elveszíted az eszedet.
Érzed, ahogy az akaratod elgyengül, és ösztönösen kniyújtod a kezeidet Csaba felé. Sokáig nézel az előtted álló férfi szemébe, és nem tudod elhinni, hogy ez megtörténik veled. A férjed a parton alszik, Te pedig megszöktél ezzel a két férfival, akikkel átélheted végre azt, amiről mindig csak fantáziáltál. Félsz a két ismeretlentől, de a szex utáni vágyad sokkal nagyobb a félelmednél. Nem ellenkezel, hagyod, hogy azt tegyenek veled, amit csak akarnak.
Karcsi hátulról finoman átkarolja a hasadat, a bikinialsód pántja fölött, és a tarkódhoz hajol: "Tudom, hogy Te is nagyon kívánod." Ekkor mélyen belecsókol a nyakadba, amire felszisszensz. Mintha az erődet szívta volna ki ezzel a csókkal. Nem tudsz ellenállni. Minden porcikád arra vágyik, hogy ez a két idegen a karjaiban tartson, és megbasszon. Soha nem éreztél még ilyent. A puncid egyetlen pillanat alatt sokkal nedvesebb lesz, mint a férjeddel bármikor. A két férfi testének közelsége és melege teljesen megrészegít, és nem vágysz másra, csak a szexre.
Egy pillanatig sem kell várnod, mert Karcsi tovább csókolja a nyakadat, és a hasfaladat kezdi símogatni, míg Csaba közelebb húzódik hozzád, és száját továbbra is a füled mellett tartva kezd beszélni:
- Te is akarod, ugye? Niki...
A felfoghatatlan élvezettől halk nyögéssel adod a férfi tudtára válaszodat.
- Mondd kérlek! Hallani akarom - folytatja Csaba. Akarod, hogy mindketten megdugjunk?
- ...Igen... - sóhajtod a választ, és fejedet előre, Csaba vállához hajtod.
- Megcsaltad már a férjedet máskor is? - Jön a kérdés hátulról.
- Nem - mondod - Még nem
Miközben Karcsi a bikinifelsődet bontja ki hátul, újból Csaba kezd hozzád beszélni:
- Már akkor meg akartad dugatni magad, mikor megláttunk, ugye?
Borzasztóan szégyenkezve, és egyszerre hatalmas élvezettel nyöszörgöd neki a választ: "Igen!" Karcsi közben levette rólad a bikinifelsőt, így a melleid csupaszon vannak. Karcsi megragadja a karjaidat, hátrahúzza, így Csaba előtt teljesen kiszolgáltatottan, kitárulkozva állsz tovább. Csaba ezután újabb kérdéseket tesz fel:
- És hány férfival keféltetted meg magad a férjed előtt?
Ez a helyzet, hogy a csupasz melleid fedetlenül néznek Csaba felé, a kezeidet Karcsi rabságban tartja, és hogy a legintimebb titkaidra is rákérdeznek, iszonyúan felzaklat. Szégyennel és izgalommal teli hatalmas élvezet keríti hatalmába az egész testedet, és minden titkos válasz kimondása szinte orgazmushoz hasonló lelki kielégülést okoz neked.
- Csak vele.
- Még csak vele basztál, édes? - szólal meg mögötted Karcsi, és a kezeidet továbbra is fogságban tartja. Azt hittem, sokkal több fasz járt már a kis pinácskádban!
- Igen, én is úgy gondoltam. - mondja Csaba. Ezt a testet jól ki kell használni!
- De azért szoktál másról fantáziálni, míg a férjed kefél, nem?
- Igen, szoktam. - mondod már sokkal bátrabban, élvezve ezt a fantasztikus szituációt.
- Na és, gondoltál-e már arra, milyen lehet, ha két fasz van benned egyszerre?
- Igen... Sokszor!
Karcsi, aki a hátad mögött áll, elereszti a kezeidet, és hátulról tenyerébe veszi a melleidet: "Hmm, milyen finom mellei vannak! Fogd meg őket te is, Csaba!" Ekkor elereszti, és az előtted álló férfi veszi kezelésbe őket. Te csak állsz a kéjtől bénultan, és élvezed, ahogy a két férfi gátlástalanul használja a testedet.
- Mikor dugott meg először a férjed? - folytatja a kérdéseket Karcsi.
- 17 éves voltam - feleled.
- Egy ilyen kis ribancból kinéztem volna, hogy sokkal előbb kezdi. Csupa meglepetés ez a Niki, nem így gondolod?
"De igen!" És az előtted álló Csaba eléd térdel, majd egy mozdulattal lehúzza rólad a bikinid alsó részét. -Ezt nézd meg! - folytatja - milyen szép borotvált kis pinája van!
- Igen! - nyugtázza Karcsi, majd visszaáll mögéd, újból rabságba ejti a kezeidet, így már anyaszült meztelenül állsz a két férfi között. Kiszolgáltatottságod hatalmas élvezetet okoz. Más helyzetben talán el is ájulnál a szégyentől, de ebben a helyzetben ez csak a tüzet korbácsolja fel benned.
Csaba folytatja: "Mikor kezdted el borotválni a puncidat?"
- 15 éves koromban.
- És mikor nyúltál magadhoz először?
- 15 éves voltam.
- Már akkor vágytál rá, hogy valaki jól megdugjon, mi?
- Igen, nagyon - vallod be.
- Mindig kopaszra borotválod a kis pinád?
- Nem, mert úgy nehezen tudok elélvezni.
- Más fasza még nem is volt a kezedben a férjedén kívül? - veszi át a szót a mögötted álló.
- Nem, de nagyon szeretném.
- Mekkora farka van a férjednek, drágám?
- Csak 14 centiméter.
- Akkor nagyobbra vágy, ugye? Hát tőlünk megkaphatod... Ekkor Karcsi hátulról a puncidhoz nyúl, és belemártja az ujját. Te hosszan felnyögsz, és hátradőlsz, Karcsi karjaiba. Ő a füledbe, szinte lihegve folytatja:
- Na és, a férjed jól meg szokott kefélni?
- Nem. Sokkal többre vágyom!
Míg Karcsi kihúzza az ujját belőled, a rajt lévő nedvet pedig lenyalja, Csaba letolja a fürdőnadrágját, és kézen fogva letérdeltet: "Szeretnél már szopni egy ekkora faszt, ugye?"
Megbabonázva, bátortalanul a félig álló faszához érve mondod neki, el sem véve a tekintetedet a szép méretes férfiasságról: "Igen, már nagyon akarom." Élvezve azt, hogy az idegenek ilyen nyíltan megkövetelik, hogy a dugásról beszélj, felbátorodva megkérdezed: "szopjalak, míg teljesen feláll a faszod?"
Csaba élvezettel mosolyog rád; nagyon tetszik neki: "igen édes, szopd!"
Végre a szádba veheted azt a hosszú, kb. ugyanolyan vastag faszt, mint a férjedé. Behunyod a szemed, megfogod a tövénél, és a szádba csúsztatod. Csodálatos érzés. Soha nem volt még másik fasz a szádban, és most itt az alkalom. Leírhatatlan élvezetet okoz, hogy ezt a vonzó idegent ilyen perverz körülmények között szophatod. Ekkor azt kívánod, bárcsak még számtalan ilyen alkalom adódna!
Perceken belül teljesen keményre szopod Csaba farkát. Ekkor ő kihúzza a szádból, majd Karcsi karját érzed a fejeden, ahogy maga felé fordít: "Most szopj engem!" - utasít.
Elbűvölten nézed azt a vastag, méretes faszt, ami a szemed előtt áll. Sokkal vastagabb, mint a férjedé, és a makkja is hatalmas. Megszűnik körülötted a világ. Csak az a gyönyörű fasz marad, és semmi másra nem tudsz gondolni. Először kóstolgatod: végignyalod, felméred a nyelveddel a formáját, méretét, majd a szádba engeded. Ebben a pillanatban az orgazmushoz hasonló állapotot élsz át. Boldogan szopod, szívod és nyalogatod Karcsi faszát, ő pedig hálásan nyög hozzá.
Nem telik el néhány percnél több, Karcsi felállít. Kettőjük közé kerülsz, amire mindkét idegen férfi símogatni kezd. A hasadat, a hátadat, a derekadat, majd a popsid felső részét. Ezután Csaba hátulról végigkalandozik kezével a fenekeden, és lent az ujjaival megtalálva a bejáratot finoman ujjazni kezd. Karcsi a másik oldalról egyik kezével a bal melledet, másikkal a jobbat kezdi gyúrogatni, masszírozni, szájával pedig felváltva a mellbimbóidat szopja. Csaba abbahagyja az ujjazást, és birtokba veszi szájával a szádat. Önfeledt csókolózásba kezdtek. Kezei újra megtalálják a fenekedet, és símogatni kezdenek.
- Bassz meg... - nyögöd Csaba szájába a szégyentelen szavakat. "Most, kérlek!"
Karcsi ezt meghallva abbahagyja a melleid kényeztetését, és teljes egészében átenged Csabanak. Ő odahúz az ágyhogy, Te hanyattfekszel rajt, és azonnal szétteszed a lábaidat. Csaba föléd helyezkedik, és egyből belemártja kőkemény farkát a pinádba.
Csodálatos érzés! Beleszédülsz a kéjbe. Egy hang sem jön ki a torkodon. Csaba kihúzza hosszú farkát, majd megint felnyársal. Ütemes mozgásba kezd. Te az idegen alatt nyögni kezdessz, míg vékony ujjaiddal hol az ágyneműt, hol Csabat markolod. A férfi hatalmas élvezettel bassza a kis kopasz pinádat. Nem minden nap dughat meg ilyen jó nőt, mint amilyen Te vagy. A teste megfeszül, faszát teljesen belédtolja, és a mozgást abbahagyva perceken belül belédélvez. A farka rángani kezd benned, míg a sperma a hüvelyedbe spirccel. Te szinte levegőért kapkopdsz, és élvezetedben magadhoz szorítod a férfi fejét. Percekig vagytok így.
Csaba ekkor leszáll rólad, és Karcsi azonnal felváltja. Egyetlen szó nélkül fölötted terem. Még látod azt a gyönyörű, vastag farkat, és a hatalmas makkot, mielőtt elmerül a puncidban. Mikor ez megtörténik, önkívületbe kerülsz. Hihetetlen érzés magadban érezni Karcsi farkát. Ahogy a pinusod bejáratához igazította, és egyetlen lökéssel tövig nyomta a szerelemnedvtől, és a másik férfi spermájától tocsogó pinádba, az elmondhatatlan. Ijedtedben hátrébb húzódsz az ágyon, de mikor érzed, hogy fájdalom helyett a feszítő érzés csak mégjobban növeli a szinte már így is kibírhatatlan kéjérzést, valami megindul benned. Karcsi egyre gyorsab iramra kapcsol, és a hatalmas makkja minden alkalommal végigmasszírozza hüvelyedet úgy, ahogy eddig még soha nem tette meg veled senki. Karcsi csak kefél, kefél és kefél. Hatalmas lendülettel, és minden alkalommal tövig nyomva beléd a farkát. Te csak lihegsz és a levegőért kapkopdsz, és az imént megindult kéj most kiteljesedik benned: rádtör az orgazmus. Míg Karcsi farka egyre hevesebben bassza a pinádat, Te elélvezel. Élvezetedet csak fokozza a folyton benned mozgó fasz, és szinte fuldokolva, a testeded már-már dobálva, nyüszítve élvezel el, gátlásaidtól a legvégsőkig megszabadulva. Ez hatással van Karcsire is, és ebben a pillanatban őt is eléri az orgazmus: hatalmas faszával tol még beléd egyet, majd mély hangon hosszan nyögni kezd, és elönt a forró nedv. Enyi spermát még soha nem pumpált beléd senki. Élvezés közben még lök néhányat a pinádba, amire Te minduntalan összerezdülsz, majd rádrogy. Így, egymást ölelve fekszetek hosszú percekig.
Mikor erőt gyűjtetek, Karcsi felkel, és vele együtt Te is. Csaba már felöltözött, és nektek is odanyújtja a ruhákat. Benned még mindig ott van a két idegen férfi spermája, és érzed, hogy folyik ki. Tudod, hogy nincs időd megvárni, és lemosakodni, úgyhogy azonnal visszaindultok.
Mikor odaértek a férjedhez, a két férfi felveszi a törölközőjét, és halkan elbúcsúznak: "csodálatos voltál, Niki!" Te a lehető legnagyobb megelégedéssel nézel utánuk, majd érezvén, hogy a sperma folyik ki belőled, a vízbe mész. Egy perce sem lehetsz benn, mikor látod, hogy a férjed egy mellette leejtett doboz hangjára felébre, és körülnéz. Megpillantja, hogy a vízben vagy, és kisvártatva elindul feléd. Ismét a torkodban érzed dobogni a szívedet. Még ott vannak rajtad a nyomok, amiket a másik két férfival folytatott szex alatt szereztél. A férjed odaér, Te pedig átkarolod, és egyik lábaddal át is öleled. Kellemes eközben érezni, ahogy a spermát a tó vize mossa ki belőled.
Beküldő:Enzós NikiVéletlen szex történet:


Osztoztunk a faszon


Egy szép nyári nap volt, amikor az egyik nagyon jó barátnőm átjött meglátogatni. Fehér színű miniszoknya volt rajta, és fehér nyakba akasztós felső, melltartó nélkül. Már a látványtól elállt a szavam. Ajándékba kaptam egy nagyon finom francia italt, ami muszáj volt megkós....

A szomszéd öreg néni


Lakunk egy társasházban 12 család 1 lépcsőházban.
Közvetlen szomszéd egy jó 50-es hölgy aki egyedül él már évek óta.
Mindig fontolgattam hogy jó lenne ha lenne köztünk valami de valamiért mindig bennem volt hogy NE.
Egyébként van feleségem gyerek de akkor i....

Az erotikus történetek címkéi :
kötözős szex | meleg kutya | cigány pina | szétkúrlak | fallosz | klumpa | miki | torkos | szopófiú | papa basszál meg |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.