Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseRoma szex történet- Na, szivi. Kérlek! Zsaklin arrébb hengergőzött Gino-tól, kicsusszant a cirógató ujjak alól.
- Azt már nem - felelte.
- Tudod jól, ilyesmibe nem megyek bele.
- Nem a farkamat akarom a seggedbe dugni - ellenkezett a férfi.
- Csak az ujjamat. Játszadozni akarok a segged lukával, ennyi az egész. Meglátod, remek lesz.
- Hát persze, aztán mire észbe kapok, már bele is nyomtad a farkad a faromba. Kösz, ebből nem kérek.
- Azzal lenyúlt az ágy lábához, ahová a takarót dobták és a mellére húzta. Gino most felállt és parancsolóan nyújtotta ki az ujját. Hirtelen váltott át a szerepjátszásra, amit időnként csináltak.
- Urad és parancsolód vagyok, te pedig engedelmeskedsz nekem. A másodperc egy törtrészéig arra gondolt Zsaklin, hogy a végszót mondja. De az elmúlt két évben mióta ezt a játékot játszották, erre még nem volt szükség. Most sem lesz. Tudta, Gino nem bántaná őt. A férfi fantáziájával összhangban négykézlábra kuporodott, majd a válla fölött nézett hátra mezítelen szerelmére, aki ott állt az ágy mellett, előremeredt álló fasszal.
- Uram, rendelkezz velem - mondta most a ni tétován.
- De kérlek, ne feledkezz meg arról, hogy még szűz vagyok ott hátul és nagyon szűk. Attól tartok, még az ujjad is túl nagy hozzám.
- Egyet se félj, jó szobalány. Minden vágyam, hogy örömet okozzak neked - fogadkozott Gino, aztán a fürdőszobába ment. Míg odakint volt, Zsaklin felkapott néhány vánkost és alátámasztotta hasát. Még akár kellemes is lehet, gondolta.
Mikor Gino visszajött, az éjjeliszekrényre tette a KY tubust, aztán benyúlt a fiókba és elővette a bőrből készült bilincset.
- Kedves leányom - kezdte - ismervén a… öö… szűzies szorongásodat, azt hiszem, legjobb, ha ezek a bilincsek rajtad vannak, nehogy kísértésbe ess és félbeszakítsd urad örömét.
Zsaklin ezúttal nem habozott. Ha őszinte akart lenni önmagához, a gondolat, hogy Gino ujja becsusszan a tomporába, kezdte felizgatni őt. Kinyújtotta maga elé két karját, hagyta, hogy Gino rácsatolja csuklóira a bőr bilincset, majd az ágy fejtámlájához erősítse.
- Még valami - mondta a férfi, azzal Zsaklin bokáira is bilincset csatolt. - így, most már készen állsz, hogy az enyém légy.
Zsaklin kényszert érzett arra, hogy még valamire emlékeztesse a férfit.
- Uram - kezdte, miközben áthelyezte testsúlyát, amikor Gino beigazította csípőjét a neki megfeleli helyzetbe. Érezte, hogy a férfi valami hűvöset ken a végbele köré.
- Kész is, leányom - mondta Gino.
- Pont ez a tökéletes helyzet a játékhoz. Hadd masszírozzam egy kicsit itt kívül. Tetszik, ahogy a segged lyuka fodrozódik itt a szélén.
Mikor a férfi odanyúlt, Zsaklin összehúzta izmait, majd elernyesztette. Furcsa volt hallani, hogy Gino pontosan azt mondja, amit ő érez - valahogy meglepődött rajta. Úgy tűnt, saját magát lepi meg. Miközben Gino birizgálta, tovább kommentálta az eseményeket.
- Feszes bőr. Sima, de klassz, ahogy itt átmegy a hajlatokba. És lám, a farpofáid olyan kerekek, mint a körte.
- Másik kezével masszírozta a gömbölyded fart, markolászta a húsát.
- Egészen szétnyílnak, mikor így lekushadsz. Remek. Most már a csinos kis segglyukadra összpontosíthatok.
Zsaklin a vánkosába temette fejét, lehunyta szemét. A tiszta lepedők friss illata töltötte ki orrát. Örült, hogy aznap még korábban lecserélte az ágyneműt. Szemhéjai alatt képek villantak fel arról, amit Gino épp csinált, ezzel fokozva az érzést a tomporában. A férfi tompa mutatóujjának épp csak a hegyével hatolt be kissé Zsaklin segglyukába, jobbra-balra forgatva azt. A ni érezte ezt végbelének minden oldalán és ettől a selymes masszírozástól egyre jobban felizgult.
- Ó, leányom - búgta Gino.
- Milyen szűk vagy. Olyan szűzies. De azért forró és nedves odabent.
Miközben Gino tovább haladt beljebb, Zsaklin összeszorította izmait az ujja körül. Érezte, hogy tenyerét puncijának nedves szeméremajkain nyugtatja. Többször is összeszorította izmait, tetszett neki ez a fura érzés, ahogy a férfi ujja beljebb haladt és kitöltötte őt.
- Ez az, szivi. Szorítsd csak jól össze az ujjamat.
- Gino most kiesett szerepéből, hangja érdesebbé vált.
- Szorítsd csak az ujjam. Ha hagynád, hogy a popódba nyomjam a farkam, tetszene neked és jól megszoríthatnád.
Zsaklin riadtan összerezzent, a férfi azonban tovább nyugtatgatta, eközben gyengéden húzogatta ki-be ujját a fenekéből.
- Tudom, tudom. Ne aggódj! Nem szegem meg szavam és nem nyomom a faszom a seggedbe. Legalábbis addig nem, míg te nem kéred.
Másik kezét most lecsúsztatta a ni fenekéről és egyik ujjával széttárta nedves szeméremajkait, majd az érzékeny húsát csiklandozta, mire az már szinte lucsogott a nedvességtől.
- Tudom, milyen érzés - mondta.
- Mondjad hát, jó szolgálóm, milyen érzés, mikor az ujjam a seggedben van?
Még hogy beszéljen? Mikor lélegzethez is alig jut? Csak egy nyögés szakadt fel torkából, mikor Gino a csiklójának nyomta ujjhegyét.
- Ó, látom, ez tetszik neked, leányom. A csiklód a legérzékenyebb fajta, amit valaha is láttam.
Az izgalomtól borzongás futott végig Zsaklin testén.
- Sokat látott? - kérdezte suttogva.
- Mármint csiklót.
A férfi válasz nélkül hagyta ezt a kérdést.
- A tiéd a legjobb. Akárcsak a segged.
- Örülök, hogy tetszik - szavai nyögésbe fúltak, mialatt Gino gyengéden játszott tovább a segglyukában. Egyik ujját ki-be járatta Zsaklin fenekéből, a másikkal meg gyengéden körözött lükteti csiklója körül.
Mikor a ni ismét felnyögött, így rendelkezett:
- Megparancsolom, mondd meg nekem, milyen érzés ez?
- Halljam!
- Felséges - sóhajtotta Zsaklin, azzal fenekét riszálta, hogy még jobban magába húzza Gino ujját.
- Ó te jó ég, ez az. Pont ott - sikoltotta.
Gino most még gyorsabban húzkodta ujját kibe.
- Még? Talán két ujjal?
Zsaklin nem számított arra, hogy így felhevül, ha Gino beledugja az ujját a fenekébe, de most nem csak hogy totál nedves volt két lába között, de egész testét áthatotta az izgalom.
Szorosan ragadta meg az ágy fejtámláját és hátralökte magát, úgy feszült Gino kezének.
- Óóó, igen… - levegő után kapkodva préselte ki a szavakat:
- Most két ujjal, mind a két lukba. Nem, kettőt mindegyikbe.
Gino úgy tett, egyszerre járatta ki be mindkét kezét, egyre tágítva a két testnyílást.
- Ó, uram - nyöszörögte, ahogy a kéjérzet egyre nőtt benne.
- Mindjárt elélvezek. Hihetetlen.
Gino odahajolt és belecsípett a seggébe, majd tovább dugta két kézzel Zsaklin-t. A ni teste kezdett görcsösen megfeszülni, miközben rátört az orgazmus.
- Ó, magasságos ég, ez az! Abba ne hagyd, mindjárt élvezek. Gino egyre csak lökdöste ujjait ki-be, most váltakozó ritmusban. A nő érezte, ahogy a hűség végigfut testén, háta ívben feszült meg, igyekezett minél jobban a seggébe fogadni Gino kezét. Minden ízében remegett, miközben élvezett a kettős masszázs hatására, száját kitárva feszítette meg testét a féktelen örömérzettől áthatva.
Befejezésül Gino most lassabban dolgozott ujjaival, míg egyik ujjhegyével a nő segglukát masszírozta, a másikkal pedig a csiklóját. Angi zihálva lélegzett, szinte kapkodott a levegő után és ernyedten feküdt a hasára.
Gino kihúzta ujját és odahajolt, mindenféle alakzatban lustán nyalogatta Zsaklin farpofáit.
- Jó volt, szivi?
Zsaklin felsóhajtott, még mindig szaporán lélegezve, szíve egyre kalapált.
- Fantasztikus volt, Gino. Álmodni sem mertem volna… Ha megígéred, hogy nem mondod azt: Na ugye, megmondtam! akkor lehet, hogy megkérlek, basszál seggbe!
Gino-nak sikerült megőriznie nyugalmát és nem esett ki szerepéből. Gyengéden simogatta Zsaklin verítékezi testét.
- Úgy gondolom, megoldható lesz ez is, leányom.
- Köszönöm, uram! - Arcát a vánkoson pihentette, az pedig puhán feszült felhevült bőrének.
- Szégyellem magam, hogy kételkedtem benned. Ha bármit tehetek, amivel a kedvében járhatok…
- Hangja választ várva halt el.
A férfi széles tenyere hirtelen lecsapott Zsaklin seggére, az ütéstől belenyilallt a fájdalom.
- Bármit? - mormolta Gino és újból felemelte kezét.
Zsaklin most lepillantott a férfi masszív erekciójára, a makkján erekciós csepp gyöngyözött. A nemi izgalom söpört végig testén, ettől felbátorodott.
- Bármit, amit csak kíván, uram.
Gino most királyian bólintott, majd véget vetett a szerepjátszásnak, izgatottan kurjantott egyet, Zsaklin pedig hagyta, hogy újból négykézlábra állítsa őt.
- Szerencsés gazda vagy te, hogy ilyen kalandvágyó szobalányod van.Véletlen szex történet:


Irodai Szopás


Megérkezem, bezárod mögöttem az ajtót, és nekidöntesz. A testemhez simítod a tested, megcsókolsz és közben a kezeiddel mar a szoknyám alatt finoman simogatsz. Én közben markolom a feneked, te pedig szép lassan egyre közelebb érsz a bugyimhoz. Aztán félre is tolod és érzed, hogy ....

A szomszéd anyuka (milf baszás)


Először is, nem olyan rég töltöttem be a 18. életévemet. Tulajdonképpen úgy fogtam fel mint egy bármely másik napot, de gondolom azért, mert nem fűztem nagy reményeket ahhoz, amit ilyenkor általában szokás ilyen volumenű szülinapokkor… gondolok itt háyásig tartó bulizásra, ....

Az erotikus történetek címkéi :
nyomozó | bence26 | megbaszom | monokin | fürdőruhában | ikertestvérek | ne huzd ki | videófelvétel | ragad | tibi22 |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.