Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseHeftiék, és a ló szexGyönyörű reggel volt. Meleg, tiszta és csendes. Ideje volt ellenőrizni újra az állatokat. Már korábban megetettem őket, és ellenőriztem is őket. Néhány csődör imádta, ha játszom velük. Töltöttem egy csésze kávét, és elindultam az istálló felé. Állt ott valaki a karámnál, egy fekete ló faszát szopva.. Ahogy közelebb értem, felismertem. Ugyanaz a kölyök volt, akinek leckét adtam viselkedésből tegnap. De ma más volt. Tiszta ruha, kedves volt az állathoz, hmmm?
- Jó reggelt. - mondtam, és csészémet a kerítésoszlopra tettem. Ő szégyenlősen elmosolyodott.
- Tartozol egy szívességgel.
- Oh, igen? - fordult meg, és láttam a szemében az izgatottságot.
- Azt mondtad, vigyázol majd erre. Kinyitotta sliccét, és 18 centi férfi hús szabadult ki. Megragadtam, erre o felnyögött.
- Az ígéret, az ígéret.
Letérdeltem, és megnyaltam a makkját. Hörgött, kezeit a vállaimra tette. Az érzékeny végét harapdáltam, fogaimmal gyengéden dörzsölve végig a faszát. Mikor teljesen megkeményedett, abbahagytam, és felálltam.
- Gyere, megmutatom, hogyan kefélnek a lovak.
Volt egy póni az istállóban, egy gyönyörű walesi csődör, aki korábban érdeklődést mutatott a golyóin lévő kezem és a farka alá döfött ujjam iránt, Talán nem én voltam az egyetlen, aki szerette ezt a fajtát. Kivezettem a hátsó karámba és a kantárját a kerítéshez kötöttem.
- Mellesleg, én Hefti vagyok, és még senki sem csinált nekem ilyet. Elég jó volt.
- Ahogy a csődört szoptad, én azt mondanám, ez több volt elég jó. Elmosolyodott ezen.
- Én Csaba vagyok.
Benyúltam egy másik rekeszbe, és elővettem a vazelint, és kimentünk a karámba. Ledobta ruháit, csinos halomba raktam őket, az egyik oldalra.
- OK. Az első szabály, hagyd az állatot, hogy állandóan tudja mit csinálsz. Simogasd meg az orrát, majd dörzsöld végig az oldalát, majd egyenként vidd a kezdet a hasára, vagy csúsztasd keresztül a farán és a farka alatt. Így tudni fogja, hogy barát vagy és te is tudni fogod, hogy az állat érdeklődik-e.
Hefti simogatta az állatot, keze végig ment a hátán majd le a farka mögé. A póni horkantott és felemelte a farkát.
- Most kend be.
Hefti belemártotta két ujját a síkosítóba és játszani kezdett a csődör segglyukával. Mindkét ujja teljesen eltűnt az állat anusában.
- Tetszik neki! - mosolyogtam.
- Most kend be a faszodat és dörzsöld vele a seggét.
Hefti egy kicsit több síkosítót tette a faszára. Aztán a nedves faszának fejét fel le mozgatta a ló seggénél.
- Ha már nem bírod, keféld meg!
Nekinyomta síkos faszát a ló seggének. Összehúzódott egy pillanatra, majd kinyílt és éhesen magába fogadta a fiatal férfi faszát.
- Húha, milyen szűk!
- Ha egyedül vagy, és a póni elég kicsi, előrehajolhatsz és játszani tudsz a faszával, miközben keféled. Nagyon szereti.
Figyeltem, ahogy a fiú olyan mélyre hatolt, hogy szeméremszőrzete a ló seggéhez nyomódott.
- Masszírozhatod a hátát és az oldalát, míg keféled, de nem fogd meg a lábát. Van egy nagyon érzékeny rész ott, ahol a lába találkozik a testével, érintsd meg ott, és lerepülsz róla. Érezd magad?.
Eloldottam a kantárt, kiszabadítva ezzel az állat fejét, így már tudott mozogni. És mozgott is. Először horkantott, majd megszimatolt engem, majd hátrafordította a fejét és megszimatolta a fiút, aki lassan baszta őt. Megrázta a fejét, sörénye lobogott, morgott, kinyújtotta a nyakát. Fülei felcsapódtak, és bólogatni kezdett abban az ütemben, ahogy a fiú hátulról seggbe baszta.
Kimentem és behoztam a kávémat. Majd leültem a rekeszre és néztem, ahogy Hefti keféli a lovat. Olyan volt, mint ha púp lenne a ló hátán, egyik keze a ló oldalát masszírozta, a másik keze átkulcsolta a ló fekete faszát és lassan verte. Olyan volt, mint egy lassan mozgó szobor. Hefti csípője hátramozdult, fasza néhány centit kicsúszott. Felfelé húzta kezét a ló faszán, remegésre bírva az állatot ezzel. Majd az ember újra előnyomult, és fasza eltűnt ismét a póni seggében, közben az állat visszalökött, ezzel a 30 centinyi lófasz előrecsúszott a szorító ujjak között. Az ember morgott, az állat hörgött, és az egész kezdődött elölről.
Lenyeltem az utolsó kortyot a kávéból, és odamentem a párhoz. A ló rám nézett, még mindig bólogatva. Élvezet látszott a szemében és tudtam, hogy orgazmusa már nincsen messze. Hadd segítsek egy kicsit! Hefti kiegyenesedett megragadta a ló csípőjét és elkezdte gyorsan és keményen baszni. Én leülten az állat hasa alá, és játszottam duzzadt golyóival, és szoptam a makkját. És nem sokára a herék a kezemben megmozdultak, amint a póni makkja szinte felrobbant és egy csomó spermát spriccelt a számba. Egészen a torkomig hatolt. A ló zihált, fasza lüktetett.
Fölöttem Hefti hörgött, majd morgott. Én még egy adag krémes löketet nyeltem le. A póni anusa összehúzódott, minden alkalommal, ahogy fasza ejakulált. Rágcsáltam tovább gumiszerű húsát, fejve tovább heregolyóit. Még több lósperma ömlött ki. Hagytam, hogy szám tele legyen egy pillanatra, majd vettem egy nagy levegőt, az édes ló illattól szédülni kezdtem. Nyelvemet a makk alá csúsztattam, torkomat kinyitottam és vákumot keltettem. Forró sperma ömlött le a hasamba a nagy spatula szerű faszából, ami a szájpadlásomnak nyomódott és még mindig pumpálta a spermát. Édes íze volt.
Mikor kitörései csordogálássá lassultak, hátrahúztam a fejemet és vettek néhány nagy levegőt. Majd kezemmel ismét megfogtam faszát és kifejtem az utolsó csepp lógecit is. A fáradt állat farka ismét visszahúzódott bőrhüvelyébe. Hefti a ló széles hátán feküdt lihegve. Felálltam és megsimogattam a csődör fejét. Rávigyorogtam a fiúra.
- Na, mennyire szereted a lovakat most? Ő megrázta a fejét.
- Ezt sosem hittem volna? Veszek egy fürdőt.
Míg o beugrott az egyik tóba én lecsutakoltam a lovat és mindent a helyére raktam.
Ezzel három szexszel teli nap kezdődött. Volt, hogy Hefti baszta meg a lovat, volt hogy én. Megmutattam, hogyan tartsa vissza a lélegzetét, és így hogyan tudja mélyen beszopni. Azt is megmutattam, mennyivel jobb kancával. Aztán pénteken a bátyám hazajött, és én visszamentem dolgozni.Véletlen szex történet:


Osztálykiránulás 2.


Ebédszünetben szokás szerint a gép előtt ültem, és a neten barangoltam. Sok munkám volt aznapra, tudtam, hogy később nem lesz rá időm. A leveleimet hagytam a végére. Miközben az utolsó szelet pizzát kezdtem majszolni, megnyitottam a weboldalt. Egyre fokozódó izgalommal olvastam az....

Egy kis ribanc kalandjai 1.


Nyár volt, a szünetet élveztem, amikor felhívott a barátnőm, hogy menjek át. Mivel két utcával arrébb lakott, így elindultam gyalog. Amikor odaértem becsöngettem (lakóparkban laknak) és felvette a bátyja.
- Szia Boti, Márti vagyok. Beengedsz?
- Persze, máris nyitom.
Az erotikus történetek címkéi :
kivertem a noveremre | portás a lánykoleszban | szexparty | feleségemet | megszöktem | kulcs | bokazokni | tömegközlekedés | aranyér | kínzás |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.