Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseA húgi és énEgy nyári délutánon mikor volt párom már indult melózni akkor toppant be az ajtón a húga, Kitti. Tánc tanfolyamról ért haza. Páromtól elköszöntem és becsuktam az ajtót. Mindig ráfordítottam a reteszt most is így tettem. Jobb a biztonság címmel. Ekkor még semmi nem volt és halvány gondolatom sem volt arról ami később megtörténik.
Vissza mentem a szobába felültem az ágyra és olvastam tovább. Néhány perc elteltével Kitti jött be a szobába és mosolyogva kérdezte.
- Megmutathatom mit tanultunk ma tánc órán?
- Persze, mutasd nyugodtan. Vágtam rá a választ kissé csodálva a kérdését.
Mivel hip-hop táncot tanult betettem egy ilyen válogatás cd-t a hifibe. Elkezdődött a zene. Lassan de egyre biztosabban kezdte rázni magát a kislány.
Kitti még csak 17 éves volt.
Már a második szám kezdődött amikor fel álltam és oda léptem hozzá. Kitti nem zavartatta magát jobb lábát a lábaim közé rakta és úgy rázta, riszálta magát. Néha a lába a farkamhoz ért így kezdtem izgalmi állapotba jönni. Egy hirtelen mozdulattal megállt, szemembe nézett. Csak nézett és éreztem, hogy a levegő felrobban köztünk. Már a harmadik szám kezdődött el mikor újra hatalmas táncba kezdett. Picit elhúztam magam tőle, hogy elférjen de vissza húzott és abban a szempillantás alatt megcsókolt. Olyan hirtelen történt az egész, hogy nem tudtam mit csináljak. Persze észbe kaptam és vissza csókoltam. Már vagy egy perce is csókolózhattunk amikor meg szólalt.
- Ugye nem tudja meg senki?
- Ígérem senki - válaszoltam picit zihálva, de már újra vad csókolózásba kezdtünk. A hip - hop csak szólt de nem zavart, imádtuk a műfajt.
Majd egy váratlan mozdulattal megfogta a kezem és elindult, húzott maga után. - Hugi, hova mész? kérdeztem érdeklődve.
- Csak gyere, ne kérdezz - válaszolta enyhén mosolyogva, és már a sötét hűvös fürdőszobában találtuk magunkat. Oda lépett elém, kézzel kitapogatta az arcomat, számat és már újra vad csókokkal halmozott el. Kezdtem gerjedni.
Nem titkolom, hogy kívánatos kis csaj volt szuper alak, pici gömbölyű cicik, formás kerek popsi.
Húgi lassan lenyúlt a nadrágomhoz amiben a szerszámom már nagy izgalmi állapotban ágaskodott. Lehúzta rólam a rövidnadrágot és mivel nyár volt a lakásban negyven fok, így nem volt rajtam alsó nemű. Nagyra nőtt, duzzadt farkam Kitti arca előtt magaslott. Kézzel játszott vele egy kicsit majd hirtelen mozdulattal bevette a szájába. Finoman, óvatosan szopott. Nyelvével játszott vele majd hol gyorsabbra hol lassabbra vette a tempót. Fel - fel szisszentem, hatalmasakat rángtam az élvezettől. Nem bírtam kihagyni és egy mozdulattal feloltottam a lámpát. Látni akartam ahogy játszik, szopikázza a szerszámomat ami már hatalmasra duzzadt. Felmosolygott egy pillanatra abba hagyta és csak ennyit mosdott:
- Hhmm, Lámpa fénynél?
- Hát jó, legyen. - majd egy pillanatnyi csend után újra mondani kezdte - ez a szerszám van nap mint nap a nővérembe?
- Akkor engem is dugj meg ahogy őt vagy még jobban. És egy mozdulattal dobta le magáról a toppot. Azonnal két kis kerek cicijére buktam, csókoltam őket ahogy csak tudtam enyhén harapdálva azokat.
Kitti fel-fel szisszent, zihált.
Jobb kezemet a puncijához szegeztem és dörzsölni, izgatni kezdtem. Mozdult is az izgatásra már szinte halk nyögéseket adott ki magából.
- Kívánlak Húgi - suttogtam félhangosan. Kitti eközben lehámozta magáról a kisnadrágot és a tangát. Kis puncija már nagyon nedves volt.
Felkaptam az ölembe és betopogtunk a belső kisszobába ahol a sötétítő miatt kissé sötét volt és hűvöskés is. Felfektettem az ágyra leguggoltam a puncija elé, szétnyitottam a lábait és úgy igazából "csontig" benyaltam neki. Felvisított az izgalomtól, nagyon élvezte. Olyannyira, hogy a fejemet még szorította a puncijához. Nyaltam ahogy tudtam változó intenzitással, Kitti csípője ringott. Majd lassan fölé hajoltam megcsókoltam és óvatosan belé hatoltam. Hatalmasat nyögött de élvezte. Én lassan kezdem dugni a ki puncit de Kitti a fenekemre fogott és tolt magába- gyere, gyere akarlak Zsolti- zihálta, közben hatalmasakat nyögött. Dugtam ahogy tudtam majd egy pillanatra eltolt magától. Már azt hittem, hogy feleszmélt mit művelünk de nem. Feltérdelt kutyapózba ezzel is mutatva, hogy hátulról is keféljem meg. Mögé kerültem és becsúsztattam neki a farkamat miközben felvisított az élvezettől. Bal kezével támaszkodott már amennyire bírt, jobb kezével meg ujjazta magát néha-néha a farkamat is izgatta.
Nagyokat löktem rajta, Kitti élvezte rendesen. - mindjárt jövök - mondtam élvezve, húgi azonnal előre hasalt a farkam ki csusszant a nedves puncijából. Én ott álltam térdelve és kezemmel dolgoztam tovább, gondoltam ha más nem a hátára élvezek. Kitti megfordult elém ült és átvette az irányítást. Verte a faszomat majd egyszer csak a szájába vette és szopta, szívta. Hangosan felszisszentem élveztem amit művel velem ez a kis csaj.
-Jöövőőőkk - szóltam föl fogaimat összezárva. Megfeszült minden porcikája, farkam még nagyobbra duzzadt. Kitti a száját nagyra tátva verte a faszomat közel a szájához. Hatalmas nyögésekkel megérkeztem, csak úgy lövelltem bele a forró spermámat a húgi szájába. Lehunyt szemmel zihálva úgy csorgatta a szájába a nedűt, hogy élvezet volt nézni. Miután az utolsó cseppet is kicsavarta belőlem lassan kinyitotta a szemét, szemembe nézett picit elmosolyodott és lenyelte a cuccot. Kikerekedett szemmel néztem. - Ugye Betti nem szokta lenyelni?- kérdezte mosolyogva. - Nem, ő még nem is juttatott így egyszer se a csúcsra, válaszoltam lihegve.
Lassan lankadó farkamra még párszor rácuppant, majd feltérdelt és nyomott egy puszit a számra. Mind ketten elmosolyodtunk és elindultunk a fürdőszobába, hogy lefürödjünk.
Amíg engedtem a vizet megbeszéltük, hogy egy közös fürdőzéssel zárjuk ezt az együttlétet és, hogy Bettinek és senkinek egy szót se a ma megtörténtekről. A kádban a víz telítődött én eközben a lejárt cd-t újra indítottam.
Ez volt élményem Párom húgával egy nyári délutánon.Véletlen szex történet:


Ivett szilánkok


Csak lehunyom a szemem, és megint ott vagyok. Vele. Próbálok a munkára figyelni, de újra és újra villámként hasítanak belém azok pillanatok.


Hazaindulok, állok a vasútállomáson, és megint egy villanás
- ahogy a leheletét a nyakamon érzem.


Szex gyümölcs és zöldséggel


ZSzex gyümölcs és zöldséggel

Elsõsorban nõk figyelmébe ajánlom az itt leírtakat:


A legtöbben idegenkednek még a gondolatától is, hogy különféle zöldségekkel, vagy gyümölcsökkel játszanak erotikus játékokat, vagy esetleg ezeket vonják be a sze....

Az erotikus történetek címkéi :
kivertük | niki és a kutya klub, | volumen | lo szeretkezes | vadnyugat | nyilvános szex | nem engedem | megzsarolt | sasvári | öcsémn |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.